-
@pgs said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Ο Βαρβιτσιώτης δεν είναι υπουργός Ναυτιλίας; Μετά τη δολοφονία του Αντώνη που, μεταξύ άλλων, ανέδειξε την παντελή απουσία του Λιμενικού από το χώρο ευθύνης του (το λιμάνι) δεν θα έπρεπε να παραιτηθεί;
Ναι πρέπει. Αλλά γιατί να το κάνει? Έχει κανέναν λόγο? όχι είναι η απάντηση. Συνείδηση ή φιλότιμο δεν έχει κανείς τους, συνέπειες δεν υπάρχουν, εμάς χεσμένους μας έχουν, οπότε γιατί να παραιτηθεί και να χάσει όλα αυτά τα προνόμια και χρήματα χωρίς να κάνει τίποτα?
-
Απογοήτευση ο Κούλης.
Αν είχε έναν μέτριο αντίπαλο (για καλό ούτε συζήτηση) θα 'χε βυθιστεί στις δημοσκοπήσεις.Σε αυτό ακριβώς βασίζεται (αφού όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους), ότι δεν υπάρχει αντίπαλος αφού η πολιτική σκηνή στην Ελλάδα ειναι για πέταμα. Μέχρι να βρεθεί αντίπαλος θα έχει κάνει ό,τι θέλει, θα έχει πάρει τα έργα που θέλει θα έχει βολέψει συγγενείς και φίλους και όλα μια χαρά, στα 8 χρόνια ΠΘ σύνταξη και άραγμα. Ξέρουν τι κάνουν όλοι αυτοί.
-
Εδώ έχουμε πολιτικούς που τα έκαναν σκ@τ@. Και τους ξανά ψηφίσαμε.
Για ποια παραίτηση λέμε; -
Αφού ήταν η μόνη υποψηφιότητα.
Έβαλε κανείς άλλος για πρωθυπουργός;Από τη ΝΔ όχι. Αλλα έβαλαν αρκετοί άλλοι....οπότε ας προσέχαμε!
-
Τα ανέκδοτα δεν πιάνονται για υποψηφιότητες, μια ελάχιστη σοβαρότητα απαιτείται.
Λες και ο Κυριάκος έχει σοβαρότητα. Πιο σοβαρός είναι ο Τζήμερος για παράδειγμα.
-
Ποιος χέστηκε για τον Κούλη και για τον Χ,ψ πολιτικό….
Τόσες περιουσίες χάθηκαν,τόσες ανθρώπινες ζωές,καταστράφηκε το περιβάλλον στις πληγείσες περιοχές…και εμείς ασχολούμαστε με τους πουθενάδες πολιτικούς? -
Δεν μου αρέσει που πήρα μία μέρα άδεια για να ξεκουραστώ λίγο και γίνεται στο Χαλάνδρι της καργιόλας εντελώς από την φασαρία.
Από τα χαράματα ακούω σκουπιδιάρικα, κομπρεσέρς να σκάβουν, ακούω κηπουρούς να κόβουν με πριόνια, ακούω φορτηγά, παιδιά να ουρλιάζουν στο δρόμο, σκυλιά να γαβγίζουν, κάποιοι στην πολυκατοικία βαράνε τοίχους και πριν λίγο κάποιοι πλακώθηκαν και στο δρόμο γιατί φράκαρε από την κίνηση.Τι όμορφη η ζωή στο βοθροαθηνιστάν... Εξωτικό Χαλάνδρι...
Και άλλοι θέλουν να αγοράσουν και διαμερίσματα στα κοινόβια.
Ας αγοράσουν να δουν την γλύκα. -
Και εσύ άδεια πρώτη μετά σχολείων...
-
Ναι, δυστυχώς, άδειες παίρνω τα τελευταία χρόνια μετά τις 10 Σεπτεμβρίου επειδή είναι υποχρεωτικό από το νόμο.
-
Δεν μου αρέσει που όλο ακούω για νέους ανθρώπους με όγκους .
Όπου νέους εντάξει, στην ηλικία μου. Αλλά και πάλι ...
-
Μου αρέσει που χθες είχα άδεια για ξεκούραση...
Αλλά μου αρέσει περισσότερο που και σήμερα έχω άδεια, για περισσότερη ξεκούραση. Ευτυχώς ηρέμησε κάπως η κατάσταση στο Χαλάνδρι...
