-
@bill_hsd said in Toyota Corolla 2019:
@anquitel said in Toyota Corolla 2019:
@teo-mak said in Toyota Corolla 2019:
Να θυμίσω ότι 0.2 του λίτρου είναι 200ml.
Λιγότερο και από ένα κουτάκι μπύρας......
Επίσης να θυμίσω ότι μιλάμε για μια ένδειξη στο ταμπλό του αυτοκινήτου και όχι μια ένδειξη σε μηχανήματα μικροβιολογικού εργαστηρίου.200 ml μπύρα δεν τα λες΄και λίγα, καλοκαίρι είναι. Άντε να σου ρίξω την μπύρα και να είναι κλειστή η καντίνα στην παραλία... θα κλαις
Η διαφορά των 200 ml είναι στα 100 km, στα 500 km είναι ένα λίτρο.
Γενικά 5,7 lt/100 km με 5,9 lt/100 km έχουν μια (αμελητέα) διαφορά της τάξης του 3,5%, με την οποία δεν θα ασχολούμουν καν.
By the way, τα 5,7 lt/100 km αποτελούν εξαιρετική κατανάλωση για το 2,5λιτρο αυτοφορτιζομενο υβριδικό θηρίο.Ναι συμφωνώ, είναι πολύ καλή κατανάλωση. Όταν το αγόραζα ήλπιζα σε μια μέση κατανάλωση γύρω στα 7. Για την ώρα είμαι πολύ ικανοποιμένος.
-
Θα έχει δερμάτινο λεβιέ το βασικό μοντέλο, θα έχει και 2-3 άλλα πραγματάκια που δεν είχε το Feel που είχα, αν έχει και αισθητήρα βροχής όλα ΟΚ.
Οπότε Style , Lounge θα έχουν ακόμη και mini bar ή κάτι άλλο;
-
@rn said in Toyota Corolla 2019:
Θα έχει δερμάτινο λεβιέ το βασικό μοντέλο, θα έχει και 2-3 άλλα πραγματάκια που δεν είχε το Feel που είχα, αν έχει και αισθητήρα βροχής όλα ΟΚ.
Αυτο που τελικα ειναι πολυ χρησιμο (νομιζω το εχει απο τη Style) ειναι οι αεραγωγοι κλιματισμου για τους πισω.
-
@tzimakos-0 said in Toyota Corolla 2019:
Αυτο που τελικα ειναι πολυ χρησιμο (νομιζω το εχει απο τη Style) ειναι οι αεραγωγοι κλιματισμου για τους πισω.
Το πιο χρήσιμο από την Style και πανω είναι το Toyota Smart Connect
-
@tzimakos-0 said in Toyota Corolla 2019:
Δεν έχουν αεραγωγούς πίσω οι άλλες εκδόσεις πριν την style ;
-
Η Active Plus που έχω σίγουρα όχι. Αλλά νόμιζα ότι καμία Κορόλα δεν έχει αεραγωγούς πίσω.
-
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
Η Active Plus που έχω σίγουρα όχι. Αλλά νόμιζα ότι καμία Κορόλα δεν έχει αεραγωγούς πίσω.
Κι εγω ετσι πιστευα μεχρι που ειδα αυτον (5.10)
Youtube Video -
Εγώ πάλι, το είχα σίγουρο ότι είχαν όλες οι εκδόσεις. Κάτοχος Style(SDN).
-
Ορίστε, άλλος ένας λόγος να πάρω την ΦΛ, θα έχει και πίσω αεραγωγούς να μην παραπονιέται ο υιός!
-
Θα σου ζητήσει και ενα ρόλεξ όπου νάναι ο μικρός..
-
Ορίστε, άλλος ένας λόγος να πάρω την ΦΛ, θα έχει και πίσω αεραγωγούς να μην παραπονιέται ο υιός!
Μόνο που δεν είναι το FL στο παραπάνω video.
-
Έλα να κάνουμε ανταλλαγή για καμμια βδομάδα, εμένα έχει πίσω, αλλά θα έρθετε να το πάρετε και να το επιστρέψετε... Μουαχαχαχαχαχα
-
@lexota said in Toyota Corolla 2019:
Μόνο που δεν είναι το FL στο παραπάνω video.
To ξέρω...δεν είπα ότι είναι! Πάει σε παρελθοντικό μου ποστ που είχα γράψει ότι σκέφτομαι να κάνω την τράμπα, οπότε να ένας ακόμα λόγος!
-
Παιδιά δεν ξέρω τι να κάνω... Μίλησα και με 2ο polis μου λένε θα πάει πολύ παραπάνω από 2 χιλιάρικα η βασική FL έκδοση (βλ. Feel). Κοντά στα 24.000+
Τα μεταχειρισμένα που ανέφερα είναι από Gold Car μισθώσεις. Από 18-25000 χλμ.
