-
cirus wrote:
και τα 3 ομορφοτατα χρώματα . Το ποιο Μπορντώ νομίζω ήταν το Lucid, μετα το Fantastic και πραγματικό κόκκινο ήταν μόνο το race red.
Αυτά είναι γούστα όλα όμορφα είναι
Το Race Red δεν είναι μεταλλικό και χάνει πολύ από κοντά. Lucid & Fnatastic είναι πολύ κοντά και μαζί με το Desert Island Blue είναι τα ωραιότερα χρώματα...θα ήθελα 2 Puma ένα στο καθένα, έτσι να τα κοιτάζω....αχαχα!!
δεν είναι μεταλλικό είναι απλό. Αλλά πανεμορφο επισης. Γουστα είπαμε
-
Το πιο ακριβο παντως ειναι το grey matter (1000+) και μετα το κοκκινο.
-
Καλησπέρες, σαν κάποιος που το γλυκοκοιταζει εδω και ενα 4μηνο το ST-Line 155 mHEV ή το Focus ST-Line X 155 mHEV(θελω cockpit οθονη ο μιζερος :D) θα ηθελα καποιες απαντησεις απο κανα γνωστη ,που το εχει ψαξει περισσοτερο!
Καπου διαβασα οτι οι εκδοσεις τωρα μετα το 2021 ερχονται σχετικα ποιο αδειες απο του 2020, αληθευει? Και αν καποιος το γνωριζει, τι ακριβως? (Καλα δεν ζηταω καταλογο, απλα αν καποιος ξερει κατι παραπανω).
Γιατι αν ειναι ετσι, να κοιταξω και τα μεταχειρισμενα απευθειας απο Ford , γιατι 22.000ε αντι για 27000ε (με χρωμα εκτος του blue blazer) 4-5 χιλιαρικα κατω, δεν ειναι και λιγα για μεταχειρισμενα με 3000-5000 χιλιομετρα στο ST-Line X 155 mHEV, (Καλα τωρα τι αλλο παιζει με αυτα δεν γνωριζω ) ειδικα αν εχουν παραπανω πραγματα μεσα που θα εκαναν την τιμη στο 2021 να ξεφυγει και παμε σε Kuga μετα, δηλαδη, αν ειναι να παρουμε ST-LINE X σε τιμη ST-LINE να το δω ποιο ζεστα ρε παιδι μου.
Παραδειγμα μου φαινεται παραξενο που η καμερα οπισθοπορειας εν ετη 2021 ειναι 'extra' σε οποιοδηποτε μοντελο Puma.
Και για αυτους που το αγορασαν , ισως τους λιγο ποιο 'γεματους', ανθρωπους απο θεμα γενικου χωρου οδηγου, βολευεστε?
Σαν 1.98 μοσχαρος, ειναι ο λογος που διαγραφω πολλα μοντελα απο την λιστα να κοιταξω για αμαξι και δεν εχω παει για κανα μικρο-hatchback και ψηλοντραπηκα να κατσω μεσα στις βιτρινας οταν πηγα στην Ford περισσοτερο απο οτι επρεπε με Covid κτλ, δεν μπορεσα να παρω πληρη εικονα, παραδειγμα το πλατος μου φανηκε καπως πιεστικο.
Ευχαριστω και sorry αν κουρασα αλλα δεν ρεει το παραδακι και ειναι δυσκολη αποφαση να παρεις αμαξι οταν φοβασαι να εχεις χρεος να τρεχει και τα βλεπεις ολα σαν ψειρας, οποτε και το τελευταιο χιλιαρικο, μετραει δυστυχως.
-
Το πιο ακριβο παντως ειναι το grey matter (1000+) και μετα το κοκκινο.
Είναι το καλύτερο χρώμα για αυτό
-
Καλησπέρες, σαν κάποιος που το γλυκοκοιταζει εδω και ενα 4μηνο το ST-Line 155 mHEV ή το Focus ST-Line X 155 mHEV(θελω cockpit οθονη ο μιζερος :D) θα ηθελα καποιες απαντησεις απο κανα γνωστη ,που το εχει ψαξει περισσοτερο!
Καπου διαβασα οτι οι εκδοσεις τωρα μετα το 2021 ερχονται σχετικα ποιο αδειες απο του 2020, αληθευει? Και αν καποιος το γνωριζει, τι ακριβως? (Καλα δεν ζηταω καταλογο, απλα αν καποιος ξερει κατι παραπανω).
