-
Είναι εντελώς λάθος η στάση της Citroen για τα DS, να μην επιτρέπει να εξυπηρετούν τα υπάρχοντα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της.
Γιαυτό οι πωλήσεις πιάνουν πάτο.
Ποιός τρελός θα πάρει DS με 6 εξουσιοδοτημένα σε όλη την Ελλάδα; -
Καλησπέρα, έχω ένα ds7 crossback και πήγα σήμερα να το ανοίξω και αρχικά άνοιξε κανονικά χωρίς όμως να ανοίξουν οι καθρέφτες και τα φώτα που ανοίγουν αυτόματα καθώς τραβάς την πόρτα. Στη συνέχεια προσπάθησα να το βάλω μπρος και δεν έπαιρνε και όταν πήγα να το κλειδώσω με το χειριστήριο δεν γινόταν. Όπως και η πόρτα που πορτμπαγκάζ που την άνοιξα δεν άνοιγε μόνη της ηλεκτρικά και μετά δεν έκλεινε καθόλου. Από ότι κατάλαβα πρέπει να έχει μείνει από μπαταρία αλλά αυτή την στιγμή δεν μπορώ ούτε να το κλειδώσω. Ξέρετε τι μπορώ να κάνω?
-
Χειροκίνητα με το κλειδί δε κλειδώνει;
-
@georgemit said in DS7 CROSSBACK:
Χειροκίνητα με το κλειδί δε κλειδώνει;
Μόνο η πόρτα του οδηγού καμία από τις υπόλοιπες
-
Αυτό που μπορεί να γίνει είναι να το βάλεις μπροστά με καλώδια και να πας μια μεγάλη βόλτα για να φορτίσει η μπαταρία.
-
Καλησπέρα μετά από 3 χρόνια και. Κλείνοντας 3 χρόνια πια με το ds7 μου (1,6 225ps so chic) έχω να πω ότι το αυτοκίνητο έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μου. Έχω κάνει 40χιλ χιλιόμετρα και αισθάνομαι σαν να το έχω πάρει μόλις χτες. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από χώρους για 5μελη οικογένεια, κατανάλωση, επιδόσεις , εμφάνιση. Και ένα θέμα που είχα με το πίσω φανάρι που μου εμφάνισε υγρασία , αμέσως η αντιπροσωπεία μου το άλλαξε εντός εγγύησης.
Το μόνο που έχω να παρατηρήσω είναι ότι το grip control είναι απλά διακοσμητικό. Δύο φορές που προσπάθησα να βγω με τα χιόνια με την επιλογή στο snow απλά το αυτοκίνητο δεν πάει πουθενά. Δεν ξέρω εάν φταιει το 235/55/18 λάστιχο αλλά ήταν αδύνατο να κάνω ούτε 20 μέτρα.
Κατά τα άλλα έως σήμερα όλα good που λενε -
@iraklis1 said in DS7 CROSSBACK:
Καλησπέρα μετά από 3 χρόνια και. Κλείνοντας 3 χρόνια πια με το ds7 μου (1,6 225ps so chic) έχω να πω ότι το αυτοκίνητο έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μου. Έχω κάνει 40χιλ χιλιόμετρα και αισθάνομαι σαν να το έχω πάρει μόλις χτες. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από χώρους για 5μελη οικογένεια, κατανάλωση, επιδόσεις , εμφάνιση. Και ένα θέμα που είχα με το πίσω φανάρι που μου εμφάνισε υγρασία , αμέσως η αντιπροσωπεία μου το άλλαξε εντός εγγύησης.
Το μόνο που έχω να παρατηρήσω είναι ότι το grip control είναι απλά διακοσμητικό. Δύο φορές που προσπάθησα να βγω με τα χιόνια με την επιλογή στο snow απλά το αυτοκίνητο δεν πάει πουθενά. Δεν ξέρω εάν φταιει το 235/55/18 λάστιχο αλλά ήταν αδύνατο να κάνω ούτε 20 μέτρα.
Κατά τα άλλα έως σήμερα όλα good που λενεΘελεις καταλληλα λαστιχα, Αν πηγαινεις αρκετες φορες σε χιονοδρομικα και βουνα τον χειμωνα παρε χειμερινα λαστιχα και δεν θα εχεις θεμα στο χιονι.
-
Χειμερινά λάστιχα ή M+S. Τεράστια η διαφορά...
-
Οπως είπαν και οι προλαλήσαντες, το 95% είναι τα ελαστικά. Χωρίς κατάλληλα ελαστικά το Grip Control είναι άχρηστο και με κατάλληλα ελαστικά το Grip Control ελάχιστα προσφέρει.
