-
Το ίδιο αυτοκίνητο έχουμε φίλε μου εγώ 2006 μοντέλο 1400cc.Εγω πάντως όταν πήγα και είδα την καινούργια μου φάνηκε ποιο στενά για τους πίσω από ότι αυτή που έχω, χώρο αποσκευών έχει μεγαλύτερο νομίζω 290ltr έχει η παλιά 2005-06.Καταναλωση η καινούργια έχει 8 με 8.5 απ ότι διαβάζω. Η δική σου τι κατανάλωση έχει τωρα(το δικό μου το χω lpg γιαυτό ρωτάω)? Αν σου αρέσει το αυτόματο το hybrid είναι μονόδρομος.
Υ. Γ Τίμιο αμάξι το δικό μας αλλά δεν συγκρίνεται με το καινούργιο.
-
Δεν την έχω πλέον την έχω δώσει, όταν λες 8 με 8,5/100 νομίζω είναι πολύ φίλε μου, τόσο έκαιγε του 2005 που είχα αν δεν κάνω λάθος, αν είναι έτσι πάω για το hybrid για σιγουριά, σε ευχαριστώ πάντως.
-
Δεν ξέρω πόσο διαφορά έχουν στην τιμή αγοράς, αλλά σίγουρα αξίζει τα λίγα παραπάνω χρήματα το υβριδικό, πέρα απ' το ότι σε βάθος χρόνου θα πάρεις πίσω τα επιπλέον λεφτά που δίνεις κατά την αγορά αλλά θα έχεις και κέρδος τουλάχιστον ένα 30-40% στο καύσιμο ανάλογα τις διαδρομές σου μόνιμα, και διαφορά σε Τέλη κυκλοφορίας, αλλά κερδίζεις και ένα από τα καλύτερα αυτόματα κιβώτια για άλλη εμπειρία οδήγησης μέσα στην πόλη. Μόνο φορολογικό αντικίνητρο ο 1.8λτ κινητήρας. Είναι λίγο κρίμα να πάρει κανείς Corolla και να μην είναι υβριδική.
-
To corolla έχει 3 σκάφη για όλα τα γούστα και τις απαιτήσεις.Μακρύ,φαρδύ με μεγάλο πορτ-μπαγκάζ κ.λ.π...
Τώρα πως μερικοί κατάφεραν να εγκλωβίσουμε την κουβέντα στο πόσους πόντους πιο φαρδύ ή πιο στενό είναι το ΗΒ,ή πόσες βαλίτσες χωράνε πίσω,ή με το αν καίει μισό λίτρο πάνω κάτω κ.λ.π..., ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ....!!!
Όμως θα έπρεπε να ασχολούμαστε με το πόσο πρωτοποριακή τεχνολογία αγοράζουμε,πόσο αξιόπιστο είναι,πόσο ασφαλές είναι,πως στρίβει,πως φρενάρει κ.λ.π....και όλα αυτά με ΣΟΥΠΕΡ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΙΜΗ....!!!!
ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ, ΑΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ...!!! Βέβαια ίσως αυτό να είναι και ο στόχος κάποιων.
Μπείτε στα φόρουμ και διαβάστε τα πόσα προβλήματα βγάζουν αυτά τα αυτοκίνητα που εκθειάζετε,αφήστε κι εμάς που πήραμε corolla να ασχοληθούμε με τα θέματα που το αφορούν ώστε να γίνει καλύτερη η συμβίωση μαζί τους.Η Τογιότα παιδιά όσο και να κράξετε, πρώτη παγκοσμίως είναι σε πωλήσεις με 12+ μύρρια αυτοκίνητα ετησίως, ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.....!!! Όντως κούρασε το πράγμα...
ΥΓ. Τα 1800 κυβικά ως τεκμήριο για το 2021 είναι 7600 ευρώ για καινούργιο αυτοκίνητο...!!! Τα 1600 κυβικά, 6400 ευρώ και τα 1400 κυβικά 5200 ευρώ...!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ....!!! COROLLA νομίζω ότι αγοράζεις για το ΥΒΡΙΔΙΚΟ, αν θέλεις να πάρεις απλά βενζίνη, υπάρχουν αρκετές επιλογές παρόμοιες...!!!
-
Το ερώτημα μου είναι αν πάρω βενζίνη θα δω διαφορά από το προηγούμενο αμάξι, η θα είμαι κοντά σε κατανάλωση;Η πρώτη μου επιλογή είναι η hybrid αλλά θα ήθελα την γνώμη σας και για βενζίνη. Έκδοση active plus.
