-
14:26
Την γράφει στο πάνω μέρος του post σου.
-
Μίλησα σήμερα με αντιπροσωπεία, το αυτοκίνητο είναι Ελλάδα για εκτελωνισμό.
Σε 2 βδομάδες μου είπαν περίπου θα είναι προς παράδοση, δεν βλέπω την ώρα!!!!!!!!
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ νέα!! Μπράβο...με το καλό και αναμένουμε εντυπώσεις (από την συζυγο, αφού εκείνη θα το οδηγεί...!!)
-
cirus wrote:
Μίλησα σήμερα με αντιπροσωπεία, το αυτοκίνητο είναι Ελλάδα για εκτελωνισμό.
Σε 2 βδομάδες μου είπαν περίπου θα είναι προς παράδοση, δεν βλέπω την ώρα!!!!!!!!
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ νέα!! Μπράβο...με το καλό και αναμένουμε εντυπώσεις (από την συζυγο, αφού εκείνη θα το οδηγεί...!!)
καλά σώθηκες. μου είπε ότι είδε ένα puma στον δρόμο και δεν φαινόταν καλά το φλας..... δεν το έχουν σχεδιασει καλά πως το διάλεξες?
αν θες τέτοιες εντυπώσεις να της πω να γράψει χαχαχαχαχαχχα
τον άλλο μήνα οδήγηση μάλλον για μενα. χαίρομαι και μόνο που θα το φέρω γκαραζ να το βλέπω προς το παρόν.
-
καλά σώθηκες. μου είπε ότι είδε ένα puma στον δρόμο και δεν φαινόταν καλά το φλας..... δεν το έχουν σχεδιασει καλά πως το διάλεξες?
τον άλλο μήνα οδήγηση μάλλον για μενα. χαίρομαι και μόνο που θα το φέρω γκαραζ να το βλέπω προς το παρόν.
Αχαχα...κλαίω!! Όμως:
-
Έχει δίκιο για το φλάς και συμβαίνει σε πολλά νέα αυτοκίνητα (και σε 2008, 3008 κλπ).
-
Το ίδιο ακριβώς είχε παρατηρήσει πριν μερικούς μήνες ο κολλητός μου και με πήρες τηλέφωνο να μου το πει ως έναν λόγο να μην το πάρω, μου λέει 'δεν φαίνεται καθόλου, θα σε τρακάρει κάποιος'...αχαχαχα!!
Άντε σιδερένιος και αναμένουμε εντυπώσεις σε 1+!! Στο ενδοιάμεσο ανέβασε καμια φωτογραφία!
-
-
cirus wrote:
Αχαχα...κλαίω!! Όμως:
-
Έχει δίκιο για το φλάς και συμβαίνει σε πολλά νέα αυτοκίνητα (και σε 2008, 3008 κλπ).
-
Το ίδιο ακριβώς είχε παρατηρήσει πριν μερικούς μήνες ο κολλητός μου και με πήρες τηλέφωνο να μου το πει ως έναν λόγο να μην το πάρω, μου λέει 'δεν φαίνεται καθόλου, θα σε τρακάρει κάποιος'...αχαχαχα!!
Άντε σιδερένιος και αναμένουμε εντυπώσεις σε 1+!! Στο ενδοιάμεσο ανέβασε καμια φωτογραφία!
κατι θα ανεβασω σε φωτο από την Τσιταρα. (Διάλεξα ονομα ήδη για την νεα μου γατα, δεν θέλω σχολια........)
-
-
κατι θα ανεβασω σε φωτο από την Τσιταρα. (Διάλεξα ονομα ήδη για την νεα μου γατα, δεν θέλω σχολια........)
Ωραίο όνομα....Thundercats εποχές!!!
