-
Σκυλιά, γατιά, κροκόδειλοι, αρκούδες, φίδια δεν έχουν καμιά δουλειά μέσα στις Ελληνικές βρωμοπολυκατοικίες.
Όποιος ή όποια θέλει να έχει ζώο ή ζώα ή στάβλο να πάει να ζήσει στο μικρό σπίτι στο λειβάδι. Και αν δεν μπορεί να πάει, κάθε μέρα το έχει σε επανάληψη η κρατική τηλεόραση από την εποχή του Νώε για να ξεχαρμανιάζει.
-
@storm απλά απολαυστικός!
Εμένα δεν μου αρέσει ότι κατά κάποιο περίεργο λόγο οι τιμές σε καθαροαιμες ράτσες έχουν ξεφύγει, λες και αυτά έχουν έλλειψη microchip.
-
@yem said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Εμένα δεν μου αρέσει ότι κατά κάποιο περίεργο λόγο οι τιμές σε καθαροαιμες ράτσες έχουν ξεφύγει, λες και αυτά έχουν έλλειψη microchip.
Γιατι τα αδεσποτα τι εχουν και πρεπει να παρουμε ρατσας?
-
Έχουν μεγαλύτερη μεταπωλητική αξία...
-
@storm said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Έχουν μεγαλύτερη μεταπωλητική αξία...
Σιγα μην πληρωσω τον καθε μ@λ@κα που κανει εκτροφή , δλδ εξαναγκαζει τα ζωα σε αναπαραγωγη για το κερδος του, και δεν προτιμησω ενα απο τα εκατομυρια αδεσποτα που λιμοκτονούν στους δρομους. Θα σωσεις και μια ζωη. Και δεν υστερούν πουθενα. Ισα ισα , ειναι πιο εξυπνα.
-
Βγαίνω από το σπίτι να περπατήσω και περπατώ σαν τον ζογκλέρ. Η σκυλίσια σκατούλα είναι παντού σαν πανδημία. Και αν την γλυτώσω και δεν την πατήσω θα την φάω στο κεφάλι από αλιανάρικο περιστέρι που περιμένει να βγω από το σπίτι για να με ξεχέσει...
Η χειρότερη μου; Να βρω χεσμένο το δίκυκλο ή με αποφάγια γατιών ή να βρω κατουρημένο το πατάκι του σπιτιού μου από το κοπρόσκυλο της διπλανής. Λες και γράφει το πατάκι: "Εδώ κατουράτε και χeζeτε..."
-
Δλδ παει γατα και χεζει ή τρωει πανω στο μηχανακι?
Εχω χρονια γατες, και δυσκολευομαι να πιστεψω οτι κανουν κατι τετοιο. Να πανε να κοιμηθουν πανω στο μηχανακι ναι, το κανουν. Τα άλλα δεν τα κανουν
Οσο για τα σκατα στους δρομους, φταινε τα 2ποδα που δεν τα μαζευουν οπως εχουν υποχρεωση . Αν ειναι απο αδεσποτα σκυλια, ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο -
@alexandros-k said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Οσο για τα σκατα στους δρομους, φταινε τα 2ποδα που δεν τα μαζευουν οπως εχουν υποχρεωση . Αν ειναι απο αδεσποτα σκυλια, ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο
Σπανια τα αδέσποτα κάνουν την ανάγκη τους σε πεζοδρόμια. Όμως τα δίποδα πολύ συχνά δεν μαζεύουν τις ακαθαρσίες των 4ποδων που συνοδεύουν.
-
Σκυλιά, γατιά, κροκόδειλοι, αρκούδες, φίδια δεν έχουν καμιά δουλειά μέσα στις Ελληνικές βρωμοπολυκατοικίες.
Όποιος ή όποια θέλει να έχει ζώο ή ζώα ή στάβλο να πάει να ζήσει στο μικρό σπίτι στο λειβάδι. Και αν δεν μπορεί να πάει, κάθε μέρα το έχει σε επανάληψη η κρατική τηλεόραση από την εποχή του Νώε για να ξεχαρμανιάζει.
Συμφώνω εν μέρη, αλλά επειδή το έζησα για ένα διάστημα. Ούτε βορμιες άφηνε το σκυλί, ούτε γαβγιζε το βράδυ, ούτε ενοχλούσε κανέναν. .