Το έχω ξαναγράψει, για εμένα δεν έχει νόημα να αγοράσει κάποιος την Corolla σε μη-υβριδική έκδοση. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του αυτοκινήτου είναι ακριβώς αυτό, το Υβριδικό σύστημα τόσο σε ευκολία οδήγησης όσο και σε οικονομία. Εαν θέλεις αυτοκίνητο αμιγώς βενζίνης, υπάρχουν καλύτερες επιλογές στην κατηγορία από την Corolla.
-
Καλημέρα το γνωρίζω Φάνη γι αυτό λέω ότι σαν πρώτη επιλογή έχω την hybrid απλά με τρομάζουν τα1800 κυβικά λίγο, σε ευχαριστώ πάντως.
-
kyr80 wrote:
Αδερφέ... Το ξεφτύλισες.... Είπαμε οι χώροι του είναι γτπ για την κατηγορία. Αλλά αν σου φάνηκε χειρότερο από panda και swift άσε την οδήγηση και πιάσε το πλέξιμο.
Πλέξιμο, κέντημα και κηπουρική, γιατί είπα πως το χειρότερο σε χώρους είναι το χειρότερο;
Άντε, άμα πω πως πήρατε το καλύτερο αμάξι με τους χειρότερους χώρους, θα μ' αφήσετε να οδηγώ και γω;
Πως να πάω εκδρομή με το ποδήλατο και το λεωφορείο!?
Δέκα φορές έχω επαναλάβει πως είναι άριστο και το πρώτο που κοίταξα για να αγοράσω, το Corolla...
(μπες σε ένα swift, ή Panda να δεις πως εκμεταλλεύονται τους χώρους τους όντας πάνω από μισό μέτρο μικρότερα, και μπορεί να κάτσουμε παρέα μετά να φτιάξουμε κανα πουλοβεράκι...)
Είμαι άπιαστος στη σταυροβελονιά. Πλέξιμο μέτρια πράγματα....
Είπαμε πρώτος εγώ, ότι οι χώροι του είναι ΓΤΠ. Αλλά δε συγκρίνονται με του panda. Στο οποίο ναι έχω μπει.
Τέσπα αφού το θάψιμο για την κατανάλωση δεν περπάτησε(και δεν αναφέρομαι σε εσένα), πιάσαμε τους χώρους. Νταηλίκι να βρούμε κουσούρι.
Λοιπόν οι χώροι ενός αυτοκινήτου είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ χαρακτηριστικό που δεν αλλάζει, και είναι αντικειμενικά μετρήσιμο. Παει ο υποψήφιος αγοραστής, κάθεται μπροστά, κάθεται πίσω, κοιτάει χώρο αποσκευών και αποφασίζει. Εγώ είχα πάρει τα καρεκλάκια και τα δίδυμα και τα έβαλα μέσα να δω αν χωράνε γιατί είναι στενάχωρα σε σχέση με αυτά που είχα(grand cherokee-passat). Χωρούσαμε οι 4 ΑΝΕΤΑ και αποσκευές για ΣΚ εκδρομή. Τώρα αν κάποιος θέλει σκυλιά,πεθερά και διακοπές 15 ημέρες στην Κρήτη δεν κάνει. Αλλά αν το πάρει, δε θα φταίει η corolla, αλλά κάποιος που αγόρασε ένα αυτοκίνητο που δεν καλύπτει τις ανάγκες του.
Οπότε το 'πρόβλημα' του corolla είναι εκεί και το βλέπεις από την 1η ματιά. Δεν είναι κρυμμένο να τρέχεις στα συνεργεία για αντλίες, πολλαπλασιαστές, dsg κλπ κλπ
-
Πέστα ρε φίλε, πέστα!...
Εγώ πάντως θα ήθελα την απλή έκδοση βενζίνη σε ασημί χρώμα και μετά να του πετάξω και μία μαύρη ζαντούμπα.
Άτιμη Toyota Hellas... με έσκισες εντελώς.
-
Ο 1,2 Τ της απλής βενζινοκίνητης corolla είναι πολύ καλός κινητήρας αποδίδει σε μεγάλο φάσμα στροφών δεν έχει τους κραδασμούς που έχουν οι τρικύλινδροι του ανταγωνισμού και καίει λίγο, σε τεστ του drive έχω δει ότι έχει πολύ καλές επιδόσεις και το εξάρι χειροκίνητο σασμάν είναι απλά κορυφαίο.
