-
-
@antonmone said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν ειμαι φεμινιστης,το αντιθετο,ομως το γεγονος οτι ο Αναγνωστοπουλος εδωσε εξετασεις σημερα με θεμα η βια κατα των γυναικων!!!!!! δειχνει οτι ειμαστε η μεγαλυτερη χωρα τρολ στον Γαλαξια τουλαχιστον!Αν δεν περασει φετος ,να δωσει και του χρονου με θεμα την αγαπη για τα κατοικιδια!
Θεουλης! Απολυτα σωστος!
-
@bassstarlet said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Ποιός είναι ο Αναγνωστόπουλος, και γιατί μας νοιάζει που έδωσε εξετάσεις;
-
Πήγαινα αρκετα χρόνια σε μια πολύ όμορφη και ήσυχη γωνία της Ελλάδας,την Νεαπολη Λακωνίας.Ωραίες θάλασσες για τα παιδιά,πολλά μέρη για εκδρομές,καλό φαγητό,προσιτές τιμές σε καταλύματα και χαμηλό κόστος μεταφορικών και διοδίων!
Τελευταία φορά πήγα το καλοκαίρι του 20.Φετος τα 200αρια απλά για διαμονή είναι σύνηθισμενη απάντηση ,σε ένα μέρος που βασιζόταν πολύ στον εσωτερικό τουρισμό!!Δεν πειράζει παιδιά,όταν θα γυρίσει μπούμερανγκ όλο αυτό θα γυρίσετε παλι στα κρεμμύδια! -
Εχουν πέσει τόσα λεφτά στην Πελοπόννησο για δρόμους και δρομάρες, οπότε λογικό να έχουν πολύ τουρισμό...
-
Στην συγκεκριμένη περιοχή εκτός της σύνδεσης Νέαπολης Μονεμβασιας και κάποια αλλά κομμάτια ,είναι ψιλό χάλια!Ο Τρίπολης Σπάρτης που είναι όντως καλός δεν άλλαξε και πολύ τον τουρισμό του Γυθειου.Αρκετοί χρησιμοποιούν ακόμα τον παλιό για τα 55 χλμ και 4 διόδια διαφορά.Θα ήθελα να δω αν είναι ακόμα άθλιος ο δρόμος;;; που οδηγεί στο Κυπαρίσσι που είναι πανέμορφο.
-
Κυπαρίσσι
Πολύσυζητιέται το Κυπαρίσσι τώρα τελευταία
-
Στην συγκεκριμένη περιοχή εκτός της σύνδεσης Νέαπολης Μονεμβασιας και κάποια αλλά κομμάτια ,είναι ψιλό χάλια!Ο Τρίπολης Σπάρτης που είναι όντως καλός δεν άλλαξε και πολύ τον τουρισμό του Γυθειου.Αρκετοί χρησιμοποιούν ακόμα τον παλιό για τα 55 χλμ και 4 διόδια διαφορά.Θα ήθελα να δω αν είναι ακόμα άθλιος ο δρόμος;;; που οδηγεί στο Κυπαρίσσι που είναι πανέμορφο.
Αν πας από Μολάους, ο δρόμος είναι ο ίδιος...
Στενός και θέλει προσοχή...
Όμως αν πας από βόρεια (Λεωνίδιο) έχει φτιαχτεί ένας καταπληκτικός δρόμος ...
Φωκιανό- Κυπαρίσσι...
Εκπληκτική άσφαλτος, ωραίες στροφές, ελάχιστη κίνηση και πάντα δίπλα στη θάλασσα...
-
Γενικά οι τιμές φέτος είναι έγκλημα, σε ίδιους ρυθμούς θα κινηθούν και οι ταβέρνες/εστιατόρια κτλ. Όπως και τα ακτοπλοϊκά έχουν πάρει ένα χαλαρό 20% πάνω.
Σχεδόν double score απο πέρυσι το συνολικό κόστος, απαγορευτικό για πολλούς ακόμα και οι ολιγοήμερες!
