-
@fanis75 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@diego1960 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Εξάλλου ειλικρινά δεν ξέρω τι θέλετε ακόμα από εμάς.
Eγώ δεν θέλω τίποτα, συζήτηση κάνουμε - ούτε θέλω να μου αποδείξεις κάτι! Απλά δεν μπορώ την υποκρισία με ενοχλεί, ιδού η ρόδος λοιπόν. Είναι διατεθιμένοι όσοι ασπάζονται τον κομμουνισμό να ζήσουν έτσι ή απλά άλλα λόγια να αγαπιόμαστε για να νοιώθουν ηθικά ανώτεροι, αφού ξέρουν ότι ποτέ δεν θα κληθούν να ζήσουν έτσι όπως ευαγγελίζονται?
Βλέπεις και ο γάτος την μπάλα στην εξέδρα, απλά για να νοιώθει ότι κάνει το σωστό - όλο μέλι και από τηγανίτα τίποτα!
ΥΓ: Τα ίδια λέω και στον πατέρα μου που το παίζει αριστερός εδώ και 78 χρόνια. Τώρα τελευταία το παραδέχεται!
ξανα, τη δικη σας ανεπαρκεια να κρινετε, οχι των υπολοιπων που ζουν και στον δικο σας κοσμο αλλα προσπαθουν για το καλυτερο
-
@gatoz said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
ξανα, τη δικη σας ανεπαρκεια να κρινετε, οχι των υπολοιπων που ζουν και στον δικο σας κοσμο αλλα προσπαθουν για το καλυτερο
Υποκριτική προσπάθεια στα λόγια μόνο, αλλά φυσικά απολαμβάνουν όλα τα καλά του "δικού μας" κόσμου, αφού ο "δικός τους" δεν έχει να προσφέρει τίποτα παρά μόνο παραμύθια για καληνύχτα και αυτό το ξέρουν!
-
ξανα, τη δικη σας ανεπαρκεια να κρινετε, οχι των υπολοιπων που ζουν και στον δικο σας > κοσμο αλλα προσπαθουν για το καλυτερο
καλά για το καλύτερο προσπαθούμε και το θέλουμε όλοι
δεν το θέλετε μόνο οι αριστεροι να είναι αποκλειστικό σας προνόμιο
και οι δεξιοι και οι κεντρώοι και μεις οι "που στη χαση που στην φέξη χωρίς ταμπέλες"
εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε όλοι ομως. Ειστε το ίδιο συνηπευθηνοι οπως όλοι
παρολα αυτα δεν συμφωνώ ουτε με τα γραφόμμενα του Φάνη , το εξηγησα πριν
-
@cirus said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
ξανα, τη δικη σας ανεπαρκεια να κρινετε, οχι των υπολοιπων που ζουν και στον δικο σας > κοσμο αλλα προσπαθουν για το καλυτερο
καλά για το καλύτερο προσπαθούμε και το θέλουμε όλοι
δεν το θέλετε μόνο οι αριστεροι να είναι αποκλειστικό σας προνόμιο
και οι δεξιοι και οι κεντρώοι και μεις οι "που στη χαση που στην φέξη χωρίς ταμπέλες"
εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε όλοι ομως.
παρολα αυτα δεν συμφωνώ ουτε με τα γραφόμμενα του Φάνη , το εξηγησα πριν
δεν διαφωνω μαζι σου
λεω οτι ο φανης αυτο που δεν μπορει ο ιδιος, το κατακρινει - ευκολη κριτικη χωρις ουσια αλλα φαινεται του προσφερει τη δικαιολογια που χρειαζεται για να εφησυχαζει -
Ε ρε τι παράπλευρες συζητήσεις παράγει ένας αριστούχος.
-
Υποκριτική προσπάθεια στα λόγια μόνο, αλλά φυσικά απολαμβάνουν όλα τα καλά του "δικού μας" κόσμου, αφού ο "δικός τους" δεν έχει να προσφέρει τίποτα παρά μόνο παραμύθια για καληνύχτα και αυτό το ξέρουν!
Εχουν 100 χιλιάδες καλά να προσφέρουν ο σοσιαλισμός, ο κομμουνισμός, η αριστερά γενικότερα και το ξέρεις, μη γίνεσαι Μουμτζής και Μπουμπούκος.
-
Μου άρεσε η περηφανια του "Io sono alfisti!" Στον 60ρη Ιταλό με μπλουζάκι campagnolo και καπελάκι Alfa Romeo όταν του έκανα φιλοφρόνηση για το ντύσιμο του.