Είχα συνάδελφο στην Ελβετία (με είχε μεταφέρει στο αεροδρόμιο) με BMW 7αρα με χειμερινά ελαστικά και πήγαινε άψογα στο χιόνι, μέχρι και από τη ράμπα του γκαράζ έβγαινε! -
Τι ελαστικά φόραγε όταν το πήρες?
-
235/55/R18 Michelin. Aσφάλτινο τελείως. Λέω να τα αλλάξω τώρα και να βάλω all weather. Δεν πάω σε χιονοδρομικά και βουνά και λαγκάδια, απλώς για μια στο τόσο είναι λίγο σπάσιμο να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις το αμάξι
-
Περίεργο, γιατί στα PSA με grip control, βάζουνε M+S αν δεν απατώμαι...
-
Όχι γιατί ανεβαίνουν οι ρύποι
-
Άρα εγώ το 18 που πήρα το Grandland με M+S, το πρόλαβα μάλλον ε?
-
Έτσι. Και το αιρκρος του 18 είχε ενώ του 20 είναι με θερινά
-
235/55/R18 Michelin. Aσφάλτινο τελείως. Λέω να τα αλλάξω τώρα και να βάλω all weather. Δεν πάω σε χιονοδρομικά και βουνά και λαγκάδια, απλώς για μια στο τόσο είναι λίγο σπάσιμο να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις το αμάξι
Υπολόγισε όμως ότι ίσως αυξηθεί ο θόρυβος τροχασμού,χειροτερέψει λίγο το φρενάρισμα κι αυξηθεί η κατανάλωση.
Αν βέβαια για ένα 3μηνο οι μετακινήσεις σου είναι σε χειμερινούς δρόμους το αντισταθμίζεις. -
Ότι σου είπαν και τα παιδιά γενικά, το λάστιχο είναι το σημαντικότερο. Έχει ενδιαφέρον αυτό το βιντεάκι. Με Primacy 4 τώρα (2008) σκέφτομαι μήπως το επόμενο είναι all weather, έχουν κάνει σημαντική πρόοδο την τελευταία 3ετια, αλλά αν κάνεις 99% άσφαλτο και χωρίς χιόνι, ίσως δεν έχει και νόημα για 2-3 μέρες το χρόνο..
Πρόσεξε: FYI the small legend should of course be BLUE = FWD All Season and WHITE = AWD Summer.
Έχει κάνει λάθος στο βίντεο τα στοιχεία.
-
Καλησπέρα στην ομάδα,θα ήθελα να θέσω και εγώ τον προβληματισμό μου για την αγορά νέου DS7.
Είμαι ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα που είδα πρόσφατα, το πρώτο ήταν το νέο KIA sρortage αυτόματο πετρέλαιο και στη συνέχεια το DS7 πετρέλαιο.
Όταν είδα το DS7 εντυπωσιάστηκα και μάλλον μπήκα σε δείλημα.Σαφώς το KIA υπερτερεί σε χρόνια εγγύησης 7χρόνια(150000χλμ) και λίγο πιο φθηνό 1600ευρώ, είναι διαθέσιμο τον άλλο μήνα και στο χρώμα που θέλω, ενώ το DS7 με 5 έτη εγγύησης (50000χλμ),λίγο πιο ακριβό και κατόπιν παραγγελίας (λένε από την αντιπροσωπία 4 με 5 μήνες).Θα ήθελα την άποψη σας για τα δύο αυτά αυτοκίνητα μηχανικά σε αξιοπιστία πιθανά προβλήματα αξία μεταπώλησης και value for money. -
Η διαφορά 1600 που λες αφορά και τα δύο σε αυτόματο;
Σε αυτα τα λεφτά πιο έχει πιο φορτωμένο εξοπλισμό;
Το κια είναι πιο φρέσκο μοντέλο σχεδόν 4 χρόνια.
Επίσης το κια είναι λίγο πιο σβέλτο.
Αν είναι αυτοματο και το ds όμως θεωρητικά είναι πιο αξιόπιστο κιβώτιο. Αν τα 1600 αφορούν auto vs manual και λόγω των παραπάνω θα πήγαινα στο σπορτατζ. -
Και τα δύο είναι αυτόματα πετρέλαιο.
Το Kia είναι πιο φρέσκο όντως σα μοντέλο αλλά νομίζω υπερτιμημένο στα 37500 , ενώ το D's φαίνεται πιο value for money στα 39100.
Είναι μια κατηγορία πιο πάνω νομίζω.
Δε ξέρω αν βγάζει προβλήματα και τι μεταπώληση έχει.
DS7 CROSSBACK