-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
[emoji38]
Οχι ρε καταναλωση το πολακι, γενικαΧαχσχαχχαχα.. πήρα φόρα εγώ. Η γυναίκα μου το έχει περίπου στο 7-7.5 μέσα στην πόλη. Όταν το είχα πάει για στρώσιμο στη Θεσσαλονίκη περισυ, είχε γράψει 5.5
Το καλοκαίρι θα το έχω αποκλειστικά εγώ οπότε θα το δω καλύτερα τώρα που έχει στρωθεί ο κινητήρας. -
Το 5.5 ειναι εξαιρετικη επιδοση. Οταν το παρεις δωσε αναφορα στομαναλογο νημα.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Το 5.5 ειναι εξαιρετικη επιδοση. Οταν το παρεις δωσε αναφορα στομαναλογο νημα.Τονίζω, το 5.5 ήταν στην εθνική οδό όχι μέσα στην πόλη, μην παρεξηγηθω.
-
Ε, ναι δεν ειναι δα και suzuki.
-
ROFL
-
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Hyundai 5 χρόνια/απεριόριστα χλμ
Kia 7 χρόνια/150.000 χλμ
..Για αυτό έγραψα για βασική εγγύηση (ότι είναι συνήθως απεριόριστα χιλιόμετρα). Και στις 2 παραπάνω εταιρείες, οι εγγυήσεις που αναφέρεις είναι οι βασικές! (για καλό το λέω).
-
Τελικά η εγγύηση των 5 ετών έχει και όριο τα 60.000 χλμ. Εμένα προσωπικά με καλύπτει αυτή τη στιγμή γιατί δεν κάνω πολλά χιλιόμετρα αλλά γενικά είναι κάπως χαμηλό αυτό το όριο.
-
Όμορφος και ο polyambient φωτισμός!
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Ένα αυτοκίνητο γεμάτο διαμάντια!
-
Πολύ ωραίος φωτισμός...είναι οι Γάλλοι σε αυτά μετρ του είδους!!
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Οτι την προπληρωνεις δεν σου περνα απο το μυαλο;Ωραια τα κορεατικα αλλα ειναι καπως πλεον ακριβα. Δεν σκεφτηκες το γιατι;
Hyundai 5 χρόνια/απεριόριστα χλμ
Kia 7 χρόνια/150.000 χλμ
..φίλε xplicit ,πές οτι ΔΕΝ σε εβαλα εγω να το γράψεις ...
οταν εχεις εμπιστοσύνη στα αυτοκίνητά σου δίνεις τέτοιες εγγυήσεις
αν ΔΕΝ εχεις ....χαιρέτα μας τόν πλάτανο...Αδερφέ, άστο. Είναι ένα κάρο πράγματα που παίζουν πίσω από αυτά. Και στο λέει ένας που σε λίγο καιρό θα έχει ιαπωνικό αυτοκίνητο κ ανυπομονεί..
Sent from my JAT-L29 using Tapatalk
Σίγουρα σε μερικές περιπτώσεις, κάποια έκδοση βγαίνει over the budget, αλλά με λίγο ψάξιμο μπορείς να πετύχεις καλό deal
Στα 22 που πήρα το tucson, δεν με χαλάει καθόλου κι ας λέτε πως προπληρώνεται η επιπλέον εγγύηση, χωρίς όμως αυτή να έχει μικρά γράμματα. Πόσο να κοστίζει 500, 600? ..
-
Μια μάλλον χαζή ερώτηση, αλλά θα την κάνω. Οι ηλεκτρικοι καθρέφτες πως κλείνουν αν θες να τους κλείσεις π.χ όταν είσαι μέσα ; Δεν έχω δει κάτι στο manual , γράφει μόνο για το αυτόματο άνοιγμα/ κλείσιμο με το κλείδωμα/ ξεκλείδωμα του αυτοκινητου. Κλείνουν με το χέρι;
-
Ο χρήστης snowdrop έγραψε:
Μια μάλλον χαζή ερώτηση, αλλά θα την κάνω. Οι ηλεκτρικοι καθρέφτες πως κλείνουν αν θες να τους κλείσεις π.χ όταν είσαι μέσα ; Δεν έχω δει κάτι στο manual , γράφει μόνο για το αυτόματο άνοιγμα/ κλείσιμο με το κλείδωμα/ ξεκλείδωμα του αυτοκινητου. Κλείνουν με το χέρι;Όλα τα αυτοκίνητα με ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες έχουν και έναν διακόπτη (συνήθως είναι δίπλα στο κουμπί που ρυθμίζει τους καθρέπτες) για να ανοιγοκλείνουν χειροκίνητα. Εννοείται μην τους κλείσεις με το χέρι, μπορεί να καταστρέψεις το μοτέρ.
