-
Το Puma εχει εμα θεμα οτι δεν εχει χωρους, ειναι φτιαγμενο για την ωραια εμφανιση που εχει βεβαια. Ιδια φιλοσοφια με το Χ2 αλλα σε μικροτερη κατηγορια. Οποτε οσοι εχουν αναγκη χωρους θα κοιταξουν αλλου οσοι δεν εχουν δεν θα προβληματιστουν.
για τους πίσω επιβάτες εννοεις μάλλον ε?
καθώς εκεί ναι, έχεις ap;olyto δίκιο είναι από τους μικρότερους της κατηγορίας χωρίς βεβαια να σημαίνει αυτό ότι πίσω δεν κάθονται άνετα 2 επιβάτες μεχρι 1,80-1,85. λιγοτέρο άνετα από τα ανταγωνιστικά αλλά ανετα. Εγω (1,79) κάθομαι άνετα πίσω από την θέση οδήγησης μου και φαντασου ότι στο ST τα recaro πιάνουν περισσότερο χώρο από τα απλά καθίσματα που έχουν τα χιλιάρια puma
Στους χώρους αποσκευών (που ενδιέφερε εμένα πάρα πολυ γιαυτο δεν πήγα και στο Fiesta) όμως ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΟ έχει πάρα πολύ μεγάλο χώρο για τα δεδομένα της κατηγορίας και με 2 θέσεις για το πάτωμα και megabox.
-
SUV ξεSUV και εγώ που το σνομπαρα - και γενικά την κατηγορία - όσο περισσότερο το βλέπω στο δρόμο τόσο περισσότερο καταλαβαίνω την επιτυχία του . Μιλάμε για ένα πανέμορφο αμαξάκι που για κάποια κλάσματα δευτερολέπτου όταν το βλέπεις πίσω σου η υπό γωνία το μπροστινό του μέρος σκέφτεσαι ... Porsche. Φανταστείτε κάποιον που μπαίνει σε μια αντιπροσωπεία της Ford για ένα καλό εξοπλισμένο Fiesta ή για ένα business Focus τι παθαίνει. Αξίζει να απλωθείς λίγο για ένα πανέμορφο και πιο πρακτικό σε όλα αυτοκίνητο από το fiesta , ή να θυσιάσεις λίγο την οδηγική απόλαυση (γελάνε και οι πέτρες θα έλεγα εγώ) και την άνεση στο πλάτος εσωτερικά αν μεταφέρεις μόνο παιδιά στο πίσω κάθισμα σε σχέση με ένα πλήρως παπουδιστικο συντηρητικό focus business ( focus σωστό μόνο το τούμπανο wagon του συμφορουμιτη ή το 1.5 182 με το καλό αυτόματο κιβώτιο )
Τα ίδια ισχύουν και για το 2008 αν και εκεί βλέπω πολλά φτωχά active με ασθενικές επιδόσεις , παρόλαυτά παραμένει όμορφο το 2008 και χαίρομαι που βλέπω να το οδηγούν νέοι μπαμπάδες ως ιδανική επιλογή για την πρακτικότητα που προσφέρει .
Από κοντά έρχεται και το επίσης πολύ ενδιαφέρον σχεδιαστικά Capture (αλλά τα έκανε μπαχαλο τιμολογιακά η Renault , ένα TCE 130 dynamic EDC στα 22.000-23.000 θα έσπαγε ταμεία) και φυσικά όλα τα υπόλοιπα BSuvakia .
Πολύ φθηνότερα πλέον από τα CSuv , πολύ πιο πρακτικά από τα Supermini στα οποία βασίζονται , πολύ πιο ενδιαφέροντα σχεδιαστικά από τις πρώτες εξοπλιστικές εκδόσεις των C hatch. Το επιπλέον ύψος είναι το κερασάκι στην τούρτα , το μπες βγες , βάλε βγάλε καθημερινά , ανέβα κατέβα πεζοδρόμιο, αυτό που θα σε πείσει πως κανείς τελικά μια λογική επιλογή και θα δικαιολογήσει την επιπλέον χρηματική διαφορά.
