-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Αναφέρομαι στον κινητήρα 1.2l βενζίνης
αυτοματο? βεβαια 30κ για 1.2 πολλα ειναι.
Για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο απόλυτα δικαιολογημένη η τιμή (για να μην πω ευκαιρία αν το συγκρίνω με το 3008)
-
Ο χρήστης islander έγραψε:
Αρχίζουν σιγά σιγά και οι προσφορές από την DS. Διατίθεται και η έκδοση Business Be Chic, που υπολείπεται της So Chic μόνο στην κάμερα οπισθοπορείας και τους αισθητήρες παρκαρίσματος στις 28.000 και με δωρεάν το μεταλλικό χρώμα. Από εκεί και πέρα προσθέτεις ότι έξτρα θες και μέχρι τα 35 δεν αλλάζει η κλίμακα των τελών ταξινόμησης. Ακούγεται καλό!
Που το διάβασε αυτό; Γιατί η επίσημη ιστοσελίδα δεν αναφέρει κάτι και έτσι καταργεί την Chic που έχει την ίδια τιμή.
Δεν το διάβασα κάπου, μου έκαναν την προσφορά όταν πήγα στο κατάστημα
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πήρα και ρώτησα γιατί εγώ περιμένω το δικό μου προς τα τέλη του μήνα και με έχουν χρεώσει το μεταλλικό. Μου είπαν ότι η έκδοση business chic είναι μόνο για εταιρείες και έχει αρκετά λιγότερα από so chic. Όπως και να έχει το παρακολουθώ και εάν είναι θα απαιτήσω πριν πληρώσω να μου αφαιρέσουν και εμένα το μεταλλικο
-
αν στο έχουν προτιμολογήσει λίγο δύσκολα να στο ξεχρεώσουν. Εκεινο που μπορεί να γίνει είναι να πάρεις σε δώρα το κοστος της διαφοράς άμα πιέσεις.
-
H business be chic μια χαρά δίνεται και σε ιδιώτες - έχει πάρει προσφορά ο κολλητός μου. Δεν χρεώνεται το μεταλλικό σε αυτή την έκδοση και έχει όντως αρκετές ελλείψεις σε σχέση με την So Chic (δεν είναι μόνο η camera και οι εμπρός αισθητήρες παρκαρίσματος όπως γράφτηκε πριν). Στην ουσία η Business έχει extra από την Be Chic την 12αρα οθόνη multimedia , το εργοστασιακό navigation, το πίσω υποβραχιόνιο και το δωρεάν μεταλλικό χρώμα. **Στην έκδοση βενζίνης **έχει ακριβώς την ίδια τιμή (28000) με την Be Chic οπότε είναι σαν να ακυρώνουν την απλή Be Chic αφού πρέπει να είσαι τουλάχιστον χαμηλού IQ να μην τα πάρεις δωρεάν όλα αυτά - Εκτος και αν η απλή Be Chic έχει έκπτωση 1500€ (οπότε πάει 26500€) και η Business 0€ γιατί τότε είναι λογική η διαφορά
Στην έκδοση diesel όμως η business είναι μόνο 300€ φθηνότερη από την So Chic και δεν συμφέρει καθόλου να μην πάρεις την full So Chic πού στον κολλητό μου με το κλειδί στο χέρι και πινακίδες από 36300€ με λευκό μη μεταλλικό χρώμα το δίνουν τελική 34800€. -
Εντάξει 2 χιλιάδες έχω δώσει προκαταβολη. Εάν οι προσφορές που τρέχουν ξεπερνάνε τις 2 χιλιάδες συμφέρει να ακυρώσεις την παραγγελία και να ξαναπαραγγειλεις. Η προκαταβολή δεν χάνεται απλώς την παιρνεις πίσω όταν πουληθεί το αμαξι που είχες παραγγείλει. Για πείτε όμως ρε παιδιά τι άλλα δώρα να ζητήσω. Πήρα μπάρες οροφής για μπαγκαζιερα, αντιηκιακες μεμβρανες, πατάκια κλπ, κάλυμμα χώρου αποσκευών. Τι άλλο?