Για κάποιον που δεν κάνει πολλά χλμ σε αστικές διαδρομές και δεν θέλει να μπλέξει με diesel dpf ακριβές ζημιές , υβριδικά με μπαταρίες που χαλάνε αν δεν το χρησιμοποιείς σε καθημερινή βάση κλπ, η 1.2Τ στις απλές εκδόσεις της -που είναι πιο φθηνές από yaris - είναι ένα τίμιο αυτοκίνητο πολύ κοντά στην κλασική εικόνα που έχουμε για την toyota ,αμάξι που το αγοράζεις για να το κρατήσεις 15-20 χρόνια , ιδανικό για ανθρώπους που τους αρέσουν οι σιδερένιες ζάντες και τα υψηλοπρόφιλα ελαστικά , που έχουν παλιό κινητό nokia στέλνουν (ακόμα) sms βολεύονται με ενα bluetooth των 25 € και ενα κιτ αισθητήρων παρκαρίσματος των 79 € (τοποθετημένους) και δεν έχουν σαν πρώτο κριτήριο επιλογής αυτοκινήτου το antroid auto και αν το κινητό τους συνεργάζεται με το ηχοσύστημα του .
Το κακό (πλάκα κάνω) είναι συνήθως τέτοιοι άνθρωποι έχουν ηλικία και σωματότυπο που δεν θα τους βολεύει η χαμηλή θέση οδήγησης και το χαμηλό κάθισμα οπότε τους βλέπω να παίρνουν το άλλο απαύγασμα της ιαπωνικής κουλτούρας της απλότητας το vitara, το corolla κάνει για fit συνταξιούχους με μικρά εγγόνια...
-
Ο 1,2 Τ της απλής βενζινοκίνητης corolla είναι πολύ καλός κινητήρας αποδίδει σε μεγάλο φάσμα στροφών δεν έχει τους κραδασμούς που έχουν οι τρικύλινδροι του ανταγωνισμού και καίει λίγο, σε τεστ του drive έχω δει ότι έχει πολύ καλές επιδόσεις και το εξάρι χειροκίνητο σασμάν είναι απλά κορυφαίο.
Για κάποιον που δεν κάνει πολλά χλμ σε αστικές διαδρομές και δεν θέλει να μπλέξει με diesel dpf ακριβές ζημιές , υβριδικά με μπαταρίες που χαλάνε αν δεν το χρησιμοποιείς σε καθημερινή βάση κλπ, η 1.2Τ στις απλές εκδόσεις της -που είναι πιο φθηνές από yaris - είναι ένα τίμιο αυτοκίνητο πολύ κοντά στην κλασική εικόνα που έχουμε για την toyota ,αμάξι που το αγοράζεις για να το κρατήσεις 15-20 χρόνια , ιδανικό για ανθρώπους που τους αρέσουν οι σιδερένιες ζάντες και τα υψηλοπρόφιλα ελαστικά , που έχουν παλιό κινητό nokia στέλνουν (ακόμα) sms βολεύονται με ενα bluetooth των 25 € και ενα κιτ αισθητήρων παρκαρίσματος των 79 € (τοποθετημένους) και δεν έχουν σαν πρώτο κριτήριο επιλογής αυτοκινήτου το antroid auto και αν το κινητό τους συνεργάζεται με το ηχοσύστημα του .
Το κακό (πλάκα κάνω) είναι συνήθως τέτοιοι άνθρωποι έχουν ηλικία και σωματότυπο που δεν θα τους βολεύει η χαμηλή θέση οδήγησης και το χαμηλό κάθισμα οπότε τους βλέπω να παίρνουν το άλλο απαύγασμα της ιαπωνικής κουλτούρας της απλότητας το vitara, το corolla κάνει για fit συνταξιούχους με μικρά εγγόνια...
ΒΡΕ ΣΥ , γιατί μας θάβεις εμάς τους συνταξιούχους..?? Ως προς τον σωματότυπο εννοώ,εγώ τζιποειδές είχα,το βαρέθηκα και πήρα corolla HB,2 είμαστε και είναι σαν κουπέ και στα πίσω καθίσματα οι βαλίτσες αντί για παιδιά...!!!