Εδώ που είμαι ο αντιπρόσωπος μου λέει μην είσαι Μ... πάρε το εκθεσιακό που θα φέρω το Yaris Active Plus Δεκέμβριο.
Πραγματικά δεν ξέρω. Θέλω Corolla αλλά όχι βασική έκδοση χρυσάφι, φοβάμαι το μτχ, δεν μου πολύ αρέσει το Yaris αλλά είναι η ορθή επιλογή, ειδικά για την επαρχία και για την πόλη που είμαι που έχει θέμα πάρκινγκ και ΠΟΛΛΩΝ αυτοκινήτων. Για να μην πω Aygo.
-
@manos82-0 said in Toyota Corolla 2019:
Παιδιά δεν ξέρω τι να κάνω... Μίλησα και με 2ο polis μου λένε θα πάει πολύ παραπάνω από 2 χιλιάρικα η βασική FL έκδοση (βλ. Feel). Κοντά στα 24.000+
Εδώ που είμαι ο αντιπρόσωπος μου λέει μην είσαι Μ... πάρε το εκθεσιακό που θα φέρω το Yaris Active Plus Δεκέμβριο.
Πραγματικά δεν ξέρω. Θέλω Corolla αλλά όχι βασική έκδοση χρυσάφι, φοβάμαι το μτχ, δεν μου πολύ αρέσει το Yaris αλλά είναι η ορθή επιλογή, ειδικά για την επαρχία και για την πόλη που είμαι που έχει θέμα πάρκινγκ και ΠΟΛΛΩΝ αυτοκινήτων. Για να μην πω Aygo.
Όσοι αγοράσαμε ορθές επιλογές χωρίς να μας αρέσει μετά το μετανιώσαμε. Έχουν πάει όλα στο θεό, αναμονες τις ξέρεις καλύτερα, προτείνω να πάρεις ότι σου αρέσει και όχι ότι είναι απλά ορθή επιλογή.
Αλλιώς δεν θα σε προβλημάτιζε ( γνώμη μου γιατί τα πέρασα και τελικά άλλαξα 3 επειδή τα
2 πρώτα ήταν ορθή επιλογή)Δεν είναι και καμία τραγική διάφορα σε μέγεθος από yaris σε Corolla αλλά η διαφορά στα υπόλοιπα είναι μεγάλη
-
Και θα συμπληρώσω αν μπορείς οδήγησε τα για αρκετή ώρα αν μπορείς, γιατί μπορεί να αλλάξεις γνώμη, εγώ πχ ήθελα και είχα παραγγείλει το 2008 όταν όμως το οδήγησα σε ταξίδι είδα πως δεν έκανε για μένα.
-
Πολύ μπορεί έγραψα παραπάνω
-
@alex-mix said in Toyota Corolla 2019:
Πολύ μπορεί έγραψα παραπάνω
Το Corolla το ξέρω γιατί το είχα εταιρικό. Το Yaris πήγα να το οδηγήσω αλλά δεν είχαν σε αυτόματο, τα έδωσαν μέχρι να μετακομίσω.
-
@manos82-0 said in Toyota Corolla 2019:
24+ χιλιάρικα για την Feel έκδοση; Σκέψου ότι δεν θα υπάρχει κλείδωμα τιμής για το F/L. Οπότε η τελική τιμή μπορεί να είναι ακόμη παραπάνω!
Μέχρι τον Δεκέμβριο του '21 με 25 χιλιάρικα έκλεινε κάποιος την Style έκδοση σε περλέ χρώμα. -
Αν το μεταχειρισμένο έχει μια αξιόλογη διαφορά τιμής, αξιόπιστο ιστορικό (όχι εισαγωγής, από ιδιώτη ή λίζινγκ με όλα τα σέρβις κι επισκευές), είναι σε καλή κατάσταση (να μην σιχαίνεσαι ή λυπάσαι που θα μπεις μέσα) με υπόλοιπο εγγύησης κι από κατασκευαστή με φήμη αξιοπιστίας, είναι ίσως κι ευκαιρία στην παρούσα κατάσταση, καθώς πιθανόν να μην απαξιωθεί καθόλου για χρόνια από δω και πέρα, ενώ την ίδια δουλειά θα κάνεις. Σε ένα μήνα "μεταχειρισμένο" θα είναι και το καινούριο, και θα φορτώνεις για τις μικρές γρατσουνιές που θα εμφανίζονται μαγικά και τις φυσιολογικές φθορές, αλλά θα περιμένεις "χρόνια" για την παραλαβή, πληρώνοντας παραπάνω χρήματα.
Κ 5 +(και τα γράφω εγώ που είμαι οπαδός του καινούριου γενικότερα).
Toyota Corolla 2019