-
η σχετικη φατσουλα παει για το ορθογραφικο μου λαθος που μολις ειδα ή για αυτο που ανεφερα
-
για το συντακτικό κυρίως και για το ορθογραφικό δευτερευόντως.
χωρις παρεξήγηση ελπίζω.
-
Μάλιστα, καλά το κατάλαβα λοιπόν, συγνώμη κάνεις δεν είναι ''άσφαλτος'' , από τα εκατοντάδες χιλιάδες posts εδώ μέσα φαίνεται ότι είμαι ο πρώτος που έκανε συντακτικό και ορθογραφικό λάθος άξιο αναφοράς σχολίου, συγχώρα με και αν το ξαναεπαναλαβω να με αφήκεις στην ίδια τάξη κυρ Δάσκαλε .
Τώρα αν ο κινητήρας 1.3 της Renault είναι υποδεέστερος (τα γράφω ωραία τώρα; χωρίς πιο χωρίς κανένα άλλο ποσοτικό επίρρημα;) του 1.2 της Peugeot μήπως ξέρεις να μου πεις κάτι να με διαφωτίσεις γιατί εμένα αυτή είναι η απορία μου ή η ουσία εδώ μέσα είναι να ψάχνουμε αν κάναμε κάποιο συντακτικό/ορθογραφικό λάθος ;
-
Ουδείς άσφαλτος,αλλά υπάρχουν λάθη και λαθαρες. Λυπάμαι που τελικά το παρεξήγησες για επι προσωπικού επίθεση.
-
Βλεπουμε εξω 5 εκδοσεις, τα C shaped στην 3η ή 4η εκδοση κ την μεγαλη οθονη στην Initiale Paris. Δεν θα ειναι φθηνο.
-
Βλεπουμε εξω 5 εκδόσεις, τα C shaped στην 3η ή 4η εκδοση κ την μεγαλη οθονη στην Initiale Paris. Δεν θα ειναι φθηνο.
Σιγουρα , ειπαμε τιποτα δεν ειναι φτηνο πλεον , και πραγματι την μεγαλη οθονη την εχει μονο η εκδοση initiale που ειναι μονο με auto και στην Γαλλια η 130 φτανει τα 30k και που παλι κατι ψιλο πραγματα της λειπουν ακομη ..Τωρα εδω σε τι εκδοσεις θα το φερουν και αν φερουν τις ιδιες εκδοσεις με Γαλλια σε τι τιμες ποιος ξερει
-
22.000€ Intense manual 130ps δεν είναι άσχημα αν μου δώσει η Renault το δικαίωμα να πληρώσω έξτρα για να βάλω μόνο την μεγάλη οθόνη. Αυτό που θα με εξοργίσει θα είναι να με υποχρεώσει να πάω στο Initiale Paris να φορτωθώ πολλά τα οποία δεν θέλω (δέρμα, αυτόματο, 18' ζάντες) γιατί δεν θα μου επιτρέψουν να βάλω μόνο την οθόνη. Ίσως εκεί να πάω σε 2008 Gt-line. Προσωπικά αν είναι να πάω πάνω από 25.000€ δεν θα κάτσω στη Renault...
-
Μακαρι να γινεται αυτο που λες , απο οσο βλεπουμε στο Γαλλικο configurator στις εκδοσεις κατω απο την intitiale σου δινει διαφορα πακετα συνδυασμου extras (καποιο περιεχει ειδα και την μεγαλη οθονη με 360 camera και park assist στα 1600€) να προσθεσεις και να γλιτωνεις τις 18αρες και το αυτοματο της initiale οπως και το blind spot το δινει μονο με πακετο στην auto εκδοση με την intense, πιστευω ή καλυτερα ευχομαι οτι και η Ελληνικη αντιπροσωπεια θα πραξει το ιδιο , δεν ξερω και τι επιλογες ειχες με το προηγουμενο captur και αν μπορουσες να το custom built λιγακι οπως γινεται στα του group, αρκει βεβαια μην ξεπερνας κανα σκαπολατι στην κλιμακα και ουσιαστικα να σου ερχεται η intense με τα extra ισα με την initiale παντως αν εσενα το θεμα σου ειναι μονο η μεγαλη οθονη εμενα θα ειναι και το blind spot και αν με αναγκαζουν και εδω να παω στην αυτοματη εκδοση τοτε το αφηνουμε και αυτο....
-
Η intens έχει τη μεσαία οθονη που αν δείτε στο configurator ίσως είναι και πιο όμορφη από τη μεγάλη.. Το ιδανικό θα είναι 22000 intens 1.3 με edc..
