-
Παραγγελία 6/4/2021 CX 30 AWD AUTO machine grey 35.934 € και 720 € ως αξεσουάρ ρεζέρβα με γρύλλο.
πωπω.... αμαξαρα... ζηλευω πολυ... καλα και πολλα χιλιομετρα. το μονο τοσο καλοφτιαγμενο σουβι που χαιρεσαι, βλεπεις κατι τζερμανοπριμια και καλα, κατι γαλλοχλιμιτζουρες, κατι κακομοιρα βολβοφορντια, μετα βλεπεις αυτο και σουρχεται μια υπογλυκαιμια. αχχχχ. να ταιριαζε και στα φορολογικα....
-
παιδια επειδη εχω αλλαξει πολλα αυτοκινητα και vw και audi και alfaromeo, mini ,κλπ το συγκεκριμενο, προς το παρον, ειναι απλα απιστευτο αυτοκινητο με αυτα που προσφερει και σε αυτη την τιμη. πιστευω πως ο ΦΠΔ θα καταργηθει και τοτε θα εκτοξευθουν οι πωλησεις , πριν το αγορασω ειχα το countryman τιμιο αυτοκινητο και αυτο αλλα για να βαλεις ορισμενα εξτρα καλυτερα να επερνες ενα cayene μεταχειρισμενο.πριν το αγορασω πηγα ειδα και το Q3 το οποιο παλι θεωρησα αστειο με αυτα που προσφερουν σε αυτην την τιμη οπως επισης και η ποιοτητα του εσωτερικου ηταν μακραν κατωτερη του mazda.τα μοναδικα μειον ειναι φυσικα ο κυβισμος(θα προτιμουσα 1,6τ-1.8τ) για να εχει καλυτερη ροπη, το απλα ικανοποιητικο πορτ μπαγκαζ και ο ημιακαπτος πισω που ευτυχως εχει ρυθμιστει σωστα
μια ερωτηση για τους παλαιοτερους, αληθευει πως μετα τα 4000χιλ στο αυτοκινητο αλλαζουν καποιες ρυθμισεις στον κινητηρα?
-
To θέμα είναι το ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ακόμα και στην δίλιτρη εκδοχή με τα 180 άλογα δεν 'πάει', βασικά δε μοιάζει καν να έχει 180 άλογα, συν ότι στις υψηλές στροφές ο ήχος του κινητήρα είναι ενοχλητικός με όχι ευχάριστη χροιά.
Το Q3 ακόμα και με τα 150 άλογα μοιάζει GTi μπροστά στο SUV της Mazda.
-
To θέμα είναι το ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ακόμα και στην δίλιτρη εκδοχή με τα 180 άλογα δεν 'πάει', βασικά δε μοιάζει καν να έχει 180 άλογα, συν ότι στις υψηλές στροφές ο ήχος του κινητήρα είναι ενοχλητικός με όχι ευχάριστη χροιά.
Το Q3 ακόμα και με τα 150 άλογα μοιάζει GTi μπροστά στο SUV της Mazda.
Αυτο συμβαινει λογω της ροπης.πιο γρηγορο δεν ειναι γιατι το τσεκαρα ηδη με φιλο μου(εχω το 186)
για τον θορυβο εχεις δικιο αλλα απο την αηδια το 3κυλινδρο που ειχα (countryman) χιλιες φορες αυτο
-
Παραγγελία 6/4/2021 CX 30 AWD AUTO machine grey 35.934 € και 720 € ως αξεσουάρ ρεζέρβα με γρύλλο.
Με το καλό να το παραλάβεις! Χρόνος παράδοσης;
-
-
παιδια επειδη εχω αλλαξει πολλα αυτοκινητα και vw και audi και alfaromeo, mini ,κλπ το συγκεκριμενο, προς το παρον, ειναι απλα απιστευτο αυτοκινητο με αυτα που προσφερει και σε αυτη την τιμη. πιστευω πως ο ΦΠΔ θα καταργηθει και τοτε θα εκτοξευθουν οι πωλησεις , πριν το αγορασω ειχα το countryman τιμιο αυτοκινητο και αυτο αλλα για να βαλεις ορισμενα εξτρα καλυτερα να επερνες ενα cayene μεταχειρισμενο.πριν το αγορασω πηγα ειδα και το Q3 το οποιο παλι θεωρησα αστειο με αυτα που προσφερουν σε αυτην την τιμη οπως επισης και η ποιοτητα του εσωτερικου ηταν μακραν κατωτερη του mazda.τα μοναδικα μειον ειναι φυσικα ο κυβισμος(θα προτιμουσα 1,6τ-1.8τ) για να εχει καλυτερη ροπη, το απλα ικανοποιητικο πορτ μπαγκαζ και ο ημιακαπτος πισω που ευτυχως εχει ρυθμιστει σωστα
μια ερωτηση για τους παλαιοτερους, αληθευει πως μετα τα 4000χιλ στο αυτοκινητο αλλαζουν καποιες ρυθμισεις στον κινητηρα?
Συμφωνώ απολύτως.
Τί εννοείς 'αλλάζουν κάποιες ρυθμίσεις στο κινητήρα';
Δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο.
Εγώ πάντως είμαι στα 1.300 km μέχρι στιγμής.
-
alf1 wrote:
Καλησπέρα.
