-
Αυτό που κατάλαβα είναι ότι αν δεν έχεις έκδοση με nav δεν μπορείς να κάνεις εγγραφή. Εγώ δεν έχω nav
Όχι ακόμα, αλλά θα το δοκιμάσω και θα σου πω.
Μια ερώτηση και από εμένα, μια και σε βρήκα.
Στη εφαρμογή λεει να κάνεις register και το multimedia device. Αυτό δεν το έχω κάνει, γιατι δεν μπορω, αφού οι οδηγίες που έχει δεν ταιριάζουν με το δικό μου σύστημα. Είναι μοντέλο του 21 εμένα και δεν έχει τις ίδιες επιλογες με αυτά που διενχνει
Εσύ το έχεις κάνει αυτό το registration???
-
Για να λειτουργήσει η MyT, απαιτεί ενέργειες και από την πλευρά του πωλητή. Επικοινώνησε μαζί τους και ζήτησε τους να το ενεργοποιήσουν.
Είχα ταλαιπωρηθεί αρκετά μέχρι να το ενεργοποιήσουν, γιατί είχα αγοράσει τον Μάιο του 19 και δεν γνώριζαν. Για τον ίδιο λόγο δεν έχω ακόμα το android auto, αλλά το MyT δουλεύει ακόμα.
-
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, σήμερα όλα τα τηλέφωνα με type c είσοδο είναι ,άλλο πράγμα φταίει ή το καλώδιο δεν είναι για data ή το λειτουργικό της οθόνης θέλει αναβάθμιση που το βρίσκω απίθανο σε αυτοκίνητο από το 2020 και μετά.Να έχετε πέσει σε οθόνη τόσο παλιά ..?? Αλλιώς κάτι κάνετε ΛΑΘΟΣ...!!!
Πάντως αφήστε το type c δεν φταίει σε τίποτε ,κι εγώ ένα note-8 έχω και μια χαρά δουλεύει...!!!
Όσο για το i-phone επειδή έχω και τα δύο, ΝΑΙ συνδέεται πολύ πιο εύκολα για όσους δεν ξέρουν,όμως το auto android είναι αρκετά καλύτερο από το CarOS αν και τα δύο έχουν το Waze πρόγραμμα πλοήγησης πιο εύχρηστο που συνεργάζεται με φωνητικές εντολές ΑΨΟΓΑ..!!!
Το δε CarOS του i-phone παρότι έχει δωρεάν πρόσβαση για να δουλέψει καλά θέλει ΣΥΝΔΡΟΜΗ, αυτά να τα λέμε...!!!
Το android τζάμπα είναι το καημένο ,συνδέεσαι στο ίντερνετ ,κατεβάζεις τη διαδρομή και μετά κλείνεις τα δεδομένα και σε πάει εκεί που θέλεις..!!
Δουλεύω μόνο google maps για πλοήγηση. Και πάντα on-line γιατί θέλω πληροφορίες για την κίνηση. Αν κλείσεις τα δεδομένα δεν τις έχεις. Άλλωστε καταναλώνει ελάχιστα δεδομένα
Συνδρομή εδώ και 2 χρόνια δεν μου έχει ζητήσει σε κάτι.
-
terryp117 wrote:
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, σήμερα όλα τα τηλέφωνα με type c είσοδο είναι ,άλλο πράγμα φταίει ή το καλώδιο δεν είναι για data ή το λειτουργικό της οθόνης θέλει αναβάθμιση που το βρίσκω απίθανο σε αυτοκίνητο από το 2020 και μετά.Να έχετε πέσει σε οθόνη τόσο παλιά ..?? Αλλιώς κάτι κάνετε ΛΑΘΟΣ...!!!
Πάντως αφήστε το type c δεν φταίει σε τίποτε ,κι εγώ ένα note-8 έχω και μια χαρά δουλεύει...!!!
Όσο για το i-phone επειδή έχω και τα δύο, ΝΑΙ συνδέεται πολύ πιο εύκολα για όσους δεν ξέρουν,όμως το auto android είναι αρκετά καλύτερο από το CarOS αν και τα δύο έχουν το Waze πρόγραμμα πλοήγησης πιο εύχρηστο που συνεργάζεται με φωνητικές εντολές ΑΨΟΓΑ..!!!
