-
Έπεσε η παραγγελία για το υβρίδιο
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο
-
Έπεσε η παραγγελία για το υβρίδιο
Καλορίζικο και Καλοτάξιδο ποιο πήρες τελικά Black edition ή active? Και αν επιτρέπεται πήρες καμία προσφορά ή δωρο
-
Το Black edition πήρα, μου έκανε δώρο:
Συναγερμο
αισθητηρες παρκαρίσματος πίσω
πατακια λαστιχένια
και το protect των υφασμάτων
από λεφτά μου έκοψε αλλα 300€.
-
Το Black edition πήρα, μου έκανε δώρο:
Συναγερμο
αισθητηρες παρκαρίσματος πίσω
πατακια λαστιχένια
και το protect των υφασμάτων
από λεφτά μου έκοψε αλλα 300€.
Σωπα ρε φίλε μπράβο. Εύχομαι πολλά όμορφα και χιλιομετρα
-
Καλοτάξιδο, να το χαρείς με Υγεία και ασφάλεια!!
Χρώμα?
-
Αλεξ αν είσαι Αθήνα και επειδή ειδα ότι ενδιαφέρεσαι να σου πω σε ποιον πήγα και για να το οδηγήσεις και για να πάρεις την προσφορά!
Φανη το παρηγγειλα σε κόκκινο μαύρο.
-
Με το καλό η παραλαβή και καλά χιλιόμετρα !
Αν θες στείλε και σε εμένα που πηγες.
ψάχνομαι για αλλαγή του γιαρις της γυναίκας πάλι με υβρίδιο εννοείται. -
Χρώμα και ιδιαίτερα όμορφη έκδοση. Με το καλό και να το χαρείς με πολλά ασφαλή χιλιόμετρα.
Και εγώ πριν λίγες ημέρες έβαλα την δική μου παραγγελία για το Touring Sport Active 1.8
-
Αλεξ αν είσαι Αθήνα και επειδή ειδα ότι ενδιαφέρεσαι να σου πω σε ποιον πήγα και για να το οδηγήσεις και για να πάρεις την προσφορά!
Δυστηχως φίλε μου είμαι μακρυά Άρτα. Αλλά αν κατέβω θα σου στείλω μνμ να μου πεις. Ευχαριστώ πάντως.
-
Καλοτάξιδο, με πολλά ασφαλή και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα!
-
Καλησπέρα,
έχει βάλει κανείς στο hatchback το πακέτο υποβοήθησης (αισθητήρες παρκαρίσματος μπρος πίσω); Αν ναι είναι το κλασικό φτηνιάρικο aftermarket μπιπ μπιπ που ακούγεται κάπου πίσω απο τον χώρο αποσκευών ή έχει κάποια ενσωμάτωση στην κονσόλα, ενδεχομένως και με κάποιο γραφικό, όπως πχ στο CHR;
-
Καλημέρα Δημήτρη,
καλορίζικος!! να το χαρείς. Μπορείς να μου πεις που το πήρες γιατί ενδιαφέρομαι για Αθήνα. Κοιτάω το hybrid 1.8 Active Sedan. Δύσκολο να το βρεις TD αλλά ακόμα και το hatsback θα σε TD θα βοηθούσε.
Έχω κανα 2 ερωτήσεις αν γνωρίζει κάποιος:
-
Μπορείς να ζητήσεις να βάλουν ρανταρ παρκαρίσματος χωρίς να πάρεις τις ακριβότερες εκδόσεις Lounge/Style?
-
Η κάμερα οπισθοπορίας έχει βομβιτή ή απλά βλεπεις που πας;
-
Υπάρχει περίπτωση να δώσεις ανταλλαγή το παλιό (ανεξαρτήτου μάρκας?)
-
Φίλος μου είπε ότι αν εχεις 3 Τογιοτα στην οικογένεια λαμβάνεις εκπτωση 7% ισχύει αυτό;
Ευχαριστώ προκαταβολικά
-
-
Καλημέρα Κώστα,
Εγώ το πήρα απο την ΛΑΜΔΑ στην Συγγρού, όντως δεν ξέρω αν έχουν το sedan TD φαντάζομαι όμως θα υπάρχει.
Αισθητήρες παρκαρίσματος μπορείς να ζητήσεις να σου βάλουν
Η camera δεν κάνει ήχο
Μπορείς να δώσεις αυτοκίνητο για ανταλλαγή, εγώ έδωσα ένα citroen.
Δεν ξέρω για έκπτωση του οικογενειακού πακέτου που λες.
-
Καλησπέρα,
Εχω παραγγείλει και περιμένω (πως και πως) το station 2.0. Eχω δώσει προκαταβολή και τα υπόλοιπα έχουμε πει κατα τη παράδοση.
Ήθελα όμως να ρωτήσω εαν γνωρίζει κάποιος, σε περίπτωση που απο τωρα μέχρι τη παράδοση του αυτοκίνητου μειωθεί η τιμή του από τη toyota ή απο μια πιθανη αντίστοιχη επιδότηση όπως ισχύει για τα ηλεκτρικά ή για κάποιο αλλο λογο τι θα συμβει? Θα πληρώσω λιγότερα? ή ισχύει η τιμη της παραγγελίας?
Βέβαια μπορεί και να ακριβύνει....
-
Eχω δώσει προκαταβολή και τα υπόλοιπα έχουμε πει κατα τη παράδοση.
Πόση προκαταβολή έδωσες?
Πότε αναμένεται η παράδοση?
-
Εχω δωσει 15κ.. Και η παράδοση ειναι για Νοέμβριο....
-
Θα πληρώσεις την τιμή του αυτοκινήτου όταν παραδοθεί, εαν υπάρξει μείωση οφείλουν να την δώσουν και σε εσένα. Λογικά κάπου στο δελτίο παραγγελίας πρέπει να αναφέρει ότι η τιμή δεν είναι κλειδωμένη.
-
@s2000: 15 χιλιάρικα προκαταβολή; Για αυτοκίνητο που θα παραδοθεί μετά από μερικούς μήνες, καλώς εχόντων των πραγμάτων; Πσσσσσσσς...
Πρέπει να έστησαν πάρτυ στην εμπορία, μόλις έφυγες.
-
@harisma, ναι το ξερω, αλλα να πω οτι μου έκαναν καλές εκπτώσεις και καλη τιμή σε σχέση με αλλους 3 που ειχα πάει.
Επίσης, αρκετα σημαντικό για εμενα, ειναι οτι μου εδωσαν και αμαξι μεχρι να ερθει το corolla. (πουλησα ενα αλλο που ειχα και θα εμένα χωρις αυτοκίνητο ολο αυτο το διάστημα)
@fanis δεν γράφει κατι σχετικο στο χαρτι της παραγγελίας....
Toyota Corolla 2019