-
Για αυτό πάντα πρέπει να έχουμε και έναν στην πάρεα με 2008 να κουβαλάει τα υπόλοιπα. Ξέρει κανείς κανέναν;
-
Χαχαχα.. Lap φορτώνω την αποθήκη στο εξοχικό! Επόμενο τεστ με ντενεκεδες λαδιού.
-
Μόνο θα πίνετε και θα τρώτε φέτα εκεί που πάτε;! Όλα τα υπόλοιπα που είναι;!! Τα παιδιά δεν θα παίζουν με τίποτα; Μπάνιο στη θάλασσα και κουβαδάκια και τέτοια; Ρούχα και αλλαξιες; Καμιά μπάλα, κάνα πατίνι, κάνα μπανιερο;!
Εν το μεταξύ η μεγαλύτερη έλλειψη είναι οι μπύρες και τα τσίπουρα!
Το εξοχικό είναι εξοπλισμένο με όλα τα πολεμοφοδια. Στο κενό που μένει μπήκαν γάλατα - νοβα - και 2 σχολικές τσάντες. Το δοχείο δεν έχει φέτα αλλά χαλασμένη μαναβικη που την έβγαλε ο μανάβης σήμερα το πρωί και θα ταϊστούν οι 3 χελώνες και τα υπόλοιπα κομπόστα.
-
Ντουστ
-
αχ γιεμου, καποτες εφορτωνε ετσι και ο γατοζ. πλεον οδοντοβουρτσα, χαπια, καφε χαπια, μπλε χαπια, ενα μπουφαν, το μποξερακι που λεει οτι της αρεσει, φορτιστης κινητου και χαρτι υγειας. αρκουν για το εξοχικο. τοτες τα εβαζα σε ενα ματριξ. ειχα πεταξει την εταζερα. τιγκαρε και σε ημερησια βολτα μονο απο πλασικους δεινοσαυρους. και απο πανω στην οροφη ποδηλατα. το ενα ειναι αξιοθεατο αναμεσα σιμο-παλιοπυργο και το πλατανι εχει φυτρωσει ολογυρα, σφηνωσε εκει με 60+ χιλιομετρα. τα γατια πισω ειχαν μια ροπη στο μπλιαχ-μπλιαχ. και καθε μηνα εβαζα κλασικη σκουπα-σαρωθρο, τάιντ σκονη και λαστιχο και το επλενα μεσα. γουσταρε καθε στιγμη μαζι τους, θα ερθει η ωρα που θα παιρνεις και οδοντοβουρτσα, χαπια, ενα μπουφαν, ενα σωβρακο, ενα φορτιστη και χαρτι υγειας μονο.
-
Θα αργήσει η στιγμή που θα έρθω στο εξοχικό με τα χέρια στις τσέπες, σήμερα πήραμε και τις σχολικές τσάντες γιατί η μεγάλη (προνηπιο) ήθελε να πάρει τις ζωγραφιές τις μαζί και ο μικρός (βρεφονηπιακό) ζήλεψε και ήθελε να την πάρει και αυτός... Ευτυχώς έχω στο γκαράζ ποδήλατα - πατίνια - κούνιες - μπάλες - παιχνίδια παραλίας κτλ και δεν χρειάζεται να κάνω μετακόμιση κάθε Σ/Κ.
Υ. Γ. Βλέπω τα Γεράνεια και με πιάνει η καρδιά μου, πολύ θλιβερή εικόνα, θα πάω αύριο καμία βόλτα προς τα εκεί..
-
Καλές διακοπές να έχετε!
-
@Yem για πες που ταξίδεψες εντυπώσεις από το lpg; Ποια είνάι η αυτονομία του οταν φουλαρεις και τα 2; τραβάει φορτωμένο σε ανηφορα ή θελει κατεβασμα σε 4η νομίζω 5 ταχύτητες έχει έ;Επίσης εσένα είναι με 100 άλογα και πλέον το φέρνουν με 90; Ενδιαφέρεται κολλητός για νεο αμάξι και του το πρότεινα..Για πες info να του μεταφέρω..Έχει 1 παιδί και ίσως πάνε για 2ο και του λέω δε χρειάζεται να πάει σε Tucson κατηγορία.
-
Χωροταξικά είναι εξαιρετικό το capture. Όσο είναι μικρά τα παιδιά τραβάς μπροστά το πισω κάθισμα και εχει χώρο πορτπαγκαζ όσο ένα tuscon, όταν μεγαλώσουν και δεν έχουν πολλά παιχνίδια το τραβάς προς τα πίσω όπου και εχει εξαιρετικό χώρο επιβατών.
-
@parimon ακόμα δεν έχω κάνει μεγάλο ταξίδι, 15χιλιομετρα εθνική να βγω στα Μέγαρα δεν είναι και κάτι που μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα και για αυτό τον λόγο δεν έχω γράψει κάτι τόσο καιρό, θα ήθελα να έχω και εγώ μια ολοκληρωμένη εικόνα από εθνική και επαρχιακούς για να γράψω κάτι σωστό.
Οπότε ε από ταξίδι και προσπεράσεις δεν μπορώ να πω εντυπώσεις.
Με ένα παιδί χωράνε παντού με 2 παιδιά είναι τα ζόρια. Το ποιο μεγάλο μειονέκτημα νομίζω είναι η θέση του τεμπέλη, νομίζω είναι τοποθετημένη πολύ πίσω, αν και μπορεί να συρθεί προς τα εμπρός δημιουργεί πρόβλημα και καλύπτει σχεδόν την μία ποτηροθήκη.
