-
Καλημέρα. Είδα και εγώ το performance αλλά εάν έχεις παιδάκια η Αλκαντάρα θα γίνει μην πω πως με τα χεράκια και τα ποδαράκια τους. επομένως προτίμησα να βάλω τα φουλ led φώτα σαν εχτρα στην so shic έκδοση. Σούπερ το δέρμα αλλά 7000 με τιποτα. Βάζεις και έξω σε σωστό μάστορα με μάξιμουμ 1500 ευρω. Το 180αρι που οδηγησα είναι πολύ καλό απλώς όπως έχω ξαναγράψει η διαφορά για το 225 ps ήταν μόνο 800 ευρώ (λόγω τριτεκνιας) επομένως είπαμια ζωή την έχουμε!!!
-
Ο χρήστης snowdrop έγραψε:
Το αυτόματο κιβώτιο είναι πιο ακριβό όμως σε επισκευή και συντήρηση.
Μου αρέσει ο εσωτερικός διάκοσμος opera με το καφέ δέρμα αλλά 7000 δε μπορώ να δώσω γι αυτό. Ίσως να σκεφτώ το performance line που έρχεται κοντά στα 2 χιλ.- Εφόσον το συντηρείς σωστά, δεν θα χαλάσει πριν τα 250-300.000 και εαν χαλάσει. Επίσης εαν φοβάσαι οτι θα χαλάσει το αυτόματο κιβώτιο, καλύτερα να μην πάρεις αυτοκίνητο με τόσα ηλεκτρονικά, πιο πολλές πιθανότητες εχουν να χαλάσουν.
- Η συντήρησή του ειναι σαφώς πιο φτηνή απο το χειροκινήτο που απαιτεί αλλαγή συμπλέκτη με αρκετα υψηλό κόστος.
- Για αυτο ανέφερα το οικονομικό για το Όπερα.
@iraklis: τα €7.000 δεν ειναι περιλαμβάνουν μονο το δέρμα, αλλά ενα σωρό άλλα έξτρα που εαν τα βάλεις ξεχωριστά πλησιάζουν τις €10.000! Οπότε δεν ειναι συγκρίσιμα με το δέρμα που θα βάλεις εκ των υστέρων, αναφορικά με την τιμή.
-
Προσωπικά πιστεύω οτι αυτό το αμάξι αναδεικνύεται πλήρως με την πλούσια έκδοση στο εσωτερικό. Ναι οκ αυτό παίζει γενικά σε όλα τα αυτοκίνητα αλλά το συγκεκριμένο νομίζω στην τοπ έκδοση ανοίγει την ψαλίδα πολυ.
Και όπως γράφτηκε παραπάνω με τη διαφορά που ανέφερες δεν παίρνεις μόνο τα δέρματα αλλά και άλλο εξόπλισμο, φανερό η μη (πχ τα μασάζ καθίσματα) -
Συμφωνώ ότι είναι σούπερ το εσωτερικό ιδίως με τα τρομερά σχέδια σε καθίσματα και ταμπλό. Απλώς τα 7000 είναι πολλά και τα τρία μικρά ζωηρά!!!
-
Έχετε δίκιο στο ότι τα 7.000 περιλαμβάνουν και άλλα εκτός από τα δερμάτινα καθίσματα, είναι όλος ο εσωτερικός διάκοσμος. Πάντως στον configurator της AVIS όταν προσθέτεις έναν εσωτερικό διάκοσμο Opera σου λέει ότι αυτός περιλαμβάνει και ηλεκτρική ρύθμιση των καθισμάτων, καθίσματα αεριζόμενα και με λειτουργία μασάζ αλλά προσθέτει στο 7.000 την τιμή των παραπάνω που είναι κάπου 3.000 και πάει στις 10.000. Μετά μπορείς αν θές να τα ξετσεκάρεις και να μείνεις στις 7.
-
Επειδή έχω την αναλυτική λίστα εξοπλισμού από προσφορά που πήρε ο κολλητός μου, ο εξοπλισμός Opera περιλαμβάνει:
Δερμάτινη επένδυση καθισμάτων & κεντρικής κονσόλας Nappa, επένδυση ταμπλό και θυρών Nappa (όλα με ραφές και τεχνοτροπίες), μονόγραμμα Opera, DS Wings & προστατευτικά προφυλακτήρα χρωμίου, μονόγραμμα με το όνομα Opera τα πλαϊνά των εμπρός θυρών, κάτι (αλλά χρώμια για να μην το γράφω αναλυτικά), χρονογράφος BRM 180, καθίσματα οδηγού και συνοδηγού θερμαινόμενα, αεριζόμενα με λειτουργίες μασάζ & ηλεκτρικές ρυθμίσεις, πίσω καθίσματα με ηλεκτρικές ρυθμίσεις & πίσω υποβραχιόνιο.Όλα τα παραπάνω έχουν ΛΤΠΦ €5.785 και ΑΠΛΤ €8.700!!
