-
@dstou said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Τριπλή (και βάλε) επίσκεψη από εμένα και τη σύζυγο, εντελώς απρογραμμάτιστη σε εκθέσεις χθες το βράδυ. Ήμασταν Κηφισίας στο δακτυλίδι, είχε λίγη κίνηση και μπήκα τάκα-τάκα σε Μάζντα και ΠΣΑ (συστεγάζονται στο πρώην Α club), και απέναντι στη Μπιντ.
Είδαμε το Γιάρις το υβριδικό, σε Μάζντα. 21.300 η μεσαία έκδοση, η ακριβή είναι +600 και έχει θερμαινόμενα καθίζματα και τιμόνι(? για το τελευταίο), καρακλάιν δηλαδή για το 99% του κοζμάκη, η μεσαία είναι μια χαρά. Τα βασικά από καμπίνα και ταπετσαρίαι, τόσο όσο το λες.
Επίσης μπήκαμε στο μπραντ νιού Σετρίο, 24 και κάτι ψιλά με αυτόματο διπλού συμπλέκτη. Φορτηγίσια όψη, καλοί χώροι, καλά καθίζματα, ωραία υλικά σε καμπίνα, αν και κάποια ήταν περίεργα, τι Σιτροέν θα ήταν άλλωστε χωρίς αυτά. Τούρμπο 100 τετράποδα, χωρίς υβριδιζμό, αούα, έχουμε 2025 πλέον! Και μετά διερωτώμεθα γιατί ξεπουλάει ο σαμουράης...
Κανω τον κύκλο του δακτυλιδιού και μπαίνω στη Μπιντ, ενώ η σύζυγος έχει αρχίσει να εκνευρίζεται...
26 και κάτι το Δελφίνι, πιθανώς το καλύτερο Μπιντ μετά το ζμπορ το Σηλ, που φίλησε τη τζαμαρία και το είχαν βγάλει. Εξαιρετικά υλικά και προσοχή στη λεπτομέρεια στην καμπίνα, ολόισιο πάτωμα πίσω, χάρμα άνεσης, ωραίοι χώροι στην καμπίνα γενικώς, και πολύ καλή σχεδίαση, το κατατάσσεις εύκολα στα πρίμιουμ. Έτσι κι έτσι πορτμπαγκάζ. Μπαταρία με 427 θεωρητικά χλμ. Σε άλλο μήκος κύματος το Άττο, η μεσαία σούβλα του μαγαζιού. Λατέρνα από στολίδια, χρώμια, και κόκκινες χορδές! στα ηχεία, κάπου το παράκαναν. Ωραίοι χώροι και πορτμπαγκάζ.
Αγόραζα Δελφίνι, ακόμη και στα 26 της κανονικής τιμής, όσοι πρόλαβαν στα 20 τους ζηλεύω.
Βουρ μετά στη Σέρ(ρ)ες στα Σίδερα Χαλανδρίου, η γυναίκα πλέον ωρύεται. Η έκθεση ήταν κλειστή, και μπαίνουμε στη Σουμπαρού που είναι μεσοτοιχία, μήπως είναι κοινό το μαγαζί, όπως στο Α κλαμπ που είναι Μάζντα και Στέλιοι μαζί. Τζίφος, η Σούμπα είναι ξεχωριστή. Φεύγουμε τρέχοντας ενώ εμένα μου τρέχουν τα σάλια με ένα μπλε BRZ, σκέτο ποίημα. Πόσο κοιμούνται όρθιοι οι σαμπουράιδες με τα 2.000 κυβικά! Βάλτε ρε ζώα δίποδα και ένα μικρότερο μοτέρ, ας είναι και 1.300 άτμο, εν είδει το πάλαι ποτέΣ Πασέο. Μαζί και με 8 νούμερα μεγαλύτερα λάστιχα. Το αμάξι σκάβει, και μόνο να κυκλοφορεί είναι κινητή διαφήμιση...μια μικρη διορθωση για το δελφινι. Παπαλα (μεχρι νεοτερας) το ΚΗ3, παπαλα (οσονουπω) και η τιμη προσφορας, επομενως θα ειναι 33k
-
@dettol said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
μια μικρη διορθωση για το δελφινι. Παπαλα (μεχρι νεοτερας) το ΚΗ3, παπαλα (οσονουπω) και η τιμη προσφορας, επομενως θα ειναι 33k
Για το KH3 ειναι γνωστό εδώ και καιρό, και να βρεθούν νέα κεφάλαια, θα ειναι μια μικρή παράταση χρόνου. το πρόγραμμα λήγει τον Μάρτιο του 25 ετσι και αλλιως, αλλά δύσκολα θα φτάσει μέχρι εκεί. Η προνομιακή τιμή στην Ελλάδα ήταν δεδομένο οτι κάποια στιγμή θα τελείωνε...αλλά και πάλι, εγω προσωπικά δεν το θεωρώ ακριβό.
