-
Νομίζω σε μαύρο χάνει λίγο στα νεύρα του αμαξώματος.
Αυτά τα 3 ήταν το όνειρο μου...
-
Το 2ο μου αρέσει. Το μπλε είναι σαν ταξί Θεσσαλονίκης.
Αρχοντικό χρώμα το μαύρο. Η σκόνη που φαίνεται δε με πειράζει καθόλου. Απλά το πλένεις συχνότερα.
Το σπαστικό με το μαύρο είναι ότι ο, τι ακουμπήσει πάνω αφήνει γρατζουνιά - αμυχή που φαίνεται.
Γιατί δε το πήρες σε ένα από αυτά;
-
Γιατί ήθελε κάνα 6μηνο παράδοση και θα έχανα και κάποιες εκπτώσεις, καλό είναι και το πορτοκαλί με την μαύρη οροφή και καλοί οι 2 μήνες παράδοσης και ακόμα καλύτερα η δωρεάν διχρωμία και κάνα 700€ μείον που ίσχυε για 'έτοιμα'.
-
Όταν με το καλό πάω και παραλάβω τι πρέπει να πρωτοκοιτάξω? Θα χάσω την μπάλα...
-
Σου άλλαξαν και αυτό;
Πω! καινουργιο στο έκαναν.... Δεν θα έχει καμία απολύτως διαφορά.
Η πισω μεταλλική ποδια ειναι αυτο. Δεν έχει παθει τιποτα το δομικό...
Ελα ντε.... Ίσως ο Quadra ξέρει να μας πει.
Να δεις ότι το έβαψαν καλά.... Ότι το βερνίκι είναι σωστό και όχι σε τελειώματα κάπως τρακτερωτο. Άρα πρεπει να ψάξεις με την παλαμη σου για να καταλάβεις....
-
Δεν θα βαφτεί τίποτα, από ότι κατάλαβα ήρθαν βαμμένα από το εργοστάσιο για αυτό και αργήσαμε. Θα ψάξω για τα βαψίματα πάντως και θα σου πωedit : βάφονται εδώ , μάλλον έχασα κάτι στην μετάφραση!
-
Ρε τι θα γίνει... Όσο πάει και γδύνεται η καψούρα.
Τελική (;) ευθεία κύριοι, ήρθαν μετά από καιρό αρκετά ανταλλακτικά για να ξεκινήσουμε το μοντάρισμα, δυστυχώς λείπουν λίγα ακόμα που είναι σε έλλειψη από εργοστάσιο . Πέσαμε θύματα του covid και της θερινής ραστώνης, ας ελπίσουμε σε 10 - 15 μέρες να είναι έτοιμο
-
Βλέπω το τράκο και με πιάνει ταχυκαρδία.
Ρε φίλε Yem, μία ερώτηση. Έχεις ρωτήσει πόσο θα κόστιζε όλη η επισκευή αν πλήρωνες από την τσέπη σου; Σου έχουν πει κάτι περί του κόστους επισκευών;
-
Δεν ξέρω αν χρεώνουν το ίδιο τις ασφαλιστικές με τους ιδιώτες, ξέρω όμως ότι αν θες να πληρώσεις λιγότερα κάποια ανταλλακτικά θα μπορούσες να τα κρατήσεις, πχ κάποια πλαστικά ή μεταλλικά εξαρτήματα τα οποία δεν φαίνονται από πουθενά.
Αλλά επειδή εδώ πληρώνει άλλος τα πετάμε όλα και βάζουμε καινούρια, καλός ή κακός δεν ξέρω...
Η συγκρατημένη πρόβλεψη που έδωσε ο τεχνικός στην ασφαλιστική πριν ξεκινήσουν να λύνουν είναι περίπου στα 5.600 € και μου είχε πει με σιγουριά ότι θα τα ξεπεράσει σίγουρα κατά 1.500€.
Προσωπικά τα θεωρώ υπερβολικά λεφτά για μια τέτοια ζημιά όπως θεωρώ και υπερβολική την ζημιά για ένα τέτοιο στουκο... Παθητική ασφάλεια my ass..
Μιας και που τα λέμε, πάλι κόλλησαν οι εργασίες στο φαναρτζιδικο εξαιτίας 2 μικρών αλλά αναγκαίων ανταλλακτικών τα οποία δεν υπάρχουν ούτε στο εργοστάσιο σε παραγωγή. Απαράδεκτο για ολόκληρη εταιρεία να έχει τέτοιες ελλείψεις.
-
Πολλά λεφτά ρε συ. Για αυτό έχω απογοητευτεί εντελώς από την αυτοκίνηση στην Ελλάδα. Για λεφτάδες. Με ένα τέτοιο τρακάρισμα τόση μεγάλη ζημιά και με τέτοιο κόστος αποκατάστασης. Απίστευτα πράγματα.
Και επίσης η ατάκα "τα αυτοκίνητα είναι λαμαρίνες και φτιάχνονται" δεν βλέπω να ισχύει ιδιαίτερα. Τόσο καιρό και ακόμη το δικό σου είναι σε εκκρεμότητα.
Και να σκεφτείς ότι υπάρχουν συνεργεία εξουσιοδοτημένα που δεν δίνουν αυτοκίνητα αντικατάστασης.
-
@yem said in Renault Captur II:
Προσωπικά τα θεωρώ υπερβολικά λεφτά για μια τέτοια ζημιά όπως θεωρώ και υπερβολική την ζημιά για ένα τέτοιο στουκο... Παθητική ασφάλεια my ass..
