-
Με συγχωρεις αλλα δεν ψαχνω για νεο αυτοκινητο εγω......και εκτος αυτου δεν κοιταζω suv και τζιπ.
-
Εδω μια μικρη γευση του πως ειναι να οδηγεις το μπαλονι που λενε και οι αλλοι.
Απλετος χωρος για ποδια και αισθηση μεγαλου αυτοκινητου, πολυ μαλακος λεβιες κιβωτιου και η οθονη σε σωστο υψος.
Τι αλλο να θελεις για δευτερο αυτοκινητο και πισω χωρους μετρημενοι με μεζουρα ιδιοι με το αουντι α6.Ενταξει εχει σκληρα πλαστικα τι να κανουμε, και η σχεδιαση ειναι καπως σπαρτιατικη και συγκεντρωνεται σε ενα μονο σημειο αλλα λογω της σχεδιασης αυτης κερδιζει ο οδηγος και ο συνοδηγος απλετο χωρο για τα γονατα τους.
Ο κινητηρας του 1,2 ειναι απιστευτα βελουδινος, δεν μπορεις να καταλαβεις κανεναν κραδασμο ή ηχο στα χαμηλα.
Σε τεστ με ειδικο μηχανημα πιανει τα 100 σε 10,5 δηλαδη 2 δευτερα πιο γρηγορα απο οτι ανακοινωνει το εργοστασιο, το γιατι δεν το γνωριζω.Το συγκεκριμενο με τον μικρο ηλεκτροκινητηρα χτυπαει και 4,8-5,0 λ/100 μεσα στην πολη.
Στα 18000 δηλαδη οπως ανεφερα το παιρνεις με εναν πολυ δυνατο κινητηρα με 8 κιλα ανα ιππο και ενα αυτοματο κιβωτιο με μετατροπεα ροπης και αυτακια στο τιμονι για υπερβολικα ανετη οδηγηση. Δηλαδη σε αυτην την εκδοαη κανεις ταξιδι με το ανταπτιβ κρουιζ κοντρολ και ταξιδευεις χωρις να πατας ουτε το γκαζι, ουτε το φρενο, ουτε τον συμπλεκτη. Ολα τα κανει μονο του. Δηλαδη γευεσαι την μελλοντικη αυτοκινηση, προσωπικα δεν εχω ζησει ακομα τον συνδιασμο με αυτοματο κιβωτιο και ανταπτιβ κρουιζ.
Το αυτοκινητο συναρμολογηται ινδια αλλα σε αυτην την εκδοση ο κινητηρα και το αυτοματο κιβωτιο κατασκευαζονται στην ιαπωνια και τοποθετουνται στην ινδια πανω στο αμαξωμα.
Οπως ανεφεραν και αλλοι πολυ καλο επισης ειναι το ιμπιζα,το ριο και το 208 τωρα που τελειωνει και το δινουν σε καλη τιμη.
-
18 χιλιάρικα για baleno???
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αντιστοιχος εξοπλισμος σε πολο φτανει και 21-22 με 2 ή 5 χρονια εγγυηση και ενα dsg.
Και το πολο καλο ειναι αλλα πιο ακριβο.Ειναι η τοπ εκδοση κινητηρα και κιβωτιου εξοπλισμου στο μπαλενο.
Επειδη ειναι στο οριο που θετει ο νηματοθετης το ανεφερα, κακο ειναι;18 χηνες με το κλειδι στο χερι.
-
Και εγώ baleno ψηφίζω!
Αν και τα σνομπαρα , όταν τα είδα στο δρόμο άλλαξα εντελώς γνώμη.
Είναι όμορφα όσο ένα polo που δεν είναι GTi , ένα ibiza style , ή ένα 208 active.
Επίσης ποια 18000 € ;
15000 με το ζόρι έχει το φουλ GLX hybrid που πρέπει να είναι ιδανικό για πόλη.
17.300 το GLX 1.0 turbo 6A/T και 16.000 το hybrid CVT.
Κάνω λάθος;
Ζουζούνια και οικονομικά!
Αν βάλεις και τους τεράστιους χώρους στην εξίσωση τότε δεν έχει αντίπαλο στο VFM.
Μόνο τα 10-15% πιο αδύναμα φρένα είναι μειονέκτημα για εμένα.Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
-
Πηγα αντιπροσωπεια για το μεγαλο στα 17300. Τουρμπο με ολα μεσα και αυτοματο.
Και εβγαλα τιμη με μεταλλικο και εξοδα πινακιδες κτλ 18.100 με το κλειδι.
Ενταξει ενα αουτς το ειπα για δευτερο αυτοκινητο αλλα μιλαμε για μικρο πυραυλακι, πολυ γρηγορο και κουμπακια στο τιμονι για ενα πολυ καλο αυτοματο 6αρι που το χρηαιμοποιουν και αλλοι μεγαλοι κατασκευαστες. Εχει και 7 χρονια εγγυηση.
Βαλε και το ανταπτιβ κρουιζ στην εξισωση, κινησε πολυ αρχοντικα και χαϊτεκ με το αυτοματο κιβωτιο στα ταξιδια.Καπου πηρε το ματι μου ενα επισημο προγραμματακι με 130 αλογα στα 950 κιλα
Εγω το φανταζομαι αυτοματο να καθομαι αραχτος σαν σε πολυθρονα με χωρο για τα ποδια μου και με το που βυθιζω λιγο το γκαζακι να κανει κικ νταουν και να ορμαει με δυναμη. Εχω βαρεθει τον συμπλεκτη, βασικα τον σιχαινομαι πια αλλα θελω αυτοματο με μετατροπεα ροπης. Και 6,2 μεση καταναλωση.