Edit: Το γράφει και στο μάνιουαλ. Με το κουμπί που τους ρυθμίζεις, όταν το βάλεις στο κέντρο (δλδ. να μην ρυθμίζεις κανέναν καθρέπτη) με την κίνηση πάνω/κάτω ανοιγοκλείνουν.
-
Ευχαριστώ πολύ!
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Για την ακρίβεια, ένα rebadged Nissan Juke είναι!
Ναι το ξέρω...για αυτό είπα ότι συνεχίζει να είναι άσχημο!
Κατά τ' άλλα Φάνη, έχω θέμα με τα rebadged premium. Δεν έχω θέμα με τα κοινά μηχανικά μέρη γιατί είναι αναπόφευκτο.
Και εγώ το ίδιο...για αυτό δεν καταννοώ τα Audi.
Ποια δεν κατανοείς Φάνη ?Το Α4 το Α5,Το Α6 ,το Α7 ,το Α8 ,το RS6 ,το RS5 ,to A6 allroad,to R8? Πως είναι rebadged VW ή Skοda αυτά?
Όπως σου έχω ξαναγράψει αυτή η εντύπωση που έχεις για 'rebadged' ισχύει μόνο στις μικρές κατηγορίες, δηλαδή στα Α1/Α3 και πάλι όχι 100%.Προφανώς δε χαρακτηρίζει την εταιρεία που η γκάμα της εκτείνεται ακόμα 3-4 κατηγορίες πάνω μεχρι υπερπολυτελείας και υπεραυτοκίνητα.
Τώρα αν στην Ελλάδα αγοράζουν μέχρι Α3 είναι άλλο θέμα... -
Μια μάλλον χαζή ερώτηση, αλλά θα την κάνω. Οι ηλεκτρικοι καθρέφτες πως κλείνουν αν θες να τους κλείσεις π.χ όταν είσαι μέσα ; Δεν έχω δει κάτι στο manual , γράφει μόνο για το αυτόματο άνοιγμα/ κλείσιμο με το κλείδωμα/ ξεκλείδωμα του αυτοκινητου. Κλείνουν με το χέρι;
Όλα τα αυτοκίνητα με ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες έχουν και έναν διακόπτη (συνήθως είναι δίπλα στο κουμπί που ρυθμίζει τους καθρέπτες) για να ανοιγοκλείνουν χειροκίνητα. Εννοείται μην τους κλείσεις με το χέρι, μπορεί να καταστρέψεις το μοτέρ.
Edit: Το γράφει και στο μάνιουαλ. Με το κουμπί που τους ρυθμίζεις, όταν το βάλεις στο κέντρο (δλδ. να μην ρυθμίζεις κανέναν καθρέπτη) με την κίνηση πάνω/κάτω ανοιγοκλείνουν.
Σωστά σου απάντησε ο Φάνης . Δεν ξέρω αν στον εξοπλισμό έχεις και θέση στάθμευσης για τους καθρέπτες όπως έχω στην 5άρα μου .
Δηλαδή πριν βάλεις την όπισθεν γυρίζεις τον διακόπτη ρύθμισης των καθρεπτών προς την πλευρά του πεζοδρομίου και μόλις βάλεις την όπισθεν ο καθρέπτης χαμηλώνει και έτσι βλέπεις πόσο απέχεις από το πεζοδρόμιο , όπως και διάφορα κολωνάκια κλπ .
Μόλις βάλεις πρώτη ο καθρέπτης επιστρέφει στην κανονική θέση .
-
Όλα τα αυτοκίνητα με ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες έχουν και έναν διακόπτη (συνήθως είναι δίπλα στο κουμπί που ρυθμίζει τους καθρέπτες) για να ανοιγοκλείνουν χειροκίνητα. Εννοείται μην τους κλείσεις με το χέρι, μπορεί να καταστρέψεις το μοτέρ.
Το βρήκα κι εγώ τελικά στο manual αλλά σήμερα το πρωί που το δοκίμασα δεν πέτυχε. Δεν έκανε τίποτα ο διακόπτης με το πανω/ κάτω. Επίσης στο manual λέει ότι αν χρειαστεί κλείνουν και με το χέρι αλλά προτιμώ να μην το κάνω. Χμμμμ
-
Ο χρήστης snowdrop έγραψε:
Το βρήκα κι εγώ τελικά στο manual αλλά σήμερα το πρωί που το δοκίμασα δεν πέτυχε. Δεν έκανε τίποτα ο διακόπτης με το πανω/ κάτω. Επίσης στο manual λέει ότι αν χρειαστεί κλείνουν και με το χέρι αλλά προτιμώ να μην το κάνω. ΧμμμμΉταν το κουμπί στο κέντρο και η ανάφλεξη ανοιχτή? Εαν κατάλαβα σωστά, δεν δουλεύει με κλειστή την ανάφλεξη.
-
Ναι, το κουμπί ήταν στο κέντρο και μόλις είχα βαλει μπρος.
DS7 CROSSBACK