Στέλνω δύο φωτό που τράβηξα από τις πρώτες βόλτες μου με την ευκαιρία του χιονιού στην Αθήνα (χρησίμευσαν και τα Goodyear allseason...)
Εντυπώσεις από τα λάστιχα; Κατανάλωση;
Κατανάλωση στα 1.300km που έχω κάνει έως τώρα, 8,3lt/100km μέσος όρος. Όλα τα χιλιόμετρα εντός Αττικής.
Τα λάστιχα κάνουν τη δουλειά τους μια χαρά στο χιόνι που τα δοκίμασα. Στο στεγνό είναι ήσυχα για all season και απροβλημάτιστα. Δε τα έχω πιέσει ακόμα.
-
tmavri wrote:
Θα έρθει 15 με 20 Μαϊου. Δεν μπορεί να έχει OFF ROAD.
Με το καλό!Πότε θα ερθει σου είπαν?Θα έχει off road mode?
-
tmavri wrote:
Κατάλαβα καλά; Πλήρωσες 720 Ευρώ για μια ρεζέρβα κι ένα γρύλλο;
Παράλογοοοο; (με φωνή χήρας Μήτση)
Χρεώνεται όλο το σετ τοποθέτησης με νέες βάσεις και καλύμματα.
-
Καταθέτω στην παρέα και το δικό μου απόκτημα
186PS GT plus, manual, στο θεϊκό κόκκινο!
1100km σε 10 μέρες καθώς δεν ξεκολλαω απο μέσα...
Προερχόμενος απο Jeep, Audi και Honda
Εξαιρετικό απο καθε άποψη. Οδηγοκεντρικο, σοβαρό αλλα και παιχνιδιάρικο ανάλογα με τις ορέξεις.
Προκλητικο καθώς τραβάει τα βλέμματα και συζητιέται οπου σταθμευει.
Ερώτημα προς την παρέα:
Εχουν όλων σας οι αριθμοί πλαισίου το 'J' μπροστά;
-
Ετσι οπως το διαβασα νόμιζα πειρες το gt86 toyota. Πήγα να υποκλιθω βαθιά αλλά και πάλι λόγω του mazda και του skyactive x θα κάνω μια απαλή υπόκλιση.
Ωραιο αυτοκίνητο. Καλοτάξιδο
-
186PS GT plus, manual, στο θεϊκό κόκκινο!
Εχουν όλων σας οι αριθμοί πλαισίου το 'J' μπροστά;
Καλοτάξιδο εύχομαι!! Το χρώμα απλά φανταστικό....απορώ γιατί πουλάει σε οποιοδήποτε άλλο χρώμα!?!!
Το J υποδηλώνει Japan.
-
Ευχαριστώ όλους για τις ευχες και ανταποδίδω.
Ευχαριστω και για την ενημέρωση για το 'J' στον αριθμό πλαισίου.
Η ερώτηση όμως γίνεται απο περιέργεια καθώς είχα την τύχη/ατυχία την αρχικη μου παραγγελία να την μπλοκάρω γιατι το αμάξι, ενα skyactive G 122PS, φτιάχθηκε στο Μεξικό.
Αρχικος χαρακτήρας άδειας '3'
Τυχερός όμως γιατι αναζήτησα τον δυνατό κινητήρα με καλυτερο εξοπλισμό και φυσικά προέλευσης Χιροσίμα.
Να σημειώσω δε την εξαιρετική συνεργασία της αντιπροσωπίας.
-
γνωριζει κανείς πως μπαινουν αυτα και αν χρειάζεται τρύπες στην οροφη;
-
harisma23 wrote:
tmavri wrote:
Συγγνώμη, αλλά ότι κι αν αλλάζεται, κατά την προσωπική μου άποψη, 720 Ευρώ για να έχεις ρεζέρβα είναι εξωφρενική τιμή!
Και δεν προπληρώνω καλύτερα καμιά 20αριά χρόνια οδικής βοήθειας, να έρχονται να με παίρνουν ως το βουλκανιζατέρ, στις ελάχιστες περιπτώσεις που δεν επαρκεί το κιτ κατασκευής;
-
tmavri wrote:
harisma23 wrote:
tmavri wrote:
Συγγνώμη, αλλά ότι κι αν αλλάζεται, κατά την προσωπική μου άποψη, 720 Ευρώ για να έχεις ρεζέρβα είναι εξωφρενική τιμή!
Και δεν προπληρώνω καλύτερα καμιά 20αριά χρόνια οδικής βοήθειας, να έρχονται να με παίρνουν ως το βουλκανιζατέρ, στις ελάχιστες περιπτώσεις που δεν επαρκεί το κιτ κατασκευής;
Εξαρτάται που θα μείνεις και τι ώρα - ημέρα!!!
-
Μια ερώτηση για τους κατόχους, στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου όταν το ανοίξετε ,εκεί που είναι το φίλτρο καμπίνας, βλέπετε και εσείς καλώδια; Δεν θα έπρεπε να έχει κάποιο κάλυμμα προστατευτικό;
-
Μην ανησυχείς έτσι είναι σε όλα τα CX-30 με Ευρωπαϊκές προδιαγραφές, πλάτη και διαχωριστικό ράφι νομίζω ότι έχουν μόνο τα μοντέλα που είναι για Αμερική.
-
Παιδιά ενημερωτικά διάβασα ανακαλούνται 133000 cx30 παγκοσμίως για κοιτάξτε το
Mazda CX-30