1,84 είμαι και μόλις πάω στα 90 κιλά φρενάρω.ΞΑΝΑΝΟΙΩΣΑ με το corolla,αντίθετα με το κασκάι ένοιωθα σαν παππούς...!!! Εγγόνια δεν έχω ακόμα,πρόβλημα του γιού μου όταν κάνει παιδιά,η πεθερά μεγάλη είναι δεν πάει πουθενά ,οπότε μια χαρά.Ψάχνω και μία ρεζέρβα μη μείνω σε κανένα βουνό,παρά τα 3 χρόνια δωρεάν οδική,αυτό είναι ένα θέμα, στα πίσω καθίσματα οι αποσκευές όσες δε χωράνε πίσω, ΤΕΛΕΙΟ....!!! Ας ψάχνουνε οι άλλοι για νταλίκες....είπαμε ότι βολεύει τον καθένα.
Αλλά έχεις ένα δίκαιο ΜΕΓΑΛΟ, καταντήσαμε να αγοράζουμε αυτοκίνητα για τα γκατζετάκια τους....!!!! Υπάρχει βέβαια μια δικαιολογία,ότι κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη και ασφαλή όσο είμαστε στο αυτοκίνητο,όμως και ο καλός θεούλης μας έδωσε μυαλό,ας το χρησιμοποιούμε εκεί που πρέπει.
-
Η Τογιότα παιδιά όσο και να κράξετε, πρώτη παγκοσμίως είναι σε πωλήσεις με 12+ μύρρια αυτοκίνητα ετησίως, ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.....!!! Όντως κούρασε το πράγμα...
Το Group VAG είναι πρώτο σε πωλήσεις.
-
12 εκατομμύρια + επίσης.
Toyota Motor Corp. said Thursday it sold 10,74 million vehicles around the world in 2019 ...
-
12 εκατομμύρια + επίσης.
Toyota Motor Corp. said Thursday it sold 10,74 million vehicles around the world in 2019 ...
ΠΕΣΑΜΕ ΠΕΣΑΜΕ, το ξέρω άσε να γράψω και καμμιά υπερβολή,πάντως βλέπω με παρακολουθείς.
Εδώ θα διαβάσεις τελείως άλλο νούμερο,κάποια πηγή είδα κι εγώ αν θυμάμαι αναφερόταν στο 2017 -2018
Ένα είναι σίγουρο από όλους ότι το corolla έχει σπάσει τα ταμεία για πολλοστή φορά,μη γράψω νούμερα και περιμένες πάλι στη γωνία.
ΥΓ. Αμάν βρε αγόρι μου,φαρμάκι είσαι,παρεμβαίνεις μόνο για να διορθώσεις,να συμπεράνω ότι με όλα τα υπόλοιπα που γράφω συμφωνείς..??
-
Έπεσε λες η Toyota; Τα 10,7 εκατομμύρια πωλήσεις (Toyota+Lexus+Daihatsu+Hino) το 2019 πάντως ήταν ρεκόρ 10 ετίας.
Το Corolla στην Ευρώπη το 2019, 207000 πωλήσεις έκανε.
Τέλος πάντων, μην το παίρνεις και πάνω σου ότι περιμένω να γράψεις κάτι για να έχω να πω, με τις ανακρίβειες που γράφονται έχω θέμα γιατί κανείς δεν κάνει 2 λεπτά αναζήτηση στο ιντερνετ να δει τα επίσημα νούμερα.
-
Στα παπάκια μου πόσα πουλάει η τουότα και κάθε τουότα. Είτε πουλούσε 1 είτε 1.000.000.000 αυτοκίνητα, μετοχές της δεν έχω. Μόνο μη βαρέσει κανόνι με νοιάζει και δεν βρίσκω αναλώσιμα και ανταλλακτικά.
-
Υπάρχει βέβαια μια δικαιολογία,ότι κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη και ασφαλή όσο είμαστε στο αυτοκίνητο,όμως και ο καλός θεούλης μας έδωσε μυαλό,ας το χρησιμοποιούμε εκεί που πρέπει.
σαν συνταξιούχοι έχουμε έναν κοινωνικό κύκλο ο οποίος πίνει τσίπουρα και ξενυχτάει μέχρι αργά σε μαγαζιά με καπνό και αλκοόλ , βέβαια τα κορίτσια που συχνάζουν επίσης εκεί κρατάνε το πνεύμα σε εγρήγορση αλλά στην επιστροφή στο σπίτι νομίζω τα ηλεκτρονικά βοηθήματα θα κάνουν δουλειά είναι μεγάλο αβαντάζ ,τα άλλα μπαρμπάδια που νομίζουν ότι επειδή πήραν mercedes 10ετίας με το εφάπαξ κάτι κάναν δεν έχουν τέτοιο εξοπλισμό εδώ σε καινούργια και είναι στα έξτρα ...πάντως να ξέρετε τα κορίτσια προτιμούν τα τζιπ SUV, αποκλειστικές και φρέσκες πληροφορίες από φίλο που πούλησε Α5 και SLK -τα είχε και τα δυο ταυτόχρονα- και πήρε X6 ανέβηκε στην εκτίμηση τους κατακόρυφα και κάνει συνεχόμενα double score !
