-
Ίσως το επιπλέον βάρος της υβριδ.μπαταρίας -και του κινητήρα- κάνει τη διαφόρα υπέρ του ελαφρύτερου 1.5
-
Lap, μήπως έχεις πρόχειρη κάποια παραπομπή που λέει πως ακολουθεί τον κύκλο Άτκινσον;
Σκέτο πάρκινσον μπορεί..
-
Ψάχνοντας πληροφορίες για το Corolla διάβασα πως ο 2λιτρος κινητήρας του hybrid είναι και port και direct injection! Είναι κάτι που με είχε εντυπωσιάσει και στον Dragon του Focus καθώς δε φοβάσαι για καρβουνίλες και τα σχετικά που παρουσιάζονται με τα direct injection.
Ξέρει κάποιος αν ισχύει το ίδιο και στον 1.8;
Κοίτα να δεις που μου μπαίνουν σκέψεις... Ανορθόδοξες...
-
Να εξομολογηθείς...
-
Εντάξει η αλήθεια είναι πως αν το στεφτώ λογικά, 2λιτρο για 2ο είναι υπερβολή... Και τα 180 άλογα αχρείαστα για την χρήση που θα του κάνουμε. Αλλά με εντυπωσίασαν οι λεπτομέρειες και τα νούμερα του συγκεκριμένου μοτέρ/κιβωτίου.
-
Εντάξει την γλυτωσες.
-
**Νομίζω **πως όχι. Δες το βίντεο του AMD και πρόσεξε τους injectors. Αναζητώντας για τον 2zr-fxe βρίσκω στο ebay αυτούς μόνο. Κοιτάζω στην wikipedia το λήμμα για τους 2zr-fxe και δεν βρίσκω καμμία αναφορά στο d-4s, αλλά βρίσκω στο λήμμα για τον δίλιτρο. Από αυτά καταλήγω στο συμπέρασμα πως είναι χαρακτηριστικό της σειράς κινητήρων Dynamic Force.
-
..
Ξέρει κάποιος αν ισχύει το ίδιο και στον 1.8;
Κοίτα να δεις που μου μπαίνουν σκέψεις... Ανορθόδοξες...
Δεν είναι. Μόνο port injection. Όπως και ο 1,5 στο υβριδικό Yaris.
-
Αρχίζω και το ψάχνω και παιδιά..... Οντως η corolla η δίλιτρη..... Αυτοκινηταρα!!!!!
Τα εχει ΟΛΑ. Εκτός από πίσω χωρους.
Σε ΟΛΑ ΤΑ Αλλα...... ΚΟΡΥΦΗ
Εχει και manual ecvt;;;;
-
Το κρατας για 10 ετη, μετά δεν έχει φόρο πολυτελείας.... Σωστα;
Εχω την αισθηση πως στα 5 ετη πέφτει στο μισό ο φόρος πολυτελειας.
Απορώ πως δεν πολύ ακούγεται ως πρόταση εδώ στο forum
-
Εχει και manual ecvt;;;;
στα 26κ κανει και για sleeper car και τα paddles πρεπει να ειναι διασκεδαστικα, διλιτρο ομως, θα χασει αξια στην μεταπωληση.
-
ο φορος πολυτελειας πεφτει, και το τεκμηριο, αλλά δεν ξερεις ποτε αν θα βαλουν εκτακτη εισφορα στα λευκά δίλιτρα επειδη τους λοιπουν κατι εσοδα...
-
Για 2λιτρο,θα πληρώσεις 2200 (440Χ5) στην 1η 5ετία και 1540 (308Χ5) στη 2η 5ετία =3.740 συνολικά στα 10 έτη.
Αυτό με τα ισχύοντα.
-
Είναι όμως και υβριδικο. Δύσκολα να βαρέσουν κάτι που προωθούν.
Δηαλδη ακόμα και με τους φόρους αν μπορείς από τεκμήριο, ή μεταφέρεις κτλ μπορείς να το δεις και ως vfm.
Στα 27.000 είναι πλούσια εξοπλισμένο;
-
Στα 27.000 είναι πλούσια εξοπλισμένο;
Ναι, αλλά λοιπουν λογω βλακειας της ΤΗ καποια πραγματα οπως: αισθητηρες παρκαρίσματος, ναβι και blis. Όλα τα άλλα τα έχει.
-
Τα εχει ΟΛΑ. Εκτός από πίσω χωρους.
Touring sport
-
Καλά το ότι έχουν βάλει και το navi επί πληρωμή... Ξεφτύλα.
Ακόμα και το Lounge που πάει 28κ στο 1.8 hybrid sedan έχει έξτρα το navi ενώ έχει και ένα έξτρα πόσο για 'προεγκατασταση'. Ξεφτίλα. Βέβαια με 1 θύρα usb στην καμπίνα απλά θα πρέπει να τα κάνεις όλα μέσω κινητού. Άλλωστε το info του είναι χαλί μαύρο. Τελευταίες μέρες είδα να περνάνε android info adyer sales. Της Toyota είναι απλά άθλιο.
-
Νομίζω το GR Sport το 2λιτρο έχει αισθητήρες μπρος πίσω. Όχι;
Καλά το ότι έχουν βάλει και το navi επί πληρωμή... Ξεφτίλα.
-
Το ts εχει άλλο μεταξονιο;
Αν ναι ε τότε ρε παιδια..... Τι ψαχνόμαστε τόσο καιρό; Διλιτρο corolla hybrid η επιλογή για μη suv
-
το διλιτρο ειναι αυτοκινηταρα, με 26 χιλιαρικα active plus και θα μπορουσε να γινει κατω απο 25 αν επιστρεψει απο αυριο η εκπτωση που δινανε.
Οδηγωντας σημερα ενα Corolla Tsport (192 αλοδα vvtL-i) του 2004, το θεωρω ιδανικο διαδοχο για τη νεα αποχη, με 184 αλογα και paddles στο τιμονι οταν θες να πατησεις λιγο, και 5 λιτρα καταναλωση στην πολη για την καθημερινοτητα.
Δυστυχως το καιει ο φορος πολυτελειας που σημαινει οπως υπολογιστηκε παραπανω περιπου 3.800 εξτρα σε βαθος χρονου. Πόσο μλκες ειναι που δεν εχουν εξαιρεσει τα υβριδικα απο αυτη τη βλακεια.
Toyota Corolla 2019