Το δε CarOS του i-phone παρότι έχει δωρεάν πρόσβαση για να δουλέψει καλά θέλει ΣΥΝΔΡΟΜΗ, αυτά να τα λέμε...!!!
Το android τζάμπα είναι το καημένο ,συνδέεσαι στο ίντερνετ ,κατεβάζεις τη διαδρομή και μετά κλείνεις τα δεδομένα και σε πάει εκεί που θέλεις..!!
Δουλεύω μόνο google maps για πλοήγηση. Και πάντα on-line γιατί θέλω πληροφορίες για την κίνηση. Αν κλείσεις τα δεδομένα δεν τις έχεις. Άλλωστε καταναλώνει ελάχιστα δεδομένα
Συνδρομή εδώ και 2 χρόνια δεν μου έχει ζητήσει σε κάτι.
Eγώ μόλις το πέρασα στο i-phone μου έβγαλε κατευθείαν σε επιλογή αγοράς του προγράμματος.Οι χάρτες δουλεύουν ΝΑΙ, όπως τα λες με ιντερνετ,τώρα το τι παρέχει ΕΠΙΠΛΕΟΝ ζητώντας χρήματα, ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ και δεν ξέρω.Τα γραφικά του δεν μου άρεσαν καθόλου τη δουλειά του την κάνει εννοείται,αν βρεθείς όμως σε κάποιο βουνό κ.λ.π.....που δεν θα έχεις σήμα δεν θα δουλέψει υποθέτω.Τα δοκίμασα και τα δύο ,είναι πολύ πιο εύκολο στο στήσιμο,απλά περνάς το app και δουλεύει,ενώ το android απαιτεί κάποια διαδικασία ,όπως τη χρήση vpn για το στήσιμο γιατί δεν υποστηρίζεται επίσημα στη χώρα μας, κ.λ.π..αλλά είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ και πολύ πιο ενημερωμένο και δωρεάν...!! Όλοι ξέρουμε ποια είναι η πολιτική σχετικά με τα προγράμματα που παρέχουν τα i-phones σε σχέση με τα android...!!!Το ένα τηλέφωνο δε το βρίσκεις με 80-100 ευρώ και το άλλο το φθηνότερο από 400 ...!!! Θα ήταν δυνατόν στο συγκεκριμμένο θέμα να ίσχυε κάτι διαφορετικό..??
Πάντως δεν είναι λύση να πάς να αγοράσεις μεταχειρισμένο i-phone, που για να βρεις κανένα 5-6 ετών 6άρι θες από 250 ευρώ και πάνω για να έχεις πλοήγηση στην οθόνη. Ή προσπαθείς και μαθαίνεις πως στήνεται το auto android που προσφέρθηκαν να το κάνουν στην Τογιότα κατευθείαν με την αγορά του αυτοκινήτου,ή εάν θέλεις πάς έξω στην αγορά και παίρνεις με 400 ευρώ μια οθόνη, που κυκλοφορούν ΠΛΗΡΩΣ ΣΥΜΒΑΤΕΣ με το αυτοκίνητο μας, η οποία θα έχει επάνω τα πάντα.....τηλεόραση,πλοήγηση κ.λπ...!!! Και πιστέψτε με είναι πολύ απλό και εύκολο να αντικατασταθεί,μην σκέφτεστε ότι θα σας διαλύσουν το αυτοκίνητο, ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...!!! Σε ερώτηση μου δε στην αντιπροσωπεία εάν θα έχω θέμα με την εγγύηση,η απάντηση ήταν σαφής ,εννοείται μόνο στο συγκεκριμμένο πράγμα που άλλαξα,δεν θα πάθει δηλαδή ο κλιματισμός π.χ. κάτι να μου πούνε δεν τον φτιάχνουμε, μην τρελλαθούμε...!!! Αν ήταν έτσι και οι αισθητήρες που περνάμε για το πάρκινγκ, θα μας έλεγαν χάνετε την εγγύηση στα ηλεκτρικά...!!!
