-
Έτσι, οταν εδραιωθεί αυτή η τεχνολογία θα απελευθερωθούν πάρα πολλοί άνθρωποι από τα διλήμματα μεταξύ ηθικής και τροφής. Θα απολαμβάνουν χωρίς τύψεις. Προβλέπω σε βάθος χρόνου, πως οι κατανάλωση παραδοσιακου κρέατος θα γίνει η μειοψηφία.
Προς το παρόν υπάρχει η τεχνολογια αυτή αλλά σε πολύ πρώιμα στάδια, έχουμε πολύ δρόμο και χρόνια ακόμα για να δούμε αν όντως είναι καλή για την υγεία των ανθρώπων και αν μπορεί να εδραιωθεί.
-
Μεχρι τοτενες, καλα kilomeaters...
-
@lap said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
θα απελευθερωθούν πάρα πολλοί άνθρωποι από τα διλήμματα μεταξύ ηθικής και τροφής. Θα απολαμβάνουν χωρίς τύψεις.
Ποιες τύψεις μωρέ ?
Επειδή είδατε μια κότα κότα να τρέχει ακέφαλη , το γυρίσατε στα μαρούλια?
Έχεις δει κότες να κάνουν πέσιμο σε άλλες κότες ?
Έχει διαφορά να θες να μειώσεις τις ποσότητες κρέατος για δήθεν καλή διατροφή και άλλο να έχεις δήθεν τύψεις που τρως κρέας . -
@realzeus said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Πες το σε όλους τους διαιτολόγους που δίνουν κρέας.
Καλά το 90% είναι άσχετοι και κολλημένοι σε πρακτικές πριν 20-30 χρόνια. Όλοι δίνουν καρμπόν δίαιτες Atkins που έχουν θεαματικά αποτελέσματα πολύ σύντομα και κανένα αποτέλεσμα (και επιδείνωση υγείας) μακροπρόθεσμα.
-
Οι δίαιτες συνήθως περιέχουν ποσότητες φαγητών που μάλλον χορταίνουν σπουργίτια.
Να έχεις μπροστά σου το ταψί με το παστίτσιο και να σου λέει ο άλλος να φας 100 γραμμάρια.
Βασανιστήριο από τα λίγα...
-
Σαν την δίαιτα του ανανά.
Τρώω από όλα και όσο θέλω, εκτός από ανανά... -
@yem said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
θα απελευθερωθούν πάρα πολλοί άνθρωποι από τα διλήμματα μεταξύ ηθικής και τροφής. Θα απολαμβάνουν χωρίς τύψεις.
Ποιες τύψεις μωρέ ?
Επειδή είδατε μια κότα κότα να τρέχει ακέφαλη , το γυρίσατε στα μαρούλια?
Έχεις δει κότες να κάνουν πέσιμο σε άλλες κότες ?
Έχει διαφορά να θες να μειώσεις τις ποσότητες κρέατος για δήθεν καλή διατροφή και άλλο να έχεις δήθεν τύψεις που τρως κρέας .Να πω τον αντίλογο αλλά να μη βάλω βίντεο με σφαγεία, και χιλιάδες ζώα το ένα πάνω στο άλλο να έχουν δεμενα τα κεφάλια τους σε ένα σημείο και να ζούνε σε κλειστά μέρη.
Φαντάζεσαι να το έκανε αυτό άνθρωπος σε άλλους ανθρώπους για να του αποφέρουν κέρδη. Χμμμ κάποτε έγινε και αυτό πριν 1 αιωνα.Επειδή δεν μας μοιάζουν και δεν μιλάνε την γλώσσα μας, δεν μας νοιάζει
Ας βάλω κάτι χαρούμενο. Εδώ η αντίδραση αγελάδων που μετά από 6μηνες κλεισμένες τις αφήνουν ελεύθερες να βοσκήσουν. Δείτε αντίδραση.
-
Καλά οι βίγκαν έχουν ρωτήσει ένα μαρούλι αν πονάει όταν το τρώνε ?
