-
@dettol said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@alex-mix said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Να το ξαναπώ λοιπόν και ας γίνετε όσο trigger γουστάρετε.
ΖΩ Α ΡΑ στην επαρχία!Με ολο τον σεβασμο ειλικρινα στο προσωπο σου αλλα μην βαζεις την Αρτα διπλα στα Γιαννενα και μιλα για περιοχες που εχεις ζησει ,θα το τονισω και παλι δεν το γραφω επιθετικα.
Αν θες ελα Αρτα και οτι φας οτι πιεις δικα μου ,αν οχι σε 24ωρες σε 48 θα μου πεις φιλαρακι φευγω.
Η Αρτα το προηγουμενο Σαββατο (σημερα ειμαι νυχτερινο) ειχε κοσμο ξερεις που?
Στον κινηματογραφο ολα τα μαγαζια εως τις 12 ειχαν κλεισει ,αντε να ηταν 2 ανοιχτα.
Προ κρισης παλι θα το αναφερω η Αρτα ειχε 4 μπουζουξιδικα ,5 κλαμπ, ενα ρεμπεταδικο και ενα με δημοτικη μουσικη κοινως κλαρινα,ολα μα ολα ηταν γεματα ΠΣΚ και μαζι με αυτα εκαναν δουλεια και τα φαγαδικα.Αν μιλας για το οτι ολοι γνωριζομαστε μεταξυ μας και δεν υπαρχει η βαβουρα της Αθηνας οκ συμφωνω.Σε θεμα εργασιας δεν θα γραψω π
τιποτα γιατι ο καθενας θα πει πως κουραζεται παραπανω.το αν εχετε μπουζουκια ή οχι δεν με ενδιαφερει και ουτε κρινω την ποιοτητα ζωης απο αυτο. Ουτε 25 να γκομενισω ειμαι και να ψαχνω κλαμπ, ενω στην αθηνα εχω να παω σε μπαρ πανω απο 10 χρονια. Αυτα ειναι για αλλη φαση ζωης.
Το "αν θες ελα αρτα", στο αντιστρεφω και σου λεω "αν θες ελα να μεινεις αθηνα στο μπουρδελο το καθημερινο μας", με συνεχη πιεση, χαμενο χρονο σε χαζομαρες (κινηση, γραφειοκρατια, που εσεις ΔΕΝ εχετε, διοτι οι υπηρεσιες ειναι πολυ μαζεμενες. Ανεφερες ενα παραδειγμα με τον ελγα, που δεν το αμφισβητω, αλλα δεν ειναι ο κανονας. Αν ψαξεις να βρεις ακρη με δημοσια υπηρεσια στην αθηνα, δεν θα τελειωσεις ποτε, οχι σε 2 μερες) και αρκετες ωρες εργασιας (και αυτες περισσοτερες απο οτι στην επαρχια, κατι το οποιο γνωριζω μιλωντας με γνωστους μου σε επαρχιακες πολεις).
Με σεβασμο επισης, επειδη μου εισαι συμπαθης, αλλα οτι και να μου πεις δεν πειθομαι. Εχω ακουσει πολλα χρονια της ζωης μου το παραμυθι της ταλαιπωρης και φτωχης επαρχιας, αλλα ειδα τελικα οτι δεν υπαρχει δρακος, παρα μονο "φιδια"Δεν ειναι επιχειρηματα αυτα, περασα μια βολτα ειδα διασκεδαση νομιζω. Εχεις ζησει επαρχια;
Κερδιζεις χρονο σε μετακινησεις αλλα χανεις στις επιλογες για βολτα και βλεπεις τον ιδιο κοσμο καθημερινα.
Δηλ ειναι απιστευτα βαρετα. Αν μενεις σε χωριο ειναι ακομα ποιο δυσκολα.
Χρηματα σε πολλα μερη της επαρχιας δεν υπαρχουν. Εκτος και αν ησουν στην ΔΕΗ πχ και αναλογες θεσεις. Ναυπλιο πχ που πηγαινω συχνα μια τυπικη επαρχιακη κατασταση βλεπω παρα τον τουρισμο. Πατρα μαυρο χαλι. Καλαματα ειναι σχετικα καλα. Γιαννενα πανεπιστημιο δηλ δημοσιο και τιποτα αλλο σημαντικο.
-
Ακούστε ήχο! Κάντε εικόνα να ξυπνάς στα βουνά της ηπείρου και να βλέπεις την ανατολή!
