-
Ώπα ώπα....έχει 40.000 το puma που είναι κατηγορίας φιέστα ψηλωμένο και δεν έχει ηλεκτρικό χειρόφρενο?
Οκ να το καταπιω στις βασικές εκδόσεις αλλά εκεί πέρα δε γίνεται να κάνουμε το άστο μαύρο.
Δηλαδή άλλες φορες μας πειράζουν όταν δεν υπάρχουν ανακλινομενοι καθρέπτες και δεν αγοράζουμε αλλά εδώ το περνάμε στο ντουκου
-
Το ηλεκτρικο χειροφρενο δεν ειναι πολυτέλεια. Συγχρονο συστημα ασφαλείας ακριβο ομως, ειναι... Μαλλον στη Φορντ οπως πανε με τα ολαφσεν, πανε και σε αλλα πραγματα θα ελεγα.
-
ωρε, ειπαμε, ειναι το ες τι αυτο. και εγω δεν θελω γκέικο ηλεκτρικο στο γκαζατο. ουτε σε τετρακουνητο. αλλα στα αποδελοιπα ειναι τσιπια να λειπει. τι να λεμε τωρα...
-
Τουλαχιστο ειναι 4 κουνο?
-
Τι παραπάνω προσφέρει το ηλεκτρικό χειρόφρενο από το απλό ορθόδοξο, εκτός από το να σε αφήσει με την μάνικα στο χέρι όταν χαλάσει το μπουτον;
-
Τουλαχιστο ειναι 4 κουνο?
κανεις πλακα? ε? τα πουμα ειναι φιεστα με μεγαλο μπαγκαζ και ομορφη μουρη καρδια μου. ακου εκει τετρακουνητο...
-
Για πλυσιμο με πλυστικο, δινω ιδιαιτερη προσοχη ωστε να ανεβασω το χειροφρενο, μη παει πισω κατα λαθος. Στην μερκ ειτε σταματω στην κατηφορα, ή στην ανηφορα ή στο ισωμα, το ηλεκτρικο θα δουλεψει το ιδιο αποτελεσματικα. Οτι πληρωνεις πρεπει να παιρνεις. Τπτ λιγοτερο.
-
Stonic, kona, tcross, puma, kamiq, c3 aircross(όχι FL δεν ξέρω) έχουν χειροκίνητο. Γούστα είναι αυτά ο καθένας ότι του αρέσει. Εμένα μου αρέσει το καινουργιο αλλά ταυτόχρονα με αγχώνει.
-
Ερωτημα. Παω σε αλλο νημα. Γεια σας.
-
Εμένα μου έχει χαλάσει το ηλεκτρικό χειρόφρενο, δις,με αποτέλεσμα να μείνω χωρίς όχημα.
-
Η 4κινηση.
-
Δεν είναι 4κίνητο. Έχει όμως μπλοκέ. Δεν είναι vfm αμάξι, είναι πολύ ιδιαίτερη επιλογή/υπερυψωμένο hot hatch. Επίσης στα 200 άλογα δε τη χρειάζεται την 4κίνηση που έτσι κι αλλιώς δε προσφέρεται στην συγκεκριμένη πλατφόρμα.
-
Τα παλιά μοντέλα δεν έχουν, ΟΛΑ όμως που κυκλοφόρησαν από 2019 και μετά έχουν φυσικά, και αυτά τα αυτοκίνητα εξετάζω, δηλαδή της σημερινής γενιάς. Το C3 Aircross όσο και να το αγαπάω και όσο κοντά να έφτασα να το αγοράσω (πάρα πολύ κοντά..) δεν το θεωρώ τελευταίας γενιάς, για πολλούς λόγους. Value for money, καλό άνετο και οικονομικό
To Puma που κυκλοφόρησε πέρυσι, περίμενα περισσότερα από το Crossland..
ΔΕΝ το είπα για να την πω σε κανέναν, ήταν γνήσια ερώτηση που ήθελα να κάνω καιρό, για τον Cirus μέχρι και πλεονέκτημα το βλέπω! Έχει ειδικό αυτοκίνητο, ειδικού σκοπού, σε ειδική τιμή, δεν τον βάζω στον μέσο όρο, ο μέσος οικογενειάρχης όμως πιστεύω με κάτι τέτοιες ευκολίες βολεύεται και τα επιζητεί, και ναι, η απελευθέρωση χώρου είναι απολαυστική!
