-
Πιθανότατα από το 80% των πρατηρίων που βάζουμε φουσκώνει την βενζίνη καθώς μπαίνει στο ρεζερβουάρ και σταματάει πριν την συνολική ποσότητα χώρου του.
-
@polioan said in Toyota Corolla 2019:
Πιθανότατα από το 80% των πρατηρίων που βάζουμε φουσκώνει την βενζίνη καθώς μπαίνει στο ρεζερβουάρ και σταματάει πριν την συνολική ποσότητα χώρου του.
δεν ξερω αν τη φουσκωνει αλλα οταν γεμιζω ο δεικτης παει λιγο πανω απο το φουλ & δεν πεφτει μετα απο λιγη ωρα ωστε να υποθεσω οτι εδειξε περισσοτερο αμεσως μετα το γεμισμα.
-
@spiros-0 said in Toyota Corolla 2019:
δεν ξερω αν τη φουσκωνει αλλα οταν γεμιζω ο δεικτης παει λιγο πανω απο το φουλ & δεν πεφτει μετα απο λιγη ωρα ωστε να υποθεσω οτι εδειξε περισσοτερο αμεσως μετα το γεμισμα.
Τώρα κατάλαβα τι εννοείς!
Ελπίζω να μην έχουν κάνει κατασκευαστικά καμία πατάτα και τελικά είναι μικρότερο ρεζερβουάρ.
Βρήκες καμία ενημέρωση Πανελλαδικά αλλού ή σε κανά forum έξω? -
Τώρα κατάλαβα τι εννοείς!
Ελπίζω να μην έχουν κάνει κατασκευαστικά καμία πατάτα και τελικά είναι μικρότερο ρεζερβουάρ.
Βρήκες καμία ενημέρωση Πανελλαδικά αλλού ή σε κανά forum έξω?2 εκδοχες υπαρχουν:
- μικρυναν το ρεζερβουαρ (αν καποτε ηταν πιο μεγαλο, δεν ξερω)
- ο δεικτης δειχνει ψευδως οτι εισαι πολυ κατω απο τη ρεζερβα (οπως στη φωτο που εβαλα), ενω πρακτικα εχεις αλλα 10λιτρα μεσα.
δεν εχω ψαξει ακομη σε φορουμ του εξωτερικου.
-
Η Πόλις τι λέει σαν αντιπροσωπεία; Έχει φέρει μερικά corolla hybrid εξαμήνου από leasing και σκέφτομαι για ανταλλαγή του Focus (περιμένω χαμηλή τιμή για το δικό μου οπότε θα μου κοπεί κάθε σκέψη!!).
-
@nascar1 said in Toyota Corolla 2019:
Η Πόλις τι λέει σαν αντιπροσωπεία; Έχει φέρει μερικά corolla hybrid εξαμήνου από leasing και σκέφτομαι για ανταλλαγή του Focus (περιμένω χαμηλή τιμή για το δικό μου οπότε θα μου κοπεί κάθε σκέψη!!).
Τα είδα και εγώ, και τα δίνει και σε πολύ καλή τιμή! €20.500 είδα 2, ένα μαύρο και ένα χάλκινο σαν το δικό μου.
Μια χαρά η Polis, η εισαγωγική είναι ουσιαστικά (το λιανικό της εμπόριο) αφού ανήκει στην Ichape η Πολις. Λίγο αδιάφοροι και μπλαζε αλλά θα κάνεις μια χαρά την δουλειά σου.
-
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
Τα είδα και εγώ, και τα δίνει και σε πολύ καλή τιμή! €20.500 είδα 2, ένα μαύρο και ένα χάλκινο σαν το δικό μου.
Μια χαρά η Polis, η εισαγωγική είναι ουσιαστικά (το λιανικό της εμπόριο) αφού ανήκει στην Ichape η Πολις. Λίγο αδιάφοροι και μπλαζε αλλά θα κάνεις μια χαρά την δουλειά σου.
Περιμένω την προσφορά τους γι ανταλλαγή. Έστειλα ότι μου ζήτησαν και κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα!!! Βέβαια δίνω λίγες πιθανότητες να μου προτείνουν κάτι ικανοποιητικό... Κρατάω μικρό καλάθι
-
Περιμένω την προσφορά τους γι ανταλλαγή. Έστειλα ότι μου ζήτησαν και κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα!!! Βέβαια δίνω λίγες πιθανότητες να μου προτείνουν κάτι ικανοποιητικό... Κρατάω μικρό καλάθι
Ανταλλαγή θα χάσεις πολλά. Εμένα το 2019 μου αγόραζαν 14.000 το Κούγκα και μου ειπαν στην ψύχρα...."δεν σε συμφέρει, κρίμα ειναι το αυτοκίνητο είναι άψογο, σαν καινούργιο", τελικά το έδωσα €17.500!
