-
με το καλό φίλε. 180 η 225 hp? τιμή; έκαναν καμία έκπτωση;
Το 180αρι πήρα.Μου έκανε κοντά στο 1000
-
Καλοτάξιδο,να το χαρείς με υγεία κι όσο γίνεται πιο γλυκιά αναμονή!
-
Καλά έκανες! Το ζαχαρωνες καιρό και χαίρομαι που το πήρες τελικα απόφαση. Είναι αμαξαρα. Είδα την προηγούμενη εβδομάδα ένα μαύρο και ήταν φανταστικό. Βασικά δεν έχω δει αυτό το αμάξι σε οποιοδήποτε χρώμα, να μην δείχνει ωραίο.
-
Πολύ καλή επιλογή εξοπλισμού επίσης. Το keyless και το ηλεκτρικό Πορτ μπαγαζ ανήκουν στις μικρές ευκολίες που σου διευκολύνουν την καθημερινότητα.
Είμαι πολύ παράξενος να ακούσω εντυπώσεις από το scan active.
-
Με το καλό να παραλάβεις...
-
Πολύ καλή επιλογή εξοπλισμού επίσης. Το keyless και το ηλεκτρικό Πορτ μπαγαζ ανήκουν στις μικρές ευκολίες που σου διευκολύνουν την καθημερινότητα.
Είμαι πολύ παράξενος να ακούσω εντυπώσεις από το scan active.
Σε ευχαριστώ! Να'σαι καλά!!!Ευτυχώς πρόλαβα τη συγχώνευση....(με το γκρουπ fiat).Ήδη με ενημέρωσαν για μια αλλαγή που μπορεί κ να με πιάσει στο εσωτερικό (αλλαγή του κουμπιού) ανάφλεξης).Στα πρόσθετα έβαλα κάμερα οπισθοπορειας κ αισθητήρες εμπρός.Κ εγώ αναμένω να δω εάν όντως 'δίνει' κάτι....
-
Με το καλό να παραλάβεις...
Ευχαριστώ cruiser!!
-
Καλά έκανες! Το ζαχαρωνες καιρό και χαίρομαι που το πήρες τελικα απόφαση. Είναι αμαξαρα. Είδα την προηγούμενη εβδομάδα ένα μαύρο και ήταν φανταστικό. Βασικά δεν έχω δει αυτό το αμάξι σε οποιοδήποτε χρώμα, να μην δείχνει ωραίο.
Να'σαι καλά!Το! Ευχαριστω !το πάλεψα αρκετά είναι η αλήθεια... χρώμα το παλεύω ακόμη ...έχω λίγες μέρες διορία
-
Βοηθειστε εάν θέλετε λίγο με το χρώμα....Λευκό πέρλα ή βυζαντινό;
-
εγω θα πω βυζαντινο
-
Ανάμεσα σε αυτά τα 2 είσαι? Ποιό σου αρέσει πιο πολύ?
Προσωπικά θα έπαιρνα το Βυζαντινό χωρίς 2η σκέψη. Αλλά εάν είσαι πιο συντηρητικός και το λευκό πέρλα είναι πολύ καλή επιλογή. Σίγουρα δεν θα το έπαιρνα μαύρο ή γκρί που το θέλει ο κολλητός μου...χάνει πολύ.
-
Ε, ενταξει, ειναι οι δυο ακραιες επιλογες, οποτε δεν πρεπει να δυσκολευτεις πολυ. Θα το κρατησεις πολλα χρονια;
Το λευκο ειναι πιο safe επιλογη και θα εχει πιο ευκολη μεταπωληση. Απο την αλλη εχει γεμισει ο τοπος λευκα SUV σε υπερβολικο βαθμο.
Το βυζαντινο ειναι χρωματαρα, αλλα αρκετα ιδιαιτερο. Αν σου αρεσει, προχωρα με αυτο.
-
Βυζαντινό και από εμένα... Αν έπαιρνα το DS7 Crossback αυτό το χρώμα θα επέλεγα.
-
Βυζαντινό και εύκολα, από μένα!
-
Σαφώς το Βυζαντινό δείχνει εξαιρετικά στο όχημα. Σαφώς και το λευκό έχει γίνει γενικότερα σούπα. Αλλά να σκεφτεί και να ζυγίσει σοβαρά ο φίλος ότι αν Ω μη γένοιτο χρειαστεί να βάψει ένα φτερό πχ στο μέλλον δύσκολα θα το πετύχει ίδιο ακόμα και ο καλύτερος μάστορας ή η αντιπροσωπεία. Προσωπική εμπειρία σε μπορντό βαμμένο σε αντιπροσωπεία κανονικά και το αμάξι υπό οποιεσδήποτε συνθήκες φωτός μοιάζει κολάζ. Πόσο μάλλον ένα τόσο ιδιαίτερο χρώμα όπως το Βυζάντιο! Γι'αυτό και πλέον θα επέλεγα αποχρώσεις λευκού/ασημί...