Εχουμε γεμίσει γραφικούς...
-
Έλα ντε;
Υπάρχει κάποια διαφορά μεταξύ των φυτών και των ζώων;
Καμία απολύτως!!!Ταξιδευτή εσυ αν πήγαινες σε αυτες τις φυλές του Αμαζονίου και σε έβλεπαν έτσι όπως είσαι και ευρυστερνος, θα προσευχοσουν να ήταν φυτοφάγοι από ιδεολογία!!!!
Χαχαχαχαχα
-
Είναι κοντοί αυτοί...
Θα με έβλεπαν έτσι ψηλό, ευρύστερνο και γαλανομάτη και θα προσκύναγαν για θεό, όπως είχε γίνει με έναν Κεφαλλονίτη στο παρελθόν...
-
Χαχα
Και όμως έχω δει κάτι ντοκιμαντέρ, μάντεψε τι κάνουν στους θεούς τους....
-
Να πω τον αντίλογο αλλά να μη βάλω βίντεο με σφαγεία, και χιλιάδες ζώα το ένα πάνω στο άλλο να έχουν δεμενα τα κεφάλια τους σε ένα σημείο και να ζούνε σε κλειστά μέρη.
Φαντάζεσαι να το έκανε αυτό άνθρωπος σε άλλους ανθρώπους για να του αποφέρουν κέρδη. Χμμμ κάποτε έγινε και αυτό πριν 1 αιωνα.1ον) Σίγουρα υπήρχαν βαναυσες πρακτικές πριν από 100 χρόνια, υπάρχουν σφαγεία υπόδειγμα ανθρωπιάς από το '70 στην Γερμανία και σε όλη την μΠολιτιζμενη Ευρώπη, εδώ ακόμα κλωτσαμε τα κατοικίδια στην θάλασσα για χαβαλέ. Οπότε μεμονωμένες πρακτικές δεν είναι να τις παίρνεις στα σοβαρά.
2ον)Ο άνθρωπος σε ανθρώπους?Πριν 1 αιώνα? Ακόμα και τώρα και για άλλα 1000 χρόνια μέχρι να εξαφανιστεί ο άνθρωπος από προσώπου γης τα ίδια και χειρότερα κάνουμε μεταξύ μας. -
Ε τώρα μη με αναγκάζεις να τα βάλω και τα μπολιτισμενα...άσε να πάει το παλιάμπελο. Μια χαρά καταλαβαίνουν τα ζώα τα πάντα. Ξέρουν ότι οδηγούνται σε σφαγείο.
Σχετικά με τους ανθρώπους αναφέρω τους σκλάβους. Άνθρωποι στοιβαγμένοι ο ένας πάνω στον άλλον, να δουλεύουν για το κέρδος κάποιου και η ζωή τους να ορίζεται μονάχα από τον ιδιοκτήτη τους. Ένας από τους μεγαλύτερους πολέμους που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα είχε αφορμή την ελευθέρωση των σκλάβων αυτών και την κατάργηση της δουλείας
Και σήμερα συμβαίνουν και δεν θα σταματήσουν.
Εγώ θίγω τα δύο μέτρα και δύο σταθμά όταν πρόκειται για εμάς. Και τον εαυτό μου βάζω μέσα. Δεν το παίζω άγιος. Τρώω κρέας. Αλλά έχει ξεκινήσει μέσα μου η ανάγκη για μια βελτίωση στην απανθρωπιά. Δέχομαι την ανάγκη και αγάπη των ανθρώπων στο κρέας. Δεν θα κάτσω να τους το απαγορεύω. Και εμένα μου αρέσει. Εγώ προσδοκώ στην νοημοσύνη της ανθρωπότητας, στην ανάπτυξη της τεχνολογίας. Στο να καταφέρει να βρει μια μέση οδό
-
Δεν ξέρουν ότι οδηγούνται στο σφαγείο, γιατί άμα το νιώσουν εκκρίνουν τοξίνες από τον φόβο τους και το κρέας τους μετά δεν είναι καλό.
