-
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
@pashalisgergis said in Toyota Corolla 2019:
Μια ερώτηση Φάνη, που βάζεις το wireless μηχάνημα για το CarPlay; Δεν μπορώ να σκεφτώ κάπου πέρα απο το wireless charger που έχω στο δικό μου αυτοκίνητο. Συμφωνώ απόλυτα με το review σου αν και έχω κάνει μόλις 400 χλμ (1.8L Style)
Στο USB, δεν έχει σχέση η ασύσρματη φόρτιση. Το μηχάνημα συνδέεται στο USB και μετά η σύνδεση με το iPhone γίνεται ασύρματα.
@spiros75 said in Toyota Corolla 2019:
Φάνη, το τελευταίο θετικό (για τους καθρέφτες) και το τελευταίο αρνητικό (πάλι για τους καθρέφτες) δεν είναι σε αντιδιαστολή;
Απο την στιγμή που υπάρχει επιλογή για αναδίπλωση κατά την διάρκεια του κλειδώματος, δεν θα είναι κλειστή η ανάφλεξη;Οχι δεν είναι σε αντιδιαστολή. Σε όλα τα αυτοκίνητα (BMW, PSA, Alfa, MB, Ford) που ξέρω μπορείς να κλείσεις του καθρέφτες πατώντας το κουμπί ακόμα και με την ανάφλεξη κλειστή, εεε στην Κορόλα δεν μπορείς!! Εαν αποφασίσεις να τους κλείσεις εσύ (και όχι να κλείσουν αυτόματα κατά το κλείδωμα), πρέπει να ανοίξεις την ανάφλεξη!
@grandejohn said in Toyota Corolla 2019:
παιδια στο GR συνδέομαι wireless μεσω miracast επιλογης
Με το iPhone δεν δουλεύει το miracast.
Εννοεί το κουτάκι του dogle που το έχεις τοποθετήσει? Πχ το έβαλες με διπλή ταινία στο χώρο που είναι κενό μπροστά από το λεβιέ?
-
@georpapa said in Toyota Corolla 2019:
Εννοεί το κουτάκι του dogle που το έχεις τοποθετήσει? Πχ το έβαλες με διπλή ταινία στο χώρο που είναι κενό μπροστά από το λεβιέ?
Ακριβώς, το έχω μπροστά από τον λεβιέ (που οι καλύτερα εξοπλιστικά εκδόσεις έχουν την ασύρματη φόρτιση εκεί), αλλά όχι με διπλή ταινία δεν το έχω μόνιμα. Όταν το χρησιμοποιώ το ακουμπάω εκεί.
-
@georpapa said in Toyota Corolla 2019:
Ακριβώς, το έχω μπροστά από τον λεβιέ (που οι καλύτερα εξοπλιστικά εκδόσεις έχουν την ασύρματη φόρτιση εκεί), αλλά όχι με διπλή ταινία δεν το έχω μόνιμα. Όταν το χρησιμοποιώ το ακουμπάω εκεί.
Aυτό εννοουσα, η δική μου έχει την ασύρματη φόρτιση εκει οπότε ακόμα δεν ξέρω τι να κάνω. Έχεις παρατηρήσει κάποιο delay σε σχέση με το καλώδιο με το ασύρματο μηχάνημα; Συνήθως αυτό είναι το μόνο θέμα που μπορεί να έχουν.
-
Έχεις παρατηρήσει κάποιο delay σε σχέση με το καλώδιο με το ασύρματο μηχάνημα; Συνήθως αυτό είναι το μόνο θέμα που μπορεί να έχουν.
Καμία καθυστέρηση μεχρι στιγμής, δουλεύει άψογα.
-
Έχεις παρατηρήσει κάποιο delay σε σχέση με το καλώδιο με το ασύρματο μηχάνημα; Συνήθως αυτό είναι το μόνο θέμα που μπορεί να έχουν.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ, για να πάρω και εγώ αυτό το κιτ που κάνει ασύρματη αυτή τη διαδικασία.
Ποιο είναι το κέρδος,αν κατάλαβα καλά το κιτ αυτό μπαίνει στη θύρα usb και βλέπει ασύρματα μετά το τηλέφωνο για να έχεις τις υπηρεσίες. Αν θέλεις όμως να χρησιμοποιήσεις την θύρα..?? Για ένα στικάκι μουσικής ας πούμε τι κάνεις,το βγάζεις το κιτ..??
Και το τηλέφωνο αν πας κάποιο ταξίδι που τρώγεται η μπαταρία,δεν θα πρέπει να το συνδέσεις στην άλλη θύρα μέσα στην κονσόλα στη μέση για να μην ξεφορτίσει..??
Οπότε πάλι δεν θέλει καλώδιο και σύνδεση.Σε μία ώρα αν έχεις gps το τηλέφωνο ξεφορτίζει πολύ γρήγορα.
Αξίζει λοιπόν τον κόπο αυτό το κιτ γιατί και πόσο..?? -
@terryp117 said in Toyota Corolla 2019:
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ, για να πάρω και εγώ αυτό το κιτ που κάνει ασύρματη αυτή τη διαδικασία.