-
@bekiaris said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
μια μικρη διορθωση για το δελφινι. Παπαλα (μεχρι νεοτερας) το ΚΗ3, παπαλα (οσονουπω) και η τιμη προσφορας, επομενως θα ειναι 33k
Για το KH3 ειναι γνωστό εδώ και καιρό, και να βρεθούν νέα κεφάλαια, θα ειναι μια μικρή παράταση χρόνου. το πρόγραμμα λήγει τον Μάρτιο του 25 ετσι και αλλιως, αλλά δύσκολα θα φτάσει μέχρι εκεί. Η προνομιακή τιμή στην Ελλάδα ήταν δεδομένο οτι κάποια στιγμή θα τελείωνε...αλλά και πάλι, εγω προσωπικά δεν το θεωρώ ακριβό.
στα 20 ειναι σουπερ. Στα 33 (με επιδοτηση) ειναι τιμια επιλογη. Στα 33 (χωρις επιδοτηση) ομως αρχιζει και ζοριζει το πραγμα. Παραμενει φτηνοτερο και καλυτερα εξοπλισμενο απο τον αμεσο ανταγωνισμο του, αλλα εκει αντικειμενικα ο υποψηφιος αγοραστης αρχιζει και εχει και αλλες σκεψεις.
-
στα 20 ειναι σουπερ. Στα 33 (με επιδοτηση) ειναι τιμια επιλογη. Στα 33 (χωρις επιδοτηση) ομως αρχιζει και ζοριζει το πραγμα. Παραμενει φτηνοτερο και καλυτερα εξοπλισμενο απο τον αμεσο ανταγωνισμο του, αλλα εκει αντικειμενικα ο υποψηφιος αγοραστης αρχιζει και εχει και αλλες σκεψεις.
θα βγει επιδότηση, απλά μετά απο αρκετούς μήνες. το θεμα ειναι το ποσό και φυσικά, αν μπουν νέα κριτήρια.
-
θα βγει επιδότηση, απλά μετά απο αρκετούς μήνες. το θεμα ειναι το ποσό και φυσικά, αν μπουν νέα κριτήρια.
μου αρεσει που ειστε ολοι σιγουροι για πραγματα που ουτε εχουν προαναγγελθει, ουτε ειναι χρηματα που βγαινουν απο την προσωπικη μας τσεπη
edit: να υπενθυμισω οτι τοσο σιγουροι ηταν οσοι αγορασαν στο μεσοδιαστημα ΚΗ2, ΚΗ3 διοτι περιμεναν οτι θα υπαρχει αλληλεπικαλυψη, οπως ειχε γινει στο ΚΗ1, ΚΗ2.
Ξερουμε ολοι τι επιδοτηση πηραν οσοι αγορασαν μεταξυ 2 και 3.... τα τρια... -
μου αρεσει που ειστε ολοι σιγουροι για πραγματα που ουτε εχουν προαναγγελθει, ουτε ειναι χρηματα που βγαινουν απο την προσωπικη μας τσεπη
εγώ βάζω 500 ευρώ στοίχημα οτι θα βγει ΚΗ4, είσαι μέσα εφόσον αμφιβάλλεις από οσο αντιλαμβάνομαι???
-
εγώ βάζω 500 ευρώ στοίχημα οτι θα βγει ΚΗ4, είσαι μέσα εφόσον αμφιβάλλεις από οσο αντιλαμβάνομαι???
σε ολους ναι λεω, δεν χαλαω καρδια σε κανεναν , ετσι εχω μαθει στη δουλεια μου. Ειδικα χρονιαρες μερες που ειναι
-
σε ολους ναι λεω, δεν χαλαω καρδια σε κανεναν , ετσι εχω μαθει στη δουλεια μου. Ειδικα χρονιαρες μερες που ειναι
απάντηση εκ του ασφαλούς, η πρόταση παραμένει, απο τζάμπα χορτάσαμε... και εγώ ειμαι ο Ωνάσης!!!
-
@dstou said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Τριπλή (και βάλε) επίσκεψη από εμένα και τη σύζυγο, εντελώς απρογραμμάτιστη σε εκθέσεις χθες το βράδυ. Ήμασταν Κηφισίας στο δακτυλίδι, είχε λίγη κίνηση και μπήκα τάκα-τάκα σε Μάζντα και ΠΣΑ (συστεγάζονται στο πρώην Α club), και απέναντι στη Μπιντ.