-
terryp117 wrote:
Υπάρχει βέβαια μια δικαιολογία,ότι κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη και ασφαλή όσο είμαστε στο αυτοκίνητο,όμως και ο καλός θεούλης μας έδωσε μυαλό,ας το χρησιμοποιούμε εκεί που πρέπει.
σαν συνταξιούχοι έχουμε έναν κοινωνικό κύκλο ο οποίος πίνει τσίπουρα και ξενυχτάει μέχρι αργά σε μαγαζιά με καπνό και αλκοόλ , βέβαια τα κορίτσια που συχνάζουν επίσης εκεί κρατάνε το πνεύμα σε εγρήγορση αλλά στην επιστροφή στο σπίτι νομίζω τα ηλεκτρονικά βοηθήματα θα κάνουν δουλειά είναι μεγάλο αβαντάζ ,τα άλλα μπαρμπάδια που νομίζουν ότι επειδή πήραν mercedes 10ετίας με το εφάπαξ κάτι κάναν δεν έχουν τέτοιο εξοπλισμό εδώ σε καινούργια και είναι στα έξτρα ...πάντως να ξέρετε τα κορίτσια προτιμούν τα τζιπ SUV, αποκλειστικές και φρέσκες πληροφορίες από φίλο που πούλησε Α5 και SLK -τα είχε και τα δυο ταυτόχρονα- και πήρε X6 ανέβηκε στην εκτίμηση τους κατακόρυφα και κάνει συνεχόμενα double score !
ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ βρε, έχω και ένα SLK-350, ευχαριστώ πάντως για την ενημέρωση, ανέβηκα τώρα...!!!
-
Εξαιρετική αυτοκινητοβιομηχανία με εξαιρετικά αυτοκίνητα, ΑΛΛΑ οι πωλητές είναι απαράδεκτοι. Τέτοιο επιθετικό ύφος δεν συνάντησα πουθενά. Μάλλον πουλάνε πολλά αυτοκίνητα και δεν θέλουν πελάτες. Δεν πειράζει , υπάρχουν και άλλες εταιρείες.
Είπα στον πωλητή αν μπορεί να κάνει δώρο το μεταλλικό χρώμα και αισθητήρες παρκαρίσματος και μου είπε είναι αδύνατον και τα δυο και πως μόνο αισθητήρες παρκαρίσματος μπορει και αν μου κάνει και μέταλλικο χρώμα αυτός δεν θα βγάλει λεφτά και μου έδειξε στο computer την αμοιβή του από κάθε αμάξι που ήταν 500€
-
Γενικα μαλλον ηρθε ο καιρος να αγοραζουμε απο το ίντερνετ. Δεν εχει νοημα να υπαρχει αντιπροσωπεία που δεν μπορει να κανει μαζικες προαγορες των αυτοκινητων ωστε να ανταγωνιζονται με δωρα ή μειωση τιμων ή φιηνα σερβις ή οτι αλλο.
Τι τις θελουμε τοσες διαφορετικες εταιρείες απλα για να προσφερουν ιδιες τιμες. Εχουμε τον βασικο εισαγωγεα, το παραγγελνουμε απο το ιντερνετ και τελος.
Βλεπω στα carwow κατο εκπτώσεις που ζηλεύω.
Για την φατσα τους παμε εκει ή για το αυτοκίνητο;
-
Εξαιρετική αυτοκινητοβιομηχανία με εξαιρετικά αυτοκίνητα, ΑΛΛΑ οι πωλητές είναι απαράδεκτοι. Τέτοιο επιθετικό ύφος δεν συνάντησα πουθενά. Μάλλον πουλάνε πολλά αυτοκίνητα και δεν θέλουν πελάτες. Δεν πειράζει , υπάρχουν και άλλες εταιρείες. ...
Αυτό βασικά. Για το 2020 η Toyota έχει μερίδιο αγοράς κάτι σαν 13 % και είναι πρώτη σε πωλήσεις. Δεν τους ενδιαφέρει,αν δεν πάρεις εσύ θα πάρει σίγουρα άλλος. Το νέο Yaris δεν έχει κάτι σαν 5-6 μήνες αναμονή;
Toyota Corolla 2019