Άλλος κόσμος!
-
Καπου μπερδευτηκαμε
Για τον ελγα δεν εγραψα εγω αλλα ο otso
Τα μπουζουκια κτλ κτλ τα ανεφερα πως καποτε υπηρχε ζωη αλλα πλεον τιποτα.
Για την Αθηνα σου εγραψα πως συμφωνω απο αποψης βαβουρας(εννοω τρεξιμο κινηση κτλ κτλ ) συμφωνω.
Υ.Γ εννοειται πως εισαι καλεσμενος οποτε θεςΟντως , βεβαια ο ελγα ηταν αλλη κουβεντα σε αντιδιαστολη με τον limited one που μεσω gov δεν χρειαστηκε να τρεχει . Δεν ηταν θεμα επαρχιας vs αθηνας .
Αν και εδω που τα λεμε ειναι υπηρεσια που απευθυνεται σε ανθρωπους της υπαιθρου κοινως ζωα για το αθηνοκεντρικο κρατος .
Αν ηταν υπηρεσια που θα εξυπηρετουσε τον κυκλο του κρουζερ (τον κυκλο των χαμενων ποιητων) θα ηταν αλλιως.
Τωρα μιλουσα με φιλο που περασε απο αρτα και τον ρωτησα πως του φανηκε . Μου ειπε εγκαταλελειμμένη
και θλιψη .
Ο alex-mix χρονια καλει κοσμο να φαει να πιει και να κοιμηθει τζαμπα και κανεις δεν παει ΤΥΧΑΙΟ ; -
Εμενα μου αρεσει που πηγα στην Κηφισια σημερα και φλομωσε το ματι μου σε Τεσλα. Ειδα μαζεμενα οσα βλεπω σε ενα μηνα στο Χαλανδρι. Και ενα καινουριο μαυρο Χ Πλαιντ το οποιο παροτι ειχε αισθητηρες (πολυ ριγμενους σας εχει ο Ελονας εσας με τα μικροτερα) δεν μπορεσε να παρει στροφη λογω παρκαρισμενου και εφαγε ενα κολωνακι.
Επαρχια δεν θα ειχα τετοια επιλογη.
-
Φάτε μάτια ψάρια!
-
@otso said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Ο alex-mix χρονια καλει κοσμο να φαει να πιει και να κοιμηθει τζαμπα και κανεις δεν παει ΤΥΧΑΙΟ ;
Πες τα χρυσοστομε .
Μαλλον φοβουνται μην τους μεθυσω τους παντρεψω και τους κανω σωγαμπρους .
Υ.Γ εχουν ερθει αρκετοι αλλο που δεν τα λεμε 🥰🥰🥰🥰 -
@wantone said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
ΖΩ Α ΡΑ στην επαρχία!Με ολο τον σεβασμο ειλικρινα στο προσωπο σου αλλα μην βαζεις την Αρτα διπλα στα Γιαννενα και μιλα για περιοχες που εχεις ζησει ,θα το τονισω και παλι δεν το γραφω επιθετικα.
Αν θες ελα Αρτα και οτι φας οτι πιεις δικα μου ,αν οχι σε 24ωρες σε 48 θα μου πεις φιλαρακι φευγω.
Στον κινηματογραφο ολα τα μαγαζια εως τις 12 ειχαν κλεισει ,αντε να ηταν 2 ανοιχτα.
Προ κρισης παλι θα το αναφερω η Αρτα ειχε 4 μπουζουξιδικα ,5 κλαμπ, ενα ρεμπεταδικο και ενα με δημοτικη μουσικη κοινως κλαρινα,ολα μα ολα ηταν γεματα ΠΣΚ και μαζι με αυτα εκαναν δουλεια και τα φαγαδικα.Αν μιλας για το οτι ολοι γνωριζομαστε μεταξυ μας και δεν υπαρχει η βαβουρα της Αθηνας οκ συμφωνω.Σε θεμα εργασιας δεν θα γραψω π
τιποτα γιατι ο καθενας θα πει πως κουραζεται παραπανω.το αν εχετε μπουζουκια ή οχι δεν με ενδιαφερει και ουτε κρινω την ποιοτητα ζωης απο αυτο. Ουτε 25 να γκομενισω ειμαι και να ψαχνω κλαμπ, ενω στην αθηνα εχω να παω σε μπαρ πανω απο 10 χρονια. Αυτα ειναι για αλλη φαση ζωης.
