-
Eδώ μια ενδιαφέρουσα 'κοντρίτσα'
https://zeperfs.com/en/match9223-8796-8418.htm
Το hyundai ακολουθεί αξιοπρεπώς το pumaκι μέχρι τα 0-100 και στα πρώτα 400μέτρα.Μετά υπερέχει το ford (και γενικότερα υπερέχει)
Το phev του γάτου βέβαια, ρίχνει συνεχές ξύλο και στα δύο, αλλά από την 'παχυσαρκία' του,τουλάχιστον στο 100-0 τα άλλα δύο θα σταματήσουν πριν το απέναντι οικόπεδο..
(ο.κ. υπερβάλλω,για να πειράξω τον γάτο λίγο...)
-
Eδώ μια ενδιαφέρουσα 'κοντρίτσα'
https://zeperfs.com/en/match9223-8796-8418.htm
Το hyundai ακολουθεί αξιοπρεπώς το pumaκι μέχρι τα 0-100 και στα πρώτα 400μέτρα.Μετά υπερέχει το ford (και γενικότερα υπερέχει)
Το phev του γάτου βέβαια, ρίχνει συνεχές ξύλο και στα δύο, αλλά από την 'παχυσαρκία' του,τουλάχιστον στο 100-0 τα άλλα δύο θα σταματήσουν πριν το απέναντι οικόπεδο..
(ο.κ. υπερβάλλω,για να πειράξω τον γάτο λίγο...)
ε καλα είναι πολλά τα αλογα του γάτου στις ευθείες δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι ουτε εκείνος στις στροφές. στο 100 -0 όμως αν του δέσεις μια άγκυρα πίσω κάτι γίνεται
-
@gatoz δες τα junk-ο-μέλια σου
-
Μείωση εξοπλισμού μέρος 4259965
Έβλεπα στην ομάδα πως όσοι παρέλαβαν τις τελευταίες μέρες, παρατήρησαν ότι αφαιρέθηκε και η αυτόματη ρύθμιση ύψους στα full led φώτα των ST Line X...
Πόσες περικοπές να αντέξει κανείς... -
Μείωση εξοπλισμού μέρος 4259965
Έβλεπα στην ομάδα πως όσοι παρέλαβαν τις τελευταίες μέρες, παρατήρησαν ότι αφαιρέθηκε και η αυτόματη ρύθμιση ύψους στα full led φώτα των ST Line X...
Πόσες περικοπές να αντέξει κανείς...Δεν αφαιρεθηκε μονο στα STLine X
αφαιρέθηκε γενικά
Το ST που εχω εγω ρυμθίζεις και εκεί manual με 4 σκαλές.
-
Οι επόμενοι πελάτες καλό είναι να έχουν κανένα nitecore αγορασμενο....
-
Εγω λεω να κοψουν και τα χερουλια στις πορτες. Αφου εχει απο μεσα, τι χρειαζεται κι απ εξω? Γλυτωνεις και το αυτοματο κλειδωμα μετα το ξεκινημα
-
Ο οδηγος οταν θελει να μπει μεσα, θα παταει το τηλεκοντρολ και θα ανοιγει το παραθυρο. Θα βαζει το χερι μεσα και θα ανοιγει με το μεσα χερουλι. Το ιδιο και οι επιβατες. Θα ανοιγει ο οδηγος το αντιστοιχο παραθυρο για μπουν μεσα . Ετσι δεν θα χρειαζεται καν κλειδωμα. Αφου δεν θα εχει χερουλια απο εξω .Αυτη ειναι οικονομια
-
Kατα την πορεια ενος μοντελου συνηθως αποκτα πλουσιοτερο εξοπλισμο για να παραμενει επικαιρο και ανταγωνιστικο, στο Puma συμβαινει το αναποδο. Αντε με το καλο στο facelift να αποκτησει τον εξοπλισμο που ειχε οταν παρουσιαστηκε και 3000€ αυξηση στη τιμη.
