-
@chrisk6 said in Mazda CX-30:
Εχει τοποθετησει καποιος πατακι στον χωρο αποσκευων?
Τωρα με παραλιες κ λοιπα συμπραγκαλα των παιδιων στη σκεψη της αμμου κ πιθανου νερου απο παιχνιδια μου ερχεται καπως.
Εχω βρει αυτο...θεωρω μπαινει πανω απο αναδιπλουμενο καλυμμα.
Για λαστιχενια μεσα μαλλον θα παιξω με της Mazda.Μέσα έχω βάλει αυτά:
Στο χώρο αποσκευών αυτό:
τοποθετείται πάνω από το smart cargo, αλλά το καλοκαίρι π.χ. στα ταξίδια όπου αφαιρώ το smart cargo, καλύπτει μια χαρά το χώρο αποσκευών γιατί είναι εύκαμπτο και προσαρμόζεται
-
@tsofras said in Mazda CX-30:
Τωρα με παραλιες κ λοιπα συμπραγκαλα των παιδιων στη σκεψη της αμμου κ πιθανου νερου απο παιχνιδια μου ερχεται καπως.
Για λαστιχενια μεσα μαλλον θα παιξω με της Mazda.Έχω πάρει απο τον συγκεκριμένο για 3 αυτοκίνητα , είναι όλα ποιοτικά και ωραία , οπότε προχώρα. Τα στέλνει και γρήγορα
Το παραγγειλα κ βλεπουμε. Δειχνει ποιοτικο.
@ss_76 said in Mazda CX-30:
Στο χώρο αποσκευών αυτό:
τοποθετείται πάνω από το smart cargo, αλλά το καλοκαίρι π.χ. στα ταξίδια όπου αφαιρώ το smart cargo, καλύπτει μια χαρά το χώρο αποσκευών γιατί είναι εύκαμπτο και προσαρμόζεται
Για μεσα λογικα σε αυτα θα παω αλλα απ οτι καταλαβα δεν εχουν χειλακι υπερυψωμενο. ΕΙναι καπως flat σωστα? Γιατι καπου πηρε το ματι μου για τα ιδια αλλα με την επισημανση high wall.
Για πισω θα δοκιμασω αυτο που αναφερα πριν κ βλεπουμε.
Αν δεν μου κανει θα παω στο μαμα στο τελος. -
Για λαστιχενια μεσα μαλλον θα παιξω με της Mazda.Έχω πάρει απο τον συγκεκριμένο για 3 αυτοκίνητα , είναι όλα ποιοτικά και ωραία , οπότε προχώρα. Τα στέλνει και γρήγορα
Στο χώρο αποσκευών αυτό:
Για μεσα λογικα σε αυτα θα παω αλλα απ οτι καταλαβα δεν εχουν χειλακι υπερυψωμενο. ΕΙναι καπως flat σωστα? Γιατι καπου πηρε το ματι μου για τα ιδια αλλα με την επισημανση high wall.
Αν δεν μου κανει θα παω στο μαμα στο τελος.
Για μέσα εχω πάρει τα ίδια απο Μανωλογλου τα γνήσια της MAZDA πριν ένα μήνα στα 86 ευρώ πολύ καλή ποιότητα κ δεν χρειάζεται να έχει μάγουλα....είναι χοντρά κ καλύπτει τέλεια ολο τον χώρο...δεν φεύγει τίποτα εκτός...έχω ανεβάσει φώτο -
@giggs said in Mazda CX-30:
Στο χώρο αποσκευών αυτό:
Αν δεν μου κανει θα παω στο μαμα στο τελος.
Για μέσα εχω πάρει τα ίδια απο Μανωλογλου τα γνήσια της MAZDA πριν ένα μήνα στα 86 ευρώ πολύ καλή ποιότητα κ δεν χρειάζεται να έχει μάγουλα....είναι χοντρά κ καλύπτει τέλεια ολο τον χώρο...δεν φεύγει τίποτα εκτός...έχω ανεβάσει φώτοΝαι οντως εχει ενα χειλακι βλεπω για να κραταει τυχον νερα/βρωμιες.