Ποιο είναι το κέρδος,αν κατάλαβα καλά το κιτ αυτό μπαίνει στη θύρα usb και βλέπει ασύρματα μετά το τηλέφωνο για να έχεις τις υπηρεσίες. Αν θέλεις όμως να χρησιμοποιήσεις την θύρα..?? Για ένα στικάκι μουσικής ας πούμε τι κάνεις,το βγάζεις το κιτ..??
Και το τηλέφωνο αν πας κάποιο ταξίδι που τρώγεται η μπαταρία,δεν θα πρέπει να το συνδέσεις στην άλλη θύρα μέσα στην κονσόλα στη μέση για να μην ξεφορτίσει..??
Οπότε πάλι δεν θέλει καλώδιο και σύνδεση.Σε μία ώρα αν έχεις gps το τηλέφωνο ξεφορτίζει πολύ γρήγορα.
Αξίζει λοιπόν τον κόπο αυτό το κιτ γιατί και πόσο..??
Υπάρχει περίπτωση να δουλεύει στη θύρα αυτήν σπλίττερ usb..?? -
Αξίζει λοιπόν τον κόπο αυτό το κιτ γιατί και πόσο..??-
Το κέρδος είναι ότι δεν χρειάζεται να συνδέεις κάθε φορά ενσύρματα το τηλέφωνο (με ό,τι αυτό σημαίνει για την μπαταρία).
-
Εαν θες να συνδέσεις στικάκι ή κάτι άλλο, το ίδιο το Wireless adapter εχει θύρα USB.
-
Εμένα ΔΕΝ έχει άλλη θύρα usb, μόνο αυτή στο ταμπλό.
-
Προφανώς δεν είναι για πολύωρη χρήση, εαν πας ταξίδι συνδέεις το τηλέφωνο με το καλώδιο και να φορτίζει και να μην εξανλτηθεί η μπαταρία. Είναι βολικό για μέσα στην πόλη, όταν το θές για λίγο ή ξαφνικά. Το έχεις μόνιμα συνδεμένο. Για παράδειγμα προχτές πήγαινα κάπου που ήξερα και ξαφνιά πέτυχα λαϊκή και έπρεπε να αλλάξω διαδρομή. Αντί να ψάχνω για το καλώδιο και να προσπαθώ να συνδέσω, η σύνδεση υπήρχε ήδη ασύρματα και απλά πάτησα το carplay και έκανα την δουλειά μου.
-
-
Αξίζει λοιπόν τον κόπο αυτό το κιτ γιατί και πόσο..??-
Το κέρδος είναι ότι δεν χρειάζεται να συνδέεις κάθε φορά ενσύρματα το τηλέφωνο (με ό,τι αυτό σημαίνει για την μπαταρία).
-
Εαν θες να συνδέσεις στικάκι ή κάτι άλλο, το ίδιο το Wireless adapter εχει θύρα USB.
-
Εμένα ΔΕΝ έχει άλλη θύρα usb, μόνο αυτή στο ταμπλό.
-
Προφανώς δεν είναι για πολύωρη χρήση, εαν πας ταξίδι συνδέεις το τηλέφωνο με το καλώδιο και να φορτίζει και να μην εξανλτηθεί η μπαταρία. Είναι βολικό για μέσα στην πόλη, όταν το θές για λίγο ή ξαφνικά. Το έχεις μόνιμα συνδεμένο. Για παράδειγμα προχτές πήγαινα κάπου που ήξερα και ξαφνιά πέτυχα λαϊκή και έπρεπε να αλλάξω διαδρομή. Αντί να ψάχνω για το καλώδιο και να προσπαθώ να συνδέσω, η σύνδεση υπήρχε ήδη ασύρματα και απλά πάτησα το carplay και έκανα την δουλειά μου.
ΣΤΟ 1 προφανώς εννοείς τη μπαταρία του αυτοκινήτου τη δωδεκάβολτη έτσι..??
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ δεύτερη θύρα για φόρτιση μέσα στην κονσόλα στο μπράτσο..?? Έκανα λάθος δεν είναι usb αλλά αναπτήρα και έχω πάρει αντάπτορα.
Όταν μένει συνδεδεμένο καταναλώνει ρεύμα, ή μόνο όταν το ενεργοποιείς..?? Το βγάζεις δηλαδή όταν σβήνεις και φεύγεις ή δεν έχει θέμα..??
Τελευταία ερώτηση σκέφτομαι να το πάρω,πως λέγεται για να το βρώ,κυκλοφοράει στην Ελληνική αγορά ή πρέπει να το πάρω από έξω..??
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη βοήθεια και το χρόνο σου. -
-
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ δεύτερη θύρα για φόρτιση μέσα στην κονσόλα στο μπράτσο..?? Έκανα λάθος δεν είναι usb αλλά αναπτήρα και έχω πάρει αντάπτορα.
Όταν μένει συνδεδεμένο καταναλώνει ρεύμα, ή μόνο όταν το ενεργοποιείς..?? Το βγάζεις δηλαδή όταν σβήνεις και φεύγεις ή δεν έχει θέμα..??