Είναι λοιπόν κατανοητή απόλυτα και από την δική μου πλευρά πλέον η επιτυχία των BSUV και αφού είμαστε στο θέμα του Puma και βλέπω στον δρόμο πως οι κάτοχοι είναι λίγο πιο περιπετειώδεις και ανήσυχοι από τον μέσο όρο , να υπενθυμίσουμε σε όσους το σκέφτονται πως υπάρχει και το καλοεξοπλισμενο με κορυφαίες επιδόσεις και οδηγική συμπεριφορά και τετρακίνητο Vitara ως επιλογή ακόμη , ένα αυτοκίνητο που παρόμοιο του σε τέτοια τιμή δεν θα ξανυπαρξει ποτέ στην κατηγορία στο μέλλον που έρχεται.
Χαίρομαι που καταλήγεις τελικά σε κοινά συμπεράσματα.
Σκέψου έναν Toyotακια, το Yaris είναι πολύ μικρό, η Corolla ελάχιστα πρακτική για C κατηγορία, μπαίνει ξαφνικά το Yaris Cross και καλύπτει όλο τον μεσαίο χώρο!
Όλοι λένε ότι είναι ακριβά, εγώ πιστεύω ότι είναι πολύ προσεγμένα τιμολογιακα, εξ' ου και η επιτυχία του Stonic, και φυσικά οι βασικές εκδόσεις ξεκινάνε από 15.000 στα περισσότερα, ή 18.500 περίπου σε 2008, πολύ λογική τιμή για να πάρεις τα βασικά για μια τετραμελής οικογένεια.
Συνολικά μικρότερα έξοδα ένα B suv από ένα C suv, πιο μαζεμένο σε διαστάσεις για τις 300 μέρες πόλης, και ικανοποιητικά - τα μεγαλύτερα τουλάχιστον, για οικογενειακά ταξίδια, αρκετά καλύτερα από Β hatch σε αποσκευές, και συνήθως λίγο(ή ακόμη και περισσότερο) καλύτερα από C hatch.
Συν όλα τα άλλα που ανέφερες, και εγώ πριν μερικά ποστ.
Είναι μία χρυσή τομή που ταιριάζει σε έναν σύγχρονο πολίτη, και δη Ευρωπαίο.
Σε κάθε ταξίδι, είμαι ευγνώμων που δεν πήγα σε μεγαλύτερο αυτοκίνητο τελικά, σε στενούς ημι(-ορεινους) και χωριά, και χωμάτινες παραλίες που είναι γεμάτη η Ελλάδα μας, και είναι τα αγαπημένα μου μέρη, το μικρότερο μήκος και πλάτος μου προσφέρει λίγο περισσότερο ease of mind, λίγο λιγότερο άγχος και ανησυχία.
-
Όλοι λένε ότι είναι ακριβά, εγώ πιστεύω ότι είναι πολύ προσεγμένα τιμολογιακα, εξ' ου και η επιτυχία του Stonic, και φυσικά οι βασικές εκδόσεις ξεκινάνε από 15.000 στα περισσότερα, ή 18.500 περίπου σε 2008, πολύ λογική τιμή για να πάρεις τα βασικά για μια τετραμελής οικογένεια.
Συμφωνώ σε όλα εκτός από αυτό. Οι τιμές είναι χαμηλές (σχετικά) στις βασικές εκδόσεις αλλά είναι εκδόσεις σαν τις BMW πριν 30 χρόνια, τιμόνι και 4 ρόδες. Για μια αξιοπρεπή έκδοση θές αρκετά πάνω από €20Κ και για μια σωστή έκδοση άνετα πάνω από €25Κ (28-30Κ στα περισσότερα).
