-
Η Φορντ τα τελευταία δύο χρόνια που την παρακαλουθω έχει διαρκώς στοχευμένες εκπτώσεις στα μοντέλα της από 300 ως 900 ευρώ και πάντα τα ονομάζει bonus xxxxx. Δεν είναι κάτι που αν δεν τρέξεις μέχρι τέλος του μηνός θα το χάσεις. Θα σταματήσει αυτό θα αρχίσει κάτι άλλο νέο...
Το 1% επιτόκιο είναι κάτι που παίζει νέο από την αρχή της χρονιάς και είναι το χαμηλότερο που έχει προσφέρει και είναι ευκαιρία. Φυσικά προϋπόθεση να είσαι έτοιμος προετοιμασμένος αγοραστής γιατί ζητά το 40% μπροστά .
-
Η Φορντ τα τελευταία δύο χρόνια που την παρακαλουθω έχει διαρκώς στοχευμένες εκπτώσεις στα μοντέλα της από 300 ως 900 ευρώ και πάντα τα ονομάζει bonus xxxxx. Δεν είναι κάτι που αν δεν τρέξεις μέχρι τέλος του μηνός θα το χάσεις. Θα σταματήσει αυτό θα αρχίσει κάτι άλλο νέο...
Το 1% επιτόκιο είναι κάτι που παίζει νέο από την αρχή της χρονιάς και είναι το χαμηλότερο που έχει προσφέρει και είναι ευκαιρία. Φυσικά προϋπόθεση να είσαι έτοιμος προετοιμασμένος αγοραστής γιατί ζητά το 40% μπροστά .
αλλο 300 και αλλο 900 παντως.
για αυτο το σκεφτομαι για σημερα, κλεινει και το 6μηνο σημερα για τους στοχους τους.
by the way, το 1% ειναι 1.6% στην ουσια αλλα και παλι ειναι πολυ καλο σε σχεση με τις αλλες εταιριες.
-
.SPIROS. wrote:
η ομαδα στο FB δεν εχει βρει καποιο αναλογο προιον;
όχι από όσο έψαξα στα θέματα
δες εδώ και στείλε τους και κανένα μήνυμα μήπως μπορού να σε βοηθήσουν. έχω αγοράσει και είναι πολύ ποιοτικά
-
Tkin73 wrote:
για αυτο το σκεφτομαι για σημερα, κλεινει και το 6μηνο σημερα για τους στοχους τους.
by the way, το 1% ειναι 1.6% στην ουσια αλλα και παλι ειναι πολυ καλο σε σχεση με τις αλλες εταιριες.
Ναι το 300 αρι αφορά αν πάρεις πούμα ή φοκους στο φοκους έχει παίξει και 600 και το 900 αν πας Κούγκα. Δλδ πούμα με έκπτωση 900 δεν παίρνεις. Όλα τα επιτόκια που ακούς από εταιρείες έχουν συν 0.6% όχι μόνο της Φορντ.
-
baked wrote:
Ναι το 300 αρι αφορά αν πάρεις πούμα ή φοκους στο φοκους έχει παίξει και 600 και το 900 αν πας Κούγκα. Δλδ πούμα με έκπτωση 900 δεν παίρνεις. Όλα τα επιτόκια που ακούς από εταιρείες έχουν συν 0.6% όχι μόνο της Φορντ.
τα 900 (868 για την ακριβεια) τα δινουν στο πουμα.
-
cirus wrote:
.SPIROS. wrote:
η ομαδα στο FB δεν εχει βρει καποιο αναλογο προιον;
όχι από όσο έψαξα στα θέματα
δες εδώ και στείλε τους και κανένα μήνυμα μήπως μπορού να σε βοηθήσουν. έχω αγοράσει και είναι πολύ ποιοτικά
Ευχαριστώ πολύ, θα το έχω υπόψιν αν δεν μου κάνει το κινέζικο. Αν δεν είχα ήδη πάρει το china θα έστελνα πρώτα σε αυτούς αλλα τώρα θα περιμενω να δω πρώτα τι θα μου έρθει.