-
Eγώ μόλις το πέρασα στο i-phone μου έβγαλε κατευθείαν σε επιλογή αγοράς του προγράμματος.Οι χάρτες δουλεύουν ΝΑΙ, όπως τα λες με ιντερνετ,τώρα το τι παρέχει ΕΠΙΠΛΕΟΝ ζητώντας χρήματα, ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ και δεν ξέρω.Τα γραφικά του δεν μου άρεσαν καθόλου τη δουλειά του την κάνει εννοείται,αν βρεθείς όμως σε κάποιο βουνό κ.λ.π.....που δεν θα έχεις σήμα δεν θα δουλέψει υποθέτω.Τα δοκίμασα και τα δύο ,είναι πολύ πιο εύκολο στο στήσιμο,απλά περνάς το app και δουλεύει,ενώ το android απαιτεί κάποια διαδικασία ,όπως τη χρήση vpn για το στήσιμο γιατί δεν υποστηρίζεται επίσημα στη χώρα μας, κ.λ.π..αλλά είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ και πολύ πιο ενημερωμένο και δωρεάν...!! Όλοι ξέρουμε ποια είναι η πολιτική σχετικά με τα προγράμματα που παρέχουν τα i-phones σε σχέση με τα android...!!!Το ένα τηλέφωνο δε το βρίσκεις με 80-100 ευρώ και το άλλο το φθηνότερο από 400 ...!!! Θα ήταν δυνατόν στο συγκεκριμμένο θέμα να ίσχυε κάτι διαφορετικό..??
Αν και το θέμα δεν είναι androis vs ios, επειδή η συνδεσιμότητα είναι σημαντική ας αναλύσουμε λίγο παραπάνω.
1ον ΑΝ κατεβάσεις το google maps από το σπίτι σου, και επιλέξεις περιοχή, έχεις offline κανονικά τους χάρτες. Απλά χωρίς πληροφορίες κίνησης κλπ. Προσωπικά έχω επιλέξει σχεδόν όλη τη Μακεδονία με 'κόστος' χωρητικότητας 70mb
2ον 3 εφαρμογές που πληρώνω στο iphone, τις πλήρωνα και στο android. Φουστιά ότι δεν μεταφέρετε η συνδρομή, εφόσον το mail είναι ίδιο. Δηλαδή μια εφαρμογή για τον καιρό, μια για το ποδήλατο και μια το spotify. Δεν έχω δώσει cent για τίποτα άλλο(πέραν της μηνιαίας συνδρομής για το cloud, που ήθελα 200gb). Τα ακούω από μη χρήστες iphone από άγνοια. Αν όπως λες έχεις iphone, πες μου ποια εφαρμογή έχεις πληρώσει στο ios που είναι δωρεάν στο android. Σε κάποιες εγκαταστάσεις εφαρμογών, σου λέει για ενδεχόμενες χρεώσεις. Αν παίζεις candy crash και αγοράζεις ζωές , δεν σε χρεώνει το ios.
3ον η συνδεσιμότητα του android με τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι ΓΤΠ. Το καλοκαίρι έδωσα το datsun στην πεθερά μου να πάει με φίλους στα βουνά. Έφαγε μισή ώρα και δεν μπόρεσε να το συνδέσει. Ευτυχώς το ford έχει και δικό του gps και χάρτες και έβγαλε άκρη. Όταν γύρισε έκατσα 10 λεπτά να το συνδέσω. Την επόμενη μέρα που το ξαναπήρε ήταν κομπλέ. Δηλαδή πόσο δύσκολο είναι για το android να κάνει το αυτονόητο;;; Συνδέω το κινητό ΜΕ καλώδιο στο αμάξι ---> παίζει το κινητό στην οθόνη του αυτοκινήτου.....
-
Η Τογιότα λέει για αλλαγή λαδιών κάθε 15000χμ αλλά τα θεωρώ πολλά. Εγώ σκέφτομαι να αλλάξω τα πρώτα λάδια στα 3000χμ και μετά κάθε 7500χμ. Σε όσα αμάξια είχαμε στην οικογένεια έτσι κάναμε και πότε δεν έκαιγαν λάδι αν και είχαν 300000χμ. Το θέμα είναι πόσο χρεώνει η αντιπροσωπεία την αλλαγή λαδιών και φίλτρου. Θα τους ρωτήσω αν κάνουν έκπτωση αν κάνω συχνότερες αλλαγές λαδιών και φίλτρου
-
Η Τογιότα λέει για αλλαγή λαδιών κάθε 15000χμ αλλά τα θεωρώ πολλά. Εγώ σκέφτομαι να αλλάξω τα πρώτα λάδια στα 3000χμ και μετά κάθε 7500χμ. Σε όσα αμάξια είχαμε στην οικογένεια έτσι κάναμε και πότε δεν έκαιγαν λάδι αν και είχαν 300000χμ. Το θέμα είναι πόσο χρεώνει η αντιπροσωπεία την αλλαγή λαδιών και φίλτρου. Θα τους ρωτήσω αν κάνουν έκπτωση αν κάνω συχνότερες αλλαγές λαδιών και φίλτρου
-
Η Τογιότα λέει για αλλαγή λαδιών κάθε 15000χμ αλλά τα θεωρώ πολλά. Εγώ σκέφτομαι να αλλάξω τα πρώτα λάδια στα 3000χμ και μετά κάθε 7500χμ...