Είδαμε το Γιάρις το υβριδικό, σε Μάζντα. 21.300 η μεσαία έκδοση, η ακριβή είναι +600 και έχει θερμαινόμενα καθίζματα και τιμόνι(? για το τελευταίο), καρακλάιν δηλαδή για το 99% του κοζμάκη, η μεσαία είναι μια χαρά. Τα βασικά από καμπίνα και ταπετσαρίαι, τόσο όσο το λες.
Επίσης μπήκαμε στο μπραντ νιού Σετρίο, 24 και κάτι ψιλά με αυτόματο διπλού συμπλέκτη. Φορτηγίσια όψη, καλοί χώροι, καλά καθίζματα, ωραία υλικά σε καμπίνα, αν και κάποια ήταν περίεργα, τι Σιτροέν θα ήταν άλλωστε χωρίς αυτά. Τούρμπο 100 τετράποδα, χωρίς υβριδιζμό, αούα, έχουμε 2025 πλέον! Και μετά διερωτώμεθα γιατί ξεπουλάει ο σαμουράης...
Κανω τον κύκλο του δακτυλιδιού και μπαίνω στη Μπιντ, ενώ η σύζυγος έχει αρχίσει να εκνευρίζεται...
26 και κάτι το Δελφίνι, πιθανώς το καλύτερο Μπιντ μετά το ζμπορ το Σηλ, που φίλησε τη τζαμαρία και το είχαν βγάλει. Εξαιρετικά υλικά και προσοχή στη λεπτομέρεια στην καμπίνα, ολόισιο πάτωμα πίσω, χάρμα άνεσης, ωραίοι χώροι στην καμπίνα γενικώς, και πολύ καλή σχεδίαση, το κατατάσσεις εύκολα στα πρίμιουμ. Έτσι κι έτσι πορτμπαγκάζ. Μπαταρία με 427 θεωρητικά χλμ. Σε άλλο μήκος κύματος το Άττο, η μεσαία σούβλα του μαγαζιού. Λατέρνα από στολίδια, χρώμια, και κόκκινες χορδές! στα ηχεία, κάπου το παράκαναν. Ωραίοι χώροι και πορτμπαγκάζ.
Αγόραζα Δελφίνι, ακόμη και στα 26 της κανονικής τιμής, όσοι πρόλαβαν στα 20 τους ζηλεύω.
Βουρ μετά στη Σέρ(ρ)ες στα Σίδερα Χαλανδρίου, η γυναίκα πλέον ωρύεται. Η έκθεση ήταν κλειστή, και μπαίνουμε στη Σουμπαρού που είναι μεσοτοιχία, μήπως είναι κοινό το μαγαζί, όπως στο Α κλαμπ που είναι Μάζντα και Στέλιοι μαζί. Τζίφος, η Σούμπα είναι ξεχωριστή. Φεύγουμε τρέχοντας ενώ εμένα μου τρέχουν τα σάλια με ένα μπλε BRZ, σκέτο ποίημα. Πόσο κοιμούνται όρθιοι οι σαμπουράιδες με τα 2.000 κυβικά! Βάλτε ρε ζώα δίποδα και ένα μικρότερο μοτέρ, ας είναι και 1.300 άτμο, εν είδει το πάλαι ποτέΣ Πασέο. Μαζί και με 8 νούμερα μεγαλύτερα λάστιχα. Το αμάξι σκάβει, και μόνο να κυκλοφορεί είναι κινητή διαφήμιση...Το 3 στα 23500 μείον 600 η έκπτωση, 22900 σε άσπρο χρώμα με μαύρη οροφή είναι η πλούσια έκδοση του υβριδικού.
Το απλό χωρίς υβριδισμό, είναι στα 19900 με την έκπτωση στην πλούσια έκδοση.
-
απάντηση εκ του ασφαλούς, η πρόταση παραμένει, απο τζάμπα χορτάσαμε... και εγώ ειμαι ο Ωνάσης!!!
επρεπε μαλλον να διευκρινισω οτι δεν ηταν περιπαιχτικη η απαντηση μου. Τα περι στοιχηματος προφανως δεν εχουν και καμμια ισχυ, ειδικα οταν μιλαμε για αγνωστους και πισω απο πεπλο ανωνυμιας.
