-
Η έκπτωση γίνεται στην ΛΤΠΦ ή στην τελική;
-
35400 τελική τιμή με χρώμα (δεν ξέρω για τις πινακίδες)
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης P@ulet@ έγραψε:
Η έκπτωση γίνεται στην ΛΤΠΦ ή στην τελική;Στην τελική, οπότε πάλι υπάρχει το πρόβλημα με την αλλαγή κλίμακας φορολογίας.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Η έκπτωση που μου έδωσαν στο ds είναι 1500 , δλδ 35400 business be chic 1.5 eat8 με μεταλλικό. Είναι καλή τιμή ή νορμάλ;Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμένα πριν καμία βδομάδα που ζήτησα προσφορά για business be sick 1.6 βενζίνη δε μου έκαναν καμία έκπτωση. Θα διαμαρτυρηθώ!
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης snowdrop έγραψε:
προσφορά για business be sick
Οχι sick ρε, δεν πλεει τοσο το αμαξι που να μας πιανει ναυτια!
CHIC, γαλλικη κομψοτητα λεμεεε -
Ο χρήστης drastirios έγραψε:
προσφορά για business be sick
Οχι sick ρε, δεν πλεει τοσο το αμαξι που να μας πιανει ναυτια! [emoji38]
CHIC, γαλλικη κομψοτητα λεμεεεΧαχα συγνωμη για το ορθογραφικό, φταίει το αυτόματο λεξικό που προτείνει αγγλικές λέξεις
-
Είδα ενα κκκινο σήμερα.... not bad, πολυ καλύτερο απο το μαύρο αλλά το χρυσό δεν το φτάνει
-
Συμφωνώ κι εμένα το χρυσαφί μου αρέσει πιο πολύ, το έχουν φέρει και στην έκθεση και το είδα απο κοντά, είναι πολύ εντυπωσιακό και σίγουρα θα ξεχωρίζει στο δρόμο. Ο γιος μου πάλι (3 χρονών) αν και αλλάζει γνώμη μερικές φορές, συνήθως όταν τον ρωτάω ποιο αυτοκίνητο να πάρουμε λέει 'το σκατουλί!', εννοώντας αυτό! (ποιος ξέρει με τι κριτήρια)....
-
Σήμερα με πήρε η DS και ενώ περίμενα ότι θα είχε έρθει το αμάξι μου είπαν ότι θα φορτωθεί στις 12 Μαρτίου από Μασσαλία. Οπότε πάμε για τα τέλη του μηνα παραλαβη. Και έλεγα να κάνω ένα ταξίδι την 25 Μαρτη
-
Ξενερωμα....
-
Καθε εταιρία συνήθως θα πεί όλα καλά ,προχωρά το θέμα σου.Δεν νομίζω όμως οτι γίνεται σύντομα παραλαβή από το φόρτωμα,αν γίνει στην ώρα του επίσης,γιατί υπάρχουν και οι διαδικασίες στα τελωνεία για τους φόρους.Ανάλογα και τον φόρτο εργασίας, γενικά αργούν.Επίσης πάντα προηγούνται και άλλες παραγγελίες.
-
Να ρωτησω κατι γιατι στο configurator δεν βγαζω ακρη. Τα μπροστινα φωτα led που στριβουν σαν διαμαντι και τα δερματινα καθισματα ειναι βασικος εξοπλισμος καποιας εκδοσης? ή ακομα και την so chic να παρεις παλι ειναι εξτρα? οσα εχω δει στο δρομο κανενα δεν εχει τα φωτα αυτα. Πετυχαινω στο δρομο συχνα ενα ποντικί και φαινεται πανεμορφο.
-
Τα φώτα led τα διαμάντια είναι έξτρα. Τα έβαλα εγώ. Είχαν 1000 ευρώ χωρίς το τέλος ταξινομησης. Και τα δερματινα είναι εξτρα εκτός εάν πας στο πακέτο όπερα που έχει 7000 αλλά έχει και πολλά άλλα πράγματα πανω
-
Μόλις σήμερα διαπίστωσα ότι η business be chic έκδοση δεν έχει προβολής ομίχλης
-
Μου είπαν οτι μπορεί να τους βάλει η εδώ αντιπροσωπεία με 450€. Αξίζει άραγε τον κόπο; Ποσο συχνά έχει ομίχλη εδώ στην Αθήνα..... Και δεν ήταν σίγουρος ο πωλητής αν θα έχει τη λειτουργία cornering light.
-
Ds7 με aftermarket προβολείς ομίχλης
Ούτε τα hyundai των 90s
Ωρέ που πππππάμε;;
Ζάντες θα έχει ή τασάκια;;;
-
Εντάξει δεν είναι και κανα σημαντικό αξεσουάρ αυτό
Εγώ μια φορά τα εχω ανάψει μόνο ενα πρωί που δεν έβλεπα τίποτα λόγω ομίχλης , αλλά και να μην υπήρχαν, μικρό το κακό. -
Μάλλον θα τους αφήσω τους προβολείς ομίχλης. H business εκδοση συμφέρει, καθώς είναι 4.000 ευρώ φτηνότερη από την So Chic χωρίς ιδιαίτερους συμβιβασμούς δλδ επί της ουσίας. Εκτός από τους προβολείς ομίχλης υπολείπεται στα εξής:
-εχει καθρέφτη πρισματικό αντί για ηλεκτροχρωμίου
-δεν έχει ambient φωτισμό led στα χερούλια των πορτών και στα πόδια των επιβατών (δεν αξίζει τίποτα, είναι ένας πολύ αχνός φωτισμός σε άσπρο χρώμα μάλιστα)
-δεν έχει το active scan suspension στους μεγάλους κινητήρες (δεν κάνει μεγάλη διαφορά, λειτουργεί μόνο στο comfort mode και σε ταχύτητα 60-80 χλμ/ώρα). Οι αναρτήσεις είναι ήδη αρκετά καλές αν δε βάλεις μεγάλη ζάντα
-δεν έχει κάμερα οπισθοπορείας και εμπρός αισθητήρες παρκαρίσματος (τα προσθέτεις έξτρα με 600€)
-δεν έχει το pack Advanced Safety (Ενεργό σύστημα επόπτευσης νεκράς γωνίας, Driver Attention Alert & αναβαθμισμένο σύστημα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας). Μόνο η επόπτευση νεκράς γωνίας αξίζει και δε συμφέρει να δώσεις γι αυτό το πακέτο 1500€
Οπότε μάλλον καταλήγω στη business έκδοση με κάποια έξτρα. Με προβληματίζει αν θα ήταν χρήσιμο το DS Park Pilot που παρκάρει εντελώς μόνο του. Νομίζω ότι λόγω του αυξημένου όγκου και μήκους, όπου πολλές φορές μπορεί να χωράς ίσα ίσα σε κάποια θέση αλλά δεν είσαι σίγουρος και πας παρακάτω, θα είναι χρήσιμο. Αλλά αξίζει για 1500€; -
Είδα χτες ένα μαύρο στο δρόμο . Ηταν αντιθέτως ερχόμενο και το είδα φευγαλέα . Μου φάνηκε μεγάλο και ογκώδες από μπροστά . Μάλλον καλό είναι αυτό για τους υποψήφιους αγοραστές του .
-
Που μπορούμε να δούμε εξοπλισμό και τιμές business γιατί στην ιστοσελίδα της DS δεν αναφέρει τίποτα.
DS7 CROSSBACK