-
Όλα τα bsuv crossover για να βάλεις τον καλό κινητήρα , αυτόματο και όλα τα συστήματα ασφάλειας θες από 26Κ και πάνω . Αν βγάλεις αυτόματο πας 24, αν βγάλεις και συστήματα 22 και αν βγάλεις και κινητήρα και πας στον βασικό 20.
Τα αμάξια των 20Κ όμως είναι από έξω εμφάνιση και από μέσα εξαφάνιση είναι για να τα βλέπει ο γείτονας. Κινητήρας διεκπεραίωσης , απουσία βασικών στοιχείων άνεσης (η μόδα χωρίς τεμπέλη) και σχεδόν κανένα νέο σύστημα ασφαλείας .
-
Dublin wrote:
Συμφωνώ σε όλα εκτός από αυτό. Οι τιμές είναι χαμηλές (σχετικά) στις βασικές εκδόσεις αλλά είναι εκδόσεις σαν τις BMW πριν 30 χρόνια, τιμόνι και 4 ρόδες. Για μια αξιοπρεπή έκδοση θές αρκετά πάνω από €20Κ και για μια σωστή έκδοση άνετα πάνω από €25Κ (28-30Κ στα περισσότερα).
Τα βασικά τα προσφέρουν από τις βασικές! Έχει για όλα τα βαλαντια και γούστα! Τα μεγαλύτερα και καλύτερα και πολυτελεστερα και γρηγορότερα, ε, θα τα πληρώσεις!
Πάντως ένα Bayon/Crossland να κάνεις τη δουλειά σου το παίρνεις άνετα με 18-19.900 σε μία καλή έκδοση. Είχα ποσταρει στα αντίστοιχα νήματα τις φοβερές προσφορές Opel More! που ισχύουν ακόμη τελικά. Πολύ καλύτερα από ένα i20/Corsa για οικογενειακό.
-
Πχ το πούμα 1.0 125 αυτόματο (χωρίς δυνατότητα να πας στον155) χωρίς χρώμα έξτρα με πακέτο ασφαλείας πηγαίνει 25Κ , 25.5 αν βάλεις και χρώμα. Και όλα αυτά στην st line την απλή όχι Χ ή v. Στην Χ που μπορείς και το 155 αυτόματο πάει 29Κ! Λεφτά δλδ για Κούγκα!
Έτσι για την ιστορία στην V 155 auto ,με τα ολοδερματα πάει 31.5!
-
ποσο παει το Kuga με παρομοιο εξοπλισμο
-
Πχ το πούμα 1.0 125 αυτόματο (χωρίς δυνατότητα να πας στον155) χωρίς χρώμα έξτρα με πακέτο ασφαλείας πηγαίνει 25Κ , 25.5 αν βάλεις και χρώμα. Και όλα αυτά στην st line την απλή όχι Χ ή v. Στην Χ που μπορείς και το 155 αυτόματο πάει 29Κ! Λεφτά δλδ για Κούγκα!
Δεν είναι λογικό ο έξτρα εξοπλισμός, ειδικά αυτός της V που είναι υπερπλήρης να κοστίζει; Λεφτά για kuga ίσως, όμως για Kuga με λίγότερο εξοπλισμό. Ο καθένας βάζει τις προτεραιότητές του.
-
Tkin73 wrote:
ποσο παει το Kuga με παρομοιο εξοπλισμο
Δεν το έχω ψάξει και δεν με αφορα γιατί το ένα παίρνει 3 ξαπλωτους μπασκεντομπολιστες πίσω με 500λτ αποκευων. Τα αμάξια δεν συγκρίνονται και δεν θα έπρεπε να μπαίναμε στην διαδικασία σύγκρισης αν δεν ανέβαινε τόσο επικίνδυνα η τιμή του πούμα ώστε να μπαίνει στην καρδιά της c suv και μάλιστα καλοεξοπλισμενων αμάξιων.
Φυσικά η κουβέντα είναι χωρίς νόημα γιατί αυτές οι εκδόσεις είναι απλά για να υπάρχουν στην Ελλάδα. Ούτε 1/100 δεν θα πληρώσει 31 χιλιάδες για να πάρει πούμα χιλιαρι όσο μαλακά δέρματα και να βάλουν....
