cirus wrote:
tapouts wrote:
cirus wrote:
tapouts wrote:
Τελος και σημαντικότερο. Ασχετα το τι λέω εγω ή ο καθένας το Test drive είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για να βγαλεις και συ μια γνωμη.
Αρχικα σιδερενιος και με το καλο να παραλαβεις ! Καλοταξιδο και να το χαρεις !
Κοιτα, τα κουκια μου εβγαιναν για προκαταβολη μεχρι το ST Line, ωστοσο εκανα ΤD με το Χ και ομολογω πως καποια απο τα εξτρα που εχει μου φανηκανε πολυ χρησιμα. Ομολογω οτι με εξεπληξε πολυ ευχαριστα σε ολα του και ιδιως στη θεση οδηγησης η οποια μου φαινοταν πιο χαμηλη κλπ.
Διαβασα εδω κι εκει διαφορα, σχετικα με συναρμογη, φαναρια που ειναι το ενα λιγο πιο πανω απ το αλλο, κατι λαστιχα που λυγιζουν στον πορτ μπαγκαζ κλπ. και αγχωθηκα, δεν ηθελα να μπω στη διαδικασια απ τις πρωτες ωρες ξερω γω να εμφανιζονται αστοχιες
Οσο για το χρονο παραδοσης που ρωτησα 2.5 μηνες μου ειπαν αλλα επειδη θα λειπω επαρχια για δουλεια το καλοκαιρι φοβαμαι μηπως καθυστερησει και φθασει Αυγουστο ας πουμε, που θα μου ειναι αδυνατον να κανω εναν ελεγχο και επειτα να παραλαβω.
Ρωρτησες για ετοιμοπαραδοτα μηπως υπαρχει κάτι? Η αλήθεια είναι ότι το st line-x πιστεύω ότι αξιζει την διαφορα λόγω των extra.
Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορουν να σου εγγυηθουν ότι οι 2,5 μήνες δεν θα είναι 3,5
Ναι ναι υπαρχουν ετοιμοπαραδοτα και απ τις 2 εκδοσεις, με το στανταρ εξοπλισμο τους και σε 3-4 χρωματα. Η διαφορα με οτι τα ετοιμοπαραδοτα εχεουν 80 ευρω τελη κυκλοφοριας, αν πας για καινουριο εχει μηδενικα τελη.
αλλο και τουτο. Μηπως ξερεις γιατι?