-
@criuser said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν ξέρουν ότι οδηγούνται στο σφαγείο, γιατί άμα το νιώσουν εκκρίνουν τοξίνες από τον φόβο τους και το κρέας τους μετά δεν είναι καλό.
Το ξέρουν - ειδικα τα χοιρινα που ειναι γεματα τοξινες- και για αυτο το κρεας ειναι απο τα πλεον καρκινογονα τροφιμα. Δεν ειναι τυχαιο που πολλοι λαοί δεν τρωνε καθόλου χοιρινο. Τα μονα που δεν το ξερουν ειναι κατι Γουαγκιου των €500/κιλό.
-
Κάπου διάβαζα πως πολλά ζώα καταλαβαινουν ότι τα φιλαράκια τους λείπουν. Ότι οι μητέρες τους λείπουν. Παρουσιάζουν αγχωδη συμεπριφορα από την απουσια, μερικά πέφτουν και σε κατάθλιψη. Υποψιαζονται ότι κάτι δεν πάει καλα. Δεν είναι τα ζώα τόσο χαζά όσο νομίζουμε. Η φύση τα έκανε έξυπνα για να δημιουργούν κοινωνίες και να επιβιώνουν.
Ο άνθρωπος είναι χαζός όταν νομίζει ότι αυτά είναι χαζά. -
https://gr.euronews.com/my-europe/2016/07/22/animal-cruelty-is-violence-inherent-to-abattoirs
Θα το σβήσω, λόγω σκληρών εικόνων. Μη το κάνετε quoting.
Δείτε τι κάνουμε σε αθώα πλάσματα. Φαντάζεστε να ήταν άνθρωποι αυτοί;
Μιλάνε για μετριασμό.... Οκ!
-
Και σκέφτομαι εγώ τώρα ότι ο κάθε Yem στεναχωριεται για τα ζωάκια εκτροφής που αναπαραγωνται για κρεωπαραγωγη και νιώθει ενοχές ότι δεν τα αντιμετωπίζει σαν "ίσους" ενώ παράλληλα λίγα κλικ πιο κάτω στον χάρτη ακρωτηριάζονται άνθρωποι στον βωμό της κυριαρχίας των συμφερόντων των εργοστασίων και λίγα κλικ πιο πάνω θανατώνωνται για την κυριαρχία σε ενέργεια... Εκεί όμως δεν πάμε να γίνουμε ενεργοί ειρηνιστές, να μην ανάβουμε φώτα /θέρμανση/κίνηση ούτε και να αγοράζουμε puma/Adidas /Zara, να μην τους κάνουμε πλούσιους να τους χτυπήσουμε...
Λίγο υπερβολικό όλο αυτό. -
Όχι διαφωνω. Ο συμψηφισμός είναι στην ουσία η άφεση αμαρτιών. Είναι το λεκτικό εργαλείο για την σύγχυση και τον μηδενισμό. Όταν μιλάμε για ένα θέμα αναλύουμε ένα θέμα. Όταν μιλάμε για ένα άλλο , αναλύουμε το άλλο.
-
Όχι διαφωνω. Ο συμψηφισμός είναι στην ουσία η άφεση αμαρτιών. Είναι το λεκτικό εργαλείο για την σύγχυση και τον μηδενισμό. Όταν μιλάμε για ένα θέμα αναλύουμε ένα θέμα. Όταν μιλάμε για ένα άλλο , αναλύουμε το άλλο.
Αφού λες
Δείτε τι κάνουμε σε αθώα πλάσματα. Φαντάζεστε να ήταν άνθρωποι αυτοί;Μα τα κάνουμε ήδη σε ανθρώπους αυτά και ακόμα χειρότερα
Και δεν κάνω συμψηφισμό, προς θεού,
Απλά λέω ότι κάνετε στρουθοκαμηλισμο με Τεράστια επιτυχία
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]