-
Xρωμα;
-
Μαύρο τελικά. Ειχα παραγγείλει μπλε αλλά το άλλαξα γιατι αρεσε ποιο πολύ στην γυναικα το μαύρο που ήταν 2ημου επιλογη. Βασικά το ανθρακι ήθελε αλλα της είπα ξέχνα το γιατι δεν μου αρεσε εμενα
-
@cirus Σχετικά με την αποπληρωμή τι σου είπαν; Θέλουν ολόκληρη την προκαταβολή πριν γίνει ο εκτελωνισμός ή αφού κάνεις έλεγχο θα τους καταθέσεις τα χρήματα; Σε εμένα πάντως ήταν κάθετη η αντιπροσωπεία, ολόκληρο το ποσό πριν εκτελωνιστεί χωρίς να μπορώ να το δω.
-
Α,ρε cirus... Δες και το μπλε που γουστάριζες περισσότερο,σ' ένα από τα καλύτερα review του ST που έχω δει ως τώρα:
Ο τύπος λέει και για το φάουλ με τον ενισχυτή και τα ηχεία που έχουν κάνει,αλλά αξιολογεί το αμάξι γι αυτό που λέμε οι περισσότεροι: Είναι ένα μεγαλύτερο Fiesta ST για να βολευτεί μια μικρή οικογένεια ή ένα ζευγάρι στις όποιες μετακινήσεις του,με το πλεονέκτημα ότι όταν τους αφήσεις σπίτι,μπορείς να το πάρεις μόνος σου και να μεταμορφωθεί,ώστε να γευτείς κι οδηγική ευχαρίστηση.
Σίγουρα θα το απολαύσεις!
Υ.Γ. Μου θυμίζει κάπως το Focus ST του 2007 που είχε ο πατέρας μου (σ'αυτό το μπλε,με τα recarο του μέσα κ.τ.λ.)
-
Τι μαυρα και πρασινα αλογα. Μπλε του εστι. Σε καθε περιπτωση θα χουμε να λεμε. Εμενα σε οτι χρωμα το ειδα μου εκανε κλικ
-
Α,ρε cirus... Δες και το μπλε που γουστάριζες περισσότερο,σ' ένα από τα καλύτερα review του ST που έχω δει ως τώρα:
Ο τύπος λέει και για το φάουλ με τον ενισχυτή και τα ηχεία που έχουν κάνει,αλλά αξιολογεί το αμάξι γι αυτό που λέμε οι περισσότεροι: Είναι ένα μεγαλύτερο Fiesta ST για να βολευτεί μια μικρή οικογένεια ή ένα ζευγάρι στις όποιες μετακινήσεις του,με το πλεονέκτημα ότι όταν τους αφήσεις σπίτι,μπορείς να το πάρεις μόνος σου και να μεταμορφωθεί,ώστε να γευτείς κι οδηγική ευχαρίστηση.
Σίγουρα θα το απολαύσεις!
Υ.Γ. Μου θυμίζει κάπως το Focus ST του 2007 που είχε ο πατέρας μου (σ'αυτό το μπλε,με τα recarο του μέσα κ.τ.λ.)
Νταξει το μπλέ είναι το καλύτερο συμφωνώ αλλα και το μαύρο που πήρα ωραιότατο μου φαινεται δεν με πειράζει
thanks για το video θα το δω
-
Καλησπέρα.Εχει κάνεις το αυτόματο;Αξίζει τον κόπο;
-
Αυτόματο στο φόρουμ δεν έχουμε από όσο ξέρω. Φυσικά και αξίζει, εαν σου αρέσει και το θέλεις. Για εμένα π.χ. δεν έχει νόημα πλέον κανένα αυτοκίνητο με χειροκίνητο κιβώτιο και δεν αγοράζω ποτέ ξανά αυτοκίνητο με κουτάλα. Οπότε είναι καθαρά θέμα του τι θέλεις και τι σου αρέσει. Απλά να γνωρίζεις ότι η Φόρντ το χρεώνει πολύ ακριβά.
-
Ας γραψω και εγω τις εντυπωσεις μου
line-x, 125hp.
Oλη η οδηγηση με τον κλιματισμο σε λειτουργια & κατα 90% στο προγραμμα sport.
Θετικα στοιχεια.
