-
Αν δεν κάνω λάθος ούτε. 1000€ ευρώ επιδότηση για ιδιώτη για αυτοκίνητο...
Α, έμεινε για ποδήλατα κ μάλλον θα πάρουν κ από εκεί για πιο μόνιμη λύση δεν τους έχω...
-
Και σας τρολάρω και σας λέω αλήθειες.
Σας έβαλα το επίσημο λίνκ ή όχι ?
Τα λεφτά που θα βγάλετε από την τσεπούλα σας πλησιάζουν τα 50000 ή όχι, απλά αν διαλέξετε χρώμα και εσωτερικό και ζάντα ?
Τώρα εσείς μου λέτε για συστάσεις, αποσύρσεις, να μην του βάλετε τίποτα στην βασική, να πάρετε πινακιδωμένα που θα έχουν καθίσει άλλοι κώλοι επάνω τους και άλλα τέτοια που σε άλλες περιπτώσεις τα κράζετε...
Για τον φορτιστή επιμένω, γιατί κάνετε εξυπνάδες και αν σας έρθει ο ΔΕΔΔΗΕ θα σας ηδονίσει σφόδρα...
Ο πήλιου πάλι έχει θέμα με το σήμα και δεν καταλαβαίνει τι του λέει η γραμμή. Δεν είπα εγώ να πάρουν σιτροέν. Είπα πόσο τελικά μας κοστίζει.
Και μια και το ανέφερε ο Πήλιου. Το 3 αιρκρος σε υβριδικό έχει 24400 και 26900, ενώ σαν ηλεκτρικό έχει 29500 και 31600 που με την επιδότηση γίνονται 22500 και 24000.
Εγώ αν το πάρω τι θα πρέπει να έχω να πληρώσω, ή να δανειστώ ?
Και τα βάζω σε χαμηλότερα νούμερα γιατί έχετε ξεφύγει, ενώ σήμερα λέει το νιουζάουτο, ότι εγκρίνεται κάτω από το 50 % των δανείων αυτοκινήτων από τις τράπεζες μας.
-
@criuser said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Τα λεφτά που θα βγάλετε από την τσεπούλα σας πλησιάζουν τα 50000 ή όχι, απλά αν διαλέξετε χρώμα και εσωτερικό και ζάντα ?
Όχι, πλησιάζουν τις €40.000. Ζάντες είπαμε δεν.
Τώρα εσείς μου λέτε για συστάσεις, αποσύρσεις, να μην του βάλετε τίποτα στην βασική, να πάρετε πινακιδωμένα που θα έχουν καθίσει άλλοι κώλοι επάνω τους και άλλα τέτοια που σε άλλες περιπτώσεις τα κράζετε...
Σου λέμε για πραγματικά δεδομένα που αποφάσισες να αγνοήσεις για να βγει το αφήγημα. Και δεν λέμε για πινακιδωμένα (που και σε αυτά δεν έχει κάτσει κανείς), αλλά για αυτοκίνητα στον δρόμο που έρχονται και έχουν καλύτερη τιμή.
ενώ σήμερα λέει το νιουζάουτο, ότι εγκρίνεται κάτω από το 50 % των δανείων αυτοκινήτων από τις τράπεζες μας.
Και καλά κάνουν και πολλά εγκρίνουν. Όποιος έχει χαμηλό εισόδημα καλά θα κάνει να μην πάρει δάνειο. Οι αποδέλοιποι με τα μαύρα, εεε ας τιμωρηθούν από τις τράπεζες αφού δεν το κάνει το κράτος.
-
Τι κάνεις Φάνη κουκιά σπέρνω..
-
Τι κάνεις Φάνη κουκιά σπέρνω..
Τα βρήκες δύσκολα τώρα εε και μπάλα στην εξέδρα....χαχα!!
-
Και σας τρολάρω και σας λέω αλήθειες.
Σας έβαλα το επίσημο λίνκ ή όχι ?
Για τον φορτιστή επιμένω, γιατί κάνετε εξυπνάδες και αν σας έρθει ο ΔΕΔΔΗΕ θα σας ηδονίσει σφόδρα...
Ο πήλιου πάλι έχει θέμα με το σήμα και δεν καταλαβαίνει τι του λέει η γραμμή. Δεν είπα εγώ να πάρουν σιτροέν. Είπα πόσο τελικά μας κοστίζει.
Και μια και το ανέφερε ο Πήλιου. Το 3 αιρκρος σε υβριδικό έχει 24400 και 26900, ενώ σαν ηλεκτρικό έχει 29500 και 31600 που με την επιδότηση γίνονται 22500 και 24000.
Εγώ αν το πάρω τι θα πρέπει να έχω να πληρώσω, ή να δανειστώ ?
Και τα βάζω σε χαμηλότερα νούμερα γιατί έχετε ξεφύγει, ενώ σήμερα λέει το νιουζάουτο, ότι εγκρίνεται κάτω από το 50 % των δανείων αυτοκινήτων από τις τράπεζες μας.
Εισαι ο Πολακης του φόρουμ!!!
Μόνος σου και όλοι μας,μας έχεις!!!! -
VW, Stellantis and Renault (RENA.PA), have raised the prices of petrol engine models by several hundred euros in the last two months.
-
@jammamon said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
VW, Stellantis and Renault (RENA.PA), have raised the prices of petrol engine models by several hundred euros in the last two months.
Στους ΜΕΚ εχουν συγκριτικο πλεονεκτημα οι ευρωπαικες βιομηχανιες οποτε προσπαθουν να ξεζουμισουν τον καταναλωτη οσο αντεξει αυτος. Γνωστα ολα αυτα.
-
Είτε προσπαθούν να κάνουν τον κόσμο να πάει στα ηλεκτρικά τους για να γλιτώσουν τα πρόστιμα που θα έχουν αν ξεπεράσουν το όριο του CO2.
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης