-
Καλή ερώτηση, ευχαριστούμε για την πληροφόρηση Βασίλη. Αυτό λόγω μπαταρίας, σωστά;
Οι μπαταρίες είναι κάτω από το πίσω κάθισμα,αλλά στον χώρο του κινητήρα υπάρχουν το inverter και αρκετές πορτοκαλί καλωδιώσεις που περνάει ηλεκτρικό ρεύμα,οπότε δεν θα ήθελα να μείνει υγρασία σε αυτά τα σημεία.
Υ.Γ. Δεν νοείται καθαρό αυτοκίνητο,χωρίς καθαρό χώρο κινητήρα και καθαρούς θόλους-πάτωμα...
-
Υ.Γ. Δεν νοείται καθαρό αυτοκίνητο,χωρίς καθαρό χώρο κινητήρα και καθαρούς θόλους-πάτωμα...
Τι σχέση έχει η καθαριότητα του κινητήρα με τον χώρο του αυτοκινήτου; Ο καθαρός εσωτερικός χώρο είναι θέμα υγείας εκτός των άλλων. Το καθαρό χρώμα το βοηθάει να διατηρηθεί (κ ελάχιστα την αεροδυναμική). Ο καθαρός κινητήρας δεν βοηθάει κάπου ούτε προσφέρει κάτι, παρά μόνο στον μηχανικό Ισως. Μόνο κακό κάνει.
-
Το καθαρoγλιτσωμένο μοτέρ που έντεχνα εξαφανίζει διαρροές κτλ είναι καλή φάση για τον μαντρά τον **Bit **και εσύ κατά την απομάκρυνση από το ταμείο να τον tros. Οι θόλοι γίνονται λώκος σε χρόνο μηδέν εκτός αν το έχεις στην γυάλα. Ότι πάρει το πιεστικό άντε και λίγο αγάπη παραπάνω κάθε ένα-δύο χρόνια.
Το πάτωμα από κάτω αν φάει το αλάτι του ας πούμε έχει νόημα να το σηκώσουμε και να το περιποιηθούμε λιγάκι. Και αυτό κατά περίπτωση δηλαδή.
Από εκεί και πέρα ότι αγαπάει ο καθένας, μιας και όλοι μας έχουμε τα προσωπικά μας 'κολλήματα'.
-
ΜΗΝ Πλένετε Τον Κινητήρα ... την τελευταία φορά σε ενα corsa cdti βραχυκύκλωσαν δυο μπεκ τα οποία επανήλθαν μετά από δυο ημέρες όταν στέγνωσαν και η πλακέτα των προθερμάνσεων η οποία δεν επανήλθε αλλά αντικαταστάθηκε με μεταχειρισμένη + 1 μπαταρία (ξελιγώθηκε από τα άπειρα μιζαρίσματα) + εργατικά... 300€ βγήκε το κ@λ@ πλύσιμο!
-
Δεδομενου οτι η toyota συνηθιζει να κανει facelift καθε 3 χρονια, και το corolla αρχισε να πωλειται στην Ευρωπη Ιανουαριο του 2019 (Ιαπωνια 6 μηνες νωριτερα) , εχει ακουστει τιποτα για facelift τελος του ετους/αρχες 2022?
-
Δεν έχει ακουστεί κάτι ακόμα αλλά και εγώ κάπου μέσα του 2022 αναμένω το F/L της Corolla. Πιστεύω θα εξαρτηθεί και από το πως πάνε οι πωλήσεις, για το εαν θα παρουσιαστεί αρχές, μέσα ή τέλος του 2022.
-
Έχει κανεις γνώμη για το εργοστασιακό σύστημα αισθητήρων πάρκινγκ; Βλέπω διάφορους κωδικούς στο διαμορφωτή και βγαίνει γύρω στο χιλιάρικο...
-
Σε ποιες περιπτώσεις δεν σε καλύπτει η κάμερα οπισθοπορείας και χρειάζεσαι αισθητήρες; Μην μου πεις στο απόλυτο σκοτάδι γιατί η όπισθεν έχει λευκή λάμπα και φαίνεται που πας
-
Δεν έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στην κάμερα επειδή έχει ευρθγωνικο φακό κάτι που βοηθά να βλέπεις περιμετρικά αλλά όταν πλησιάζεις στο εκατοστό δεν ξέρεις αν αυτό που βλέπεις στην οθονη είναι ακριβώς το ίδιο και στην πραγματικότητα. Εκεί και εγω θα ήθελα αισθητήρες.
-
Για μπροστά θέλω αισθητήρες, και για τα πλαϊνά /γωνιές. Καλή η κάμερα αλλά έχει νεκρά σημεία.
-
ΟΙ ΑΣΘΗΤΗΡΕΣ ΠΑΙΔΙΑ, καταγράφουν μέχρι τους 30 πόντους απόσταση, δεν δείχνουν κάτι επιπλέον αν πας πιο κοντά,συνεχίζουν να έχουν τον ήχο αυτόν του τερματισμού τον πιο έντονο. Η κάμερα σε αυτό,στο θέμα απόσταση ίσως είναι λίγο καλύτερη..Εβαλα αισθητήρες μπροστά πίσω με ήχο και ένδειξη οπτική που κλείνει αν θες και ησύχασα.Έτσι κι αλλιώς αν δεν έχεις διακόπτη να τους κλείνεις,πιθανόν να γίνονται πολύ ενοχλητικοί σε μποτιλιαρίσματα,πέρασμα ανθρώπων κοντά από το αυτοκίνητο κ.λ.π.
ΕΒΑΛΕ ΚΑΝΕΙΣ ασύρματο σύστημα μέτρησης της πίεσης των ελαστικών..?? Διότι αυτό του αυτοκινήτου ούτε ποιο ελαστκό έχει θέμα δείχνει,ούτε τις πιέσεις πόσο είναι και εάν χρειάζεται αέρα κάποιο λάστιχο και πόσο.....
-
Τόσο καιρό πήγαινα με λειτουργία Eco/Normal και πρόσφατα δοκίμασα το Sport. Εξεπλάγην με το ποσό πιο 'νευρικό' έγινε το αμάξι. Ο βενζινοκινητήρας είναι πάντα εκεί γύρω στις 2000 στροφές και με λίγο γκάζι τσιμπάει. Δεν είναι για κάθε μέρα αλλά όταν θες αλλάζει όλο το αυτοκίνητο.
Επίσης, το ACC είναι ποίημα στην κίνηση. Φτάνει να έχεις το νου σου στα φανάρια και στις διαβάσεις πεζών!
-
Πάντως οι αισθητήρες στο 2.0ts είναι μαγεία.
Σήμερα παρκαρισμένος στα 10εκ από το μπροστινό τοίχο, αντί να βάλω όπισθεν εβαλα drive., ευτυχώς φρέναρε μόνο του. Με άλλο αμάξι θα έκλαιγα τωρα
Αντε να πας μετά σε άλλο αμάξι χωρίς τέτοια gadget μετά... Πρόβλημα
-
-
Αυτοί είναι οι εργοστασιακοί ή το πρόσθετο κιτ που επιλέγεις; Αν είναι έτσι και φρενάρει και μόνο του αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω!
-
Αυτοί είναι οι εργοστασιακοί ή το πρόσθετο κιτ που επιλέγεις; Αν είναι έτσι και φρενάρει και μόνο του αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω!
ΣΤΗΝ ΤΟΥΟΤΑ ,μου είπαν ότι λίγο πολύ δεν μπορούν να προσθέσουν τους εργοστασιακούς αισθητήρες κατόπιν της αγοράς του αυτοκινήτου ..!!! Όσο για την τιμή,μπερδεμένη η απάντηση και στα ύψη.Οι άνθρωποι μου είπαν για παραγγελία ,μεγάλο κόστος κ.λ.π...και με παρέπεμψαν στην αγορά έξω.Στο προηγούμενο μου αυτοκίνητο που είχα τοποθετήσει και πάλι after market, ΔΩΡΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, τους είχα επί 6 χρόνια μέχρι να το δώσω χωρίς κανένα πρόβλημα...!!!!
Όμως δεν νομίζω ότι με 100 - 150 ευρώ που θα έβαζε κάποιος τους καλύτερους από έξω δεν θα είχε εξ ίσου καλή προστασία...!!! Με 175 ευρώ ,που θα μπορούσα και με λιγότερα τοποθέτησα μπροστά και πίσω ,στο χρώμα των προφυλακτήρων με οθόνη ενδείξεων μικρή και διακριτική που την βάζεις όπου θέλεις και με διακόπτη ενεργοποίησης χαμηλά αριστερά του οδηγού,ακόμα και για τον ήχο, εκεί που βρίσκονται οι διακόπτες του αυτοκινήτου...!!! Δουλεύουν και αυτόματα από μόνοι τους,αλλά και απενεργοποιούνται από διακόπτη για να μη γίνονται ενοχλητικοί.
Τώρα αν για να βάλεις τους γνήσιους θέλεις μια περιουσία ή και να λύσεις το μισό αμάξι...??
Όπως τόλμησα και ρώτησα για το gps και πήδηξα,1000+ ευρώ για να προσθέσω την πλακέτα του εργοστασιακού gps..!!! Για την οποία μετά από 3 χρόνια θα έπρεπε να πληρώνω περίπου 150 ευρώ το χρόνο για αναβάθμιση στην τογιότα...!!!! ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ AUTO ANDROID, ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ CAR-OS ΓΙΑ IPHONE....!!!! Πήρα κι εγώ το apple carplay το φουλ με 20 ευρώ το χρόνο συνδρομή και έχω τα πάντα...!!!Σε 10 χρόνια αν υπάρχω ,θα έχω δώσει 200 ευρώ έχοντας 1000 πράγματα στο αυτοκίνητο μου,πολλά gps, ραδιόφωνα κ.λ.π....!!!!!Ακόμα η σύνδεση είναι ενσύρματη,αλλά αυτό δεν ενοχλεί και πολύ.
Από τη στιγμή που παρέχεται πλέον αυτή η υπηρεσία και επίσημα ,δεν νομίζω ότι αξίζει με τίποτε να πληρώνει κανείς κατά την αγορά του αυτοκινήτου για gps, το οποίο δυστυχώς πάει πακέτο και με κάποια άλλα πράγματα,αλλά χρεώνει πάνω από 1000 ευρώ διαφορά στην έκδοση για να το έχεις εργοστασιακά...!!!!
-
Terry με μπέρδεψες.
-
οι εργοστασιακοί που βάζουμε σαν πακέτο κατά την παραγγελία ειναι αυτοί που έδειξε ο s2000 ή κάτι άλλο; Αν ξέρεις!
-
Δεν κατάλαβα τι συνδρομή πληρώνεις για Apple CarPlay. Είναι ενσωματωμένο με όλα τα iPhone, η Apple δε σε χρεώνει. Έχεις google maps, Apple Maps δωρεάν. Εσύ που και γιατί πληρώνεις το 20αρι;
-
Χάζευα τα manual για την εγκατάσταση του κιτ αισθητήρων έχει όντως πολύ δουλειά. Αλλά και οι aftermarket δε χρειάζεται να σου λύσουν το αυτοκίνητο; Καλώδια διακόπτες οθόνες κλπ;
-
-
οι εργοστασιακοί ειναι.
-
παιδια, νομιζω οτι εχετε μπλεξει κατι...
Αλλο οι εργοστασιακοι αισθητηρες που ειναι σε συνεργασια και με τα φρενα και εχεις το αυτοματο φρεναρισμα κλπ και αλλο οι αισθητηρες που βαζεις μετα σου τους κανουν δωρο απο την αντιπροσωπια πχ γιατι κοστιζουν 100 ευρω και το μονο που κανουν ειναι να σφυρανε...
-
ναι σωστα
παιδια, νομιζω οτι εχετε μπλεξει κατι...
Αλλο οι εργοστασιακοι αισθητηρες που ειναι σε συνεργασια και με τα φρενα και εχεις το αυτοματο φρεναρισμα κλπ και αλλο οι αισθητηρες που βαζεις μετα σου τους κανουν δωρο απο την αντιπροσωπια πχ γιατι κοστιζουν 100 ευρω και το μονο που κανουν ειναι να σφυρανε...
Toyota Corolla 2019