Δηλαδή ένας από τους λόγους ξενερωματος με το Aircross ήταν το καθόλου πρακτικό αεροπορικού τύπου, έπιανε όλο το χώρο, δεν προσέφερε τίποτα, και δεν είχαν βάλει μία πρακτική ενδιάμεση κονσόλα, ή έστω μία ποτηροθηκη (σημείωση: στο face lift φέτος έβαλαν με το μοχλό στο πλάι).
Επίσης λοιδορήθηκε εδώ μέσα το 2008 Active επειδή είχε 'μεγάλο' χειρόφρενο και όχι ψηλή κονσόλα όπως τα Allure, αλλά το Puma έχει παντού χειρόφρενο και ΟΧΙ ψηλή κονσόλα σε καμία έκδοση! Δηλαδή επειδή είναι λίγο μικρότερο σε μήκος εδώ βολεύει; Ίσα ίσα που του 2008 ήταν πολύ πρακτικό όταν το χρησιμοποίησα!
-
Εμένα μου έχει χαλάσει το ηλεκτρικό χειρόφρενο, δις,με αποτέλεσμα να μείνω χωρίς όχημα.
Εμ αφου δεν παιρνεις Εβο , να ησυχασεις. Άλλο που θα τα πληρωσεις σε βενζινες....
Εσυ δεν εισαι που με ρωταγες?
-
Ξανά λέω διαβάστε forum του εξωτερικόυ. Θα φρίξετε με το ποαες βλάβες βγαζουν. Το επόμενο μέγα θέμα αξιοπιστίας θα είναι όπως με τα dsg. Στο sandero με 200 ευρώ στο βαζουν ως εξτρα. Σιγά την πολυτελεια. Αν χαλάσει κοστίζει πολυ παραπάνω, παρα πολυ μάλιστα.
Πιο ευκολο θα ήταν να έβαζαν μια ηχητική ειδοποίηση που θα σε ειδοποιουσε να τραβήξεις έναν μοχλο μόλις σβήσεις τον κινητήρα, παρα ολον αυτόν τον μηχανισμό.
Δείτε βίντεο και πως τα επιδιόρθωνουν με πατεντες διοτι επισημα τα αλλαζουν ολοκληρα ως μονάδα και δεν βαζουν χερι. Η οποια πατεντα είναι παμφθηνη για να το επιδιορθωσει το θέμα αλλά δεν το κάνουν στα επισημα σέρβις. Ψηλομπιζνα μυρίζομαι ή Ευθυνοφοβια.
-
teo mak wrote:
Εμ αφου δεν παιρνεις Εβο , να ησυχασεις. Άλλο που θα τα πληρωσεις σε βενζινες....
Εσυ δεν εισαι που με ρωταγες?
Πρέπει πρώτα να βρεθεί αγοραστής για την γερμανική υπεροχή και μετά να βρεθεί καθαρό Έβο.
Κομματάκι δύσκολο και τα δύο.
-
Με 20€ μεσα εξω ειναι οκ . Θες και κερωμα ?
-
Δεν είναι 4κίνητο. Έχει όμως μπλοκέ. Δεν είναι vfm αμάξι, είναι πολύ ιδιαίτερη επιλογή/υπερυψωμένο hot hatch. Επίσης στα 200 άλογα δε τη χρειάζεται την 4κίνηση που έτσι κι αλλιώς δε προσφέρεται στην συγκεκριμένη πλατφόρμα.
Και το st puma έχει μπλοκε;
-
Mastoras78 wrote:
Και το st puma έχει μπλοκε;
Και μπλοκέ και ψαγμένη γεωμετρία και Recaro 'σωστά' και άλλες λεπτομέρειες. Αλλιώς παίρνεις Juke θούρμπο prev gen τσάμπα και καθάρισες.. Έχει και κάτι Χιουνδάι Κόνα Νι Λάιν με 200 άλογα και ηλεκτρικό χειρόφρενο!! wow και κάμποσα ρέστα χωρίς τα επιπλέον ψαγμένα του Puma όμως.
-
Απλα να προσθέσω οτι το μπλοκέ στο Puma (όπως κ στο Φιέστα) ειναι έξτρα (σε πακέτο) και όχι στάνταρ. Αλλα δεν πιστεύω οτι θα πουληθεί ST χωρίς μπλοκέ.
Ford Puma 2019