Οποτε παω γι αυτα. -
#kalotaxido!
-
-
Λοιπον βρηκα εδω την ρεζερβα.
Εχει κ Paypal/VISA.
Θα παραγγειλω απο εδω.
Λογικα το μηκος της βιδας/ντιζας (το λετε οπως θελετε) μπορει να μην κανει κ να θελει μακρυτερη. Αλλα αυτο βρισκεται σε οποιοδηποτε μαγαζι με βιδες.Εγινε η παραγγελια...
Update σε 1 βδομαδα που θεωρητικα θα παραδοθει.
(Αν δεν πεσει καμια μπιστολια ) -
Το χτύπησα και εγω.Ελπίζω να είναι ενταξει και να μην εχω πρόβλημα με το bose.
-
@kostis20 said in Mazda CX-30:
Το χτύπησα και εγω.Ελπίζω να είναι ενταξει και να μην εχω πρόβλημα με το bose.
Αν η ζαντα δεν επηρεαζει το σημειο που καθεται το woofer κ μπορει να κουμπωσει εως εχει θεωρητικα κ πανω δεν θα υπαρχει θεμα.
Δεν εχω προλαβει ακομα να βγαλω το foam κ να το δω μεσα αναλυτικα.
Λογικα θα μπαινει.
Δεν θεωρω οτι εχει καποια διαφορα (εκτος του foam) αν το παραγγελναμε με ρεζερβα απευθειας απο την αντιπροσωπεια. -
παιδιά παρακαλούμε για feedback.
Πότε ήρθε; Αν κάθησε καλά; τι περιείχε το πακέτο.
Ευχαριστούμε -
Εγώ σήμερα παρήγγειλα το ίδιο πακέτο με το φίλο Chris.220euro.με.μεταφορικα.
Θα δούμε όταν έρθει αν θα κάτσει καλά.Οπως το βλέπω κάπως θα σηκωθεί πάντως το Bose.
επίσης ήθελα να ρωτήσω αν παρκάρει κάποιος από εδώ πέριξ του Ιπποκράτειου? -
Λογικά η ρεζέρβα είναι ίδια με αυτή που πήρα εγώ από την αντιπροσωπεία. Θα σηκωθεί ελάχιστα στο σημείο του woofer.
Έχω κι εγώ μια ερώτηση.
Σας ήρθε όλους η ειδοποίηση της ανάκλησης;
Εμένα δεν μου ήρθε τίποτα, όπως και στην σελίδα των ανακλήσεων δεν βγάζει κάτι για τον αριθμό πλαισίου μου. -
Εμενα δεν ήρθε τίποτα αλλά είμαι και με leasing βέβαια...
Πάντως οι ανακλήσεις δεν είναι απαραίτητο να αφορούν όλα τα οχήματα.
Εντωμεταξύ εγω γιατι νομίζω οτι είναι ο ενισχυτής εκει και όχι το woofer? -
@gtsartsal said in Mazda CX-30:
Λογικά η ρεζέρβα είναι ίδια με αυτή που πήρα εγώ από την αντιπροσωπεία. Θα σηκωθεί ελάχιστα στο σημείο του woofer.
Έχω κι εγώ μια ερώτηση.
Εμένα δεν μου ήρθε τίποτα, όπως και στην σελίδα των ανακλήσεων δεν βγάζει κάτι για τον αριθμό πλαισίου μου.Για να σου φυγει η απορια χτυπα ενα τηλεφωνο στο τεχνικο τμημα της αντιπροσωπειας να σου περασουν ενα ελεγχο το VIN κ αυτοι.
Μπορει το δικο σου μοντελο/παρτιδα να μην υποκειται στην ανακληση.
Να ηταν συγκεκριμενα μοντελα παραγωγης στο ταδε χρονικο διαστημα. -
@kostis20 said in Mazda CX-30:
Εμενα δεν ήρθε τίποτα αλλά είμαι και με leasing βέβαια...