Καλή η ομορφιά αλλά καλύτερη η χρηστικότητα σε βάθος χρόνου κατ'εμέ. Μάλιστα το λευκό έχει μακράν την καλύτερη 'αντίδραση' στον μεσογειακό ήλιο και την δεύτερη μεγαλύτερη 'ανοχή στη βρωμιά' μετά το ασήμι...
-
Λευκο περλα ψηφιζω εγω. Εχω δει και τα 2 χρωματα απο κοντα. Και τα 2 ειναι ωραια αλλα θα επελεγα πιο safe. Επισης το λευκο περλα δεν ειναι ιδιο με τα κλασικα λευκα που εχει γεμισει ο τοπος. Ξεχωριζει! Καλοριζικο και απο μενα!
-
Σαφώς το Βυζαντινό δείχνει εξαιρετικά στο όχημα. Σαφώς και το λευκό έχει γίνει γενικότερα σούπα. Αλλά να σκεφτεί και να ζυγίσει σοβαρά ο φίλος ότι αν Ω μη γένοιτο χρειαστεί να βάψει ένα φτερό πχ στο μέλλον δύσκολα θα το πετύχει ίδιο ακόμα και ο καλύτερος μάστορας ή η αντιπροσωπεία. Προσωπική εμπειρία σε μπορντό βαμμένο σε αντιπροσωπεία κανονικά και το αμάξι υπό οποιεσδήποτε συνθήκες φωτός μοιάζει κολάζ. Πόσο μάλλον ένα τόσο ιδιαίτερο χρώμα όπως το Βυζάντιο! Γι'αυτό και πλέον θα επέλεγα αποχρώσεις λευκού/ασημί...
Καλή η ομορφιά αλλά καλύτερη η χρηστικότητα σε βάθος χρόνου κατ'εμέ. Μάλιστα το λευκό έχει μακράν την καλύτερη 'αντίδραση' στον μεσογειακό ήλιο και την δεύτερη μεγαλύτερη 'ανοχή στη βρωμιά' μετά το ασήμι...
Γενικά συμφωνώ. Απλά επισημαίνω ότι το ασημί παρουσιάζει μεγάλες διακυμάνσεις στην απόχρωση, δεν είναι εύκολο χρώμα να το πετύχεις σε εκ των υστέρων βαφή.
-
Αλλά να σκεφτεί και να ζυγίσει σοβαρά ο φίλος ότι αν Ω μη γένοιτο χρειαστεί να βάψει ένα φτερό πχ στο μέλλον δύσκολα θα το πετύχει ίδιο ακόμα και ο καλύτερος μάστορας ή η αντιπροσωπεία. Προσωπική εμπειρία σε μπορντό βαμμένο σε αντιπροσωπεία κανονικά και το αμάξι υπό οποιεσδήποτε συνθήκες φωτός μοιάζει κολάζ.
Προφανώς βαρίόταν ο μάστορας ή δεν ήξερε! Δεν υπάρχει καμία δυσκολία στο βάψιμο, έτοιμο έρχεται το χρώμα από το εργοστάσιο, απλά έναν καλό βαφέα χρειάζεται. Έχω δει BMW Individual χρώμα (από τα πιο δύσκολα χρώματα) σε 7αρα βαμμένη σε Ελληνική αντιπροσωπεία και δεν ξεχώριζε με τίποτα ότι ήταν βαμμένο το αυτοκίνητο. Προφανώς ο φαναρτζής της γειτονιάς δεν θα μπορούσε να το πετύχει.
-
Αντιπροσωπεία λέω, φαναρτζης της γειτονιάς λέει. Οκ w/e.
-
Γενικώς δεν υπάρχει καμία δυσκολία να πετύχει το χρώμα. Ένα οποιοδήποτε εξειδικευμένο κατάστημα χρωμάτων βγάζει την ακριβή απόχρωση/περιεκτικότητα σε flakes ή pearls μόνο με τον κωδικό κατασκευαστή. H μόνη περίπτωση να μην πετύχει η βαφή είναι να έχουμε να κάνουμε με κακοσυντηρημένο χρώμα σε όλο το υπόλοιπο αυτοκίνητο και άρα το φρεσκοβαμμένο κομμάτι να δείχνει πολύ διαφορετικό.
DS7 CROSSBACK