-
@ss_76 said in Mazda CX-30:
@chrisk6 said in Mazda CX-30:
Αυτό το εγκληματικό Mazda κάτω από το σήμα δεν γίνεται να στο αφαιρέσουν;
Αν θυμάμαι καλά αυτό το βάζει η αντιπροσωπεία και δεν έρχεται με αυτό από το εργοστάσιο.Το MAZDA είναι ελληνική εξυπνάδα κι μάλιστα με άθλιας ποιότητας γραμματοσειρά, κολλημένη στην τύχη. Εκτιμώ ότι με ένα πιστολάκι κι λίγη υπομονή τα πετάς.
Ναι ρε συ. Το ειχα ρωτησει μια φορα που περασα απο την αντιπροσωπεια γιατι μου φανηκε ασχημο. Και μου ειπε πως αυτοι το βαζουν αν θελει ο πελατης. Δεν νομιζω να ρωτησαν παντως τωρα...
-
Τι γυφτιά αυτό το τυπωμένο MAZDA στο καπώ
Πωω χάλι ! -
Το αφαιρείς σε 3 λεπτά, πιστολάκι και οδοντικό νήμα.
-
Με μια αλοιφούλα συμπληρωματικά θα είναι τέλειο
-
Αλλο τα χειμερινα και αλλο τα all season.
Νομιζω η ερωτηση εγινε για τα SF3 και all season plus.
Τα χειμερινα ειναι αλλη κατηγορια.
Δουλευουν πολυ καλυτερα στο χιονι/παγο και γενικα πολυ χαμηλες θερμοκρασιες.Βαζοντας ενα all season δεν σημαινει ντε και καλε οτι απεκτησε καποιος δυνατοτητες χειμερινου ελαστικου.
Κι όμως είναι πάρα πολύ κοντά:
Απλα το χειμερινο σε δυσκολες συνθηκες θα ειναι σιγουρα καλυτερο.
Ξεκάθαρα ναι. Άλλωστε το ιδανικό είναι δυο σετ ελαστικών. Από όσο θυμάμαι οι κάτοικοι π.χ. Φλώρινας το χειμώνα βάζουν χειμερινά ελαστικά λόγω συχνών χειμερινών συνθηκών κι ας μην προβλέπεται από τον νόμο.
Ακόμη κι τα φορτηγά τροφοδοσίας και η ζωή κυλά κανονικά, απλώς πιο λευκή κι όμορφη όταν χιονίζει. (Έχουν κι ωραία μεζεδοπωλεία με καταπληκτικά κρασιά)Πλέον κ στην Φλώρινα δεν υπάρχει το χιόνι παλιότερων ετών...βέβαια εδώ συνεχίζουμε να έχουμε δύο ζευγάρια, αλλά δειλά δειλά βλέπω κ all season ελαστικα ( να φανταστείς τωρα έχουμε 14 βαθμούς).Εγω σκέφτομαι τα καινούργια bridgestone turanza 6 all season....έχουν πολύ καλές κριτικές, έχει κάποιος εμπειρία από αυτά?
-
@tylip1984 said in Mazda CX-30:
Μπας κ έχει ρωτήσει κανείς αν θα πάρουμε κ εμείς το update με την Alexa σε κάποια μελλοντική συντήρηση η έχει κ άλλο hardware κ δεν υποστηρίζεται από εμάς?
Πριν 10 μέρες έκανα σέρβις στον Μανωλογλου Θεσσαλονίκη κ μου είπε ότι θα γίνει update κ για την Alexa αλλά κ για το euro 7....απλά δεν γνωρίζει το πότε. Τωρα αλήθεια ψέματα...άβυσσος
-
@giggs said in Mazda CX-30:
Μπας κ έχει ρωτήσει κανείς αν θα πάρουμε κ εμείς το update με την Alexa σε κάποια μελλοντική συντήρηση η έχει κ άλλο hardware κ δεν υποστηρίζεται από εμάς?
Πριν 10 μέρες έκανα σέρβις στον Μανωλογλου Θεσσαλονίκη κ μου είπε ότι θα γίνει update κ για την Alexa αλλά κ για το euro 7....απλά δεν γνωρίζει το πότε. Τωρα αλήθεια ψέματα...άβυσσος
Τι εννοεις euro 7?
-
@giggs said in Mazda CX-30:
Τι εννοεις euro 7?
Εκπομπές ρύπων....το αμάξι μας είναι euro 6 βάση ευρωπαϊκής νομοθεσίας...με update κ το δικό μας θα γίνει euro 7
-
Λιγο περιεργο να γίνονται τόσο απλά ...Ειδικα το euro7 .Oi αυτοκινητοβιομηχανίες δαπανησαν εκατομμύρια για αυτη την αλλαγή.
-
Το πρωί είδα αυτοκινητάμαξα ενός rent a car με τρια μαύρα CX-30 πάνω χωρίς πινακίδες. Τοπικό rent a car, άρα δεν θα είναι για leasing.
Mazda CX-30