Πως το έκανε όλο αυτό το σκυλι;
Απλό, ασχολιομουν πάρα πολλές ώρες μαζί του. Ήταν δική μου ευθύνη και κανενός άλλου ούτε καν του ιδιου του σκύλου
Να πω ότι τα σιχαίνομαι κατά κανόνα τα σκυλιά. Αν και τα αγαπώ. Τα θεωρώ και είναι βρόμικα. Εγώ το είχα πεντακάθαρο, καθαρίζοντας τα πατουσακια του πολύ καλά κτλ αλλά όταν περνούσε αυτή η διαδικασία που έβριζα την τύχη μου, απολάμβανα άπειρη αγάπη. Όλη η μέρα σχεδόν ήταν αφιερωμένη σε αυτό. Από το πότε θα ξυπνήσει, πότε θα φάει, πότε θα πάει τουαλέτα , πότε να διασκεδάσει για να μην πάθει κατάθλιψη κτλ. Όποιος δεν είναι υπεύθυνος και δεν έχει όρεξη ή χρόνο πολύ απλά δεν πρέπει να πάρει σκυλι
-
Εχω χρονια γατες, και δυσκολευομαι να πιστεψω οτι κανουν κατι τετοιο. Να πανε να κοιμηθουν πανω στο μηχανακι ναι, το κανουν. Τα άλλα δεν τα κανουνΤο χειρότερο περιστατικό; Εμετός από γάτα πάνω στη σέλα του δίκυκλου. Γέμισε όλο το σκούτερ με εμετό. Και στην πυλωτή δεν μπορώ να κάνω χρήση νερού γιατί δεν έχω ιδιόκτητη παροχή νερού.
Η γάτα είναι γνωστή. Μόνιμη παρουσία στην πυλωτή. Την ταϊζει με αποφάγια* μία τύπισσα στην πολυκατοικία που το παίζει φιλόζωη. Η ίδια ταϊζει και τα περιστέρα. Φυσικά έχουν έρθει και άλλα γατιά. Αλλά μία συγκεκριμένη γάτα έχει κάνει την πυλωτή μόνιμη κατοικία. Η ίδια γάτα έχει καταστρέψει και όλα τα αυτοκίνητα.
*αποφάγια χαλασμένα και ότι είναι για πέταμα.
-
Εχω χρονια γατες, και δυσκολευομαι να πιστεψω οτι κανουν κατι τετοιο. Να πανε να κοιμηθουν πανω στο μηχανακι ναι, το κανουν. Τα άλλα δεν τα κανουν
Το χειρότερο περιστατικό; Εμετός από γάτα πάνω στη σέλα του δίκυκλου. Γέμισε όλο το σκούτερ με εμετό. Και στην πυλωτή δεν μπορώ να κάνω χρήση νερού γιατί δεν έχω ιδιόκτητη παροχή νερού.
Η γάτα είναι γνωστή. Μόνιμη παρουσία στην πυλωτή. Την ταϊζει με αποφάγια* μία τύπισσα στην πολυκατοικία που το παίζει φιλόζωη. Η ίδια ταϊζει και τα περιστέρα. Φυσικά έχουν έρθει και άλλα γατιά. Αλλά μία συγκεκριμένη γάτα έχει κάνει την πυλωτή μόνιμη κατοικία. Η ίδια γάτα έχει καταστρέψει και όλα τα αυτοκίνητα.
*αποφάγια χαλασμένα και ότι είναι για πέταμα.
Ναι εμετο μπορει να κανει, το δεχομαι. Αλλά μια φορα φανταζομαι εγινε, πανω στο μηχανακι
Τα αμαξια πως τα καταστρεφει? Γρατσουνιες θα εννοεις. Ναι καμια φορα, αλλά επιφανειακες . Μονο τριχες αφηνουν . Ουδέν κακον αμιγές καλού
Μας απαλασουν απο ποντικια και φιδια -
Ο χαρακτήρας και η συμπεριφορά της κάθε ράτσας κάνει την νύχτα με την μέρα.
Είχα 3 αδέσποτα και δεν είχα κανένα πρόβλημα αλλά κάποια καθαρόαιμα έχουν συμπεριφορές που δεν τις έχουν τα ημιαιμα.Οπως και κάποια ημιαιμα έχουν συμπεριφορές που δεν θα ήθελες και ειδικά αν μιλάμε για μεγαλόσωμη ράτσα.
@storm ποια μεταπωλητικη αξία? -
@alexandros-k ακονίζουν τα νύχια τους και τα καθαρίζουν πάνω στις μαύρες ματ επιφάνειες των suv. Το έχουν κάνει και στο δίκυκλο αυτό. Όπου δούνε μαύρο πλαστικό πάνε και ξύνουν τα νύχια τους. Το τελευταίο περιστατικό που είδα πριν λίγες μέρες ήταν κομμάτια από περιστέρι μισοφαγωμένο πάνω στο δίκυκλο. Κομμάτια από το περιστέρι είχε και σε άλλα σημεία της πυλωτής.