Η αρχικη μου τοποθετηση παραμενει παντως, οτι δεν υπαρχει καμμια απολυτως βεβαιοτητα για το αν θα βρεθουν χρηματα για τη συνεχιση του ΚΗ3 ή αν θα υπαρξει ΚΗ4. Για το πρωτο και πιστευω οτι εχει καλες πιθανοτητες, αλλα για το δευτερο κανενας δεν μπορει να ξερει. -
edit: να υπενθυμισω οτι τοσο σιγουροι ηταν οσοι αγορασαν στο μεσοδιαστημα ΚΗ2, ΚΗ3 διοτι περιμεναν οτι θα υπαρχει αλληλεπικαλυψη, οπως ειχε γινει στο ΚΗ1, ΚΗ2.
Ξερουμε ολοι τι επιδοτηση πηραν οσοι αγορασαν μεταξυ 2 και 3.... τα τρια...θα βγει επιδοτηση γιατι ο κοσμος στην Ελλαδα με αυτα ζει, οι μεν ΔΥ θελουν να πληρωνοντε για να κινηθει η οικονομια και αυτοι που εξυπερετουν τους ΔΥ πχ κατασκευαστες, μαγαζατορες, εισαγωγεις ηλεκτρικων αυτοκινητων θελουν να πληρωνοντε οι ΔΥ για να τους αρμεγουν. Το περιεργο ειναι οτι την επιδοτηση για τα ηλεκτρικα την καρπωνοντε οι μεσαιοι επιχειρηματιες αλλα εδω επιδοτουν και τον Μετλεν οποτε ειναι μεσα στο συστημα των παροχων ολοι να ειναι ευχαριστημενοι.
-
επρεπε μαλλον να διευκρινισω οτι δεν ηταν περιπαιχτικη η απαντηση μου. Τα περι στοιχηματος προφανως δεν εχουν και καμμια ισχυ, ειδικα οταν μιλαμε για αγνωστους και πισω απο πεπλο ανωνυμιας.
Η αρχικη μου τοποθετηση παραμενει παντως, οτι δεν υπαρχει καμμια απολυτως βεβαιοτητα για το αν θα βρεθουν χρηματα για τη συνεχιση του ΚΗ3 ή αν θα υπαρξει ΚΗ4. Για το πρωτο και πιστευω οτι εχει καλες πιθανοτητες, αλλα για το δευτερο κανενας δεν μπορει να ξερει.ακομα δεν εχεις καταλαβει οτι λεφτα υπαρχουν, τα τυπωνεις σε λιγο θα τα αγοραζουμε σε ραφια στο ΑΒ συσκευασμενα οπως τα πετσετακια.
-
Η αρχικη μου τοποθετηση παραμενει παντως, οτι δεν υπαρχει καμμια απολυτως βεβαιοτητα για το αν θα βρεθουν χρηματα για τη συνεχιση του ΚΗ3 ή αν θα υπαρξει ΚΗ4. Για το πρωτο και πιστευω οτι εχει καλες πιθανοτητες, αλλα για το δευτερο κανενας δεν μπορει να ξερει.ως προς το κομμάτι της ανωνυμίας μου, ευχαριστίως να σου στείλω και τα στοιχεία μου σε προσωπικό μήνυμα. Ως προς την ουσία, κανένας δεν ειανι σίγουρος για τίποτα, αλλά προσωπικά το πιστεύω και το υποστηρίζω ότι θα βγει νέο πρόγραμμα, από εκεί και πέρα, όμως καλό είναι όλοι μας να μην είμαστε απόλυτοι γιατί εκτός από κουραστικό, είναι και λίγο ειρωνικό, πίσω από ένα πληκτρολόγιο να το παίζουμε όλοι προφήτες εκ του ασφαλούς.
-
@wantone said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
θα βγει επιδοτηση γιατι ο κοσμος στην Ελλαδα με αυτα ζει, οι μεν ΔΥ θελουν να πληρωνοντε για να κινηθει η οικονομια και αυτοι που εξυπερετουν τους ΔΥ πχ κατασκευαστες, μαγαζατορες, εισαγωγεις ηλεκτρικων αυτοκινητων θελουν να πληρωνοντε οι ΔΥ για να τους αρμεγουν. Το περιεργο ειναι οτι την επιδοτηση για τα ηλεκτρικα την καρπωνοντε οι μεσαιοι επιχειρηματιες αλλα εδω επιδοτουν και τον Μετλεν οποτε ειναι μεσα στο συστημα των παροχων ολοι να ειναι ευχαριστημενοι.
τα ίδια ισχύουν όμως και για άλλες ευρωπαϊκές χώρες που κόβονται οι επιδοτήσεις, νομίζω ότι στην πράξη είναι πιο σύνθετο το συγκεκριμένο θέμα.