-
Με 22318 ευρω πάντως το παίρνεις με όλα τα ηλεκτρονικά βοηθήματα σε ST LINE 125 αλογα βενζινη με χειροκίνητο κιβώτιο και εξτρα ασπρο χρώμα και τα ίδια με 24162 ευρω σε STLINE X
απλά δεν έχει θερμαινόμαινο παρμπριζ και καθισματα και χωρις μασαζ.
Η προσωπική μου άποψη είναι οτι ειναι καλή τιμή για αυτά που προσφέρει αλλά αυτό είναι δική μου γνώμη
Θα συμφωνήσω όμως οτι χρεώνει υπερβολικά πολλά το αυτόματο κιβώτιο τόσο που δεν αξίζει. Με το που βάζεις το αυτόματο μεσα η τιμή εκτοξεύεται. Κοιτας σε κάτι άλλο καλύτερα αν θες αυτόματο.
Επίσης με full extra και 155 άλογα ναι φτανει πάνω απο 28 αλλά 1ον και τα 125 είναι υπεραρκετα και 2ον δεν χρειάζονται όλοι θερμαινομενα καθίσματα , πανοραμικές , ηλεκτρική πίσω πορτα κτλ.για να είναι αξιοπρεπές και πλήρες ένα αμαξι.
-
Tkin73 wrote:
Δεν είναι λογικό ο έξτρα εξοπλισμός, ειδικά αυτός της V που είναι υπερπλήρης να κοστίζει; Λεφτά για kuga ίσως, όμως για Kuga με λίγότερο εξοπλισμό. Ο καθένας βάζει τις προτεραιότητές του.
Είναι πολύ λογικό. Και δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης να πάρω αυτό ή το ποιο μεγαλο KUGA με λιγότερο εξοπλισμό. Ειναι ότι λόγω όγκου δεν το θέλει καν κάποιος αγοραστής το KUGA. Δεν θέλουν όλοι τεράστια SUV που να μην μπορούν να τα πάνε κάπου και να βρουν εύκολα θέση parking. Αν ήθελαν δεν θα πούλαγαν τα μικρα suv τόσο, δεν παίρνουν τα μικρά λόγω τιμής μόνο, αυτό πρέπει να το καταλάβουμε. Θέλουν μικρο εξωτερικο μέγεθος με όσο μεγαλύτερες εσωτερικες διαστάσεις γίνεται για επιβάτες και χώρο αποσκευών. ΑΥΤΟ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.
Γιαυτό βγήκε η μικρή κατηγορία SUV και πουλάνε σαν τρελά. Οι περισσότεροι μεσα στην πόλη τα χρησιμοποιούν και μεσα στην πολη είναι πολύ καλύτερο το PUMA από το KUGA για πολλούς όπως και να το κάνουμε. Για κάποιους όχι αλλά για τους περισσότερους είναι.
και βεβαια δεν ισχύουν τα παραπάνω στην ford. σε όλες τις μαρκες συμβαινει ακριβώς το ίδιο
-
Με 22318 ευρω πάντως το παίρνεις με όλα τα ηλεκτρονικά βοηθήματα σε ST LINE 125 αλογα βενζινη με χειροκίνητο κιβώτιο και εξτρα ασπρο χρώμα και τα ίδια με 24162 ευρω σε STLINE X
απλά δεν έχει θερμαινόμαινο παρμπριζ και καθισματα και χωρις μασαζ
Η προσωπική μου άποψη είναι οτι ειναι καλή τιμή για αυτά που προσφέρει αλλά αυτό είναι δική μου γνώμη
Θα συμφωνήσω όμως οτι χρεώνει υπερβολικά πολλά το αυτόματο κιβώτιο τόσο που δεν αξίζει. Με το που βάζεις το αυτόματο μεσα η τιμή εκτοξεύεται. Κοιτας σε κάτι άλλο καλύτερα αν θες αυτόματο.
