-
Να πάρετε τις 'μάχες' σας σε άλλα νήματα από αυτοκινητάκια (π.χ. Σουτζούκια, τουλάχιστον μέχρι να γίνουν ΟΛΑ Τογιότα!!!), εδώ μιλάμε σοβαρά και για σοβαρά αυτοκίνητα!!
-
Κλαίω..
-
Αφού το είπαμε βρε γύρε: είσαι ανίκητος!
-
Θα κάνω swift στο γήπεδο για το πρωτάθλημα και οχι **fiesta. **
-
Ναι οκ, αλλά δεν μίλησε κανείς για suzuki.
Κρατήθηκα...
Αλεξ τα τρώει τα γκολακια ο harisma23 πάνω στην αγωνία του να την 'πει σε κάποιον'
Οι υπόλοιποι με τα likes μάλλον ειναι οι υπόλοιποι κατά καιρούς χαμένοι που έχουν φάει γκολακια και που ψάχνουν μια άτυπη στο μυαλό τους ρεβάνς. Μου θυμίζουν τις μεταμφιεσμένες γυναίκες στην ταινία με τους monty pythons στο απόσπασμα με τον λιθοβολισμό. Έχουν πλάκα.
-
Ναι οκ, αλλά δεν μίλησε κανείς για suzuki.
Κρατήθηκα...
Αλεξ τα τρώει τα γκολακια ο harisma23 πάνω στην αγωνία του να την 'πει σε κάποιον'
Οι υπόλοιποι με τα likes μάλλον ειναι οι υπόλοιποι κατά καιρούς χαμένοι που έχουν φάει γκολακια και που ψάχνουν μια άτυπη στο μυαλό τους ρεβάνς. Μου θυμίζουν τις μεταμφιεσμένες γυναίκες στην ταινία με τους monty pythons στο απόσπασμα με τον λιθοβολισμό. Έχουν πλάκα.
Απλά για ενημέρωση...
Το σωστό είναι Monty python...χωρίς s...κι ας είναι πολλοί
Υ.γ. Φανταστική ταινία!
-
Σωστό(ς) χωρίς το (ς) .
Φανταστική. Όλη η κοινωνία μας σε μια ταινία.
-
αααχχχχ κούλα(p)...
-
Καλησπέρα σε όλους,
έχετε παρατηρήσει αυτές τις ημέρες λόγω της αυξημένης θερμοκρασίας, να σας ανάβει η λυχνία πίεσης ελαστικών;
έχω πάει 3 φορές να ελέγξω την πίεση, άλλες φορές έχει παραπάνω άλλες φορές έχει λιγότερη πίεση.
Βάζω 36psi σε όλα μηδενίζω την λυχνία και την επόμενη ημέρα πάλι ανάβει.
Σήμερα πάλι τα ίδια, αφού εχθές το απόγευμα τα έλεγξα και έβαλα την σωστά πίεση.
Λέτε να τα έπαιξαν ο/οι αισθητήρες;
έχω το Corolla Hubrid Sedan 1.8
-
Μετράς την πίεση σε κρύο ελαστικό; Στο βιβλιαράκι λέει πολύ ξεκάθαρα να βάζεις αέρα και να ρυθμίζεις το σύστημα πίεσης με κρύα ελαστικά. Εξηγεί μαξ οδήγηση 1.5 χιλιόμετρο ή 3 ώρες παρκαρισμένο. Δεν το ήξερα καθώς πάντα στο βενζινάδικο ελέγχω και είναι σίγουρα πιο μακριά.
-
Μετράς την πίεση σε κρύο ελαστικό; Στο βιβλιαράκι λέει πολύ ξεκάθαρα να βάζεις αέρα και να ρυθμίζεις το σύστημα πίεσης με κρύα ελαστικά. Εξηγεί μαξ οδήγηση 1.5 χιλιόμετρο ή 3 ώρες παρκαρισμένο. Δεν το ήξερα καθώς πάντα στο βενζινάδικο ελέγχω και είναι σίγουρα πιο μακριά.
