-
Περιμενω να παραλαβω την Τεταρτη ομως μεχρι τοτε θελω να ρωτησω τι βενζινη βαζετε 95 η 100?
Κατι διαβασα σε ενα site οτι ο αναβαθμισμενος κινητηρας 186 ps περιοριζει λεει ακομη περισοτερο το φαινομενο της κρουστικης καυσης.
ΕσεΙς εχετε ακουσει εστω μια φορα να χτυπαει ο κινητηρας πειρακια?
Τελος τιποτα νεοτερα για την καταναλωση?
-
Στην έκθεση της Γλυφάδας που έχει το eskyactivx, η τάπα έχει χαρτί που γράφει 95ron
-
Στην έκθεση της Γλυφάδας που έχει το eskyactivx, η τάπα έχει χαρτί που γράφει 95ron
οκ αλλά έτυχε να διαβάσω αυτό
https://www.capital.gr/auto/3531234/i-mazda-anabathmizei-ton-kinitira-e-skyactiv-x
'εχω ένα προβληματισμό
-
Λόγω των γνωστών περιορισμών στην κυκλοφορία έχω φτάσει σχεδόν τα 400km και είμαι στο πρώτο γέμισμα που ήταν με 98 V-Power, δεν έχω ακούσει ακόμα πειράκια και δεν μπορώ να πω κάτι αναφορικά με το θέμα αυτό, πιστεύω πάντως ότι το αυτοκίνητο θα δουλεύει το ίδιο καλά και με 95αρα.
Το μόνο περίεργο που παρατήρησα είναι ένα low voltage warning για την 12βολτη μπαταρία το οποίο μάλλον οφείλεται σε συνδυασμό ακινησίας και όχι πλήρως φορτισμένης μπαταρίας επειδή το αμάξι τις τελευταίες δέκα ημέρες κάνει πολύ μικρές διαδρομές.
Έχουν αναφερθεί σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες προβλήματα ταχείας εκφόρτισης μπαταρίας από κάποια module που δεν έμπαιναν σε 'κατάσταση ύπνου' όταν έσβηνε το αμάξι τα οποία διορθώθηκαν για τα MY 2020 με update, δεν ξέρω εάν τα ΜΥ 2021 εμφανίζουν κάτι ανάλογο ή είναι εσφαλμένη ένδειξη (το αμάξι ξεκινάει κανονικά και η τάση είναι σωστή), σε κάθε περίπτωση πάντως εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα βγει και το αντίστοιχο fix.
-
Για το θέμα της προανάφλεξης, έχω να πω πως κάποιες φορές ακούω 'αμυδρά' κάποιους ήχους που μοιάζουν, χωρίς να είμαι σίγουρος όμως ακόμα. Το παρατηρώ μόνο με πολύ λίγο γκάζι σε ανηφορικό δρόμο, με το αυτόματο να επιλέγει την υψηλότερη δυνατή σχέση (για οικονομία). Σε καμία αλλη περίπτωση δεν έχω ακούσει κάτι. Βενζίνη έβαλα 95 στο αρχικό γέμισμα και 98 στο επόμενο.
Όσο για τη κατανάλωση, δεν έχω πλήρη εικόνα ακόμη, άλλωστε μόλις πέρασα τα 700 km. Τις τελευταίες μέρες στις σχετικά μικρές διαδρομές μου στους -χωρίς ιδιαίτερη κίνηση- δρόμους της Αθήνας και με αρκετά προσεκτική οδήγηση, κυμαίνεται γύρω στα 6,5-7,5 lt/100km.
-
Υπομονή μέχρι τον Μάιο... https://www.4troxoi.gr/dokimes/test/dokimazoyme-mazda-cx-30-e-skyactiv-x-20-186-6at
-
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο το είχα δει παρκαρισμένο με τα σήματα των 4Τ στη γειτονιά μου, οπότε ήξερα ότι το έχουν για δοκιμή.
-
μόλις παρελαβα και εγω παιδια το GT PLUS AUT. ευχομαι απο εδω να επιλυουμε τυχόν απορίες,
καλοτάξιδα σε όλους!!
-
Καλοτάξιδο και με το καλό...να το χαρείς με υγεία!! Εξαιρετικό αυτοκίνητο.
Αναμένουμε εντυπώσεις.
-
καλορίζικο και καλοτάξιδο!
-
μόλις παρελαβα και εγω παιδια το GT PLUS AUT. ευχομαι απο εδω να επιλυουμε τυχόν απορίες,
καλοτάξιδα σε όλους!!
Καλοτάξιδο, εύχομαι πολλά ασφαλή και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα !!!
Είμαστε πλέον τέσσερις οι κάτοχοι στο φόρουμ ή έχω χάσει το μέτρημα;
-
Καλοτάξιδο με πολλά ευχάριστα χιλιόμετρα!
Μαζευόμαστε σιγά-σιγά.
Σε λίγο θα κάνουμε...κονβόι... χαχαχα
-
Σας ευχαριστω πολυ ολους!!! πρωτη φορα Japan για να δουμε τι θα βγει...
-
Καλοτάξιδο, να το χαρείς!
-
Καλοτάξιδο!
Το δικό μου είχε μποτιλιάρει στο Σουέζ, οπότε είναι ακόμα εν πλώ για Αμβέρσα. Εκτιμώμενη ημερομηνία τα μέσα Μαίου
Υπομονή...
-
Το Awd Auto ποσο κάνει?Η τιμή στο νετ 35Κ ισχυει?
-
Παραγγελία 6/4/2021 CX 30 AWD AUTO machine grey 35.934 € και 720 € ως αξεσουάρ ρεζέρβα με γρύλλο.
-
Καλοταξιδο!
Πως έχουν ξεφύγει οι τιμές ! Το 2007 πήρα το cx7 με τον 2.3 /258 άλογα 40900 φουλ έξτρα με δερμάτινο σαλόνι και με 36000 έπαιρνες την βασική ( που μόνο βασική δεν ηταν).
-
Παραγγελία 6/4/2021 CX 30 AWD AUTO machine grey 35.934 € και 720 € ως αξεσουάρ ρεζέρβα με γρύλλο.
Με το καλό!Πότε θα ερθει σου είπαν?Θα έχει off road mode?
-
Κατάλαβα καλά; Πλήρωσες 720 Ευρώ για μια ρεζέρβα κι ένα γρύλλο;
Παράλογοοοο; (με φωνή χήρας Μήτση)
Mazda CX-30