Παθητική ασφάλεια έχει, αλλά τα περιφερειακά διαλύουν για να προστατέψουν τον άνθρωπο. Εαν τρακάρεις τα πληρώνει η ασφαλιστική ευτυχώς (εαν δεν φταις ή έχεις μικτή).
-
@fanis75 Τουλάχιστον μάθαμε ότι δεν σκάει εύκολα η δεξαμενή υγραερίου.
-
@yem
Οντως,... Checked -
Καλησπέρα παιδιά, αποφάσισα να αγοράσω το Captur LPG στην έκδοση Dynamic. Η καλύτερη προσφορά που πήρα μέχρι στιγμής είναι στα 22.300€ με δώρο συναγερμό και κεραία καρχαρία. Λέτε να μπορώ να βρω πουθενά αλλού καλύτερη τιμή;
-
@anwnimos said in Renault Captur II:
Καλησπέρα παιδιά, αποφάσισα να αγοράσω το Captur LPG στην έκδοση Dynamic. Η καλύτερη προσφορά που πήρα μέχρι στιγμής είναι στα 22.300€ με δώρο συναγερμό και κεραία καρχαρία. Λέτε να μπορώ να βρω πουθενά αλλού καλύτερη τιμή;
Πάντα τόσο ακριβό ήταν αυτό? Πολλά μου φαίνονται
-
@mastoras78 said in Renault Captur II:
Λογικά όχι, όλα τα αυτοκίνητα έχουν ανέβει όμως. Το 2019 έπρεπε να πάρω αυτοκίνητο, τώρα την πάτησα όμως.
-
Εγώ την Dynamic LPG την είχα πάρει με 21κ με το κλειδί στο χέρι χωρίς καμία άλλη επιβάρυνση . Πλέον με το 6άρι σασμάν και με 2-3 άλλα μπιχλιμπίδια που ( πίσω φιμέ , ασύρματη φόρτιση ...) έχει πάρει κάνα 1000 πάνω , αν θυμάμαι καλά τότε τιμή καταλόγου είχε 21.150 + 750 διχρωμία +τα λοιπά έξοδα .
Το shark Fin είναι καλό και ακριβό έξτρα που δεν μπαίνει εύκολα μετά μιας και η μαμά κεραία του Captur είναι πολύ φαρδιά και χοντρή και δεν μπορείς να βάλεις τα κλασικά aftermarket shark fin που κυκλοφορούν , η εγκατάσταση μετά προϋποθέτει κατέβασμα του πίσω μέρους της ταπετσαρίας οροφής και ξεκούμπωμα των πλαστικών του C pillar για να βιδώσουν τα καινούρια καλώδια , ανταλλακτικά και κόστος εργασίας περίπου +200ε . -
Εγώ την Dynamic LPG την είχα πάρει με 21κ με το κλειδί στο χέρι χωρίς καμία άλλη επιβάρυνση . Πλέον με το 6άρι σασμάν και με 2-3 άλλα μπιχλιμπίδια που ( πίσω φιμέ , ασύρματη φόρτιση ...) έχει πάρει κάνα 1000 πάνω , αν θυμάμαι καλά τότε τιμή καταλόγου είχε 21.150 + 750 διχρωμία +τα λοιπά έξοδα .
Το shark Fin είναι καλό και ακριβό έξτρα που δεν μπαίνει εύκολα μετά μιας και η μαμά κεραία του Captur είναι πολύ φαρδιά και χοντρή και δεν μπορείς να βάλεις τα κλασικά aftermarket shark fin που κυκλοφορούν , η εγκατάσταση μετά προϋποθέτει κατέβασμα του πίσω μέρους της ταπετσαρίας οροφής και ξεκούμπωμα των πλαστικών του C pillar για να βιδώσουν τα καινούρια καλώδια , ανταλλακτικά και κόστος εργασίας περίπου +200ε .Κι εμένα η καλύτερη προσφορά ήταν αυτή στα 22.300€. Πήρα τηλέφωνο σε όσες περισσότερες αντιπροσωπείες μπορούσα αλλά όλοι έλεγαν για περίπου 23.000€. Επειδή είχα "γνωστό" πήρα αυτά τα δώρα και την τιμή. Πανάκριβα όλα πλέον
-
Το shark Fin είναι καλό και ακριβό έξτρα που δεν μπαίνει εύκολα μετά μιας και η μαμά κεραία του Captur είναι πολύ φαρδιά και χοντρή και δεν μπορείς να βάλεις τα κλασικά aftermarket shark fin που κυκλοφορούν , η εγκατάσταση μετά προϋποθέτει κατέβασμα του πίσω μέρους της ταπετσαρίας οροφής και ξεκούμπωμα των πλαστικών του C pillar για να βιδώσουν τα καινούρια καλώδια , ανταλλακτικά και κόστος εργασίας περίπου +200ε .Κι εμένα η καλύτερη προσφορά ήταν αυτή στα 22.300€. Πήρα τηλέφωνο σε όσες περισσότερες αντιπροσωπείες μπορούσα αλλά όλοι έλεγαν για περίπου 23.000€. Επειδή είχα "γνωστό" πήρα αυτά τα δώρα και την τιμή. Πανάκριβα όλα πλέον
Το diesel πόσο έχει πάει? Πλησιάζει πολύ τα Diesel άλλων κατασκευάστων, πέρνα καμία βόλτα από Peugeot - Citroën - opel
-
Το diesel πόσο έχει πάει? Πλησιάζει πολύ τα Diesel άλλων κατασκευάστων, πέρνα καμία βόλτα από Peugeot - Citroën - opel
Renault Captur II