-
Καλημερα,
πηγα και πηρα προσφορες για το αυτοματο st line x και υπαρχει και μια εκπτωση('οφελος πελατη' αναγραφεται στην προσφορα) 900 ευρω.
στη μια αντιπροσωπεια μου ειπαν οτι αυτο ισχυει ως τελος Ιουνιου και μπορει να μην ανανεωθεί απο τη ford.
ξερετε αν αυτη η προσφορα ανανεωνεται καθε μηνα? ή ειναι πραγματι κατι καινουργιο?
Ισχυει για ολες τις εκδοσεις Πουμα;
Ποσο σου βγαινει δηλαδη;
-
Tkin73 wrote:
baked wrote:
τα 900 (868 για την ακριβεια) τα δινουν στο πουμα.
Τι να σου πω για το λες έτσι θα είναι. Δεν έχω ασχοληθεί πολύ με το πούμα. Στο φοκους η προσφορά έφτανε ως 6ΧΧ και στο Κούγκα ως 9ΧΧ.
Η έκπτωση που λες για πούμα είναι καλή. Ποια έκδοση αφορούσε και ποια η τελική του τιμή;
-
απο αυριο η εκπτωση (για το πουμα τουλαχιστον) πεφτει 200 ευρω (στα 668).
για το αυτοματο st line x πηρα προσφορα (μεταλλικο χρωμα).
26480 εβγαινε, μου το αφησαν 26000 (δεν ζητησα καποιο δωρο).
-
Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Όμως η έκπτωση είναι 480 εδώ που λες όχι 868.
-
στα 26480 συμπεριλαμβανεται η εκπτωση της ford με τα 868.
τα 480 τα ζητησα εγω ως επιπλεον εκπτωση.
-
Tkin73 wrote:
στα 26480 συμπεριλαμβανεται η εκπτωση της ford με τα 868.
τα 480 τα ζητησα εγω ως επιπλεον εκπτωση.
Δεν κατάλαβα φίλε μου το παρήγγειλες ή πήρες απλά προσφορά? Να σου ευχηθούμε καλορίζικα ή όχι ?
-
να μου ευχηθειτε
απο οτι μου ειπαν υπαρχει περιπτωση να παραδοθει και τελη Αυγουστου.
-
Άρα, σου δίνουν συνολικά 1350 ευρώ; Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλή έκπτωση!
Καλορίζικο λοιπόν!
-
Καλοταξιδο! Απο ποια αντιπροσωπεια;;
-
Καλοταξιδο! Απο ποια αντιπροσωπεια;;
Βελμαρ Μαρούσι, ίδια τιμή είχα πάρει νωρίτερα από Σφακ.
-
Στον Κώστα ή σε άλλο πωλητή?
-
να μου ευχηθειτε
απο οτι μου ειπαν υπαρχει περιπτωση να παραδοθει και τελη Αυγουστου.
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ρε φίλε, με το καλό να παραλάβεις το εργαλείο. Πήρες το ποιο όμορφο δεν θα το μετανιώσεις είναι πολύ καλό το αυτοκίνητο.
Αντε περιμένουμε και τις εντυπώσεις σου όταν παραλάβεις με το καλό.
-
baked wrote:
Στον Κώστα ή σε άλλο πωλητή?
Σε άλλον, αλλά στην ουσία την τιμή του Σφακ τη ματσαρε ο υπεύθυνος πωλήσεων της Βελμαρ, έτυχε να μιλήσω με αυτόν πρώτα
-
Σε άλλον, αλλά στην ουσία την τιμή του Σφακ τη ματσαρε ο υπεύθυνος πωλήσεων της Βελμαρ, έτυχε να μιλήσω με αυτόν πρώτα
Ναι, αυτή είναι η 'πολιτική'!
Μπράβο, έκανες εξαίρετη επιλογή (μακράν το πιο όμορφο της κατηγορίας του και όχι μόνο!!) και ευτυχώς με αυτόματο! Για πες χρώμα?
Ford Puma 2019