Επίσης με full extra και 155 άλογα ναι φτανει πάνω απο 28 αλλά 1ον και τα 125 είναι υπεραρκετα και 2ον δεν χρειάζονται όλοι θερμαινομενα καθίσματα , πανοραμικές , ηλεκτρική πίσω πορτα κτλ.για να είναι αξιοπρεπές και πλήρες ένα αμαξι.
Όπως τα λες είναι, και όχι μόνο αυτό, το Crossland π.χ. που πήρε φίλος με 19.000 diesel και απίστευτο εξοπλισμό για οικογένεια, και οι άλλοι κουμπαροι C3 Aircross βενζίνη, οικογένεια με Μ.Ο.υψους πολύ μεγάλο αλλά κυκλοφορία κυρίως Αθήνα.
Το Allure 2008 που χωράει άνετα μία οικογένεια με πολύ καλό εξοπλισμό πάει περίπου 22.000 (θυμάμαι ότι κάποιος από εδώ το πήρε με 21.500;), με αντίστοιχο εξοπλισμό 3008 πόσο θα φτάνει;
Εμένα προσωπικά το καλύτερό μου Puma ήταν το Titanium, φαντάζομαι θα ήταν και ακόμη φθηνότερο από τα ST, και προσωπικά μου φαινόταν και περισσότερο classy (συμφωνεί και Thomas από το Autogefuhl!).
Το Kuga έχει πατώσει λόγω ακριβώς το αυξημένου - αχρειαστου από πολλούς - όγκου και μήκους. Τι να το κάνω να χωράει ομάδα μπάσκετ, αν δεν μπορώ να πάω πουθενά με αυτό και δεν μπορώ να το παρκάρω πουθενά, επίσης δεν έχω ομάδα μπάσκετ. Αν ήταν έτσι θα αγοράζαμε όλοι Berlingo long, που χωράει ομάδα μπάσκετ ξαπλωτους και με λιγότερα λεφτά από Kuga!
Oι λογικές του μανάβη στα αυτοκίνητα πραγματικά με ξεπερνούν, δεν παίρνεις καρπούζι, και ακόμη και τα καρπούζια τα κόβουμε μισά πλέον, ή παίρνουμε τα μικρά βιολογικά που χωράνε στα ψυγεία μας. Κάνεις δεν θέλει περιττό όγκο και βάρος στην αστική ζωή μας, ακόμη και μικρότερες επαρχιακές πόλεις έχουν τρομερό πρόβλημα σε πάρκινγκ και κίνησης στο κέντρο τους.
-
dimitriscsd wrote:
Tkin73 wrote:
Είναι πολύ λογικό. Και δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης να πάρω αυτό ή το ποιο μεγαλο KUGA με λιγότερο εξοπλισμό. Ειναι ότι λόγω όγκου δεν το θέλει καν κάποιος αγοραστής το KUGA. Δεν θέλουν όλοι τεράστια SUV που να μην μπορούν να τα πάνε κάπου και να βρουν εύκολα θέση parking. Αν ήθελαν δεν θα πούλαγαν τα μικρα suv τόσο, δεν παίρνουν τα μικρά λόγω τιμής μόνο, αυτό πρέπει να το καταλάβουμε. Θέλουν μικρο εξωτερικο μέγεθος με όσο μεγαλύτερες εσωτερικες διαστάσεις γίνεται για επιβάτες και χώρο αποσκευών. ΑΥΤΟ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.
Γιαυτό βγήκε η μικρή κατηγορία SUV και πουλάνε σαν τρελά. Οι περισσότεροι μεσα στην πόλη τα χρησιμοποιούν και μεσα στην πολη είναι πολύ καλύτερο το PUMA από το KUGA για πολλούς όπως και να το κάνουμε. Για κάποιους όχι αλλά για τους περισσότερους είναι.