Τελευταία ερώτηση σκέφτομαι να το πάρω,πως λέγεται για να το βρώ,κυκλοφοράει στην Ελληνική αγορά ή πρέπει να το πάρω από έξω..??
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη βοήθεια και το χρόνο σου.- Οχι εννοώ την μπαταρία του τηλεφώνου. Η 12V τι να πάθει, αφού λειτουργεί το αυτοκίντο.
- Μέσα στο υποβραχιόνιο μόνο αναπτήρα έχει, όχι USB οπως σωστά λές.
- Μόνο όταν είναι ανοιχτή η ανάφλεξη καταναλώνει ρεύμα. Με κλειστή δεν δίνει ρεύμα η USB.
- Μόνο εξωτερικό. Εγώ το πήρα από εδώ: https://carlinkitcarplay.com/
-
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη βοήθεια και το χρόνο σου.- Οχι εννοώ την μπαταρία του τηλεφώνου. Η 12V τι να πάθει, αφού λειτουργεί το αυτοκίντο.
- Μέσα στο υποβραχιόνιο μόνο αναπτήρα έχει, όχι USB οπως σωστά λές.
- Μόνο όταν είναι ανοιχτή η ανάφλεξη καταναλώνει ρεύμα. Με κλειστή δεν δίνει ρεύμα η USB.
- Μόνο εξωτερικό. Εγώ το πήρα από εδώ: https://carlinkitcarplay.com/
μεσα στο μπρατσο εχει νομιζω η sedan εκδοση αλλα ειναι για φορτιση μονο
-
- Εαν θες να συνδέσεις στικάκι ή κάτι άλλο, το ίδιο το Wireless adapter εχει θύρα USB.
Έχεις δοκιμάσει να συνδέσεις stick με μουσική πάνω σε αυτό? Παίζει?
-
@m3rlin said in Toyota Corolla 2019:
- Εαν θες να συνδέσεις στικάκι ή κάτι άλλο, το ίδιο το Wireless adapter εχει θύρα USB.
Όχι δεν έχω δοκιμάσει, γιατί μουσική παίζω από το τηλέφωνο. Θεωρητικά παίζει (έτσι λέει στις οδηγίες), πρακτικά δεν το έχω δοκιμάσει!
-
Όχι δεν έχω δοκιμάσει, γιατί μουσική παίζω από το τηλέφωνο. Θεωρητικά παίζει (έτσι λέει στις οδηγίες), πρακτικά δεν το έχω δοκιμάσει!
μπορείς να κάνεις ένα κοπο να δοκιμάσεις?
-
Λογικά θα πρέπει το στικάκι να το κάνει mount και παρουσιάζει σαν φάκελο η AA συσκευή, κι ίσως δεν γίνεται να το βρεις σαν "USB" στα source.
-
Eιναι μαλακες παντως που τσιγκουνευτηκαν να βαλουν 2-3 usb πορτες. Και στις πισω θεσεις επρεπε να εχει.
-
@spiros-0 said in Toyota Corolla 2019:
Eιναι μαλακες παντως που τσιγκουνευτηκαν να βαλουν 2-3 usb πορτες. Και στις πισω θεσεις επρεπε να εχει.
Λίγα αυτοκίνητα έχουν και στα περισσότερα είναι μόνο για φόρτιση οι εξτρά θύρες.
Και το Μάζντα μου μία είχε, και το Σιτροέν μία έχει. -
εστω μονο για φορτιση! Νομιζω το κορολα ειχε αλλη μια μεσα στο υποβραχιονιο, αλλα την εκοψαν αν δεν κανω λαθος.
-
EXEI KATAΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΟΣ, να δει βίντεο με τον μοχλό ταχυτήτων να μην είναι στο πάρκινγκ,δηλαδή με το αυτοκίνητο να κινείται..?? video in motion το λένε.
Κάτι Τούρκους είδα να το κάνουν βραχυκυκλώνοντας κάποιες επαφές.
Κάποιον που ρώτησα στην αντιπροσωπεία ανεπίσημα,αντέδρασε σαν τον Αδάμ που πήγαν να του δώσουν το μήλο..!!
Η πλάκα είναι πως είναι εντελώς απλή διαδικασία,κάπου βραχυκυκλώνουν κάποιον αισθητήρα προφανώς και χωρίς ρίσκο για τα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου.
Το θέμα είναι ποιος το ξέρει. -
Το πρόβλημα με τις θύρες usb είναι ότι, θα πρέπει να υποστηρίζει το λογισμικό της οθόνης αλλά και η ίδια η οθόνη περισσότερες από μια θύρες usb που να επιτρέπουν μεταφορά αρχείων (μουσική, βίντεο, carplay, android auto). Διαφορετικά βολεύεσαι με μια μόνο τέτοια θύρα, οι υπόλοιπες είναι μόνο για φόρτιση.
-
μπορείς να κάνεις ένα κοπο να δοκιμάσεις?
Το δοκίμασα και δεν δούλεψε! Δεν βρήκα κάποια ρύθμιση...οπότε για 100% σιγουριά, θα πρέπει να ρωτήσεις την εταιρεία που τα φτιάχνει.
Toyota Corolla 2019