Δεν ειναι αργος ο κινητηρας, ειναι μια χαρα για το βαρος και το μεγεθος του αυτοκινητου. Ο 125αρης θα καλυψει ανετα τους περισσοτερους αγοραστες. Απο οτι ακουσα, υπαρχει αντιπροσωπος που στο κανει 155 αλογα με 500€;
Η αναρτηση παραδοξως ηταν πολυ πιο ανετη απο οτι την περιμενα! Κανενα προβλημα με τις 18''. Αυτη ηταν η μεγαλυτερη επιφυλαξη που ειχα πριν το οδηγησω.
Πληρης εξοπλισμος.
Καλο τιμονι σε αισθηση & ακριβεια.
Ικανοποιητικοι χωροι για 4 ατομα μεχρι 1,80-1,85μ.
Ησυχος κινητηρας στα 140-160χαω.
Ωραια καθισματα, σε κρατουν στη θεση σου και εχουν αρκετες ρυθμισεις. Γενικα η θεση οδηγησης ειναι παρα πολυ καλη.
Ωραιος και ευαναγνωστος πινακας οργανων.
Δεν θα βαλω νουμερο, γιατι δεν ηταν νορμαλ ο τροπος οδηγησης, αλλα η καταναλωση μου φανηκε μικρη.
Χρειαστηκε να κανω ενα αποτομο φρεναρισμα 140-0, ολα καλα με τα φρενα σε αισθηση και αποδοση.
Για την εμφανιση, εγω προσωπικα το βρισκω απο τα πιο ομορφα αυτοκινητα που κυκλοφορουν κατω απο 40Κ.Αρνητικα.
Turbo-lag. Μου κανει εντυπωση που δεν το εχει αναφερει κανενας! Ευτυχως βοηθαει ο ηλεκτροκινητηρας λιγο, αλλα το lag υπαρχει. Μπορει να μην ειναι ενοχλητικο σε καθημερινη οδηγηση.
Αεροδυναμικοι θορυβοι γυρω απο τους καθρεπτες πανω απο τα 120-130. Κρατω μια επιφυλαξη γιατι ειχε αερα στο σημειο που οδηγησα.
'Κοντο' υποβραχιονιο αναμεσα στα καθισματα, θα ηθελα να ειναι οπως στο focus που μετακινειται μπροστα-πισω.Δίαφορα άλλα...
Το μοτερ μετα τις 5500 δειχνει να πεφτει σε αποδοση, παρολο που ειναι προθυμο να ανεβασει και αλλο.
Ο λεβιες τιποτε ιδιαιτερο. Περιεργο που γραφουν για κορυφαια (;) αισθηση κιβωτιου. Εγω το βρηκα απλα καλό.
Καλα χρηματοδοτικα αν αγορασεις με δοσεις.
8χρονια/100000χλμ εγγυηση που μπορουν να στο κανουν 5/150000 δωρεαν ή 8/160000 με 500€.
Θα μπορουσε η οθονη της μεσαιας κονσολας να εχει μια κλιση προς τον οδηγο & να ειναι λιγο μεγαλυτερη.
Εντονο φρεναρισμα απο τον κινητηρα οταν αφηνεις το γκαζι, ακομη και με 6η! Ξερω πως φορτιζει την μπαταρια με αυτο τον τροπο, απλα θελει λιγη συνηθεια. Επισης νομιζω πως φρεναρει λιγο αποτομα, οχι σταδιακά. Δεν γνωριζω, το ιδιο εντονο φρεναρισμα υπαρχει σε ολα τα προγραμματα οδηγησης;
Το hill-assist δουλευει πολυ καλα, περναει απαρατηρητο.
Η ορατοτητα ειναι γενικα καλη, εκτος απο το πισω μερος.
Το BLIS δουλευει πολυ καλα.Με ενα χρωμα, τελικη τιμη με το κλειδι στο χερι 23800€.
-
Ο λεβιες τιποτε ιδιαιτερο. Περιεργο που γραφουν για κορυφαια (;) αισθηση κιβωτιου. Εγω το βρηκα απλα καλό.