Ειδες, δεν ειναι τοσο τραγικα στο ματι, γιατι δηλ το πολο ή το απλο ιμπιζα ειναι πολυ καλυτερα εξωτερικα.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
θελω αυτοματο με μετατροπεα ροπηςΓιατί αυτό Λαπ; Το ακούω όλο και πιο συχνά τελευταία.
-
Το polo μου είναι αρκετά αδιάφορο σχεδιαστικά , δεν μπορώ να το εξηγήσω γιατί.
Οι προηγούμενες γενιές όχι πως είχαν κάτι φοβερό σχεδιαστικά, πάντα σε σε σχέση με τον ανταγωνισμό έβγαζαν μια ανωτερότητα , μια κάποια premiumιλα , μετρούσε το σηματακι , αυτό όχι για κάποιο λόγο.
Το ibiza μόνο σε FR με ζανταρες και led είναι όντως πανέμορφο μαζί με τα Clio και Micra σε καλές εκδόσεις.
Το 208 και αυτό σε καλές εκδόσεις είναι πάρα πολύ στιλατο και δεν έχει αντίπαλο εσωτερικά , αλλά δείχνει μακριά από την νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που ξεκίνησε η Peugeot μετά το 308 και απογείωσε με τα 3008 και 508. Είναι λίγο στρογγυλεμένο στα πρότυπα των προηγούμενων 308-307 και 207.
Το επόμενο σίγουρα μέσα και έξω όπως φαίνεται θα είναι κορυφαία επιλογή.
Και μιας και είπα για Clio και Micra παραπάνω καλό θα ήταν να τα δει και αυτά ο θεματοθέτης αφού μιλάμε για δεύτερο αυτοκίνητο.Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
-
Ο χρήστης ad276 έγραψε:
Με συγχωρεις αλλα δεν ψαχνω για νεο αυτοκινητο εγω......και εκτος αυτου δεν κοιταζω suv και τζιπ.Μπέρδεψα τα nicks.. Για polo ή ibiza τον κόβω..
Το duster για τα 3 αστέραια το έγραψα
-
Παντως 18.000 € για baleno εγω προσωπικα δεν θα τα εδινα οσο κι αν μου αρεσει και το συμπαθω!
Θεωρω οτι το 1.2 GLX hybrid στα 15.000 € ειναι τιμια προταση,ειναι vfm και τα αξιζει τα λεφτα του! -
Ούτε εγώ τα έδινα.
Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Εχω βαρεθει τον συμπλεκτη, **βασικα τον σιχαινομαι **πια αλλα θελω αυτοματο με μετατροπεα ροπης.'Δικός' μου είσαι εσύ....συμφωνώ 1000%...!!!
-
Σε ενα μχ5 θελω χειροκινητο.
Σε ενα αυτοκινητο ανθρωπομεταφορεα θελω μετατροπεα
Κανει και ριμα -
Εγώ σε όλα μετατροπέα θέλω!!
Η Ζ4 που είχα με αυτόματο ήταν απολαυστική...το ίδιο και το Cooper S.
-
Α, πουλακι μου Ζ4;
Να τοι ολοι οι οικογενειαρχες.
Μχ5 ο ενας, Ζ4 ο αλλος.
Μωρε θα την κανω την τρελα, μη μου μεινει και απωθημενο
-
Σαργε, μολις εχω χρονο θα σου αναφερω γιατι σκεφτομαι τον μετατροπεα ως καλυτερο αππ τα αλλα κιβωτια, στο νημα σου το σιβικ
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Α, πουλακι μου Ζ4;Να τοι ολοι οι οικογενειαρχες.
Μχ5 ο ενας, Ζ4 ο αλλος.
Δεν ξέρω πόσων χρονών είσαι αλλά αυτά πρέπει να γίνουν νωρίς, πριν τα κουτσούβελα. Μην το αργείς!
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Α, πουλακι μου Ζ4;Να τοι ολοι οι οικογενειαρχες.
Μχ5 ο ενας, Ζ4 ο αλλος.
Εγώ το έκανα προ παιδιού (και προ γάμου!), ακριβώς για να μην μου μείνει απωθημένο!!
-
Προς υπερασπιση μου υπαρχουν παντου μπαμπαδες με σμαρτακια.
Δηλαδη με πισωκινητο και διθεσιο αυτοκινητο και καποιες φορες και καμπριο.
Το ιδιο δηλαδη με ενα μχ5. Που το κακο;
Και πανε και για καρτ με το παιδακι τους τα σαββατοκυριακα χωρις τη μαμα, γιατι πολυ απλα δεν χωρα
Καπως ετσι θα το πλασσαρω στο μεγαλο οχι, εισαι τρελος; που θα ακουσω σπιτι.
-
Αν έχεις φράγκα, μπορείς να πηγαίνεις τα παιδιά σου για καρτ ακόμα και με Caparo.
Επειδή όμως δε θα παίζουν φράγκα κι η τσέπη σου θα αντέχει ένα όχημα, πάρε τώρα το κολασμένο MR2 με τα 192 άλογα γιατί (από όσα έγραψες παραπάνω) μόνο το Smart βλέπω πιθανό.
Αγορά καινούργιο μέχρι 15.000-18.000