-
καλημερα σας, εχει παρει κανεις CX30 χωρις signature lights?
-
@tylip1984 said in Mazda CX-30:
@m3bp4sn said in Mazda CX-30:
@M3BP4SN μίλησα με Mazda κ Μ είπαν ότι είναι Βαρκελώνη κ περιμένει να φορτωθεί σε καράβι. Κ εμένα Μ είπαν περίπου ένα μήνα για να έρθει Πειραιά από Βαρκελώνη.. πάρα πολύ Μ φαίνεται. Δεν Μ είπε κάτι συγκεκριμένο τώρα για 26/07 ούτε για όνομα καραβιού. Αυτά τα ολίγα κ με αρκετή πίεση.
Τηλέφωνο προς τα τέλη του μήνα πάλι κ βλέπουμε..
Άντε με το καλό φίλε μου!
Εμένα μου είχε πει 17/7 να φεύγει από Βαρκελώνη. Πριν κάτι βδομάδες μου είπε μετά 28/7 για Βαρκελώνη αλλά δεν το βλεπε κλειδωμένο σαν ημερομηνία και δεν έβλεπε και το καράβι.
Ο 1 μήνας από Βαρκελώνη Πειραιά είναι όντως πολύς και ο ίδιος μου είπε ότι του φάνηκε περίεργου και αυτού.
Δεν φαίνεται να' μαστε στο ίδιο πλοίο πάντως.Ευχαριστώ!
Γνωρίζεις επειδή το είχες ψάξει ποιο καράβι από Βαρκελώνη παίζει να φορτώσει να φέρει τώρα Mazda?Σου χουν δώσει κάποια εκτιμώμενη ημερομηνία για Πειραιά?
Εγώ γενικά αν ήμουν στη θέση σου τώρα που είναι Βαρκελώνη, το πιο ρεαλιστικό θα'ταν να κοίταγα από εδώ τις αφίξεις για Πειραιά σε ημερομηνίες ρεαλιστικές (ανανεώνουν καθημερινά σχεδόν) και έπειτα θα κοίταγα από τα πιθανά πλοία αυτά την διαδρομή τους, δηλαδή αν πέρασαν από Βαρκελώνη μετά από όταν έφτασε το δικό σου εκεί.Πάντως η παπατζα επιβεβαιώνεται.. χαζεύω 2-3 μέρες το schedule που linkαρες κ to Neptune ethos που είναι το μόνο π ήταν Βαρκελώνη (και θα είχε άφιξη Πειραιά) όταν Μ είπαν ότι το καράβι μου είναι Βαρκελώνη και από την στιγμή π αναχώρησε από Βαρκελώνη μέχρι Πειραιά θα κάνει περίπου 3 γεμάτα 24ωρα (φτάνει αύριο) . Άντε σ λέω να ήταν κ στο λιμάνι 3-4 μέρες μέχρι να φορτώσει μια εβδομάδα max βγαίνει από λιμάνι σε λιμάνι.
Απορώ γιατί λένε ψέματα ότι η γραμμή Βαρκελώνη Πειραιάς κάνει ένα μήνα, δεν μπορεί κάποιο λόγο θα έχουν. Δεν μπορεί το 2024 π παρακολουθούνται τα εμπορεύματα επακριβώς σε όλο τον κόσμο να μην ξέρουμε π είναι τα αυτοκίνητα, ποιοι καράβι τα μεταφέρει που κ ποτέ πιάνει λιμάνι κοκ
Για να καλύπτουν τον κ@λο τους λογικά. Αυτό ακόμα και ο ίδιος ο δικός μου ο πωλητής το είπε εμμέσως κ του φάνηκε και αυτού περίεργο.
Ναι βλέπω το Ethos έφτασε Βαρκελώνη 4/7 και έφυγε 6/7. Πολύ πιθανό να'ναι κ αυτό.
Κάν'τους 1 τηλεφωνάκι τέλη της εβδομάδας/αρχές επόμενης από περιέργεια μπας και.
Πότε έφτασε Βαρκελώνη εσένα είπαμε? -
@M3BP4SN μίλησα με Mazda κ Μ είπαν ότι είναι Βαρκελώνη κ περιμένει να φορτωθεί σε καράβι. Κ εμένα Μ είπαν περίπου ένα μήνα για να έρθει Πειραιά από Βαρκελώνη.. πάρα πολύ Μ φαίνεται. Δεν Μ είπε κάτι συγκεκριμένο τώρα για 26/07 ούτε για όνομα καραβιού. Αυτά τα ολίγα κ με αρκετή πίεση.
Τηλέφωνο προς τα τέλη του μήνα πάλι κ βλέπουμε..
Άντε με το καλό φίλε μου!