Γιατι αν ειναι ετσι, να κοιταξω και τα μεταχειρισμενα απευθειας απο Ford , γιατι 22.000ε αντι για 27000ε (με χρωμα εκτος του blue blazer) 4-5 χιλιαρικα κατω, δεν ειναι και λιγα για μεταχειρισμενα με 3000-5000 χιλιομετρα στο ST-Line X 155 mHEV, (Καλα τωρα τι αλλο παιζει με αυτα δεν γνωριζω ) ειδικα αν εχουν παραπανω πραγματα μεσα που θα εκαναν την τιμη στο 2021 να ξεφυγει και παμε σε Kuga μετα, δηλαδη, αν ειναι να παρουμε ST-LINE X σε τιμη ST-LINE να το δω ποιο ζεστα ρε παιδι μου.
Παραδειγμα μου φαινεται παραξενο που η καμερα οπισθοπορειας εν ετη 2021 ειναι 'extra' σε οποιοδηποτε μοντελο Puma.
Και για αυτους που το αγορασαν , ισως τους λιγο ποιο 'γεματους', ανθρωπους απο θεμα γενικου χωρου οδηγου, βολευεστε?
Σαν 1.98 μοσχαρος, ειναι ο λογος που διαγραφω πολλα μοντελα απο την λιστα να κοιταξω για αμαξι και δεν εχω παει για κανα μικρο-hatchback και ψηλοντραπηκα να κατσω μεσα στις βιτρινας οταν πηγα στην Ford περισσοτερο απο οτι επρεπε με Covid κτλ, δεν μπορεσα να παρω πληρη εικονα, παραδειγμα το πλατος μου φανηκε καπως πιεστικο.
Ευχαριστω και sorry αν κουρασα αλλα δεν ρεει το παραδακι και ειναι δυσκολη αποφαση να παρεις αμαξι οταν φοβασαι να εχεις χρεος να τρεχει και τα βλεπεις ολα σαν ψειρας, οποτε και το τελευταιο χιλιαρικο, μετραει δυστυχως.
Καλησπέρα,
Ο εξοπλισμός σε ST-LINE περιλαμβάνει τα εξής:
https://www.ford.gr/cars/new-puma/models-specs/st-line
Οι εκδόσεις έρχονται με λιγότερα πράγματα είναι αλήθεια. Αλλά γενικά είναι κυρίως λεπτομέρειες (κατι διακριτικά ST LINE καταργήθηκαν, λειτουργία μασαζ στα καθίσματα κτλ) Δεν τα ξέρω αναλυτικά γιατί εγώ πήγαινα από την αρχή για το ST και κοίταγα τον δικό του εξοπλισμό , θα σου γράψουν κάποιοι άλλοι εδω που τα ξέρουν καλύτερα από μένα. Επίσης υπα΄ρχουν πολλοί κάτοχοι όλων των εκδόσεων και ετών στο facebook puma club hellas. Εκεί θα πάρεις σίγουρα απαντήσεις για το εξοπλισμό αν ρωτήσεις
Δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα στο να κάτσεις μπροστά παρά το ύψος σου (με τέρμα κάτω τη ρυθμιση ύψους του καθίσματος) αλλά είναι απαραίτητο να πας για test drive να δεις μόνος σου. Δεν γίνεται να στο απαντήσει κανένας άλλος αυτό. Ξέρω ότι δεν χωράς πίσω σίγουρα. Είναι από τα B-SUV με το μικρότερο χώρο πίσω. Έχει βέβαια τεράστιο χώρο αποσκευών (για την κατηγορία του) αλλά πίσω είναι για αναστήματα το πολύ μέχρι 1,85
-
οπωσδηποτε test drive με το 1.98. εγω που ειμαι 1.93, εχω μιση παλαμη περιθωριο απο τον ουρανο (με το καθισμα στην πιο χαμηλη ρυθμιση).
-
οπωσδηποτε test drive με το 1.98. εγω που ειμαι 1.93, εχω μιση παλαμη περιθωριο απο τον ουρανο (με το καθισμα στην πιο χαμηλη ρυθμιση).
Ρε μαλάκες βαλθήκατε να μας κάνετε να αισθανόμαστε νάνοι
αι σιχτιρ να πουμε όλοι ντερέκια είστε.