-
Initiale Paris 1.5dCi 115 EDC 32.000€ στη Γαλλια.
108g/Km Co2 4,1 l/100Kh
11seconds τα 100χλ/ωρα κ 1327 κιλα.
Ειναι λιγο βαρυτερο απο το 2008, ψηλοτερα τελη/καταναλωση, οριακα γρηγοροτερο απο το 100hp (11 δεπτερολεπτα εναντι 11,4) κ αρκετα ποιο αργο απο το 130hp, κ τιμες παρομοιες φανταζομαι (πρεπει να δουμε κ τις Ελληνικες).
-
Πέραν των θεμάτων των εξοπλιστικών πακέτων λίγο. Αυτό που είπε ένας φίλος πιο πάνω ότι ο 130hp της Renault είναι αρκετά πιο αργός από τον purtech ισχύει; Μέχρι τον 140hp του Mégane δεν ίσχυε κάτι τέτοιο. Λέτε να τον έριξαν τόσο για τους ρύπους που να αναγκαστούμε να πάμε στον 150hp για λογικές επιδόσεις;....
-
Πέραν των θεμάτων των εξοπλιστικών πακέτων λίγο. Αυτό που είπε ένας φίλος πιο πάνω ότι ο 130hp της Renault είναι αρκετά πιο αργός από τον purtech ισχύει; Μέχρι τον 140hp του Mégane δεν ίσχυε κάτι τέτοιο. Λέτε να τον έριξαν τόσο για τους ρύπους που να αναγκαστούμε να πάμε στον 150hp για λογικές επιδόσεις;....
Δεν ξερω αν αναφέρεσαι σε μενα, αλλα μιλαγα μονο για τα πετρελαια - που με αφορουν. Κ οι 2 κινητηρες (1.3 Renault - 1.2 PSA) ειναι κορυφαιοι στην κατηγορια τους κ νομιζω δεν αφηνουν κανεναν παραπονεμένο. Το Capture με τον 1.3 στα 130 αλογα θα ειναι επαρκεστατο.
Οσο για τους πετρελαιου, πιστευω ο 1.5 του PSA ειναι ο καλυτερος μικρος αυτη τη στιγμη στην αγορα.
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας @Trogg & @Dublin με καλυψατε. Για οικογενειακή χρήση επαρκεστατος ο Tce. Δεν έχω σκοπό να βάλω κόντρα με κανέναν όταν και αν με το καλό πάρω το Captur. Αν ήθελα κάτι τέτοιο θα έπαιρνα το Civic. Άντε με το καλό να έρθει να το οδηγήσουμε να δούμε και αν είναι υποδεέστερο ποιοτικά από το 2008 ώστε να δικαιολογηθεί η διαφορά στην τιμή ή απλά η Peugeot αύξησε τις τιμές με στόχο τα premium suvs του Vag...
-
Και εγω το περιμενω για να κανω ενα test drive να μπορω να το συγκρινω και με ενα αντιστοιχο του 2008 , πιστευω οτι το εσωτερικο ειναι μισο κλικ κατα εμε πιο κατω οχι σε ποιοτητα αφου και αυτο θα εχει μαλακα πλαστικα πανω στο ταμπλο και στις μπροστινες θυρες ανω και γενικα αναβαθμισμενη ποιοτητα οπως εχουν γραψει, απλα στην εμφανιση του εσωτερικου νομιζω οτι το 2008 κερδιζει το captur και ειναι ενα στοιχειο που το ξεχωριζει απο ολα τα μικρα SUV αυτην την στιγμη ισως και απο καποια μεγαλυτερα. Βεβαια το captur απο οσα διαβαζω εδω μεσα με την αντιπροσωπεια μαλλον θα αργησει να ερθει (ανοιξη προς καλοκαιρι μεχρι τοτε νομιζω θα εχει παρουσιαστει και το Opel Mokka X που ειμαι περιεργος να το δω σαν καθαρο μοντελο του psa πλεον τι διαφορετικο θα εχει σε τιμη και εμφανιση απο το 2008 ή το DS3 Crossback μια και θα ειναι στην ιδια πλατφορμα και αν τελικα τιποτα απο oλα αυτα δε με ικανοποιησει με βλεπω να περιμενω τελη 2020 το νεο Tuscon ή Qashqai...τωρα για τις τιμες του 2008 και γενικα της Peugeot τα εχουμε ξαναπει απο το λανσαρισμα του 3008 οι υπευθυνοι της peugeot μιλουσαν για premium καταστασεις αρα και τιμες...