-
Πάντως χτες στην 'ομάδα ΦΜ' ένας παρέλαβε και ο άλλος έχει παραγγείλει ST Line X 155 DCT και τα ζαχάρωνα, απλά ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ...αλλά πολλά λεφτά ρε σεις. Τα έχουν πάρει με πανόραμα και όλα τα άλλα έξτρα, ακριβώς όπως το θέλω (εκτός από τις 19') και μιλάμε φτάνει τις €30.000. Εεε είναι πολλά λεφτά για αυτό το αυτοκίνητο, κατά την γνώμη μου.
-
Ε ναι με 30Κ παίρνεις πολύ εξοπλισμένο ST Line X Focus 155hp χειροκίνητο. Αν παζαρέψεις καλά και με ηλιοροφή.
-
Ε ναι με 30Κ παίρνεις πολύ εξοπλισμένο ST Line X Focus 155hp χειροκίνητο. Αν παζαρέψεις καλά και με ηλιοροφή.
Βασικά με €30Κ παίρνεις καλά εξοπλισμένο Focus 182αρι με ακόμα καλύτερο αυτόματο!!
-
Ναι πέρνεις αλήθεια αλλά νομίζω πρέπει να σταματήσει αυτή η σύγκριση.
Είναι άλλης κατηγορίας και άλλο αμαξι το Focus. Είναι hatchback
Αν δεν υπήρχε ζήτηση για Β-SUV δεν θα έβγαζε η FORD το PUMA θα έμενε με το FOCUS. Δεν συμβαίνει αυτό γιατι ο περισσότερος κοσμος θέλει κάτι ποιο compact με μεγάλους χώρους και ας έχει χειρότερη οδηγική συμπεριφορα. Αν εσείς θα πέρνατε το focus καλα θα κάνατε και μπραβο σας, αλλά οι περισσότεροι έχουν αντιθετη γνώμη μαζι σας.
Για να το βγάζει και να πουλάει καλύτερα όσο και να τους κράζουμε έ κατι θα κάνουν καλά.
-
Τραγικο παντως να παραγγελνεις το αμαξι και να σου ερχεται με κουτσουρεμενο εξοπλισμο χωρις να σε ενημερωσει κανεις! Κανονικα θα πρεπει να σε αποζημιωσουν
-
Περίεργο αυτό με τις σκάλες. Ειχα την εντύπωση ότι όλα τα 'καλά' Led ήταν αυτορυθμιζόμενα. Πιστεύω ότι οι διαφορές στον εξοπλισμό προκύπτουν από τις ελλείψεις που υπάρχουν παγκοσμίως. Θα έπρεπε όμως να ενημέρωναν
-
Περίεργο αυτό με τις σκάλες. Ειχα την εντύπωση ότι όλα τα 'καλά' Led ήταν αυτορυθμιζόμενα. Πιστεύω ότι οι διαφορές στον εξοπλισμό προκύπτουν από τις ελλείψεις που υπάρχουν παγκοσμίως. Θα έπρεπε όμως να ενημέρωναν
αν προεκυπταν απο τις ελλειψεις, θα επρεπε να μειωθει η τιμη ομως.
-
Puma και focus σαφώς δεν συγκρίνονται οδηγικά δεν είναι η μερα με την νύχτα αλλά η διαφορά είναι τεράστια. Παρόλα αυτά προσωπικά εκείνο που με απομακρύνει από το πούμα δεν είναι η χειρότερη συμπεριφορά του αλλά η στεναδουρα πίσω σε πόδια και φάρδος.
Η Φορντ χρειάζεται επειγόντως ένα αμάξι με 17-18εκ απόσταση από το έδαφος με 4.40μ μήκος και 500λτ αποσκευές, βέβαια αυτό ίσως θα έσβηνε τελείως από το χαρτη το Κούγκα και το ακτιβ φοκους αλλά εγώ μιλάω για τα δικά μου θέλω....αυτό που στην Φορντ αν θέλεις ψηλό ή δεν θα σου φτάνει ή θα σου περισσεύει είναι πρόβλημα...