και βεβαια δεν ισχύουν τα παραπάνω στην ford. σε όλες τις μαρκες συμβαινει ακριβώς το ίδιο
Aυτο είναι για μενα το θεμα στην γκαμα της φορντ. Το πουμα στενάχωρο υπερβολικά, το κουγκα αχρειαστα μεγαλο, το φοκους οπως πρεπει στην καμπινα αλλά με οριακό χωρο αποσκευων και αν πας στο βαγκον γινεται μακρυ 4.70μ....δεν εχει ενα αμαξι στα 4.40μ με 500λτ και 17-18εκ αποσταση απο το εδαφος με 28Κ . Αν ειχε ενα τετοιο αμαξι με τον καλο οδηγικο χαρακτηρα που εχουν τα αμαξια της , τους αποδοτικούς κινητηρες και την καλη εγγυηση και τα καλα χρηματοδοτικά θα μαζευε όλο το χαρτί. Αν ειχε δλδ το δικό της κασκαι σε διαστάσεις.
-
Όπως τα λες είναι, και όχι μόνο αυτό, το Crossland π.χ. που πήρε φίλος με 19.000 diesel και απίστευτο εξοπλισμό για οικογένεια, και οι άλλοι κουμπαροι C3 Aircross βενζίνη, οικογένεια με Μ.Ο.υψους πολύ μεγάλο αλλά κυκλοφορία κυρίως Αθήνα.
Το Allure 2008 που χωράει άνετα μία οικογένεια με πολύ καλό εξοπλισμό πάει περίπου 22.000 (θυμάμαι ότι κάποιος από εδώ το πήρε με 21.500;), με αντίστοιχο εξοπλισμό 3008 πόσο θα φτάνει;
Εμένα προσωπικά το καλύτερό μου Puma ήταν το Titanium, φαντάζομαι θα ήταν και ακόμη φθηνότερο από τα ST, και προσωπικά μου φαινόταν και περισσότερο classy (συμφωνεί και Thomas από το Autogefuhl!).
Το Kuga έχει πατώσει λόγω ακριβώς το αυξημένου - αχρειαστου από πολλούς - όγκου και μήκους. Τι να το κάνω να χωράει ομάδα μπάσκετ, αν δεν μπορώ να πάω πουθενά με αυτό και δεν μπορώ να το παρκάρω πουθενά, επίσης δεν έχω ομάδα μπάσκετ. Αν ήταν έτσι θα αγοράζαμε όλοι Berlingo long, που χωράει ομάδα μπάσκετ ξαπλωτους και με λιγότερα λεφτά από Kuga!
Oι λογικές του μανάβη στα αυτοκίνητα πραγματικά με ξεπερνούν, δεν παίρνεις καρπούζι, και ακόμη και τα καρπούζια τα κόβουμε μισά πλέον, ή παίρνουμε τα μικρά βιολογικά που χωράνε στα ψυγεία μας. Κάνεις δεν θέλει περιττό όγκο και βάρος στην αστική ζωή μας, ακόμη και μικρότερες επαρχιακές πόλεις έχουν τρομερό πρόβλημα σε πάρκινγκ και κίνησης στο κέντρο τους.
Ναι πολύ φτηνή επιλογή το Crossland και τίμιο αν και στα Opel περιμενω να δω πως α πάει το καινούργιο Mokka που είναι πραγματικά πολύ ομορφο που το εχω δει σε τριχρωμιά ασπρο με μαυρες και κοκκινες λεπτομέρειες αν και νομίζω θα το χρεωνει αρκετα.
Ρε φίλε κάποιοι σκέφτονται μόνο με τις δικές τους ανάγκες και θέλω και θεωρούν όλους τους άλλους χαζούς. Αν ζούσα και γω πχ στην επαρχια σε κάποιο χωριό, το πόσο όγκο έχει το αυτοκίνητο δεν θα με απασχολούσε καθόλου, ούτε το parking ούτε τίποτα. Θα επαιρνα και τον καθαρό μου αερα και ενα Τανκς να χωράει 5 μπασκετμπολίστες. Στα @@ μου η κίνηση και πως θα χωράει στα στενα με 8 τριπλοπαρκαρισμένους.