-
Μαλλον στο δικο μου σχολιο αναφερεται ο φιλος που παρεθεσα την επιταχυνση 0-100 για τον 1.3 του Captur με τον 1.2 του 2008 μεσα απο τα specifications και φαινεται οτι εχει μια καπως διαφορα στην επιταχυνση (πιο αργος) του Captur και ρωτησα και εγω τι γινεται ρε παιδια αλλα δεν εδωσε κανεις καποια απαντηση. Θεωρω ομως και εγω οτι ο 1.3 βενζινη του Captur θα ειναι επαρκεστερος για ενα ταξιδι , μια προσπεραση στην εθνικη, φορτωμενο και με κλιματισμο, απλα ισως δεν ειναι για κοντρες στα 0-100 με το 2008...
-
Εγώ από την πλευρά μου, ως νέος κάτοχος του Aircross θα συμβούλευα όσους κοιτάνε crossover/suv αυτής της κατηγορίας να μην αναλώνονται πολύ σε επιδόσεις, επιταχύνσεις και ιπποδυνάμεις αλλά στην ηχομόνωση, στο θόρυβο κύλισης, στο θόρυβο αμαξώματος, στο θόρυβο των ελαστικών και στους ήχους που περνούν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σε ταχύτητες άνω των 100km/h.
Τι να το κάνεις ένα αυτοκίνητο όταν το θες για ταξίδια και αποδεικνύεται κουραστικό;
υ.γ. αυτά δεν αφορούν το Aircross, αλλά γενικά την κατηγορία που δεν είναι χαμηλά αυτοκίνητα τύπου χάτσμπακ ή σεντάν.
-
@Trogg προσωπικά με το 2008 με 'χαλάνε' apriori μέχρι να το δω 2 παράγοντες πέραν της τιμής. Πρώτον αν πράγματι μοιράζεται εσωτερικό με το νέο 208 είναι στενό και ιδιαίτερα στενάχωρο για τα κυβικά μου και δεύτερον έχω πρόβλημα με το χαμηλό τιμόνι και σε αυτό και στο 308 της γυναίκας. Είναι σαν να οδηγάω με τα μπούτια για να μπορώ να δω όλο τον πίνακα οργάνων. Συγνώμη αλλά όσο πιο hot και να είναι ο εσωτερικός του διάκοσμος (2008) το Captur αν δεν είναι κουδούνι ποιοτικά (όπως τα QQ/Kadjar) θα το προτιμούσα για πρακτικούς καθαρά λόγους (τρομερή εκμετάλλευση εσωτερικού χώρου το Captur I και μας αρέσει πολύ μτν γυναίκα η ιδέα του κυλιόμενου πίσω καθίσματος).
@Storm, πολύ σωστός. Είμαι μέγας φαν της ποιότητας κύλισης οπότε αν μπορείς να μας πεις πως κυλάει στις υψηλές ταχύτητες το δικό σου αν και δύσκολα θα πάω στα 30κ+ !
-
@Storm, πολύ σωστός. Είμαι μέγας φαν της ποιότητας κύλισης οπότε αν μπορείς να μας πεις πως κυλάει στις υψηλές ταχύτητες το δικό σου αν και δύσκολα θα πάω στα 30κ+ !
Το C3 Aircross έχει ο Storm, οπότε πολύ χαμηλότερη τιμή από €30.000!
-
Strom ποιο Aircross εχεις; φανατικος Citroenακιας εδω! Απλα μου φαινεται λιγο μικρο το C3 (εσωτερικο κ πλατφορμα προηγουμενης γεννιας, έλλειψη bumpers - γιατι?!) κ λιγο μεγαλο το C5. Αλλα C3 k C5 ειναι τα ποιο off απο ολα τα crossover/suv πολης.
Sabas, το 2008 ειναι πολυ φαρδυτερο. Οσο για το i cockpit εμενα με βολευει μια χαρά, βεβαια ειμαι 1.77 κ βαζω θεση οδηγησης ψηλα, μπορει σε ποιο ψηλους να υπαρχει θεμα.
-
Strom ποιο Aircross εχεις; φανατικος Citroenακιας εδω! Απλα μου φαινεται λιγο μικρο το C3 (εσωτερικο κ πλατφορμα προηγουμενης γεννιας, έλλειψη bumpers - γιατι?!) κ λιγο μεγαλο το C5. Αλλα C3 k C5 ειναι τα ποιο off απο ολα τα crossover/suv πολης.
Sabas, το 2008 ειναι πολυ φαρδυτερο. Οσο για το i cockpit εμενα με βολευει μια χαρά, βεβαια ειμαι 1.77 κ βαζω θεση οδηγησης ψηλα, μπορει σε ποιο ψηλους να υπαρχει θεμα.
Renault Captur II