-
Απλά αφήνεις τον συμπλέκτη και ξαναπατάς.
-
@ektoras said in Mazda CX-30:
Σε όλα τα αυτοκίνητα που είχα και έχω, πολλές φορές συνέβαινε και συμβαίνει.
Τεχνικά, παίζει ρόλο αν έχει συγχρονιζέ, αν έχει μονό συγχρονιζέ, (όλα αυτά για την πρώτη, γιατί η όπισθεν δεν έχει), πόσο "σφιχτά" είναι τα γρανάζια.Δεν είναι πρόβλημα, πέρα από τα υπόλοιπα που σωστά κάνετε, μπορείτε την ώρα που με πατημένο συμπλέκτη δεν μπαίνει η πρώτη ή η όπισθεν, να αφήσετε το αυτοκίνητο να ρολάρει ελάχιστα και μετά θα μπει εύκολα.
Βέβαια υπάρχει περίπτωση το αμάξι να μην τσουλαει οπότε αφημα συμπλέκτη κ ξαναπατημα κ θα μπει.
Το να τσουλαει λίγο μπρος πίσω βολεύει στις μοτοσυκλέτες περισσότερο. -
Για το λόγο αυτό λοιπόν δίνεις κάτι παραπάνω και τσιμπάς το αψεγάδιαστο αυτόματο.
Ξέρω... Έκανα βόλτα και με το χειροκίνητο και έχει τέλεια αίσθηση.
Αλλά το auto είναι αλλού σε ευκολία χρήσης - λειτουργικότητας -τεχνολογίας. -
@panos-volcan said in Mazda CX-30:
Για το λόγο αυτό λοιπόν δίνεις κάτι παραπάνω και τσιμπάς το αψεγάδιαστο αυτόματο.
Ξέρω... Έκανα βόλτα και με το χειροκίνητο και έχει τέλεια αίσθηση.
Αλλά το auto είναι αλλού σε ευκολία χρήσης - λειτουργικότητας -τεχνολογίας.Όταν το αγόρασα έκανα πολλά χιλιόμετρα σε ανοικτό δρόμο και δεν με απασχολούσαν οι αλλαγές ταχυτήτων. Τώρα που άλλαξα εργασία και κινούμαι συνέχεια μέσα στην πόλη το έχω μετανιώσει που δεν αγόρασα το αυτόματο.
-
Το συγκεκριμένο αυτόματο δε κάνει για το συγκεκριμένο κινητήρα αν θελήσεις να κινηθείς λίγο γρήγορα.
Αν είχε παραπάνω ροπή στις μεσαίες θα ήταν καλύτερα. -
Φίλε kostis , μια χαρά κινείσαι γρήγορα όταν χρειαστεί επιλέγοντας sport mode .
-
Εμένα με απογοήτευσε.Ακομα και σε sport mode δεν υπάρχει επαφή με το χειροκίνητο.Ειναι και ο κινητήρας ιδιαίτερος βέβαια..
-
@kostis20 said in Mazda CX-30:
Το συγκεκριμένο αυτόματο δε κάνει για το συγκεκριμένο κινητήρα αν θελήσεις να κινηθείς λίγο γρήγορα.
Αν είχε παραπάνω ροπή στις μεσαίες θα ήταν καλύτερα.διαφωνώ κάθετα. Μια χαρά κάνει και για γρήγορη οδήγηση. Επιπλέον βάζεις στο sport mode και παίζεις και με paddles.
To μόνο αρνητικό του κιβωτίου είναι κάποιες λίγες φορές που φαίνεται να αργεί να αποφασίσει να κατεβάσει ταχύτητα, οπότε βάζω χέρι πάλι. -
Εξαρτάται τι εννοεί ο καθένας γρήγορη οδήγηση.
-
Καλησπέρα σε όλους, έχετε καμία πρόταση-εμπειρία απο αντιηλιακές μεμβράνες για cx30. Τόσο απο εταιρεία οσο και απο τοποθέτηση?
-
Το επίσημο δίκτυο ως ισχύει σήμερα
-
Υπάρχει κάποιος στην Αττική που δεν πηγαίνει στην Autoone ;
-
@stavrosb said in Mazda CX-30:
Ποιο ακριβώς είναι το ερώτημα; Εγώ σκοπεύω να πάω αλλού σε λίγο καιρό που θα πάω για το πρώτο σέρβις.
-
@spiros75 said in Mazda CX-30:
Ποιο ακριβώς είναι το ερώτημα; Εγώ σκοπεύω να πάω αλλού σε λίγο καιρό που θα πάω για το πρώτο σέρβις.
Θέλω να ακούσω εντυπώσεις από άλλα service.
Τα δύο πρώτα τα έχω κάνει στην AutoOne δεν είμαι ευχαριστημένος και εξετάζω τις εναλλακτικές λύσεις. -
@spiros75 said in Mazda CX-30:
Θέλω να ακούσω εντυπώσεις από άλλα service.
Τα δύο πρώτα τα έχω κάνει στην AutoOne δεν είμαι ευχαριστημένος και εξετάζω τις εναλλακτικές λύσεις.Για Επιτροπίδη και Καλιγρίτσα έχω διαβάσει καλά σχόλια.
-
Ο κουμπάρος μου είχε πάει μεταμόρφωση το RX-8 (για ανακλήσεις βέβαια) κ του φάνηκε πολύ καλό το συνεργείο.
Επειδή έχει κ ο ίδιος συνεργείο μοτο μου είπε ότι δούλευαν πολύ ωραία/σωστά.
Απλά τα service τα κάνει μόνος του λόγω επαγγέλματος οπότε δεν έχω feedback για τιμές. -
Μπήκαν και τα πατάκια.
-
Μπήκαν και τα πατάκια.
Νόμιζα πλαστικά είχες πάρει. Εγώ τα γλυκοκοιτάζω τα πλαστικά
-
Μπήκαν και τα πατάκια.
Πολύ κομψά αν βάζεις ανθρώπους στο αυτοκίνητο.
-
@giggs said in Mazda CX-30:
https://photos.app.goo.gl/jttedJxVHNs3dmuRA Χρόνια πολλά σε όλους ομάδα, Χριστός Ανέστη!!!Είμαι σκασμενος κ ήθελα απλά να το μοιραστώ...τι άλλο να πω. Έπεσε μηχανάκι επάνω μου ....
Αληθώς! Ρε φίλε πόσο γκαντεμιά! Στα πέτυχε όλα. Το φανάρι το σώζεις?
Mazda CX-30