Kορυφαία αίσθηση σε σχέση με το 90% των κιβωτίων (ειδικά Γαλλικά που είναι άθλια, Γερμανικά - ειδικά bmw χάλια επίσης- και Ιταλικά). Σε σχέση με το 'καλό' κιβώτιο του 1.5 ή ένα Μάζντα ή Χόντα (ή και Σουτζούκι), ναι το κιβώτιο είναι απλά ΟΚ. Αλλά σε σχέση με τα υπόλοιπα είναι κορυφαίο.
-
Το απότομο φρενάρισμα είναι λόγω του ότι έχει πιθανότατα μεγαλύτερο ηλεκτρικό μοτερ από τα κλασικά mhev, το οποίο είναι επικουρικό μέχρι και τον κοφτη του βενζινοκινητηρα!!!! (στα suzuki είναι μέχρι τις 3000 σ.α.λ περίπου).
Γενικα της Ford το mhev σύστημα είναι σε επόμενο στάδιο από τα υπάρχοντα. Μπορεί στα χαρτιά να παράγει την ίδια ροπη αλλά το γεγονός ότι γυρίζει σε περισσότερες στροφες είναι ένα σημαντικό ατου.
Δνε ξέρω της suzuki στον 1.4 turbo τι κάνει. Αλλά στα πιο ταπεινά αυτή είναι η διαφορά τους
-
@cirus Σχετικά με την αποπληρωμή τι σου είπαν; Θέλουν ολόκληρη την προκαταβολή πριν γίνει ο εκτελωνισμός ή αφού κάνεις έλεγχο θα τους καταθέσεις τα χρήματα; Σε εμένα πάντως ήταν κάθετη η αντιπροσωπεία, ολόκληρο το ποσό πριν εκτελωνιστεί χωρίς να μπορώ να το δω.
Προκαταβολή 2000 ευρώ έδωσα όταν έκανα την παραγγελία.
Δεν έχουμε συζητήσει καθόλου από εκεί και πέρα για την κατάθεση των χρημάτων.
Πριν από 5 λεπτά με πήραν να μου πουν ότι έφτασε στο καταστημά τους και θα μου στείλουν σε λίγο φωτογραφίες και σε 2 εβδομάδες παραλαμβάνω.
Προφανώς και θα πάω από εκεί (αντιπροσωπεία) να το δώ λεπτομερώς πριν πληρώσω χρήματα
-
.SPIROS. wrote:
Kορυφαία αίσθηση σε σχέση με το 90% των κιβωτίων (ειδικά Γαλλικά που είναι άθλια, Γερμανικά - ειδικά bmw χάλια επίσης- και Ιταλικά). Σε σχέση με το 'καλό' κιβώτιο του 1.5 ή ένα Μάζντα ή Χόντα (ή και Σουτζούκι), ναι το κιβώτιο είναι απλά ΟΚ. Αλλά σε σχέση με τα υπόλοιπα είναι κορυφαίο.
Από την εμπειρία μου στα χειροκίνητα: Ford έχουν καλό κιβώτιο ταχυτήτων δηλ. συγκαταλέγεται μέσα στην 1η 3άδα/4άδα. Mazda κορυφαία,Ηonda επίσης κοντά στην κορυφή,κορεάτικα ικανοποιητικά (σε Hyundai),ιταλικά μέτρια,VAG σχετικά ο.κ. (σε Seat Ibiza FR,καλύτερο από ιταλικά),αλλά τα Suzuki (από εμπειρία με Scross),δεν με ικανοποιεί.Γαλλικά (από C3 του 2017) ασαφή κι όντως στο τέλος της κατάταξης.
-
regresso wrote:
Προκαταβολή 2000 ευρώ έδωσα όταν έκανα την παραγγελία.
Δεν έχουμε συζητήσει καθόλου από εκεί και πέρα για την κατάθεση των χρημάτων.
Πριν από 5 λεπτά με πήραν να μου πουν ότι έφτασε στο καταστημά τους και θα μου στείλουν σε λίγο φωτογραφίες και σε 2 εβδομάδες παραλαμβάνω.
Προφανώς και θα πάω από εκεί (αντιπροσωπεία) να το δώ λεπτομερώς πριν πληρώσω χρήματα
Μπράβο φίλε αντε με το καλο
Ford Puma 2019