Δεν μου αρέσει που "περιμένετε στην γωνία" τον κάθε ένα για να ανταλλάξετε και εδώ τα πολιτικά βέλη σας.
Έλεος. -
Μόνο που ΔΕΝ έχουμε κομμουνισμό αλλά καπιταλισμό, οπότε δε θα σας κάνουμε τη χάρη ούτε ο γάτος ούτε εγώ να γίνουμε γιουσουφάκια του κάθε Ελλάνιου εργοδότη και όχι αφεντικά πχ. για να κοιμόσαστε πιο ήσυχα. Κριτική κάντε όση θέλετε αν εφαρμοστεί αρχικά ο σοσιαλισμός, ως τότε θα κάνουμε και εμείς ό,τι μπορούμε ωστε να θωρακιστούμε σε ένα άδικο και βίαιο σύστημα.
-
Μόνο που ΔΕΝ έχουμε κομμουνισμό αλλά καπιταλισμό, οπότε δε θα σας κάνουμε τη χάρη ούτε ο γάτος ούτε εγώ να γίνουμε γιουσουφάκια του κάθε Ελλάνιου εργοδότη και όχι αφεντικά πχ. για να κοιμόσαστε πιο ήσυχα. Κριτική κάντε όση θέλετε αν εφαρμοστεί αρχικά ο σοσιαλισμός, ως τότε θα κάνουμε και εμείς ό,τι μπορούμε ωστε να θωρακιστούμε σε ένα άδικο και βίαιο σύστημα.
μην κουβεντιαζεις με #kakomoirides
καταλαβε τη θεση τους - στο τσακιρ κεφι κρετα φαρμ -
λεω οτι ο φανης αυτο που δεν μπορει ο ιδιος, το κατακρινει - ευκολη κριτικη χωρις ουσια αλλα φαινεται του προσφερει τη δικαιολογια που χρειαζεται για να εφησυχαζει
Ακριβώς το ανάποδο, εσύ το κάνεις αυτό! Αλλά μάλλον δεν κοιτάς στον καθρέπτη. Είναι γνώρισμα των κομμουνιστών, πάντα οι άλλοι φταίνε.
ΥΓ: Εγώ τι να μην μπορώ? δεν είπα ότι δεν μπορώ κάτι, απλά δεν είμαι υποκριτής.
Εχουν 100 χιλιάδες καλά να προσφέρουν ο σοσιαλισμός, ο κομμουνισμός, η αριστερά γενικότερα και το ξέρεις, μη γίνεσαι Μουμτζής και Μπουμπούκος.
Ο σοασιαλισμός ίσως, ο κομμουνισμός όχι. Αλλά και πάλι αυτά τα "καλά" είναι αντίθετα με την ανθρώπινη φύση οπότε και μη βιώσιμα για μεγάλο διάστημα.
Κριτική κάντε όση θέλετε αν εφαρμοστεί αρχικά ο σοσιαλισμός,
Άρα κάποιος άλλος να τον εφαρμόσει, όχι εσείς...αυτό λέω, θεωρία και υποκρισία. Έτσι είμαι και εγώ σοασιλιστής και κομμουνιστής, είμαι βασικά ότι είναι το σύστημα στο οποίο ζω, ΟΦΑ. Τώρα συμφωνούμε!!
-
Ειπαμε, ανεπαρκεια και μπουρδες για δικαιολογια για τη παραιτηση να ασχοληθεις για τα κοινα
-
Ειπαμε, ανεπαρκεια και μπουρδες για δικαιολογια για τη παραιτηση να ασχοληθεις για τα κοινα
Μπάλα στην εξέδρα ως συνήθως! Από λόγια πολλά, ουσία τίποτα, μόνο ευχολόγια και "εαν και όποτε έρθουμε στην εξουσία, τότε θα κάνουμε κάτι"....έτσι ξέρω και εγώ!
-
Μπάλα στην εξέδρα ως συνήθως! Από λόγια πολλά, ουσία τίποτα, μόνο ευχολόγια και "εαν και όποτε έρθουμε στην εξουσία, τότε θα κάνουμε κάτι"....έτσι ξέρω και εγώ!
ηδη κανουμε, αλλιως δεν θα ειχες αξιοπρεπεια στη διαβιωση σου
εσυ δεν κανεις, η ανεπαρκεια.... -
εσυ δεν κανεις, η ανεπαρκεια....Αχαχαχα....καλό!! Το άλλο με τον τοτό το ξέρεις?