Το "αν θες ελα αρτα", στο αντιστρεφω και σου λεω "αν θες ελα να μεινεις αθηνα στο μπουρδελο το καθημερινο μας", με συνεχη πιεση, χαμενο χρονο σε χαζομαρες (κινηση, γραφειοκρατια, που εσεις ΔΕΝ εχετε, διοτι οι υπηρεσιες ειναι πολυ μαζεμενες. Ανεφερες ενα παραδειγμα με τον ελγα, που δεν το αμφισβητω, αλλα δεν ειναι ο κανονας. Αν ψαξεις να βρεις ακρη με δημοσια υπηρεσια στην αθηνα, δεν θα τελειωσεις ποτε, οχι σε 2 μερες) και αρκετες ωρες εργασιας (και αυτες περισσοτερες απο οτι στην επαρχια, κατι το οποιο γνωριζω μιλωντας με γνωστους μου σε επαρχιακες πολεις).
Με σεβασμο επισης, επειδη μου εισαι συμπαθης, αλλα οτι και να μου πεις δεν πειθομαι. Εχω ακουσει πολλα χρονια της ζωης μου το παραμυθι της ταλαιπωρης και φτωχης επαρχιας, αλλα ειδα τελικα οτι δεν υπαρχει δρακος, παρα μονο "φιδια"Δεν ειναι επιχειρηματα αυτα, περασα μια βολτα ειδα διασκεδαση νομιζω. Εχεις ζησει επαρχια;
Κερδιζεις χρονο σε μετακινησεις αλλα χανεις στις επιλογες για βολτα και βλεπεις τον ιδιο κοσμο καθημερινα.
Χρηματα σε πολλα μερη της επαρχιας δεν υπαρχουν. Εκτος και αν ησουν στην ΔΕΗ πχ και αναλογες θεσεις. Ναυπλιο πχ που πηγαινω συχνα μια τυπικη επαρχιακη κατασταση βλεπω παρα τον τουρισμο. Πατρα μαυρο χαλι. Καλαματα ειναι σχετικα καλα. Γιαννενα πανεπιστημιο δηλ δημοσιο και τιποτα αλλο σημαντικο.
Για άλλη μια φορά, δεν είμαι 25 να ψάχνω να γκομενισω. Παντρεμένος με γυναίκα και παιδιά είμαι. Χεστηκα για τον άλλο κόσμο. Δεν πάω για ποτά, δεν πάω για καφέδες. Μερικούς φίλους στο σπίτι βλέπω. Ότι κάνω για διασκέδαση στην Αθήνα, θα έκανα και σε οποιαδήποτε επαρχιακή πόλη. Μάλιστα, όσοι βλέπετε τα ποστ μου ξέρετε ότι ΗΔΗ τρέχω και φεύγω από την Αθήνα για βόλτες, σε κάθε ευκαιρία.
-
Ο alex-mix χρονια καλει κοσμο να φαει να πιει και να κοιμηθει τζαμπα και κανεις δεν παει ΤΥΧΑΙΟ ;
Πες τα χρυσοστομε .
Υ.Γ εχουν ερθει αρκετοι αλλο που δεν τα λεμε 🥰🥰🥰🥰Εννοειται οποιος θελει να ερθει ειναι καλεσμενος το οτι μπορει να λεω σε καποιον προσωπικα δεν εννοω μονο αυτον αλλα οποιος θελει απο το φορουμ.
-
-
@lap said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Σου ειπα εχουν ερθει φιλαρακια αρκετα.
Μονο εσυ περασες να παρεις κρεατα και δεν ειπες τιποτα -
Και παντόφλες από το Voi noi απέναντι!
-
Πες τα χρυσοστομε .
Υ.Γ εχουν ερθει αρκετοι αλλο που δεν τα λεμε 🥰🥰🥰🥰Εχω μείνει για μερικές εβδομάδες αστα και ήταν μια χαρά. Επίσης, πέρασα απο αρτα το τριήμερο της 28/10 και ήταν ακόμα πιο ωραία από ότι θυμόμουν. Νεόδμητα σπίτια και αραχτός κόσμος για καφέ.
Θυμάμαι ένα φοβερό ιταλικό εστιατόριο που είχα πάει προ 15ετιας αλλά νομίζω έχει κλείσει. -
Πες τα χρυσοστομε .
