-
Aν θελεις να το μοιραστεις κοστος για το PPF και εγκαταστατης;
-
Aν θελεις να το μοιραστεις κοστος για το PPF και εγκαταστατης;
1840 ευρω
https://www.asdetailing.gr/ppf/
ειχα βρει και ποιο φτηνο (-500 ευρω) αλλά με κέρδισε ότι δεν κόβουν τίποτα με μαχαίρι είναι ολα κομμενα σε plotter όπως τους τα στέλνουν απο XPEL ο συγκεκριμένος είναι πιστοποιημένος με σεμινάρια εκεί και σαν εταιρεια είναι από τις καλύτερες.
στην τιμή είναι και φιμε ζελατίνες της ίδιας εταιρείας στα παραθυρα πλαι και πίσω
το κόστος είναι τεράστιο αν σκεφτείς ενα full βαψιμο είναι λιγότερα χρήματα. Αλλά είναι τι θέλει ο καθενας.
-
Σωστό ολικό βάψιμο με καλά υλικά δε νομίζω να είναι λιγότερα χρήματα
Επίσης το εργοστασιακό χρώμα έχει κι αυτό την αξία του.
-
Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί, αλλά για δώστε κατανάλωσεις...
-
Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί, αλλά για δώστε κατανάλωσεις...
Για το 125 , κίνηση σε μικρή επαρχιακή πόλη και ορεινό δίκτυο με κλίσεις μεικτή γυρω στα 6.6 με νορμάλ οδήγηση
-
Γνωστός μου θέλει να το αγοράσει....Εν τω μεταξύ κυκλοφορεί στη Σύρο ενα μπορντό...ολα τα λεφτά είναι....απιθανο χρώμα.....
-
Γνωστός μου θέλει να το αγοράσει....Εν τω μεταξύ κυκλοφορεί στη Σύρο ενα μπορντό...ολα τα λεφτά είναι....απιθανο χρώμα.....
Απίστευτο είναι τόσο το Lucid Red (που καταργήθηκε) όσο και το Fantastic Red, μακράν το ωραιότερο χρώμα για το Puma. Ανέβασε ένας φωτογραφίες με ήλιο στην ομάδα στο ΦΒ και δεν υπάρχει το χρώμα...είναι εξωπραγματικό!
-
Εγω με το ST το ελάχιστο που καταφέρνω είναι 9,7 , το μέγιστο που είδα με κίνηση ήταν 14
ακόμα είμαι στο στρώσιμο αυτά θα αλλάξουν προς το χειρότερο γιατι θα το πατάω
Με τον 1000ρι ecoboost (125hp) hybrid είναι αρκετά οικονομικό πάντως. Γυρω στο 6-7. To 155 (7-8)
Το diesel ακόμη ποιο οικονομικό
-
Εγω με το ST το ελάχιστο που καταφέρνω είναι 9,7 , το μέγιστο που είδα με κίνηση ήταν 14
Με τον 1000ρι ecoboost (125hp) hybrid είναι αρκετά οικονομικό πάντως. Γυρω στο 6-7. To 155 (7-8)
Και σε εμένα το 1.5 στην αρχή έκαιγε πολύ περισσότερο. Μετά τα 5000 χμ είδα δραματική μείωση στην κατανάλωση. Οπότε μάλλον προς το καλύτερο θα αλλάξουν οι τιμες. Εντάξει δε θα το λιώνεις και συνεχώς...
-
cirus wrote:
Και σε εμένα το 1.5 στην αρχή έκαιγε πολύ περισσότερο. Μετά τα 5000 χμ είδα δραματική μείωση στην κατανάλωση. Οπότε μάλλον προς το καλύτερο θα αλλάξουν οι τιμες. Εντάξει δε θα το λιώνεις και συνεχώς...
Οχι βρε δεν θα το λιώνω αλλά στην κίνηση θα καίει πιστεύω πάντα εσυ τι τιμές έχεις κατανάλωση σε κίνηση?
-
ad276 wrote:
Απίστευτο είναι τόσο το Lucid Red (που καταργήθηκε) όσο και το Fantastic Red, μακράν το ωραιότερο χρώμα για το Puma. Ανέβασε ένας φωτογραφίες με ήλιο στην ομάδα στο ΦΒ και δεν υπάρχει το χρώμα...είναι εξωπραγματικό!
desert island blue ειναι το ποιο όμορφο νομίζω εγώ (ειλικρινα είναι το ποιο όμορφο μπλέ που εχω δει νομίζω ασχέτως εταιρείας). Εχε χάρη που η γυναίκα μου τα έβαλε στο φούρνο και βγήκαν τσουρέκια να μην το πάρω μπλε
To race red που καταργήθηκε μου άρεσε ποιο πολύ από το fantastic και το lucid
-
Εντάξει δε θα το λιώνεις και συνεχώς...
γιατι οχι? 4x10k τα σταζεις να γουσταρεις. και για εφημερευων φαρμακειο να βγεις να βρεις σερβιετες πατημενος θα πας. αλλιως τι, θα γλυτωσεις εντεκα εβροπουλα το μηνα και θα πινεις ενα φρεντο παραπανω την ημερα?
-
dimitriscsd wrote:
Εντάξει δε θα το λιώνεις και συνεχώς...
γιατι οχι? 4x10k τα σταζεις να γουσταρεις. και για εφημερευων φαρμακειο να βγεις να βρεις σερβιετες πατημενος θα πας. αλλιως τι, θα γλυτωσεις εντεκα εβροπουλα το μηνα και θα πινεις ενα φρεντο παραπανω την ημερα?
εννοει μάλλον ρε γατόνι διαφορετικές συνθήκες.
Γυναικα μεσα και μουρμούρα μια περιπτωση. Κίνηση μέσα στην πόλη 2η που να το λιώσεις? χχαχαχαχαχαχα
οταν δίδεται η ευκαιρία βεβαιως βαμπιρ θα γίνω. αιμα με καλαμακι
-
Fanis75 wrote:
ad276 wrote:
desert island blue ειναι το ποιο όμορφο νομίζω εγώ (ειλικρινα είναι το ποιο όμορφο μπλέ που εχω δει νομίζω ασχέτως εταιρείας). Εχε χάρη που η γυναίκα μου τα έβαλε στο φούρνο και βγήκαν τσουρέκια να μην το πάρω μπλε
To race red που καταργήθηκε μου άρεσε ποιο πολύ από το fantastic και το lucid
Δεν ξερω ποιος κωδικός ειναι....Ειναι μπορντό παντως οχι κοκκινο.....
-
Εξω κυκλοφορεί και με 100 αλογα σε έκδοση connected.....
-
dimitriscsd wrote:
cirus wrote:
Οχι βρε δεν θα το λιώνω αλλά στην κίνηση θα καίει πιστεύω πάντα εσυ τι τιμές έχεις κατανάλωση σε κίνηση?
Σε κίνηση μόνο (όχι μικτά) βλέπω 8 με 8.5 ανάλογα με το πόσο τραγικά είναι. Για να δω πάνω από 9 πρέπει να βάλω βενζίνη, να μηδενίσω και να πέσω καπάκι σε κίνηση για αρκετή ώρα...
-
Δεν ξερω ποιος κωδικός ειναι....Ειναι μπορντό παντως οχι κοκκινο.....
και τα 3 ομορφοτατα χρώματα . Το ποιο Μπορντώ νομίζω ήταν το Lucid, μετα το Fantastic και πραγματικό κόκκινο ήταν μόνο το race red.
Αυτά είναι γούστα όλα όμορφα είναι
-
Σε κίνηση μόνο (όχι μικτά) βλέπω 8 με 8.5 ανάλογα με το πόσο τραγικά είναι. Για να δω πάνω από 9 πρέπει να βάλω βενζίνη, να μηδενίσω και να πέσω καπάκι σε κίνηση για αρκετή ώρα...
καλά θα δω και θα σου πω γιατί εκτός Αθήνας οι υπόλοιποι τυχεροί ότι έχετε δει κίνηση χαχαχαχαχαχαχαχαχα
-
dimitriscsd wrote:
καλά θα δω και θα σου πω γιατί εκτός Αθήνας οι υπόλοιποι τυχεροί ότι έχετε δει κίνηση χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Καλά ισχύει αυτό, όπως ισχύει και πως αποφεύγω να καταλήγω με το Ford σε τέτοιες δύσκολες συνθήκες, εφόσον υπάρχει δεύτερο που είναι αναπτήρας σε κατανάλωση
-
και τα 3 ομορφοτατα χρώματα . Το ποιο Μπορντώ νομίζω ήταν το Lucid, μετα το Fantastic και πραγματικό κόκκινο ήταν μόνο το race red.
Αυτά είναι γούστα όλα όμορφα είναι
Το Race Red δεν είναι μεταλλικό και χάνει πολύ από κοντά. Lucid & Fnatastic είναι πολύ κοντά και μαζί με το Desert Island Blue είναι τα ωραιότερα χρώματα...θα ήθελα 2 Puma ένα στο καθένα, έτσι να τα κοιτάζω....αχαχα!!
Ford Puma 2019