Σίγουρα είναι παραπάνω από 1.5χιλιόμετρο το βενζινάδικο που τα ελέγχω αλλά όχι παραπάνω από 5
-
-
Τα ελαστικά πάντα τα ελέγχουμε κρύα, γνωστό αυτό. Με την θερμοκρασία αυξάνεται η πίεση.
-
9 στα 10 βενζινάδικα έχουν μανόμετρα που δείχνουν λάθος πίεση. Οπότε μόνο με δικό μας μανόμετρο ελέγχουμε που ακόμα και λάθος να είναι (σπάνιο) τουλάχιστον είναι το 'ιδιο' λάθος κάθε φορά.
-
-
Πληροφορήθηκα ότι για τον Ιούλιο παραμένει το προωθητικό των 700 αλλά τον Αύγουστο θα πέσει στα 500.
-
Καλησπερα σας, μολις πριν 3 ημερες έκανα παραγγελία το καινούργιο Corolla hybrid 2.0L style με 17αρες ζάντες και με ενημερωσαν για παραλαβή απο τέλη Οκτώβρη.
Μετα απο αρκετό διάβασμα έχω κάποιες απορίες που θα ήθελα να με διαφωτίσετε ειδικά οσοι εχετε κάνει πρόσφατα αγορά.
-
Διαβάζω από κάποιους πως με την παραγγελία είχαν κάποια δώρα κτλ εκτος απο την έκπτωση του προωθητικου. Αυτά είναι της αντιπροσωπείας; Προσωπικά δεν είχα ενημερωθεί για κατι. Πχ τα πατακια και το μαρσπιε τα έβαλα έξτρα απο μονος μου. Ωστόσο απο την αντιπροσωπεία θεωρώ αρκετά ξηγημενοι μου ειπαν πως δε θα με χρεώσουν εξτρα για τις τοποθετησεις ολων των εξτρα που πήρα.
-
Το style έρχεται με 17αρες ζάντες, βλεπω πως αρκετοί λέτε πως υπάρχει πρόβλημα, πιστεύετε πως ειναι κατι που πρέπει να προσέξω;
-
Δεν έχω οδηγήσει ξανά υβριδικό αμαξι, οι μπαταρίες βγαζουν εύκολα προβλήματα ή πρεπει να.προσεχω κατι στην οδήγηση με βροχη; Πάντως εφόσον δίνουν 11 χρόνια εγγύηση στην υβριδική πιστεύω πως ειμαι καλυμμένος!
-
-
-
Διαβάζω από κάποιους πως με την παραγγελία είχαν κάποια δώρα κτλ εκτος απο την έκπτωση του προωθητικου. Αυτά είναι της αντιπροσωπείας; Προσωπικά δεν είχα ενημερωθεί για κατι. Πχ τα πατακια και το μαρσπιε τα έβαλα έξτρα απο μονος μου. Ωστόσο απο την αντιπροσωπεία θεωρώ αρκετά ξηγημενοι μου ειπαν πως δε θα με χρεώσουν εξτρα για τις τοποθετησεις ολων των εξτρα που πήρα.
-
Το style έρχεται με 17αρες ζάντες, βλεπω πως αρκετοί λέτε πως υπάρχει πρόβλημα, πιστεύετε πως ειναι κατι που πρέπει να προσέξω;
-
Δεν έχω οδηγήσει ξανά υβριδικό αμαξι, οι μπαταρίες βγαζουν εύκολα προβλήματα ή πρεπει να.προσεχω κατι στην οδήγηση με βροχη; Πάντως εφόσον δίνουν 11 χρόνια εγγύηση στην υβριδική πιστεύω πως ειμαι καλυμμένος!
Καταρχάς με το καλό να παραλάβεις, έκανες εξαιρετική επιλογή! Είναι αρκούντως γρήγορο και ταυτόχρονα οικονομικό, ιδανικό μοτέρ για αυτό το αυτοκίνητο!
-
Ορισμένοι έμποροι, πέρα από το προωθητικό της Τογιότα κάνουν κάποια επιπλέον έκπτωση και κάποια δώρα (π.χ. συναγερμό, φυμέ, κάλυμμα χώρου αποσκευών κλπ.). Μόνο η Πόλις δεν κάνει ή κάνει πολύ σπάνια.