Υ.Γ εχουν ερθει αρκετοι αλλο που δεν τα λεμε 🥰🥰🥰🥰Εννοειται οποιος θελει να ερθει ειναι καλεσμενος το οτι μπορει να λεω σε καποιον προσωπικα δεν εννοω μονο αυτον αλλα οποιος θελει απο το φορουμ.
Επόμενη φορά που θα περάσω, θα επικοινωνήσω!
-
Πες τα χρυσοστομε .
Υ.Γ εχουν ερθει αρκετοι αλλο που δεν τα λεμε 🥰🥰🥰🥰Εχω μείνει για μερικές εβδομάδες αστα και ήταν μια χαρά. Επίσης, πέρασα απο αρτα το τριήμερο της 28/10 και ήταν ακόμα πιο ωραία από ότι θυμόμουν. Νεόδμητα σπίτια και αραχτός κόσμος για καφέ.
Θυμάμαι ένα φοβερό ιταλικό εστιατόριο που είχα πάει προ 15ετιας αλλά νομίζω έχει κλείσει.Ηπειρωτικό μούτρο και εσύ!
-
@wantone said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Για άλλη μια φορά, δεν είμαι 25 να ψάχνω να γκομενισω. Παντρεμένος με γυναίκα και παιδιά είμαι. Χεστηκα για τον άλλο κόσμο. Δεν πάω για ποτά, δεν πάω για καφέδες. Μερικούς φίλους στο σπίτι βλέπω. Ότι κάνω για διασκέδαση στην Αθήνα, θα έκανα και σε οποιαδήποτε επαρχιακή πόλη. Μάλιστα, όσοι βλέπετε τα ποστ μου ξέρετε ότι ΗΔΗ τρέχω και φεύγω από την Αθήνα για βόλτες, σε κάθε ευκαιρία.
Αλλο βολτες αλλο να μεινεις χρονια. Εχεις μια ουτοπικη εικονα της επαρχιας που δεν υπαρχει.
Βεβαια υπαρχουν πολεις που ειναι καλυτερα πχ Καλαματα. Βαρετα ειναι και εκει αλλα καπως καλυτερα απο αλλου.
Ενας συγγενης εχει ανοιξει βενζιναδικο σε ενα χωριο στην κερκυρα. Το χειμωνα ειναι αθλια. Κερκυρα αν εμενε στην πολη ειναι οκ αλλα στο χωριο που μενει δεν αντεχει. Το καλοκαιρι βεβαια λογω τουρισμου ειναι διαφορετικα. Υπαρχουν απειρα παραδειγματα.
-
Επισης κατι τελευταιο
Χιουμοριστικο μεν αληθεια δε.
Το οτι ερχονται απο την Αθηνα και τα αυτοκινητα φωτιζουν κανονικα στο δρομο και οταν φευγουν φωτιζουν στο θεο,δε σημαινει πως εχει λεφτα η επαρχια αλλα ειναι απο παραγωγες μας ή φιλων.
Σημερα ειδα ενα αγροτικο ηταν μεχρι πανω με αγρια χορτα το οδηγουσαν τα γνωστα παιδια.
Εε εκατσα λιγο και τους παρατηρησα πηγαιναν και εκοβαν οπου να ναι ,ραντισμενα χωραφια και μη ,αντε λεω να πανε και θα το πουλησουν και για βιολογικο. -
Θυμάμαι ένα φοβερό ιταλικό εστιατόριο που είχα πάει προ 15ετιας αλλά νομίζω έχει κλείσει.
Ακομα υπαρχει αν λες αυτο διπλα στη γεφυρα.
-
-
@red_monster said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν μπορώ να φανταστώ τίποτα πιο επίπονο από ηπειρωτικά πανηγύρια και κλαρινα, μου ξύνουν τα άντερα.
Υπάρχουν και τα κρητικά , δεν ξέρω τι είναι χειρότερο.
Σε τίποτα από όλα αυτά δεν την παλεύω.Είναι η φάση του ηλεκτρικού σας μεταλλάσσει σιγά σιγά.Αν είχες θερμικό και ειδικά ντίζελ,θα σε μαζεύαμε από τη γιορτή σαρδέλας στην Πρέβεζα τον Αύγουστο!
-
Πες τα χρυσοστομε .
Aμα ανεβω στην Στεφανη να δω τον φιλο μου τον Μπορμπολη .
Εχεις κορη της παντρειας ρε συ ; μικρος δεν εισαι ;
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]