-
Εντάξει 2 χιλιάδες έχω δώσει προκαταβολη. Εάν οι προσφορές που τρέχουν ξεπερνάνε τις 2 χιλιάδες συμφέρει να ακυρώσεις την παραγγελία και να ξαναπαραγγειλεις. Η προκαταβολή δεν χάνεται απλώς την παιρνεις πίσω όταν πουληθεί το αμαξι που είχες παραγγείλει. Για πείτε όμως ρε παιδιά τι άλλα δώρα να ζητήσω. Πήρα μπάρες οροφής για μπαγκαζιερα, αντιηκιακες μεμβρανες, πατάκια κλπ, κάλυμμα χώρου αποσκευών. Τι άλλο?
Συναγερμό?
-
Το σκέφτηκα αλλά το φοβάμαι μήπως κάνουν καμμία πατάτα στην τοποθετηση
-
Ο χρήστης iraklis1 έγραψε:
Το σκέφτηκα αλλά το φοβάμαι μήπως κάνουν καμμία πατάτα στην τοποθετησηΚαι καλά κάνεις!
-
Ο χρήστης iraklis1 έγραψε:
Το σκέφτηκα αλλά το φοβάμαι μήπως κάνουν καμμία πατάτα στην τοποθετησηΑστο καλύτερα μη σου τρίζουν όλα μετά...
-
εγω δε θα εβαζα, της αντιπροσωπειας τουλαχιστον
-
Είναι απλά έρωτας το εργαλείο στο εσωτερικό του!!!
Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είδα κι εγώ ένα σήμερα στη μαραθώνος. Πανέμορφο πραγματικά ξεχωρίζει στη κατηγορία του.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Πολύ ωραίο χρωμα αυτό!!
Μακράν το ομορφότερο (μέσα-έξω) της κατηγορίας του!! Εαν είχα €45-50.000, θα το είχα πάρει εχτες!
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Πολύ ωραίο χρωμα αυτό!!Μακράν το ομορφότερο (μέσα-έξω) της κατηγορίας του!! Εαν είχα €45-50.000, θα το είχα πάρει εχτες!
Όντως κάπου τόσα χρειάζονται για να το πάρει κανείς εξοπλισμένο όπως του αξίζει και με καλό κινητήρα. Λέτε να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο με τα τέλη ταξινόμησης για να γίνει λίγο πιο προσιτό;
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αλλάζει ποτέ κάτι στην Ελλάδα προς το καλύτερο;
Ακόμη κι όταν νομίζεις ότι κάτι αλλάζει προς το καλύτερο (π.χ. στο παρελθόν κατάργηση τεκμηρίων και μείωση δασμών στα ψηλά κυβικά), τελικά πάλι τα πράγματα αλλάζουν προς το χειρότερο!
-
Παιδιά υπάρχει τρόπος να εξαφανίσετε το τέλος ταξινόμησης. Να γίνετε τρίτεκνοι. Θα βοηθήσετε και την πατρίδα μας [emoji846]
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν απαντάει κανένας γιατί ξεκίνησαν την....δουλειά....
-
[emoji1][emoji1]
Προσωπικά το έκανα το καθήκον μου, περιμένουμε το τρίτο [emoji111][emoji1]
Μακάρι να έδινε η πολιτεία περισσότερα κίνητρα (φορολογικά και υπό τη μορφή παροχών) γιατί το δημογραφικό είναι ίσως ο μεγαλύτερος εχθρός. Και θα φανεί αυτό έντονα σε 30-40 χρόνια. Απορώ γιατί δεν μιλάει κανείς ανοιχτά για αυτό το ζήτημα.Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχεις απόλυτο δίκιο! Με το καλό!
DS7 CROSSBACK