Επειδή όμως κάποιοι ζούμε σε αστικό περιβάλλον, ο όγκος σε ενα αυτοκίνητο μπορεί να είναι πολύ μεγαλός ανασταλτικός παράγοντας. Εξαιρούνται όσοι έχουν 2ο και 3ο αυτοκίνητο και δεν τους νοιάζει
-
Το ότι υπάρχει κενό στην γκάμα της Φορντ είναι δεδομένο...από την άλλη το Πούμα δεν είναι τόσο στενάχωρο,απλά δεν έχει τους χώρους άλλων ανταγωνιστών. Εγώ και η οικογένεια μια χαρά χωρέσαμε όταν πήγαμε να το δούμε σε αντίθεση πχ με την Κορόλλα (εντάξει,άλλη κατηγορία) που ούτε εγώ ούτε ο γιος μου καταφέραμε να μπούμε στο πίσω κάθισμα. Μην ξεχνάμε ότι το Πούμα βασίζεται στο Φιέστα όποτε χώροι και ηχομόνωση είναι αυτής της κατηγορίας και όχι του Φόκους.
-
σε συ σιρε ασε τωρα τις αναλυσεις.
τι θα γινει, θα κανεις καμια γρηγορη να γραψεις να γουσταρουμε... αμαν με το μπαγκαζ, τη μουρη, τα καθισματα, τη ποπη, τη μαιρη, τη γιωργια....
ριξε κανενα στροφιλικι. επηρες κατι το γουσταριστο και θελουμε να βλεπουμε. αντε και μας εφαγε η ρομπερτα τζεμα.
-
σε συ σιρε ασε τωρα τις αναλυσεις.
τι θα γινει, θα κανεις καμια γρηγορη να γραψεις να γουσταρουμε... αμαν με το μπαγκαζ, τη μουρη, τα καθισματα, τη ποπη, τη μαιρη, τη γιωργια....
ριξε κανενα στροφιλικι. επηρες κατι το γουσταριστο και θελουμε να βλεπουμε. αντε και μας εφαγε η ρομπερτα τζεμα.
Το πατησαμε λίγο μεχρι τις 4000 στροφες εγραψα ποιο πάνω και το στρίψαμε λιγουλάκι. Πρέπει να τελιώσει το στρώσιμο (1500 χλμ) για να κανω καμια γρήγορη και να γράψω. Ως τότες θα γράφω ξενερωτα πράγματα. σορυ
-
Τι άλλο ξενέρωτο να πουμε;
Α! Για μέτρησε το mega box, ή όπως λέγεται αυτό το πράγμα χώρα βαλίτσα μέσα.;
Δηλαδη αν πάρεις αυτές τις μεγάλε ςπου είναι ψηλές, χωράει να την βάλεις όρθια τέτοια και να μπορείς να κλείσει το πορτπαγκαζ κανονικά;
-
@ cirus
βρηκες κατι να διορθωνει το υποβραχιονιο;
-
Τι άλλο ξενέρωτο να πουμε;
Α! Για μέτρησε το mega box, ή όπως λέγεται αυτό το πράγμα χώρα βαλίτσα μέσα.;
Δηλαδη αν πάρεις αυτές τις μεγάλε ςπου είναι ψηλές, χωράει να την βάλεις όρθια τέτοια και να μπορείς να κλείσει το πορτπαγκαζ κανονικά;
Χωρα βαλίτσα συγκεκριμένων διαστάσεων. Είχα κάνει το τεστ με τις αποσκευές που έχει για δοκιμή η αντιπροσωπεία ( φυσικά μελετημένες από πριν) και έπαιρνε μια μικρή προς μεσαία βαλίτσα. Και ήταν αυτή η βαλίτσα που δεν χωραγε όταν πήγα να τις βάλω όλες του πούμα στο φοκους.
Ford Puma 2019