-
Μια χαρά είναι με τις 17αρες. Το έχω οδηγήσει αρκετά και είναι πάρα πολύ άνετο (τρομερή ποιότητα κύλισης) και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Το αυτοκίνητο έχει μια χαρά πλαίσιο.
-
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σε οδήγηση με βροχή, αλίμονο! Η μπαταρία είναι κάτω από το πίσω κάθισμα. Δεν βγάζουν προβλήματα, μην σε ανησυχεί αυτό. Μόνο 2 πράγματα θέλουν προσοχή. Κάτω από τα πίσω καθίσματα (δεξιά ήα ριστέρα δεν θυμάμα) έχει τις γρίλιες για τον εξαερισμό της μπαταρίας, να προσέχεις να μην ις καλύπτεις με κάτι και δεν ψύχεται σωστά η μπαταρία. Και να μην σου πέσουν νερά στο κάθισμα (πολλά εννοώ) γιατί από κάτω είναι η μπαταρία.
-
-
Καλώς να σου έρθει! Γκαζιάρικο πολύ το δίλιτρο θα το ευχαριστηθείς. Μην ανησυχείς καθόλου για το υβριδικό. Διάβασε το βιβλιαράκι όταν σου έρθει να μάθεις το αυτοκίνητο και τα συστήματα ασφαλείας, τις διαφορές από τα συμβατικά κλπ αλλά στην πράξη γκάζι φρένο και αυτό είναι όλο.
-
Εντάξει καλό είναι να ακολουθούμε τις πιέσεις του κατασκευαστή που κάτι παραπάνω ξέρει από τον λαστιχα. Απλά δυστυχώς ο κατασκευαστής όταν ορίζει πιέσεις σε διάφορες συνθήκες και φορτία έχει στο μυαλό του την τέλεια άσφαλτο που δοκιμάζεται το αμάξι. Στις γειτονιές της χώρας που είναι σαν βομβαρισμενα τοπία που έχει να στρωθεί ενιαία άσφαλτος από τότε που ήταν χώμα αν πας όπως λέει ο κατασκευαστής έχεις κοπανηματα. Αντίθετα αν κινείσαι στις εθνικές οδούς εκεί ακολουθείς τις πιέσεις αλλιώς ο λαστιχας έχει δίκιο το 36 το κάνεις 32-33 και γλιτώνεις τα κοπανηματα.
-
Έχω φίλο που μένει μόνιμα στο Ρότερνταμ, και ψάχνεται για αμάξι. Έχει ερωτευτεί το 2λιτρο GR Sport station wagon. Το οδήγησε και μου είπε τα καλύτερα. Πρέπει να είναι δύναμη με τον 2λιτρο κινητήρα. Ακόμα και με CVT...
-
Πάντως μη λέμε συνέχεια για την άσφαλτο της Ελλάδας. Και σε παρά πολλές χώρες του εξωτερικού ιδιαίτερα σε Καναδά Αμερική βόρεια που έχει και πολλά κρύα και πολλές ζεστές οι λακκούβες είναι πολύ συχνό φαινόμενο... θέλω να πω οτι οι κατασκευαστές δεν έχουν ψευδαισθήσεις περί τέλειας ασφάλτου.
-
Obscured, με το καλό να παραλαβεις και να το χαρείς! Πολύ καλή επιλογή,πήρες υβριδικό με επιδόσεις για τις διαδρομές σου εκτός πόλης και με την πιο χαμηλή κατάναλωση -για τέτοια ιπποδύναμη και κυβισμό- στην πόλη..
Αν δεν ήταν η φορολογία του 2λιτρου εδώ (κι ένα επιπλέον μείον ο χώρος αποσκευών για όσους τον χρειάζονται),θα ήταν ότι καλύτερο! Με 25.000+ (active+) ή 26.000+ (style),παίρνεις καλοεξοπλισμένο αμάξι,με οικονομία full hybrid κι επιδόσεις focus 155hp ή giulietta 170hp (τα'χω δει συγκριτικά στο zeperfs) και καλή ανάρτηση πίσω.
Toyota Corolla 2019