Πάντως οι ανακλήσεις δεν είναι απαραίτητο να αφορούν όλα τα οχήματα.
Εντωμεταξύ εγω γιατι νομίζω οτι είναι ο ενισχυτής εκει και όχι το woofer?Δεν είμαι πολύ σχετικός με ήχο - ενισχυτές κλπ αλλά κάποια στιγμή που διεκοψα την σύνδεση του κατάλαβα ότι χάνεται πολύ το μπάσο....
Σχετικά με την ανάκληση, σε ένα μήνα θα πάω για σέρβις οπότε θα λυθεί τότε η απορία μου.... Ελπίζω
-
Έχω κι εγώ μια ερώτηση.
Εμένα δεν μου ήρθε τίποτα, όπως και στην σελίδα των ανακλήσεων δεν βγάζει κάτι για τον αριθμό πλαισίου μου.Σίγουρα δεν αφορά όλα τα οχήματα, αλλά εμένα που μου είχε έρθει ανάκληση (μέσω μεηλ) στο site δεν ανέφερε κάτι για το πλαίσιο μου. Θεωρώ οτι δεν ενημερώνεται το site
-
Εντωμεταξύ σε ερώτησή μου, στην αντιπροσωπία (Θεσσαλονίκη), για το κόστος αγοράς μόνο του τροχού, μου απάντησαν ότι αυτό δεν είναι δυνατόν διότι πωλείται όλο το σετ μαζί και όχι μεμονωμένα!!!
Τι να πω....κάποιος πρέπει να τους εξηγήσει τι σημαίνει ο όρος "αναλώσιμο".
-
@ivank said in Mazda CX-30:
Εντωμεταξύ σε ερώτησή μου, στην αντιπροσωπία (Θεσσαλονίκη), για το κόστος αγοράς μόνο του τροχού, μου απάντησαν ότι αυτό δεν είναι δυνατόν διότι πωλείται όλο το σετ μαζί και όχι μεμονωμένα!!!
Εγώ από το Μανωλογλου πήρα μόνο την ρεζέρβα
-
@ivank said in Mazda CX-30:
Εγώ από το Μανωλογλου πήρα μόνο την ρεζέρβα
Φαίνεται ότι στην Θεσσαλονίκη οι αντιπροσωπείες ακολουθούν διαφορετική πολιτική.
Την εν λόγω απάντηση την πήρα από την αντιπροσωπεία στα ανατολικά. -
Καλημερα,
Παραλαβή λοιπόν εχθές μετά από εφαρμογή κεραμικής επίστρωσης.
Τελικά η Mazda δεν μου έδωσε ρεζέρβα αλλά μου έδωσε κιτ επισκευής ελαστικού με ηλεκτρική τρόμπα από ότι είδα !!
Το αμάξι παιδιά φαίνεται και από το κλείσιμο της πόρτας. ΠΟΙΟΤΗΤΑ
Με έχει εντυπωσιάσει , μετά και από βραδινή βόλτα, η αυτόματη αλλαγή σκάλας των εμπρός φωτιστικών αναλόγως αν έρχεται αυτοκίνητο από αντίθετο ρεύμα η όχι.
Ποιότητα κύλισης τρομερή.
Τιμόνι το ίδιο
Θα ήθελα περισσότερη ροπή στο ξεκίνημα αλλα ξέρω τι πήρα
Περίμενα να βρω wireless CarPlay. Δεν υπάρχει
Περίμενα επίσης στην απομακρυσμένη διαχείριση να μπορείς να το βάλεις μπροστά. Δεν υπάρχει παρά μόνο σε αυτόματο.
Περιμένουμε τώρα mini sd card από εταιρεία για πανευρωπαϊκόυς χάρτες.
Το αυτοκίνητο ήρθε χωρίς ίχνος βενζίνης.πρώτο γέμισμα μεσαία 98 οκτανίων.
Καλοτάξιδο σε όλους όσους παραλάβαμε
Mazda CX-30