χαχαχαχαχαχαχ
Πρέπει να βρω άλλη χώρα, Νορβηγία γίναμε να πουμε
-
Που να δεις φιλαράκια που χω. Δίμετροι και άνω. Κάτι παπούτσια να δεις. Τους βάζω να πλένουν τις οροφές από τα αμάξια. Το πιο αστείο είναι να τους δεις στα νέα peugoet. Μιλάμε πέφτω από τα γέλια.... Διπλωμένοι στα δύο κάθονται. Κάτι άλλες φίλες 1.80 κάτι.
Στο μικρό ιαπωνικο κάθονται άνετα!!!το θαυμάζουν σε καθε συζήτηση για χώρους. Α ρε τζαπονια.
Η Ελλάδα τα επομενα χρόνια θα έχει πάρα πολύ ψηλούς κατοίκους. Τρώμε τόσες αυξητικές ορμόνες με τα κρέατα που έχουν μέσα που θα βγει όλο αυτό σε ύψος.
Ήρεμα ρε παιδια. Οντως τι πίνατε μικρά;
-
Χαχαχαχαχαχαχαχα
Εχω φιλική οικογένεια. 1.96 μπαμπάς, 1.90 μαμά, 2.02 ο 16χρονος γιος και 1. 75 η 12χρονη κόρη. Σκεφτονατια και για σκύλο. Να δω τι αυτοκινητο θα εχιυν.
-
Που να δεις φιλαράκια που χω. Δίμετροι και άνω. Κάτι παπούτσια να δεις. Τους βάζω να πλένουν τις οροφές από τα αμάξια. Το πιο αστείο είναι να τους δεις στα νέα peugoet. Μιλάμε πέφτω από τα γέλια.... Διπλωμένοι στα δύο κάθονται. Κάτι άλλες φίλες 1.80 κάτι.
Ήρεμα ρε παιδια. Οντως τι πίνατε μικρά;
Αστα 1,95, ο ενας , ο αλλος 1,93 ο τριτος 2,05 ο αλλος σου λέει τα παιδιά μου είναι 13 και ειναι 1,80 δεν χωρανε πίσω
Ε που να χωρέσετε όλοι αφου είστε γίγαντες.
Σε λίγο θα μας γραψουν δεν χωραει πίσω το κατοικίδιο μας η χελώνα που είναι 150 κιλα ελεος χαχαχχαχαχαχαχχα
ΥΓ Προφανώς κάνω απλά πλακίτσα μην παρεξηγηθεί κανενας αδίκως
-
Χαχαχαχαχαχαχαχα
Εχω φιλική οικογένεια. 1.96 μπαμπάς, 1.90 μαμά, 2.02 ο 16χρονος γιος και 1. 75 η 12χρονη κόρη. Σκεφτονατια και για σκύλο. Να δω τι αυτοκινητο θα εχιυν.
κάτι σε SCANIA
-
Ford explorer εύκολα.
-
Κτήνος το Explorer..! Αλλά πάει πάαααρα πολύ ρε γαμώτο
-
Αν βγει το 5θυρο jimny τους κόβω για εκεί. Είναι και της φύσης άνθρωποι. Βασικά και εγω θέλω ένα jimny 5θυρο.
Βασικά ολοι θέλετε και δεν το ξέρετε.
-
Παρήγγειλα το mhev βενζίνη 125 ST line X με το αυτόματο κιβώτιο powershift, σε solar silver. Γλυκιά αναμονή μέχρι τον Σεπτέμβρη, οπότε και θα γράψω αναλυτικό review.
-
Παρήγγειλα το mhev βενζίνη 125 ST line X με το αυτόματο κιβώτιο powershift, σε solar silver. Γλυκιά αναμονή μέχρι τον Σεπτέμβρη, οπότε και θα γράψω αναλυτικό review.
Αν επιτρέπεται πόσο σου πήγε ? Προλαβαίνεις να αλλάξεις χρώμα
-
Χαχα, για το χρώμα αποφάσισε η CEO του σπιτιού, αλλά μου αρέσει κι εμένα. Λίγο κάτω από 26 πήγε
-
Με το καλό να παραλάβεις και να είναι καλοτάξιδο!! Αναμένουμε εντυπώσεις σύντομα...
-
Καλή τιμή, αντε με το καλό!
-
Καλή αναμονή και καλοτάξιδο με την παραλαβή!
Ford Puma 2019