-
@yem said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Γενικά οι τιμές φέτος είναι έγκλημα, σε ίδιους ρυθμούς θα κινηθούν και οι ταβέρνες/εστιατόρια κτλ. Όπως και τα ακτοπλοϊκά έχουν πάρει ένα χαλαρό 20% πάνω.
Σχεδόν double score απο πέρυσι το συνολικό κόστος, απαγορευτικό για πολλούς ακόμα και οι ολιγοήμερες!
Ναι και εμένα δεν μου αρέσει που οι διακοπές στην Ελλάδα γίνονται προνόμιο των ξένων σιγά σιγά…
Μάιος, Ιούνιος και μέσα Σεπτέμβρη και μετά για τους φτωχότερους… -
Κυπαρίσσι
Πολυ ομορφο χωριουδακι αλλα για ΣΚ,τρεις μερες το πολυ.
-
Το πιο ενοχλητικο εινα οτι η αυξηση δεν συνοδευεται απο καμμια αναβαθμιση εξοπλισμου η παροχων!Απλα ετσι γιατι μπορουν,αυξανουν τις τιμες και οτι κατσει ακομα και σε πελατες μονιμους.
-
@antoniokon said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Αν πας από Μολάους, ο δρόμος είναι ο ίδιος...
Στενός και θέλει προσοχή...
Όμως αν πας από βόρεια (Λεωνίδιο) έχει φτιαχτεί ένας καταπληκτικός δρόμος ...
Φωκιανό- Κυπαρίσσι...
Εκπληκτική άσφαλτος, ωραίες στροφές, ελάχιστη κίνηση και πάντα δίπλα στη θάλασσα...
Φαινεται οτι ξερεις τα μερη.Την παραλια Ριζμαρι μονο να μην εχουν φτιαξει το δρομο να ειναι οπως ηταν μεχρι και πριν 3 χρονια!
-
Κυπαρίσσι
Το συζητάγαμε πρόσφατα με φίλο ότι κάτω από Άστρος έως και μέχρι πριν την Καλαμάτα όλα τα μέρη εκεί είναι ωραία για 1-3 μέρες το πολύ , είναι ιδανικά για road trip 1-2 μέρες σε κάθε μέρος και μετά παρακάτω .
Εγώ προσωπικά τα έχω χορτάσει τα κατσάβραχα εκεί κάτω , θέλω αμμουδιές με bitch volley γυναικείο -
παραλια Ριζμαρι
Σημειώθηκε...
Το κάτω κάτω μέρος του ποδιού, δεν το έχω γυρίσει...
Λίγο κάτω από Νεάπολη και κατηφόρισα μέχρι τα Βελανίδια...σαν νησιώτικο το χωριό αυτό...
-
Μου αρεσει η κουβεντα σας. Δε μ αρεσει που εφυγε ο Γιωργος.
-
Νομίζω συμπυκνώνει ωραία τον μοναδικό - ξεχωριστό τρόπο ομιλία και έκφρασης του Γεωργίου.
Youtube Video -
Κυπαρίσσι
Το συζητάγαμε πρόσφατα με φίλο ότι κάτω από Άστρος έως και μέχρι πριν την Καλαμάτα όλα τα μέρη εκεί είναι ωραία για 1-3 μέρες το πολύ , είναι ιδανικά για road trip 1-2 μέρες σε κάθε μέρος και μετά παρακάτω .
Εγώ προσωπικά τα έχω χορτάσει τα κατσάβραχα εκεί κάτω , θέλω αμμουδιές με bitch volley γυναικείοΓια τέτοιο βολλευ όπως το γράφεις ,υπάρχει και η Στούπα!Βγαινει και σε αλλά αθλήματα!
-
Μου άρεσε πάντα η μουσική του Μαρκόπουλου. Δε μ αρέσει που έφυγε...
-
Χρόνια παραθέριζε δίπλα μας, ήταν σεβάσμια φυσιογνωμία, με σεμνότητα και απλότητα στη συμπεριφορά. Νομίζω ο "Ηλεκτρικός Θησέας" περιγράφει πολύ εύστοχα και διαχρονικά τα τεκταινόμενα στη χώρα https://www.youtube.com/watch?v=2abv9MS3EvM
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]