κοίτα το παρακάτω βίντεο και ο μουσάτος συμφωνεί μαζί σου και συστήνει αυτό ακριβώς
για το κοστολόγιο μη φοβάσαι παίρνεις τα λάδια από το εμπόριο και πας σε συνεργείο έξω ,στην toyota θα πηγαίνεις μόνο για το 'επίσημο ' service , για την σφραγίδα . Επίσης μη κάνεις το λάθος και σου φανούν λεπτά τα 0W-20 αυτά και μόνο αυτά θα βάζεις ,αυτοκίνητο του ΄21 είναι
-
Αλλαγή λαδιών κάθε 15.000 χλμ σε σύγχρονα μοτέρ και νέας τεχνολογίας λάδια, το λες και σύντομο διάστημα, όχι μεγάλο!
-
Αλλαγή λαδιών κάθε 15.000 χλμ σε σύγχρονα μοτέρ και νέας τεχνολογίας λάδια, το λες και σύντομο διάστημα, όχι μεγάλο!
Αν δεις το βίντεο ο μηχανικός λέει οχι ,το 3ο ελατήριο για τα λάδια στο εμβολο είναι low tension για λόγους ρύπων/ κατανάλωσης και δημιουργεί πολλά προβλήματα αν ακολουθείς το πρόγραμμα της toyota .
Λύση , θεωρείς οτι το αυτοκίνητο είναι στην λίστα σκληρής χρήσης και κάνεις τις αλλαγές λαδιών στα 7500 χιλ , το πρόβλημα λύθηκε , από ότι λέει έχει ανοίξει πολλά μοτέρ και ξέρει τι προτείνει .
-
Η αλλαγη λαδιων με τα πολλα χιλιομετρα εχει ως βαση περισσοτερα τις τιμες leasing και του μισθωματοκαι λιγοτερο την μακροζωία. Τα λαδια ιδιαιτερα στην ελλαδα με την ζεστη κτλ μετα τα 7.500 εγω θα τα αλλαζα.
-
REALZEUS wrote:
Αν δεις το βίντεο ο μηχανικός λέει οχι ,το 3ο ελατήριο για τα λάδια στο εμβολο είναι low tension για λόγους ρύπων/ κατανάλωσης και δημιουργεί πολλά προβλήματα αν ακολουθείς το πρόγραμμα της toyota .
Λύση , θεωρείς οτι το αυτοκίνητο είναι στην λίστα σκληρής χρήσης και κάνεις τις αλλαγές λαδιών στα 7500 χιλ , το πρόβλημα λύθηκε , από ότι λέει έχει ανοίξει πολλά μοτέρ και ξέρει τι προτείνει .
Μόνο που αναφέρεται σε περίπτωση υπέρβαση του προβλεπόμενου χρονικού διαστήματος αλλαγών ή λειτουργίας σε αντίξοες συνθήκες. Δεν λέει ότι δημιουργείται πρόβλημα αν ακολουθείς το πρόγραμμα της Toyota!
-
Δεν καταλαβαίνω πως θα ήταν δυνατόν να ρισκάρει η τογιότα το όνομα της και την αξιοπιστία της προτείνοντας αλλαγές λαδιών που δεν θα ήταν επαρκείς ανά τα χλμ....!!!
Επίσης θα έπρεπε να λάβουμε υπ'όψιν μας και το ότι όταν γράφει ένα αυτοκίνητο ότι έκανε 15000 χλμ. για παράδειγμα για πόσα από αυτά δούλεψε το μοτέρ βενζίνης και πόσα το ηλεκτρικό...!!! Το δικό μου έκανε 1770 χλμ. έως τώρα και το 62/100 είναι μέχρι στιγμής με το ηλεκτρικό μοτέρ,δηλαδή δούλεψε για 1100χλμ. και της βενζίνης έκανε 670 χλμ. ΜΟΝΟ...!!! Αυτά δεν πρέπει να τα υπολογίσουμε όταν πάμε να αλλάξουμε λάδια..??