Εμένα μου είχε πει 17/7 να φεύγει από Βαρκελώνη. Πριν κάτι βδομάδες μου είπε μετά 28/7 για Βαρκελώνη αλλά δεν το βλεπε κλειδωμένο σαν ημερομηνία και δεν έβλεπε και το καράβι.
Ο 1 μήνας από Βαρκελώνη Πειραιά είναι όντως πολύς και ο ίδιος μου είπε ότι του φάνηκε περίεργου και αυτού.
Δεν φαίνεται να' μαστε στο ίδιο πλοίο πάντως.Ευχαριστώ!
Γνωρίζεις επειδή το είχες ψάξει ποιο καράβι από Βαρκελώνη παίζει να φορτώσει να φέρει τώρα Mazda?Σου χουν δώσει κάποια εκτιμώμενη ημερομηνία για Πειραιά?
Εγώ γενικά αν ήμουν στη θέση σου τώρα που είναι Βαρκελώνη, το πιο ρεαλιστικό θα'ταν να κοίταγα από εδώ τις αφίξεις για Πειραιά σε ημερομηνίες ρεαλιστικές (ανανεώνουν καθημερινά σχεδόν) και έπειτα θα κοίταγα από τα πιθανά πλοία αυτά την διαδρομή τους, δηλαδή αν πέρασαν από Βαρκελώνη μετά από όταν έφτασε το δικό σου εκεί.Πάντως η παπατζα επιβεβαιώνεται.. χαζεύω 2-3 μέρες το schedule που linkαρες κ to Neptune ethos που είναι το μόνο π ήταν Βαρκελώνη (και θα είχε άφιξη Πειραιά) όταν Μ είπαν ότι το καράβι μου είναι Βαρκελώνη και από την στιγμή π αναχώρησε από Βαρκελώνη μέχρι Πειραιά θα κάνει περίπου 3 γεμάτα 24ωρα (φτάνει αύριο) . Άντε σ λέω να ήταν κ στο λιμάνι 3-4 μέρες μέχρι να φορτώσει μια εβδομάδα max βγαίνει από λιμάνι σε λιμάνι.
Απορώ γιατί λένε ψέματα ότι η γραμμή Βαρκελώνη Πειραιάς κάνει ένα μήνα, δεν μπορεί κάποιο λόγο θα έχουν. Δεν μπορεί το 2024 π παρακολουθούνται τα εμπορεύματα επακριβώς σε όλο τον κόσμο να μην ξέρουμε π είναι τα αυτοκίνητα, ποιοι καράβι τα μεταφέρει που κ ποτέ πιάνει λιμάνι κοκ
Για να καλύπτουν τον κ@λο τους λογικά. Αυτό ακόμα και ο ίδιος ο δικός μου ο πωλητής το είπε εμμέσως κ του φάνηκε και αυτού περίεργο.
Ναι βλέπω το Ethos έφτασε Βαρκελώνη 4/7 και έφυγε 6/7. Πολύ πιθανό να'ναι κ αυτό.
Κάν'τους 1 τηλεφωνάκι τέλη της εβδομάδας/αρχές επόμενης από περιέργεια μπας και.
Πότε έφτασε Βαρκελώνη εσένα είπαμε?Έμενα όταν μίλησα 01/07 μου είπαν ότι ήταν Βαρκελώνη και σε κανένα μήνα θα είναι Πειραιά ίσως κ περισσότερο.. καλά του λέω μάθε καράβι κ πάρε να Μ πεις γιατί θα φύγω διακοπές να ξέρω που θα είμαι να σε ξοφλησω κτλ. Ε δεν πήρε ποτέ. Θα πάρω πάλι τηλ τέλος της εβδομάδας.
-
@ms33 said in Mazda CX-30:
καλημερα σας, εχει παρει κανεις CX30 χωρις signature lights?
Καλημερα. Εννοεις με τα απλα φωτα, σωστα?
-
ναι σωστα.. αναρωτιεμαι εαν εχει βαλει κανεις led στα φωτα ημερας, γιατι τα πορειας ειναι led
-
Αλάνια καλησπέρα!! Εχω ερώτηση...οταν βάζω μπρος το CX-30 για περίπου 30 δευτερόλεπτα μου βγάζει μια άσχημη μυρωδιά (σταβλισια) κ με τα δεν μυρίζει καθόλου, είναι όλα μια χαρά...μου το κάνει δεύτερο καλοκαίρι στις πολύ ζέστες ημέρες...εχω κανει σέρβις με αλλαγή φίλτρων τωρα τελευταία. Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία?
-
Πέρνα για μια απολύμανση κλιματιστικού.
-
ναι σωστα.. αναρωτιεμαι εαν εχει βαλει κανεις led στα φωτα ημερας, γιατι τα πορειας ειναι led
Να αλλαξει τις αλογονου εννοεις και να βαλει led?
