@yem said in Renault Captur II:
@mastoras78 said in Renault Captur II:
@anwnimos said in Renault Captur II:
Καλησπέρα παιδιά, αποφάσισα να αγοράσω το Captur LPG στην έκδοση Dynamic. Η καλύτερη προσφορά που πήρα μέχρι στιγμής είναι στα 22.300€ με δώρο συναγερμό και κεραία καρχαρία. Λέτε να μπορώ να βρω πουθενά αλλού καλύτερη τιμή;
Πάντα τόσο ακριβό ήταν αυτό? Πολλά μου φαίνονται
Εγώ την Dynamic LPG την είχα πάρει με 21κ με το κλειδί στο χέρι χωρίς καμία άλλη επιβάρυνση . Πλέον με το 6άρι σασμάν και με 2-3 άλλα μπιχλιμπίδια που ( πίσω φιμέ , ασύρματη φόρτιση ...) έχει πάρει κάνα 1000 πάνω , αν θυμάμαι καλά τότε τιμή καταλόγου είχε 21.150 + 750 διχρωμία +τα λοιπά έξοδα .
Το shark Fin είναι καλό και ακριβό έξτρα που δεν μπαίνει εύκολα μετά μιας και η μαμά κεραία του Captur είναι πολύ φαρδιά και χοντρή και δεν μπορείς να βάλεις τα κλασικά aftermarket shark fin που κυκλοφορούν , η εγκατάσταση μετά προϋποθέτει κατέβασμα του πίσω μέρους της ταπετσαρίας οροφής και ξεκούμπωμα των πλαστικών του C pillar για να βιδώσουν τα καινούρια καλώδια , ανταλλακτικά και κόστος εργασίας περίπου +200ε.
Κι εμένα η καλύτερη προσφορά ήταν αυτή στα 22.300€. Πήρα τηλέφωνο σε όσες περισσότερες αντιπροσωπείες μπορούσα αλλά όλοι έλεγαν για περίπου 23.000€. Επειδή είχα "γνωστό" πήρα αυτά τα δώρα και την τιμή. Πανάκριβα όλα πλέον