-
This post is deleted! -
Σχετικά με προηγούμενες αναρτήσεις σχετικά με το θόρυβο πριν λίγο είδα στα τεχνικά χαρακτηριστικά ότι το 5θυρο έχει αεροδυναμικό συντελεστή 0,32 και το Σεντάν 0,28 υποθέτω ότι ίσως κάνει και αυτό μια διαφορά δεν ξέρω σε τι βαθμό όμως.
-
Κυρίως στο πίσω μέρος είναι αυτή η διαφορά και θα παίζει ρόλο στην κατανάλωση.
Ρε σεις τα σεντάν είναι τα καλύτερα. Και αντρικά και αεροδυναμικά
Πόσο έχει το sw;
-
@lap said in Toyota Corolla 2019:
Πόσο έχει το sw;
Το TS έχει αρκετά περισσότερα λεφτά (2-3k+) με λιγότερο εξοπλισμό (Active+ TS vs Style sdn)
-
Γνώμες για ελαστικά κυρίως Michelin Goodyear Bridgestone και οποιαδήποτε αξιόπιστη εταιρεία για νορμάλ χρήση σε 225 45 17 ;;;
-
Λοιπον δεν ξερω τι γκαντεμια με δερνει, με το που ρωτησα για αντικλεπτικο μπαστουνι, δεν προλαβα να το παραγγειλω και μου παραβιασαν την πορτα του οδηγου με λοστό στην πιλοτη μου με κλειστη ηλεκτρικη πορτα και δεν μενω και σε καμια επικινδυνη περιοχη.
Νομιζω το θρασος έχει παει σε άλλο επιπεδο..
Τα pandora τα χει δοκιμασει κανεις και αν ναι υπαρχει κανα θέμα με την εγγυηση? Ευχαριστω. -
@kos9120 said in Toyota Corolla 2019:
Λοιπον δεν ξερω τι γκαντεμια με δερνει, με το που ρωτησα για αντικλεπτικο μπαστουνι, δεν προλαβα να το παραγγειλω και μου παραβιασαν την πορτα του οδηγου με λοστό στην πιλοτη μου με κλειστη ηλεκτρικη πορτα και δεν μενω και σε καμια επικινδυνη περιοχη.
Τα pandora τα χει δοκιμασει κανεις και αν ναι υπαρχει κανα θέμα με την εγγυηση? Ευχαριστω.Ω ρε φιλε, περαστικά! Αφού το βρήκες πάλι καλά να λες...
-
@jntaras said in Toyota Corolla 2019:
Τα pandora τα χει δοκιμασει κανεις και αν ναι υπαρχει κανα θέμα με την εγγυηση? Ευχαριστω.Ω ρε φιλε, περαστικά! Αφού το βρήκες πάλι καλά να λες...
Ναι σαι καλα, ευχαριστω. Ειχα κλεισει το ιντερνετ στο κινητο και το πρωι βλεπω στο app ανοιχτη πορτα. Κατεβηκα και το ειδα καλοκαιρινό. Τωρα περιμενω προσφορα απο βδομαδα και εκτιμηση για τον χρονο...
9 μηνες αναμονη, 2 μηνες οδηγηση και μετα συνεργειο, τι να πω ρε γαμωτοΚαι ηλεκτρικο φραχτη να βαλω στο τελος ή σεκιουριτα για το βραδυ...
-
@dimitris11 said in Toyota Corolla 2019:
Γνώμες για ελαστικά κυρίως Michelin Goodyear Bridgestone και οποιαδήποτε αξιόπιστη εταιρεία για νορμάλ χρήση σε 225 45 17 ;;;
Goodyear Assymetric 3 προτείνω.
-
Ναι σαι καλα, ευχαριστω. Ειχα κλεισει το ιντερνετ στο κινητο και το πρωι βλεπω στο app ανοιχτη πορτα. Κατεβηκα και το ειδα καλοκαιρινό. Τωρα περιμενω προσφορα απο βδομαδα και εκτιμηση για τον χρονο...
9 μηνες αναμονη, 2 μηνες οδηγηση και μετα συνεργειο, τι να πω ρε γαμωτοΚαι ηλεκτρικο φραχτη να βαλω στο τελος ή σεκιουριτα για το βραδυ...