Ενδεικτικά:
- Αεριζόμενα καθίσματα: €990
- Καθίσματα με μασάζ: €390
- Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα: €1.120
- Χρονογράφος BRM 180: €600
Όλα αυτά έχουν €3.100
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Επειδή έχω την αναλυτική λίστα εξοπλισμού από προσφορά που πήρε ο κολλητός μου, ο εξοπλισμός Opera περιλαμβάνει:
Δερμάτινη επένδυση καθισμάτων & κεντρικής κονσόλας Nappa, επένδυση ταμπλό και θυρών Nappa (όλα με ραφές και τεχνοτροπίες), μονόγραμμα Opera, DS Wings & προστατευτικά προφυλακτήρα χρωμίου, μονόγραμμα με το όνομα Opera τα πλαϊνά των εμπρός θυρών, κάτι (αλλά χρώμια για να μην το γράφω αναλυτικά), χρονογράφος BRM 180, καθίσματα οδηγού και συνοδηγού θερμαινόμενα, αεριζόμενα με λειτουργίες μασάζ & ηλεκτρικές ρυθμίσεις, πίσω καθίσματα με ηλεκτρικές ρυθμίσεις & πίσω υποβραχιόνιο.Όλα τα παραπάνω έχουν ΛΤΠΦ €5.785 και ΑΠΛΤ €8.700!!
Ενδεικτικά:
- Αεριζόμενα καθίσματα: €990
- Καθίσματα με μασάζ: €390
- Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα: €1.120
- Χρονογράφος BRM 180: €600
Όλα αυτά έχουν €3.100
Οκ τότε είναι απόλυτα λογική η τιμή!
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παρουσίαση του DS7 στην εκπομπή traction:
-
Σήμερα πήγα και ξαναείδα το DS7. Όσον αφορά το θέμα των σέρβις η πωλήτρια μου είπε ότι έχει ήδη εξουσιοδοτηθεί ένα συνεργείο της citroen και σιγά σιγά μέσα στο επόμενο εξάμηνο θα εξουσιοδοτηθούν και άλλα για να διευρυνθεί το δίκτυο εξυπηρέτησης, οπότε αυτό θεωρώ δεν είναι πρόβλημα.
Επίσης έμαθα ότι το σύστημα DS active scan είναι διαθέσιμο μόνο στους μεγάλους κινητήρες βενζίνης και diesel (1.6 και 2.0l αντίστοιχα) γιατί στους πιο μικρούς δεν έχει νόημα λόγω μειωμένου βάρους.
Τέλος τα περίφημα περιστρεφόμενα κρυσταλλα στα φώτα (DS active LED) είναι και πανάκριβα. Αν τυχόν κάποιο σπάσει, κοστίζει γύρω στα 1000 ευρώ για να αλλαχθεί.
-
Για το συστημα active scan λενε βλακειες
-
Πραγματικός έρωτας. Το έκανα τεστ εκτός Ελλάδας Ισπανία και πραγματικά με εξέπληξε.
Για όσους διαθέτουν τα χρήματα είναι τέλεια επιλογή.Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης galanakop έγραψε:
Πραγματικός έρωτας. Το έκανα τεστ εκτός Ελλάδας Ισπανία και πραγματικά με εξέπληξε.
Για όσους διαθέτουν τα χρήματα είναι τέλεια επιλογή.Sent from my iPhone using Tapatalk
Ποιο κινητήρα οδήγησες; Πες μας εντυπώσεις.
-
Άσε τον κινητήρα, για Σιτροέν μιλάμε, πες για την ανάρτηση.
Στάλθηκε από το CUBOT NOTE Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης nontaskatsaras έγραψε:
Άσε τον κινητήρα, για Σιτροέν μιλάμε, πες για την ανάρτηση.Στάλθηκε από το CUBOT NOTE Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αρχίζουν σιγά σιγά και οι προσφορές από την DS. Διατίθεται και η έκδοση Business Be Chic, που υπολείπεται της So Chic μόνο στην κάμερα οπισθοπορείας και τους αισθητήρες παρκαρίσματος στις 28.000 και με δωρεάν το μεταλλικό χρώμα. Από εκεί και πέρα προσθέτεις ότι έξτρα θες και μέχρι τα 35 δεν αλλάζει η κλίμακα των τελών ταξινόμησης. Ακούγεται καλό!
-
Αναφέρομαι στον κινητήρα 1.2l βενζίνης
-
Αναφέρομαι στον κινητήρα 1.2l βενζίνηςαυτοματο? βεβαια 30κ για 1.2 πολλα ειναι.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
αυτοματο? βεβαια 30κ για 1.2 πολλα ειναι.
Δυστυχώς δεν βγαίνει με αυτόματο κιβώτιο ο 1.2 (μόνο ο 1.6 και ο μικρός diesel).
-
Λογικό είναι με τα 5-10 αμάξια πωλήσεις τον μήνα και με το λιζιγκ στον Θεό δεν πας πουθενά...μόλις δουν οριστικά ότι ο κόσμος δεν στριμώχνεται για να το αγοράσει όλο και περισσότερα έξτρα θα τα βρίσκουμε στάνταρ. Εδώ το 3008 που πάει τρένο και βλέπεις τους τελευταίους μήνες δίνουν στάνταρ εξοπλισμό που μέχρι πρότινος τον κοστολογουσαν χιλιάρικο....
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αρχίζουν σιγά σιγά και οι προσφορές από την DS. Διατίθεται και η έκδοση Business Be Chic, που υπολείπεται της So Chic μόνο στην κάμερα οπισθοπορείας και τους αισθητήρες παρκαρίσματος στις 28.000 και με δωρεάν το μεταλλικό χρώμα. Από εκεί και πέρα προσθέτεις ότι έξτρα θες και μέχρι τα 35 δεν αλλάζει η κλίμακα των τελών ταξινόμησης. Ακούγεται καλό!Που το διάβασε αυτό; Γιατί η επίσημη ιστοσελίδα δεν αναφέρει κάτι και έτσι καταργεί την Chic που έχει την ίδια τιμή.
DS7 CROSSBACK