Αν λοιπόν έκανα αυτές τις 15000 χλμ. ας πούμε σε ένα χρόνο,τα 9300 θα ήταν με το ηλεκτρικό μοτέρ και μόνο 5700χλμ. θα γινόταν από το μοτέρ βενζίνης. ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.Κάθε πότε να τα αλλάζω ,κάθε μήνα..??
-
H toyota και ολες οι αυτοκινητοβιομηχανιες θεωρουν φυσιολογικο να καίει 1 λιτρο ανα 1500χμ. Στα 15000χμ ισως να αλλαζα αν οδηγουσα μονο στην εθνική αλλα και παλι πολλα ειναι. Με το σταματα-ξεκινα φθειρεται ο κινητηρας. Το προβλημα ειναι οι τιμες που σε χρεωνουν στην αντιπροσωπεια. Εκτος αντιπροσωπειας με 50ε αλλαζεις λαδια και φίλτρο. Στην αντιπροσωπεια θες 120ε. Οποτε θα προσπαθήσω να παρω εκπτωση αν τους πω οτι θα αλλαζω καθε 7500χμ
-
H toyota και ολες οι αυτοκινητοβιομηχανιες θεωρουν φυσιολογικο να καίει 1 λιτρο ανα 1500χμ. Στα 15000χμ ισως να αλλαζα αν οδηγουσα μονο στην εθνική αλλα και παλι πολλα ειναι. Με το σταματα-ξεκινα φθειρεται ο κινητηρας. Το προβλημα ειναι οι τιμες που σε χρεωνουν στην αντιπροσωπεια. Εκτος αντιπροσωπειας με 50ε αλλαζεις λαδια και φίλτρο. Στην αντιπροσωπεια θες 120ε. Οποτε θα προσπαθήσω να παρω εκπτωση αν τους πω οτι θα αλλαζω καθε 7500χμ
Θα πάρεις ένα @@.... Δεν ασχολούνται με αυτά τα ποσά. ¨Εχουν ένα σκασμό υπαλλήλους και έξοδα που δεν έχει ο μαστρο-Μήτσος με μια ράμπα.
Αν εσύ θες να αλλάζεις λάδια κάθε 7500χλμ, πήγαινε σε ένα βενζινάδικο και άλλαζέ τα. Και την ετήσια αλλαγή την κάνεις στην αντιπροσωπεία για την εγγύηση.
-
Αυτό ^
-
Πήρα και προσφορά με το πρόγραμμα Flex. Θέλει 30% (κατ΄ ελάχιστο) προκαταβολή και η δόση (με 30%) βγαίνει €220 και η τελευταία δόση baloon στα €10.200. Και υπάρχουν 3 επιλογές για την τελευταία δόση: α) το δίνεις σε αυτά τα χρήματα στην Toyota και εξοφλείται η δόση (προφανώς ΔΕΝ συμφέρει!!), β) εξοφλείς μόνος σου την δόση (με μετρητά ή πουλώντας το αυτοκίνητο ιδιωτικά, π.χ. στις €14.000) και γ) βάζεις σε νέο δάνειο την τελευταία δόση. Το πρόγραμμα είναι από την Eurobank.
Καλύτερο από το Basic, αλλά και πάλι το Leasing δείχνει να συμφέρει περισσότερο με την υπόθεση ότι σε 4 χρόνια η Corolla θα πωληθεί στις €14.000. Τότε έχει ακριβώς ίδιο κόστος με το Leasing (εκτός απροόπτου). Εαν πωληθεί πιο ακριβά, η όποια διαφορά είναι κέρδος έναντι του Leasing ενώ εαν πωληθεί φτηνότερα συμφέρει το Leasing.
Και στις 2 περιπτώσεις, το κόστος για την 4ετία φτάνει τις €16.000 με όλα μέσα (εκτός καυσίμων προφανώς).
-
ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ, βγάλτε τα συμπεράσματα σας.
Όλοι ξέρουμε ότι υπάρχουν διάφορα επίπεδα εξοπλισμού και τα πληρώνουμε ανάλογα, ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να έρχονται τα αυτοκίνητα στην Ελλάδα χωρίς το απαραίτητο κιτ πρώτων βοηθειών ,τριγώνου κ.λ.π...??