Απλά το ψαχουλευαν λες δεν ήθελαν να το σηκώσουν; Aφού έχεις πυλωτή, βάλε καμιά καμερούλα εάν επιτρέπεται.
-
Αντί για assymetric 3 γνώμη για assymetric 6 η το pirelli p7??? Από θέμα ησυχία και κύλισης και άνεσης ;;;
-
Αντί για assymetric 3 γνώμη για assymetric 6 η το pirelli p7??? Από θέμα ησυχία και κύλισης και άνεσης ;;;
Eγώ είχα στο σιρόκο τα assymetric, ήσυχα δεν τα έλεγες αλλά θεωρώ πως είχαν πολύ καλό γκριπ, στο κορόλα θα έβαζα τα πιο ήσυχα λάστιχα που υπάρχουν.
-
Άλλο το Σιρόκο και άλλο το κορολα προφανώς στην βροχή πως συμπεριφέρονται??
-
Το Assymetric 3 είναι δυο γενιές πίσω, έχει βγει το 5 και το 6.
Πολύ καλά και τα νέα Pirelli Cinturato P7 (P7C2), όπως και τα Michelin Primacy 4+.Υπάρχει φυσικά και το εξειδικευμένο topic για ελαστικά στα Τεχνικά Θέματα.
-
Aκριβώς άλλο το ένα και άλλο το άλλο...στο βρεγμένο ήταν εξαιρετικά ακόμα και προς το τέλος τους.
-
Aκριβώς άλλο το ένα και άλλο το άλλο...στο βρεγμένο ήταν εξαιρετικά ακόμα και προς το τέλος τους.
Και τα μαμά falken ziex914 νομίζω ότι είναι πολύ καλά και στο βρεγμένο και στο στεγνο χωρίς να έχει πολύ θόρυβο
-
Και τα μαμά falken ziex914 νομίζω ότι είναι πολύ καλά και στο βρεγμένο και στο στεγνο χωρίς να έχει πολύ θόρυβο
Θα δούμε και τί θα φοράει το φέιςλιφτ μέχρι τότε. Σήμερα πάντως πέτυχα ένα ακριβώς σαν αυτό που είχα παραγγείλει και ακύρωσα (κόκκινο active plus) και με έτσουξε για να είμαι ειλικρινής...
-
@lap said in Toyota Corolla 2019:
Πόσο έχει το sw;
0.31
-
@realzeus said in Toyota Corolla 2019:
Πολύ καλά και τα νέα Pirelli Cinturato P7 (P7C2), όπως και τα Michelin Primacy 4+.Υπάρχει φυσικά και το εξειδικευμένο topic για ελαστικά στα Τεχνικά Θέματα.
Τα Assymetric 3 δεν είναι δύο γενιές πίσω από τα 5 και 6.Στην διάσταση που θέλει ο φίλος βγαίνουν μόνο τα Assymetric 3. Εκτός αυτού έχουν την καλύτερη ταμπελα σε φρενάρισμα στο βρεγμένο και οικονομία από κάθε άλλο λάστιχο σε αυτή την διασταση.
-
@stavrapt said in Toyota Corolla 2019:
@realzeus said in Toyota Corolla 2019:
Τα Assymetric 3 δεν είναι δύο γενιές πίσω από τα 5 και 6.Στην διάσταση που θέλει ο φίλος βγαίνουν μόνο τα Assymetric 3. Εκτός αυτού έχουν την καλύτερη ταμπελα σε φρενάρισμα στο βρεγμένο και οικονομία από κάθε άλλο λάστιχο σε αυτή την διασταση.
Υπάρχει το Assymetric 6 σε αυτήν την διάσταση: https://www.goodyear.eu/el_gr/consumer/why-goodyear/eagle-f1-asymmetric-6.html?gclid=CjwKCAjw3qGYBhBSEiwAcnTRLqz2b7W-gCG8J50ELycwJRqTaH2DAEWJlF6c9KeepeKfSASYgqoVUxoC3KQQAvD_BwE#row7
Toyota Corolla 2019