Ωραίο πράμα το ξύσιμο...
Το σήριαλ συνεχίζεται...
-
Δεν μαρέσει που πάλι έοχυν κίνηση οι δρόμοι και είναι χειρότερα από πέρσι! Κάθε χρόνο όλο και περισσότερα αυτοκίνητα στον δρόμο.
-
Δεν με πειράζει η κίνηση. Τα ζωντανά στο δρόμο είναι το πρόβλημα.
-
ΔΕΝ μου αρέσει ξαναλέω το απίστευτο spam στην ροή του φόρουμ. Εχει διογκωθεί πολύ το πρόβλημα τις τελευταίες μέρες και μπάζετε από παντού. Δεν μπορεί να υπάρξει λύση??? Κούρασε πραγματικά να προσπαθείς να δεις ένα θέμα μέσα από τα δεκάδες ότι να ναι spam.
-
@elteo said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
ΔΕΝ μου αρέσει ξαναλέω το απίστευτο spam στην ροή του φόρουμ. Εχει διογκωθεί πολύ το πρόβλημα τις τελευταίες μέρες και μπάζετε από παντού. Δεν μπορεί να υπάρξει λύση??? Κούρασε πραγματικά να προσπαθείς να δεις ένα θέμα μέσα από τα δεκάδες ότι να ναι spam.
Εμεις να δεις που πρέπει να τα σβήνουμε όλα αυτά. Πλέον το 50% του χρόνου μου στο φόρουμ είναι για να σβήνω αυτά! Έχω ενημερώσει τον Αντμίν και μου είπε ότι μόλις χαλαρώσουν λίγο με την δουλειά λόγω Ακρόπολις, θα το κοιτάξουν.
-
εσύ τα σβήνεις??? είναι δυνατόν να είναι τόσο τρύπιο το φόρουμ??
-
Εγώ και ο άλλος mod. Σβήνω (2 φορές, για να φύγει τελείως) και μετά κάνω ΒΑΝ τον χρήστη. Αρκετή ώρα μου παίρνει.
-
Το Forum προστατεύεται από bots με τα ενδεδειγμένα τεχνικά μέσα. Δυστυχώς όμως όλοι αυτοί που μπαίνουν και σπαμάρουν είναι φυσικά πρόσωπα, άνθρωποι δηλαδή, που κάνουν χειροκίνητη εγγραφή. Δεν μπορεί να υπάρξει αυτόματη προστασία κατά αυτών. Την τελευταία μισή ώρα διέγραψα καμιά 10αριά τέτοιους λογαριασμούς και μπλόκαρα τις IPs τους. Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι μπλοκάρισμα IPs, ή ολόκληρων χωρών, πράγμα που θα απέκλειε και τους legitimate χρήστες από αυτές τις χώρες.
-
Μου άρεσε που είδα ένα Renault 4 προχθες, σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, αλλά μου άρεσε περισσότερο οι επιβάτες του. Μια κυρία τουλάχιστον 75 χρονών στο τιμόνι και δίπλα της ο σύζυγος, πάνω από 80.
Αυτοί οι 2 άνθρωποι έμειναν πιστοί τόσο ο ένας στον άλλο όσο και στο αμάξι τους... -
@storm said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Μου αρέσει που χθες είχα άδεια για ξεκούραση...
Αλλά μου αρέσει περισσότερο που και σήμερα έχω άδεια, για περισσότερη ξεκούραση. Ευτυχώς ηρέμησε κάπως η κατάσταση στο Χαλάνδρι...
Ωραίο πράμα το ξύσιμο...
Το σήριαλ συνεχίζεται...
5η ημέρα αδείας σήμερα... και πως θα ήθελα να ξεκουραστώ λίγο όπως την Τρίτη που χαλάρωσα για δύο ωρίτσες στο κρεββάτι.
Άδεια καλοκαιρινή...για περισσότερη κούραση...
Λιώμα είμαι. Μηδενική ξεκούραση.Αν η άδεια δεν συνοδεύεται με διακοπές εκτός Αθηνών, κάπου σε ερημικό μέρος, είναι βασανιστήριο.
Απορώ πως μπορούν και εργάζονται τηλεργασία με τόση αστική φασαρία.
Δεν παλεύεται τόση φασαρία.
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]