-
@wantone said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
θα βγει επιδοτηση γιατι ο κοσμος στην Ελλαδα με αυτα ζει, οι μεν ΔΥ θελουν να πληρωνοντε για να κινηθει η οικονομια και αυτοι που εξυπερετουν τους ΔΥ πχ κατασκευαστες, μαγαζατορες, εισαγωγεις ηλεκτρικων αυτοκινητων θελουν να πληρωνοντε οι ΔΥ για να τους αρμεγουν. Το περιεργο ειναι οτι την επιδοτηση για τα ηλεκτρικα την καρπωνοντε οι μεσαιοι επιχειρηματιες αλλα εδω επιδοτουν και τον Μετλεν οποτε ειναι μεσα στο συστημα των παροχων ολοι να ειναι ευχαριστημενοι.
τα ίδια ισχύουν όμως και για άλλες ευρωπαϊκές χώρες που κόβονται οι επιδοτήσεις, νομίζω ότι στην πράξη είναι πιο σύνθετο το συγκεκριμένο θέμα.
Παντου στο δυτικο μπλοκ υπαρχει σοσιαλισμος αλλα πως μοιραζοντε τα χρηματα ειναι λιγο διαφορετικο αναλογα καθε χωρα. αυτο που καθοριζει ολα αυτα ειναι ποσα ξοδευει το κρατος σε σχεση με το συνολικο ΑΕΠ της χωρας, στις περισσοτερες ειναι 60%. Δηλ το κρατος ειναι μεγαλυτερο απο το συνολο της ιδιωτικης οικονομιας.
-
καλό είναι όλοι μας να μην είμαστε απόλυτοι γιατί εκτός από κουραστικό, είναι και λίγο ειρωνικό, πίσω από ένα πληκτρολόγιο να το παίζουμε όλοι προφήτες εκ του ασφαλούς.
παρεξηγησες
α. οταν θελω να ειμαι ερειστικος το κανω και φαινεται. Δεν ηταν αυτη η προθεση εδω.
β. οσο προφητης θεωρεις οτι το επαιξα εγω, αλλο τοσο το παιζεις και εσυ. Μακαρι να υπαρξει και ΚΗ4,5,6... , αλλα μεχρι να το δουμε ή εστω να υπαρχει καποια εξαγγελια, δεν μπορει κανεις να πονταρει σε αυτο. Πιστευω και εγω οτι θα βρεθουν καποια κονδυλια ακομα για να συνεχισει το ΚΗ3 μεχρι το τελος του, αλλα ακομα και αυτο ειναι εικασια. Η πραγματικοτητα σημερα που μιλαμε ειναι οτι δεν υπαρχουν λεφτα για το ΚΗ3 και καποιος που εχει αγορασει δεν μπορει να κανει αιτηση επιχορηγησης. -
καλό είναι όλοι μας να μην είμαστε απόλυτοι γιατί εκτός από κουραστικό, είναι και λίγο ειρωνικό, πίσω από ένα πληκτρολόγιο να το παίζουμε όλοι προφήτες εκ του ασφαλούς.
παρεξηγησες
το δέχομαι, πάμε παρακάτω
-
Η πραγματικοτητα σημερα που μιλαμε ειναι οτι δεν υπαρχουν λεφτα για το ΚΗ3 και καποιος που εχει αγορασει δεν μπορει να κανει αιτηση επιχορηγησης.
Για τα νομικά πρόσωπα υπάρχει ακόμα απόθεμα? θυμάμαι δεν υπήρχε θέμα? θέλει να αγοράσει η αδερφή μου σε μια δυο εβδομάδες μέσω εταιρίας που έχει με τον σύζυγο.
-
Η πραγματικοτητα σημερα που μιλαμε ειναι οτι δεν υπαρχουν λεφτα για το ΚΗ3 και καποιος που εχει αγορασει δεν μπορει να κανει αιτηση επιχορηγησης.
Για τα νομικά πρόσωπα υπάρχει ακόμα απόθεμα? θυμάμαι δεν υπήρχε θέμα? θέλει να αγοράσει η αδερφή μου σε μια δυο εβδομάδες μέσω εταιρίας που έχει με τον σύζυγο.
Έριξα μια ματιά 20 ευρώ για ιδιώτες και 1800 € για εταιρείες..ας περιμένει για σιγουριά να μπουν λεφτά .
Ας κάνει την έρευνα τι θέλουν για να είναι έτοιμοι να το προχωρήσουν άμεσα μόλις μπουν λεφτά..
Ούτε για ποδηλάτα έχουν μείνει.... -
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης