-
Πηγαινε με 180+ παντου αλλα κατα τα αλλα κυριος,ηρεμος κ συνετος οδηγος,λιγο αστεια η περιγραφη.
Αν εισαι καλος οδηγος οτι κ να οδηγας αν θελεις μπορεις να το πας πανω απο τα ορια οποτε χρειαζεται. -
Οι περισσοτεροι ελληνες οδηγοι ειναι αρλουμπες με σαντιγι και σοκολατα.
Δεν εχουν ιδεα απο αυτοκινητα και αγωνιστικη οδηγηση και πιστευουν πως επειδη δεν φοβουνται σε γρηγορες ταχυτητες αυτο σημαινει πως εχουν οδηγικες ικανοτητες.
Τωρα ενα καρο σαν το νταστερ 1, ενα απο τα πιο μετρια και πιο κατω αυτοκινητα σε δυναμικα χαρακτηριστικα της αγορας να πηγαινει με τοσα σε δημοσιο δρομο, σημαινει πως αυτοκινητο και οδηγος ειναι για τα μπαζα.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Προσπεράσεις από τη ΛΕΑ με 200!!!Ως σχήμα λόγου το είπα το 200 , μόνο σε ηλίθιες κόντρες παλιότερα με μέτρια κίνηση γίνονταν αυτά , ευτυχώς πλέον έχουν εκλείψει αυτά . Πλέον μόνο από την τελευταία δεξιά και μέχρι 160, ντρέπομαι αλλά το κάνω σπάνια όταν οι άλλες δύο είναι κατειλημμένες με κάποιον στην μεσαία με 110 και άλλον στην αριστερή με 115 να προσπαθεί να περάσει και για κάποιο περίεργο λόγο συνήθως μόλις ο οδηγός της μεσαίας λωρίδας με βλέπει στον δεξί καθρέφτη του αποφασίζει να αλλάξει λωρίδα μετά από 50-100-150 χλμ ταξιδιού κινούμενος σαν σαλιγκάρι στην μεσαία και εκεί αναγκάζομαι λίγο να πατήσω στην ΛΕΑ.>Πηγαινε με 180+ παντου αλλα κατα τα αλλα κυριος,ηρεμος κ συνετος οδηγος,λιγο αστεια η περιγραφη.
Αν εισαι καλος οδηγος οτι κ να οδηγας αν θελεις μπορεις να το πας πανω απο τα ορια οποτε χρειαζεται.
Απόλυτα ήρεμη και συνετή οδήγηση , εντελώς autobahn συμπεριφορά , δεν κόλλησε κανένα μπροστά του , δεν πέρασε κανένα από δεξιά που σκόπιμα μπλόκαρε την αριστερή γιατί κινούμενος με 125 βγήκε για να περάσει στην αριστερή 300 μέτρα πριν πλησιάσει τον μπροστινό του στην μεσαία που κινούνταν με 123 , δεν έπαιξε φώτα , κλπ, περίμενε και μόλις είχε ελεύθερο το άνοιγε όσο πήγαινε είτε ήταν ευθεία είτε ήταν στροφή σε αντίθεση με την πλειοψηφία οδηγών καλών και χαμηλών αυτοκινήτων που ξέρουν να κινηθούν γρήγορα μόνο στις ευθείες με 240 χλμ παίζοντας φώτα και κόρνες στα 2 μέτρα πίσω σου όταν εσύ με 160 - 180 περνάς τους μεσαίους των 120 και στην επόμενη δεξιά στροφή οι άχρηστοι κλείνουν πάνω σου γιατί φοβούνται μήπως τα εργαλεία τους γυρίσουν τετακε με την εξωπραγματική ταχύτητα των 140 χλμ.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Οι περισσοτεροι ελληνες οδηγοι ειναι αρλουμπες με σαντιγι και σοκολατα.Δεν εχουν ιδεα απο αυτοκινητα και αγωνιστικη οδηγηση και πιστευουν πως επειδη δεν φοβουνται σε γρηγορες ταχυτητες αυτο σημαινει πως εχουν οδηγικες ικανοτητες.
Τωρα ενα καρο σαν το νταστερ 1, ενα απο τα πιο μετρια και πιο κατω αυτοκινητα σε δυναμικα χαρακτηριστικα της αγορας να πηγαινει με τοσα σε δημοσιο δρομο, σημαινει πως αυτοκινητο και οδηγος ειναι για τα μπαζα.
Βρε Lap υπάρχει σύγχρονο αυτοκίνητο που δεν μπορεί να κινηθεί με 160-180 στην πλειοψηφία των ανοιχτών κάμπων των καινούργιων Ε.Ο ;
Ποια αγωνιστική οδήγηση;
Ήρεμες κινήσεις με το τιμόνι χρειάζεται και να μην φοβηθείς την αρχική κλίση σε ένα τύπου SUV όπως το Duster.Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Μα και αυτοκινητα του 90 μια χαρα πηγαιναν με 170 180 πλας, να μου πεις και το νταστερ αμαξι του 90 ειναι.
Την αγωνιστικη οδηγηση την αναφερω ως παραδειγμα εμπειριας ωστε ενστικτωδως ο οδηγος να γνωριζει τι κινησεις πρεπει να κανει οταν θα παιξει με την μαζα του αυτοκινητου και την φυγοκεντρο δυναμη σε εκτακτη κατασταση.
Αν δεν γνωριζει οπως σχεδον ολοι οι οδηγοι πως παιρνει την ευθυνη να οδηγει ετσι με ενα τοσο μετριο καρο.Ειδαλλως ολοι μπορουμε να παταμε το γκαζι στην ευθεια σιγα τα αουγα.
Αναφερεις φιλε βαγκ τις ηρεμες κινησεις, αλλα μια σακουλα να ξεμυτισει απο τους θαμνους και να τρομαξει τον οδηγο του σουπερ νταστερ καθως θα νομιζε οτι ειναι καποιο ζωακι και με 180 να κανει αποτομες κινησεις με το σουπερκαρ ντατσια νταστερ 1
Τα σουπερκαρ εχουν αναρτησεις πλαισια και φρενα για 300 χιλ/ωρα και ετσι τα 160 ειναι ευκολη κατασταση και ελεγξιμη.
Στο νταστερ που καταλαθος πιανει τα 180 αστα βραστα.
-
Mε 190.000 κάτω από τις σόλες μου με ένα Ντάστερ ΜΚ1 πετρέλαιο και τετρακούνα, τα μισά και βάλε από αυτά στην εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου, έχω να γράψω τα εξής:
Το αμάξι πάει μέχρι 172 κοντέρ, όσο και να το πατήσεις δεν ανεβαίνει άλλο
Την ταχύτητα αυτή την πιάνει άνετα γιατί το σαζμάν είναι σχετικά αργό
Από εκεί και πέρα κουνάει πολύ πάνω από τα 130, δεν έχω καταφέρει να κινηθώ για πολύ ώρα πάνω από τα 150, σε πιάνει τεταρταίος πυρετός, άσε τη βαβούρα που είναι αισθητή παντού σε όλες τις ταχύτητες.Μόνο σε ευθείες μπορείς να κρατηθείς ψηλά χωρίς να σε κοψοχολιάζει, έχει σχετικά μεγάλο ύψος και αισθητές διαδρομές αναρτήσεων με μαλακά ελατήρια, σαν παλιές γαλλικές.
Το συνηθισμένο που κάνω είναι να πηγαίνω 130 σερί για δεκάδες χλμ. στην εν λόγω οδό. Με 6η έχω 130 κοντέρ και εκεί παίζω, έτσι πάει καλά.
Επίσης, όταν μπούνε τα ηλεκτρονικά, μπαίνουν σχετικά άγαρμπα και κοψοχολιάζουν και τον πλέον ατρόμητο.Δατς ολ.
-
Ε καλά δεν είπε κάποιος ότι το Duster είναι και stock...
-
Δεν χρειάζονται ούτε 180 ούτε καν 160 για να είσαι ο πιο γρήγορος στην εθνική αρκούν και τα 140-150 ταχύτητα που ούτε τα μπλόκα της τροχαίας ασχολούνται και η κατανάλωση παραμένει χαμηλή ακόμα και σε βενζίνη με λίγα κυβικά όπως αποδείχθηκε με το χιλιάρη iq όταν το έφερνα απο Λάρισα 130 -150 κοντερίσια το πήγαινα συνέχεια και 5,7 κατανάλωση έγραψε.
Φυσικά τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα που συναντάω στην εθνική είναι μικρά diesel van ,τύπου corsa, yaris ,berlingo πάνε τάπα πρακτικά με την τελική τους και ανοίγουν δρόμο , σπάνια βενζινοκίνητα το τελευταίο την Κυριακή ένα C-HR που πήγαινε σταθερά 160 μάλλον υβριδικό ήταν, με τις τιμές πάντως που βλέπω στα βενζινάδικα σε λίγο καιρό θα πηγαίνουμε ταξίδια με κατοστάρια παπιά * Σρι Λάνκα θα γίνουμε!
- δε το λεω τυχαία ενας φίλος πάει συχνά Θεσσαλονίκη Λάρισα με ένα παπί Kawasaki , νομίζω 130 cc , όταν ο καιρός είναι καλός !
-
Ο χρήστης MONMAN2 έγραψε:
Δεν χρειάζονται ούτε 180 ούτε καν 160 για να είσαι ο πιο γρήγορος στην εθνική αρκούν και τα 140-150 ταχύτητα που ούτε τα μπλόκα της τροχαίας ασχολούνται και η κατανάλωση παραμένει χαμηλή ακόμα και σε βενζίνη με λίγα κυβικά όπως αποδείχθηκε με το χιλιάρη iq όταν το έφερνα απο Λάρισα 130 -150 κοντερίσια το πήγαινα συνέχεια και 5,7 κατανάλωση έγραψε.Φυσικά τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα που συναντάω στην εθνική είναι μικρά diesel van ,τύπου corsa, yaris ,berlingo πάνε τάπα πρακτικά με την τελική τους και ανοίγουν δρόμο , σπάνια βενζινοκίνητα το τελευταίο την Κυριακή ένα C-HR που πήγαινε σταθερά 160 μάλλον υβριδικό ήταν, με τις τιμές πάντως που βλέπω στα βενζινάδικα σε λίγο καιρό θα πηγαίνουμε ταξίδια με κατοστάρια παπιά * Σρι Λάνκα θα γίνουμε!
- δε το λεω τυχαία ενας φίλος πάει συχνά Θεσσαλονίκη Λάρισα με ένα παπί Kawasaki , νομίζω 130 cc , όταν ο καιρός είναι καλός !
Ξεχνάς μάλλον ότι η μια μεγάλη μερίδα επιλέγει το αυτοκίνητο που θα αγοράσει λαμβάνοντας υπόψιν να μπορεί να το συντηρήσει και να το κινήσει και να μην κάθετε με το κομπιουτεράκι να υπολογίζει με τι ταχύτητα θα κινηθεί για να καψει 1 η και 2 λιτρα/100 λιγότερα.
Δεν είναι κατ΄ανάγκη diesel η υβριδικά όσα κινούνται με μεγαλύτερη ταχύτητα...Και μια ερώτηση....
Εχει ενα υβδριδικό λιγότερη κατανάλωση... απο ένα βενζινοκίνητο ίδιου κυβισμού όταν κινείται σε υψηλή ταχύτητα????.
-
Έπεσε η βενζίνη, καθώς εδώ και μια εβδομάδα υποχώρησαν οι τιμές του αργού διεθνώς.
Σήμερα που έβαλα το διαπίστωσα, 1.25€/κτλ -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Έπεσε η βενζίνη, καθώς εδώ και μια εβδομάδα υποχώρησαν οι τιμές του αργού διεθνώς.
Σήμερα που έβαλα το διαπίστωσα, 1.25€/κτλΕμείς εδώ.... θα περιμένουμε την επόμενη αύξηση...
-
https://www.newsit.gr/auto/anakalei-pan ... s/2649404/ .....για τις μεγαλες εταιριες που τις εχουμε περι πολλου....απο τα υβριδικα συστηματα τους μεχρι και τους αεροσακους προβληματα παρουσιαζουν....
Στάλθηκε από το HUAWEI Y625-U51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης kdeligior έγραψε:
https://www.newsit.gr/auto/anakalei-pano-apo-16-ekat-aytokinita-i-toyota-provlima-asfaleias-pou-mporei-na-kostisei-zoes/2649404/ .....για τις μεγαλες εταιριες που τις εχουμε περι πολλου....απο τα υβριδικα συστηματα τους μεχρι και τους αεροσακους προβληματα παρουσιαζουν....Στάλθηκε από το HUAWEI Y625-U51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τουλάχιστον αυτοί ψάχνουν βρίσκουν και διορθώνουν τις οποίες μαλακίες.
Μαλακία σίγουρα είναι, δεν νομίζω να διαφωνεί κάποιος.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Σχέση με βενζίνη ή diesel, ελάχιστη.
-
Ρόδο η βενζίνη 1.74...
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έτσι όπως το κόβω, σε κάποια χρόνια στην υπόλοιπη Ευρώπη θα οδηγούν ηλεκτρικά και εμείς θα είμαστε σε φάση Mad Max, με σκουριασμένα σαράβαλα, να κάνουμε μάχες για ένα μπιτόνι πετρέλαιο.
-
Σίγουρα.
-
Βενζίνη ή diesel την νοθεία στα καύσιμα και τα επακόλουθα προβλήματα στο αυτοκίνητο μόνο από τύχη την γλιτώνεις.
https://www.protothema.gr/economy/artic ... -kausimon/ -
Η νοθεία υπάρχει και δεν έχει πιαστεί ακόμα. Σίγουρα πρέπει να φύγουμε άμεσα από αυτά τα καύσιμα.
Μέχρι αυτή τη στιγμή, η νοθεία σε αυτά τα δύο έχει σημαντικά μεγαλύτερη επίδραση σε επίπεδο οικονομικής ζημιάς στα μηχανικά σύνολα diesel, παρά σε αυτά της βενζίνης.
-
Εγω πάλι πιστεύω πως τα δήθεν νοθευμένα καύσιμα είναι η καραμέλα του άσχετου μηχανικού που δεν ξέρει να εντοπίζει και να διορθώσει την βλάβη και το ρίχνει στην βενζίνη το πετρέλαιο ή το αέριο , απο προσεκτική ανάγνωση που εχω κάνει σε όλες τις επίσημες ανακοινώσεις των αρμόδιων αρχών η νοθεία είναι στην ουσία φορολογική ή τελωνειακή παράβαση η πώληση πχ 100 άρας αμόλυβδης ενώ στην πραγματικότητα ήταν απλή και ο επιτήδειος πρατηριούχος καρπωνόταν την διαφορά ,η παράβαση αυτή είναι μάλιστα το 99% των περιπτώσεων , ναι είναι απάτη αλλα καμμιά σχέση με ζημιές στους κινητήρες στην έκταση που την παρουσιάζουν κάποιοι ή θα ήθελαν να είναι
Βενζίνη ή diesel