Ετσι γενικά και αόριστα ναι κάποτε θα εχουμε ηλεκτρικα
Εως τότε όμως πρεπει να εξελιχθει η τεχνολογια.
Για παραδειγμα
https://www.bbc.com/news/uk-scotland-45179722
Έτσι ναι, είναι πολύ πιθανόν να γεμλισουμε ηλεκτρικα.
Ειδάλλως με καλωδια και μπαλαντεζες παντου απο μπαλκονια μαγαζιά κτλ, καθώς επίσης και τις 10εως 18 ωρες για να φουλαρουν απο κανονικές μπριζες είναι μόνο για ανεκδοτο και για αργοσχολους. Δεν υπάρχει τιποτα πρακτικό σε αυτό.
Και αν αρχίσουμε να μελετάμε ακόμα καλύτερα, στα ηλεκτρικα με τα καλωδια με την υψηλη ταση να περνούν κατω απο καθίσματα, τι ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολια θα παράγεται; κάτω απο παιδιά στο πίσω κάθισμα, Ας το αφήσουμε αυτό.
Στην Ευρώπη που δεν τους νοιάζει και εμεις φταιμε που μαζευτηκαμε σε πολυκατοικίες, ο μισος πληθυσμός της, πάνω απο 250 300 εκ, ζουν σε πολυκατοικοίες και σε αστικά κεντρα.
Δεν με ενδιαφερει εμένα, αν δεν μου παρεχουν κατι πρακτικο τα σημερινά ηλεκτρικά, πολύ απλά θα πάω στον άλλο που μου παρέχει.
Για παράδειγμα το 208 βγαινει και ηλεκτρικό και θελει 16 ωρες για να φορτισει στο σπιτι. (Πες ότι εχεις μονοκατοικία σε αστικό κεντρο, λέμε τωρα) εγω αν δε φορτίζω γρηγορα όπως την πηγή που έβαλα, δεν θα το αγόραζα και θα έπαιρνα άλλο με παλιό κινητήρα εσωτερικής καυσης.
Στην επαρχία και στα χωριά δεν μας ενδιαφερει η ατμοσφαιρική μόλυνση, είναι μηδαμινη. Αυτο που μας ενδιαφέρει είναι στα αστικά κεντρα που μαζευτηκαν ολοι στις πολυκατοικίες.
Εκεί το να μαζευτουν εκατονταδες μπαλαντεζες απο παντού θα έχει πολύ γέλιο.
Θα παράγουμε και περισσοτερο ηλεκτρισμό μολύνοντας ακόμα περισσότερο, διότι θα πεφτει το κεντρικό σύστημα της ΔΕΗ, με τόσο μεγάλη κατανάλωση.
Το καλοκαιρι που πεφτουν τα συστηματα φταινε τα αιρκοντισιον που καινε 30 κιλοβαττ ανα ημερα και συνολο 40 κιλοβαττ κάθε σπίτι.
Σκεψου 130 κιλοβαττ ανα ημέρα το κάθε σπιτι. Θα τραβουν τα μαλλιά τους στην ΔΕΗ. Θα καταστρεφονται μετασχηματιστες θα λιωνουν καλωδια.
Για αυτο λέω στα πόστ μου ετοιμαστείτε για κεριά μέσα στο σπίτι και μπανιο με παγωμενο νερο. ΠΡΟΟΔΟΣ
Γλεντια θα εχουμε.