-
Για να το βγάζει και να πουλάει καλύτερα όσο και να τους κράζουμε έ κατι θα κάνουν καλά.
Συμφωνώ σε αυτό που λές, αλλά η σύγκριση (για εμένα τουλάχιστον) γίνεται αναπόφευκτα. Γιατί στο δικό μου μυαλό δεν μπορώ να δικαιολογήσω να δώσω €30Κ για ένα Puma όταν με τα ίδια χρήματα παίρνω ένα αυτοκίνητο της ίδιας εταιρείας που είναι ακρετά καλύτερο σε όλα. Καθαρά προσωπική άποψη.
Σθμφωνώ ότι το Puma κάτι έχει και πουλάει (εκτός του ότι είναι πανέμορφο, μακράν το ωραιότερο Ford μετά την Mustang!!) και η Ford δεν είναι χαζή, ούτε την κράζω. Μιλάω καθαρά για εμένα, ότι τα €30Κ μου φαίνονται πολλά χρήματα για ένα 1.000αρι Puma. Δεν σημαίνει ότι είμαι σωστός, απλά τι πιστεύω γράφω.
-
cirus wrote:
Συμφωνώ σε αυτό που λές, αλλά η σύγκριση (για εμένα τουλάχιστον) γίνεται αναπόφευκτα. Γιατί στο δικό μου μυαλό δεν μπορώ να δικαιολογήσω να δώσω €30Κ για ένα Puma όταν με τα ίδια χρήματα παίρνω ένα αυτοκίνητο της ίδιας εταιρείας που είναι ακρετά καλύτερο σε όλα. Καθαρά προσωπική άποψη.
Σθμφωνώ ότι το Puma κάτι έχει και πουλάει (εκτός του ότι είναι πανέμορφο, μακράν το ωραιότερο Ford μετά την Mustang!!) και η Ford δεν είναι χαζή, ούτε την κράζω. Μιλάω καθαρά για εμένα, ότι τα €30Κ μου φαίνονται πολλά χρήματα για ένα 1.000αρι Puma. Δεν σημαίνει ότι είμαι σωστός, απλά τι πιστεύω γράφω.
Δεν το λέω για σενα και είναι κατανοητό αυτό αλλά..........
ολα τα BSUV είναι στην κατηγορία τιμής με το αντιστοιχο επόμενο μοντέλο σε hatchbag σε όλες τις μάρκες
Αν θες ψηλό και της μόδας θα το πληρώσεις όποια μάρκα και να διαλέξεις αυτή είναι η αλήθεια οπότε το ίδιο που συμβαίνει με PUMA και FOCUS σύμβαινει και σε όλα τα αλλά απλά βαρέθηκα να το ακούω οτι το Hatchbag είναι καλύτερο και σε καλύτερη τιμη από το BSUV
Ισχύει αλλά αυτό θα συμβαίνει μην το αναμοχλεύουμε διαρκώς δεν έχει νόημα. Το κανονικό (hatchbag) πάντα θα έχει καλύτερη τιμή και οδηγική συμπεριφορά από το μικροτερης κατηγορίας μοντελο B-SUV. οποιος θέλει VFM ας πάρει το Hatchback. οποιος θέλει compact ψηλό και θα πληρωσει παραπάνω
-
Εντάξει αυτό με το μοδάτο του suv crossover έχει γίνει καραμελα και υποτιμητικό για τις επιλογές τόσων χιλιάδων κατόχων ότι τάχα δεν τα παίρνουν για να καλύψουν ανάγκες αλλά πρόκειται για λάθος επιλογή λόγω μόδας...
Προσωπικά έχω suv/cross over από το 2007 μόλις είχε ξεκινήσει να πουλά το κασκαι και τα έχω καλύπτοντας τις ανάγκες που προσφέρουν αυτά τα αμάξια και έχουν αναφερθεί πολλές φορές.
Ford Puma 2019