Σας παραθέτω ένα βιντεάκι που δείχνει πως πρέπει να είναι εξοπλισμένο το αυτοκίνητο σας με τα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ που προβλέπει και ο Κ.Ο.Κ....!!!
Όταν λοιπόν παρέλαβα,είχε μόνο το κομπρεσέρ το υγρό για το ελαστικό και τον γάντζο που βιδώνουν σε περίπτωση που θα χρειαστεί ρυμούλκηση...!!! ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...!!!
Εσείς όταν παραλάβατε το αυτοκίνητο σας υπήρχαν..?? Για να ξέρω να τα ζητήσω....χα.......χα.......χα......χα....Απορία λοιπόν,μόνο στο δικό μου έλειπαν..??
ΥΓ. Υπ'όψιν ότι αν θέλει ο τροχαίος που θα σας κάνει έλεγχο σας γράφει εάν δεν τα έχετε ....!!!!!
-
Πήρα και προσφορά με το πρόγραμμα Flex. Θέλει 30% (κατ΄ ελάχιστο) προκαταβολή και η δόση (με 30%) βγαίνει €220 και η τελευταία δόση baloon στα €10.200. Και υπάρχουν 3 επιλογές για την τελευταία δόση: α) το δίνεις σε αυτά τα χρήματα στην Toyota και εξοφλείται η δόση (προφανώς ΔΕΝ συμφέρει!!), β) εξοφλείς μόνος σου την δόση (με μετρητά ή πουλώντας το αυτοκίνητο ιδιωτικά, π.χ. στις €14.000) και γ) βάζεις σε νέο δάνειο την τελευταία δόση. Το πρόγραμμα είναι από την Eurobank.
Καλύτερο από το Basic, αλλά και πάλι το Leasing δείχνει να συμφέρει περισσότερο με την υπόθεση ότι σε 4 χρόνια η Corolla θα πωληθεί στις €14.000. Τότε έχει ακριβώς ίδιο κόστος με το Leasing (εκτός απροόπτου). Εαν πωληθεί πιο ακριβά, η όποια διαφορά είναι κέρδος έναντι του Leasing ενώ εαν πωληθεί φτηνότερα συμφέρει το Leasing.
Και στις 2 περιπτώσεις, το κόστος για την 4ετία φτάνει τις €16.000 με όλα μέσα (εκτός καυσίμων προφανώς).
Οπως το σκεφτομαι εγω, το balloon συμφερει (σε σχεση με δοσεις) μονο σε περιπτωσεις αβεβαιοτητας που φοβασαι πιθανη μεγαλη απαξιωση του αυτοκινητου. Πχ σε κανενα diesel/φυσικο αεριο, οποτε αναβαλεις την αποφαση μια τετραετια και τοτε βλεπεις αν θες να το κρατησεις ή αν εχουν εχει γυρισει ο κοσμος αναποδα πχ τους το γυρνας και ουτε γατα ουτε ζημια...
Σε σχεση με leasing δε ξερω, αλλα πιθανον εκει η φακα να ειναι οτι στο τελος της τετραετιας η εξαγορα του leasing να ειναι αισθητα μεγαλυτερη, αρα αν εχεις προθεση για πιθανη κτηση να μη σε συμφερει αυτο το μονοπατι.
-
Δεν μιλάω για να κρατήσει κάποιος το αυτοκίνητο, αλλά καθαρά οικονομοτεχνικά για χρήση 4ετίας και μετά πίσω (πούλημα ή πίσω στην leasing). Ακόμα και στο Flex είναι υψηλό το επιτόκιο, για αυτό δεν συμφέρει τελικά. Με υπόθεση πώλησης στις €14.000 σε 4 χρόνια, κοστίζει όσο και το leasing και έχεις και το άγχος της ιδιοκτησίας. Εαν τώρα βέβαια πωληθεί €17.000 στην 4ετία, τότε συμφέρει η χρηματοδότηση Flex.
Αυτά καθαρά προσωπικά, που ακόμα και 4 χρόνια που φαίνεται πολύ μεγάλο διάστημα για να έχω το ίδιο αυτοκίνητο...στο 6μηνο τα βαριέμαι!
Toyota Corolla 2019