Οι τρίχες είναι το λιγότερο. Οι γάτες πάντως δεν βλέπω να ασχολούνται και πολύ με τα ποντίκια. Μάλλον για παιχνίδι τα έχουν...
-
-
@storm ποια μεταπωλητικη αξία?
Αστειευόμουν...
-
Είχα 3 αδέσποτα και δεν είχα κανένα πρόβλημα αλλά κάποια καθαρόαιμα έχουν συμπεριφορές που δεν τις έχουν τα ημιαιμα.Οπως και κάποια ημιαιμα έχουν συμπεριφορές που δεν θα ήθελες και ειδικά αν μιλάμε για μεγαλόσωμη ράτσα.
@storm ποια μεταπωλητικη αξία?Αν το εκπαιδευσεις απο μικρο δεν θα μαθει να κανει αυτο που θελεις?
-
@alexandros-k ακονίζουν τα νύχια τους και τα καθαρίζουν πάνω στις μαύρες ματ επιφάνειες των suv. Το έχουν κάνει και στο δίκυκλο αυτό. Όπου δούνε μαύρο πλαστικό πάνε και ξύνουν τα νύχια τους. Το τελευταίο περιστατικό που είδα πριν λίγες μέρες ήταν κομμάτια από περιστέρι μισοφαγωμένο πάνω στο δίκυκλο. Κομμάτια από το περιστέρι είχε και σε άλλα σημεία της πυλωτής.
Οι τρίχες είναι το λιγότερο. Οι γάτες πάντως δεν βλέπω να ασχολούνται και πολύ με τα ποντίκια. Μάλλον για παιχνίδι τα έχουν...
Ναι τα ποντικια για παιχνιδι τα εχουν αν δεν εχουν σκοπο να τα φανε, αλλά τα σκοτωνουν συνηθως . Η γατα ειναι το 1ο ζωο που σκοτωνει για παιχνιδι
Γι αυτο με τα νυχια που ξύνουν, εχεις δικιο , αλλά δεν το κανουν πανω σε αυτοκινητα. Σε μενα δεν το κανουν ποτε. Στα λαστιχα του αυτοκινητου μπορει να το κανουν. Πανω στο αμαξι δεν το κανουν ποτε. (Αυτο το κανουν για να αφησουν την μυρωδια τους). Δεν αποκλειω οτι μπορει να το κανουν σε σας, γιατι μεσα στα τσιμεντα δεν βρισκουν κατι αλλο να ξύσουν . Εμενα τα ξυνουν συνηθως στους κορμους των δεντρων . -
@storm ποια μεταπωλητικη αξία?Αν το εκπαιδευσεις απο μικρο δεν θα μαθει να κανει αυτο που θελεις?
Όχι πάντα και αυτό είναι ρίσκο αν θες σκυλί "εργασίας".
Είχαμε βρει στα σκουπίδια στο Αλεποχώρι ένα κουταβάκι το πήρα σπίτι για τις πρώτες βοήθειες και η κουνιάδα μου αποφάσισε να το υιοθετήσει.
99% λυκόσκυλο στην όψη, στον χαρακτήρα ήταν ότι να ναι.
Μετα από 2 εκπαιδεύσεις και ο σκύλος ήταν ακόμα ότι να ναι, υπερίσχυσε μάλλον το γονίδιο από μικρό κυνηγό τύπου τεριερ, καμία αντίληψη φύλαξης και αεικίνητο!
Βέβαια έχει περάσει 13 χρόνια ευτυχισμένα μαζί μας αλλά την εργασία του δεν την κάνει. -
Αν πάρεις σκύλο για φύλακα δεν μπορεί να είναι ένα ήσυχο σκυλί. Δεν γίνεται την μισή μέρα να ελέγχει και να προστατεύει και την άλλη μισή να είναι αρνάκι του Θεού.
Οπότε καλύτερα βάλτε εξελιγμένα σύστημα συναγερμού.
Οι ράτσες και οι χαρακτήρες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο.
Είναι όπως οι άνθρωποι, αλλά είναι κοινωνικά αλλά όχι, αλλά φιλομαθή αλλά όχι κτλ -
@lap said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Αν πάρεις σκύλο για φύλακα δεν μπορεί να είναι ένα ήσυχο σκυλί. Δεν γίνεται την μισή μέρα να ελέγχει και να προστατεύει και την άλλη μισή να είναι αρνάκι του Θεού.
Φυσικά και γίνεται. 2 λυκόσκυλα είχαμε και ήταν ακριβώς αυτό! Όποιος όμως έμπαινε σπίτι απρόσκλητος είχε σοβαρό πρόβλημα. Το ίδιο κάνει και ο τσοπάνος τώρα.
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]