Η αξιοπρέπεια που έχω έρχεται από σκληρή δουλειά, όχι από επιδόματα (ποτέ δεν έχω πάρει ούτε ένα) και ευχολογια κομμουνισμού!
-
εσυ δεν κανεις, η ανεπαρκεια....Αχαχαχα....καλό!! Το άλλο με τον τοτό το ξέρεις?
Η αξιοπρέπεια που έχω έρχεται από σκληρή δουλειά, όχι από επιδόματα (ποτέ δεν έχω πάρει ούτε ένα) και ευχολογια κομμουνισμού!
οση σκληρη δουλεια και να κανεις εαν δεν υπαρχουν καποιοι να προσπαθουν για τα εργασιακα δικαιωματα, στη γαλερα θα ησουν, κατι σε μπεν-φαν
-
οση σκληρη δουλεια και να κανεις εαν δεν υπαρχουν καποιοι να προσπαθουν για τα εργασιακα δικαιωματα, στη γαλερα θα ησουν, κατι σε μπεν-φαν
-
Σίγουρα δεν είναι οι κομμουνισταί αυτοί που προσπαθούν για τα εργασιακά μου δικαιώματα! Να θυμήσω ότι από τους πιο ισχυρούς συνδικαλισμούς έχουν στις ΗΠΑ και Γαλλία και στην ΕΣΣΔ απλά απογορευόταν ο συνδικαλισμός!
-
Σε γαλέρα είμαι και το ξέρω, δεν έχω αυταπάτες, δεν παραμυθιάζομαι! Αποδέχομαι να εργάζομαι 10ωρα και 12ωρα, να εργάζομαι ΣΚ και στην άδεια μου, κλπ. Απλά φροντίζω να είμαι σε γαλέρα που πληρώνει σχετικά καλά. Ο τσάμπας πέθανε, κανείς δεν σε πληρώνει για να κάθεσαι, παρά μόνο το Δημόσιο (ακόμα).
-
-
-
Σίγουρα δεν είναι οι κομμουνισταί αυτοί που προσπαθούν για τα εργασιακά μου δικαιώματα! Να θυμήσω ότι από τους πιο ισχυρούς συνδικαλισμούς έχουν στις ΗΠΑ και Γαλλία και στην ΕΣΣΔ απλά απογορευόταν ο συνδικαλισμός!
-
Σε γαλέρα είμαι και το ξέρω, δεν έχω αυταπάτες, δεν παραμυθιάζομαι! Αποδέχομαι να εργάζομαι 10ωρα και 12ωρα, να εργάζομαι ΣΚ και στην άδεια μου, κλπ. Απλά φροντίζω να είμαι σε γαλέρα που πληρώνει σχετικά καλά. Ο τσάμπας πέθανε, κανείς δεν σε πληρώνει για να κάθεσαι, παρά μόνο το Δημόσιο (ακόμα).
οχι δεν θα ειναι οι γκομμουνιστες
ειναι φαινεται οι δεξοι -
-
ειναι φαινεται οι δεξοιΚανείς από τους 2, αλλά εαν θές σώνει και ντε να βάλεις ταμπέλα, ναι οι δεχτσοί έχουν κάνει πιο πολλά από τους κομμουνισταί σε αυτό το θέμα. Αλλά βασικά ειναι θέμα ατομικής διαπραγμάτευσης - η συλλογική βλακεία είναι αυτό, μια βλακεία που τους τσουβαλιάζει όλους για να βολεύονται οι τεμπέληδες.
-
ειναι φαινεται οι δεξοιΚανείς από τους 2, αλλά εαν θές σώνει και ντε να βάλεις ταμπέλα, ναι οι δεχτσοί έχουν κάνει πιο πολλά από τους κομμουνισταί σε αυτό το θέμα. Αλλά βασικά ειναι θέμα ατομικής διαπραγμάτευσης - η συλλογική βλακεία είναι αυτό, μια βλακεία που τους τσουβαλιάζει όλους για να βολεύονται οι τεμπέληδες.
γουτσου-γουτσου, ατομικη διαπραγματευση, γουτσου-γουτσου
-
Maλακίες, αν δεν υπήρχαν οι συλλογικές διαπραγματεύσεις, θα τρώγατε όλοι από τα σκουπίδια. Η δεξιά το μόνο που έχει φέρει διαχρονικά είναι απατεωνιά, βία και εκμετάλλευση. Τα εργατικά δικαιώματα και το γεγονός οτι δε δουλεύεις από πρωί μέχρι τη δύση του ηλίου το οφείλεις στην αριστερά.
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]