Καλύτερα μόνος σου, το πουλάς άνετα με τον χαμό που επικρατεί. Δώσε €500 να στο κρατήσουν και σε 1 εβδομάδα που θα δώσεις το δίκό σου το αγοράζεις. -
Ανταλλαγή θα χάσεις πολλά. Εμένα το 2019 μου αγόραζαν 14.000 το Κούγκα και μου ειπαν στην ψύχρα...."δεν σε συμφέρει, κρίμα ειναι το αυτοκίνητο είναι άψογο, σαν καινούργιο", τελικά το έδωσα €17.500!
Καλύτερα μόνος σου, το πουλάς άνετα με τον χαμό που επικρατεί. Δώσε €500 να στο κρατήσουν και σε 1 εβδομάδα που θα δώσεις το δίκό σου το αγοράζεις.Τόσο μεγάλη διαφορά εεε;;; Αν το πάρω απόφαση να το δώσω (γιατί μου αρέσει το φοκους απλά σκέφτομαι να αλλάξω τόπο εργασίας οπότε ένα hybrid ειναι ιδανικό) μάλλον θα κινηθώ οπως λες. Απλά θέλει γρήγορες κινήσεις και όσες φορές έχω βιαστεί έχω κάνει λάθος επιλογές.
-
γιατί μου αρέσει το φοκους απλά σκέφτομαι να αλλάξω τόπο εργασίας οπότε ένα hybrid ειναι ιδανικό
Εεε πως να μην σου αρέσει, ό,τι καλύτερο υπάρχει στην κατηγορία του!! Εϊναι απίστευτο αυτοκίνητο το Φόκους, όσες φορές το έχω οδηγήσει με έχει ενθουσιάσει.
-
γιατί μου αρέσει το φοκους απλά σκέφτομαι να αλλάξω τόπο εργασίας οπότε ένα hybrid ειναι ιδανικό
Εεε πως να μην σου αρέσει, ό,τι καλύτερο υπάρχει στην κατηγορία του!! Εϊναι απίστευτο αυτοκίνητο το Φόκους, όσες φορές το έχω οδηγήσει με έχει ενθουσιάσει.
Όλα τα αμάξια πλέον είναι αξιόλογα. Προτιμώ τον αγχολυτικό τρόπο μετακίνησης του corolla. Είναι και θέμα ηλικίας!!!
-
Όλα τα αμάξια πλέον είναι αξιόλογα. Προτιμώ τον αγχολυτικό τρόπο μετακίνησης του corolla. Είναι και θέμα ηλικίας!!!
Συμφωνώ και εγώ έτσι επέλεξα (τα έχω γράψει), λόγω μετακίνησης κυρίως στην πόλη. Επίσης η Κορόλα είναι από τα πιο κοντινά σε στήσιμο και ποιότητα ανάρτησησ στο Φόκους οπότε δεν θα σου φανεί πολύ μεγάλη η διαφορά!
-
εξαρταται ποιο επιπεδο εξοπλισμου ειναι, γιατι 20500 δεν ειναι λιγα.
-
Δεν διευκρινίζει... Θεωρώ τίμια την τιμή ακόμα και το βασικό επίπεδο εξοπλισμού.. Εδώ που έχουν φτάσει τα αμάξια..
-
Θελω να αλλαξω ολες τις εσωτερικες λαμπες με LED.
Εχουμε καπου συγκεκντρωμενους τους κωδικους τους για να τις ψαξω στην αγορα; -
Νομίζω Active+ η στην χειρότερη Active. Πριν 3 μήνες είχε ένα ολόιδιο με το δικό μου και το έδινε €22.500μτχ 7 μηνών.
Εχουμε καπου συγκεκντρωμενους τους κωδικους τους για να τις ψαξω στην αγορα;Νομίζω τους δίνει όλους το μάνουαλ προς το τέλος.
-
Νομίζω Active+ η στην χειρότερη Active. Πριν 3 μήνες είχε ένα ολόιδιο με το δικό μου και το έδινε €22.500μτχ 7 μηνών.
Εχουμε καπου συγκεκντρωμενους τους κωδικους τους για να τις ψαξω στην αγορα;Νομίζω τους δίνει όλους το μάνουαλ προς το τέλος.
ειναι αρκετο αυτο; -
ειναι αρκετο αυτο;
Για εμένα όχι, αν και καταλαβαίνω ότι τύπος Α είναι W5W. Για ένα μαγαζί ίσως και να είναι.
Δες και εδώ: https://paulstravelpictures.com/2020-Toyota-Corolla-Dome-Light-Bulb-Replacement-Guide/index.html
-
Μια ερώτηση.
Το έχω φουλαρει 2 φορές και πήρε 35 λίτρα μόνο. Υπάρχει εξήγηση;Καλησπέρα μιλάτε για το COROLLA HYBRID SEDAN?
-
hybrid hatchback. Αλλα μαλλον εχουν το ιδιο ρεζερβουαρ
Toyota Corolla 2019