Εγω εχω τα full led οποτε δεν γνωριζω.
Το εχεις ψαξει στο νετ?@giggs said in Mazda CX-30:
Αλάνια καλησπέρα!! Εχω ερώτηση...οταν βάζω μπρος το CX-30 για περίπου 30 δευτερόλεπτα μου βγάζει μια άσχημη μυρωδιά (σταβλισια) κ με τα δεν μυρίζει καθόλου, είναι όλα μια χαρά...μου το κάνει δεύτερο καλοκαίρι στις πολύ ζέστες ημέρες...εχω κανει σέρβις με αλλαγή φίλτρων τωρα τελευταία. Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία?
Μιλας με ενεργο τον κλιματισμο?
Γενικα οταν εχεις κλιμα και φτανεις καπου, το σβηνεις να αφησει να βγαλει ολο τον ψυχρο αερα και να ερθει σε θερμοκρασια (ας πουμε) περιβαλλοντος?
Οταν κλεινουμε το κλιμα αμεσα χωρις να καθαρισει το συστημα το κανει αυτο την επομενη φορα που το ανοιγουμε. -
@chrisk6 said in Mazda CX-30:
Να αλλαξει τις αλογονου εννοεις και να βαλει led?
Εγω εχω τα full led οποτε δεν γνωριζω.
Το εχεις ψαξει στο νετ?@giggs said in Mazda CX-30:
Μιλας με ενεργο τον κλιματισμο?
Γενικα οταν εχεις κλιμα και φτανεις καπου, το σβηνεις να αφησει να βγαλει ολο τον ψυχρο αερα και να ερθει σε θερμοκρασια (ας πουμε) περιβαλλοντος?
Οταν κλεινουμε το κλιμα αμεσα χωρις να καθαρισει το συστημα το κανει αυτο την επομενη φορα που το ανοιγουμε.Μάλιστα...θα το δοκιμάσω αυτό που αναφέρεις γιατί δεν το κάνω. Αυτό γίνεται είτε είναι ενεργό το κλιμα είτε όχι. Στις πολλές ζέστες στα πρώτα 30 δευτερόλεπτα. Ευχαριστώ
-
@giggs said in Mazda CX-30:
Μάλιστα...θα το δοκιμάσω αυτό που αναφέρεις γιατί δεν το κάνω. Αυτό γίνεται είτε είναι ενεργό το κλιμα είτε όχι. Στις πολλές ζέστες στα πρώτα 30 δευτερόλεπτα. Ευχαριστώ
Eγω πριν σταματησω ενα λεπτο πριν παταω το κουμπακι AC , κλεινει ο κλιματισμος και αφηνω να τρεχει ο αερας κανονικα μεχρι να δω οτι βγαζει θερμοκρασια χωρου (κοινως ζεστο πλεον).
Την επομενη φορα οταν ενεργοποιω τον κλιματισμο δεν μυριζει οσο αλλες φορες αν δεν το κανω.
Βεβαια μπορει να χρειαζεται και κανενας καθαρισμος οπως αναφερθηκε.
Δουλεψε το ετσι μερικες φορες και δες αν εχει αποτελεσμα. -
Λογικά η οσμή προκαλείται από την υγρασία που αναπτύσσετε στο κύκλωμα μετά το σβήσιμο του κινητήρα.
καλό είναι να σβήνουμε τον κλιματισμό αρκετά πριν σβήσουμε το αυτοκίνητο ώστε να "καθαρίσει" από την υγρασία και να μην αναπτύσσονται μύκητες. -
This post is deleted! -
This post is deleted! -
Όπως είπαν και οι από πάνω, καλό είναι καναδυό λεπτά πριν φτάσεις στον προορισμό να κλείνεις το AC, και άσε απλά τον αέρα. Δεν θα βγάλει ζεστό με την μία γιατί είναι ήδη ψυχρό το κύκλωμα. Για να στεγνώνει η εβαπορέτα.
Για τις LED λάμπες, τι τύπο λάμπας θέσης έχει;
-
t20 21/5w
-
-
Σωστα
-
@giggs said in Mazda CX-30:
-
βλέποντας τον τιμοκατάλογο βλέπω ότι υπάρχουν 3 εκδόσεις του κινητήρα με 122,150 και 186 ίππους. Ποιές είναι οι διαφορές; γιατί να επιλέξει κάποιος τους πιο αδύναμους κινητήρες; οι τιμές είναι σχετικά παραπλήσιες
-
Θεωρητικά , χωρίς να το ξέρω σίγουρα, οι χαμηλότερες ιπποδυνάμεις έχουν , στα χαρτιά τουλάχιστον, χαμηλότερη συνδυασμένη κατανάλωση τυποποιημένου κύκλου. Τώρα αν αυτό φαίνεται και στην πράξη , μένει να φανεί.
Mazda CX-30