Αλλο ένα μείον είναι οι λίγο ποιο χοντρές Apillar επειδή έχουν ηχεία μέσα, νομίζω ότι κρύβουν λίγο παραπάνω το οπτικό πεδίο ειδικά σε στροφές.
Το πορτ μπαγκάζ με καλύπτει αρκετά με βολικό σχεδόν τετράγωνο σχήμα με διπλό πάτο και με μεγάλο + τα συρόμενα καθίσματα.
Εγώ έχω το 1.0lpg 100hp 5ταχυτο
Τώρα το 1.0lpg βγαίνει και αυτό με 100hp αλλά 6ταχυτο.
Νομίζω ότι ξανά ξεκίνησε η πώληση με diesel μοτέρ.
Από κατανάλωση έχω 8.2μ/ο και από 9-10 στην πόλη με νορμάλ οδήγηση. Τα συστήματα ασφαλείας δεν μου έχουν βγάλει κανένα θέμα ακόμα ίσα ίσα το αυτόματο φρενάρισμα μπήκε όταν μου πετάχτηκε ένας στην παλιά εθνική.
-
Έχω ενα Captur 2021 1000cc 100αλογα, expression με βενζίνη.Ειμαι πολύ ευχαριστημένος από το αμάξι αλλά όχι από την renault. Από ότι διαβάζω και σε ξένα φόρουμ ο συμπίεσης των captur και των clio στα μοντέλα από τον Μάρτιο του 2020 και μετά παρουσιάζει πολλά προβλήματα. Όταν ανοίγω τον ac δουλεύει για 7 λεπτά και μετά σταματά. Το ίδιο πρόβλημα έχει και ένας φίλος με το captur lpg 2021. Το πήγα στην αντιπροσωπεία μου συμπλήρωσαν φρεον ξανά δούλεψε για λίγα λεπτά και σταμάτησε, έπειτα το έβαλαν στον εγκέφαλο για να το ξανά προγραμματίσουν για ζεστές χώρες από ότι κατάλαβα. Μου είπαν να το ξαναπάω σε μια εβδομάδα για να ελέγξουν τον συμπιεστή, είμαι ήδη εδώ και μισό μήνα χωρίς ac και φοβάμαι ότι θα τον φάω τον μήνα ως που να το φτιάξουν. Έλεγα να πάρω το kajdar για 2ο αμάξι αλλά τωρα έχω αρχίσει να σκέφτομαι το tuscon
-
Έχω διαβάσει και εγώ στο Ιταλικό Fb για μειωμένη απόδοση a/c. Εσένα σου σβήνει τελείως? Δηλαδή βγάζει ζεστό αέρα? Σε ποια αντιπροσωπεία πηγές?
-
Δουλεύει 5 λεπτά και μετά βγάζει ζεστό αέρα. Στην Αλεξανδρούπολη πηγα
-
@xak, τέτοιο πρόβλημα δεν έχω, στην αρχή νόμιζα και εγώ ότι υπολειτουργουσε αλλά ήταν η ιδέα μου λόγω αυτών που διάβαζα στο Ιταλικό Fb, Σήμερα είμαι για μπάνιο και 4 ώρες στον ήλιο με 44'c και μπορώ να πω ότι έκανε δροσιά γρήγορα, βέβαια για να μην είμαι απόλυτος δεν μπορώ να πω ότι στο Low και Full θα βγάλει παγάκια.... Πότε, ούτε και στην εθνική.
Άσχετο : δεύτερο Σ/Κ βλέπω ένα λευκό tesla στο Αλεποχώρι, σήμερα είδα και ένα μαύρο σε κάτι στροφές ανάμεσα σε χωράφια - ο τύπος ξεχάστηκε στην μέση ενός δρόμου που με το ζόρι χωράνε 2 αυτοκίνητα χωρίς να πατήσουν χώμα - ευτυχώς είχα ένα άδειο χωράφι στα δεξιά μου και μπήκα χώμα γιατί ο τύπος αγχώθηκε και έμεινε κόκκαλο χωρίς να αντιδράσει! Ευτυχώς που γλυτώσαμε την σίγουρη μετωπική δυστυχώς έκανα το πρώτο μου 'τσαμπουκά' στο captur, μικρό το κακό και τουλάχιστον δεν φαίνεται αν δεν σκύψεις.
-
Τελικά την ματιαξα την καψούρα... Παρκαρισμένος (ευτυχώς νόμιμα) στα πλάγια του village cinema, φάγαμε ήπιαμε και όταν ήρθε η ώρα να πάμε στο αμάξι τον ήπιαμε
![]( fraction font generator)
-
Ευτυχώς που δεν σκάνε αυτά τα γκαζάκια
![]( fraction font generator)
-
Ρε παιδιά πολύ δεν παραμορφωθηκε όλο το πορτ μπαγκάζ?
-
Ρε παιδιά πολύ δεν παραμορφωθηκε όλο το πορτ μπαγκάζ?
True...Σαν να σε χτύπησε αρκετά βαρύ όχημα.
Με εγκατάλειψη ή ξέρεις ποιός σε χτύπησε; Επίσης αν θες και έχεις όρεξη να μας πεις στο τέλος λίσταε ζημιές και κόστος. Καλό κουράγιο φίλε been there done that...
-
Ω ρε φίλε! Πως έγινε όλο αυτό;
Είναι αυτά που έλεγα για τα σύγχρονα αυτοκίνητα. Δυστυχώς.
Αυτός που τα έκανε αυτά ήταν εκεί; Τον βρήκες;
-
Πφφφφ.. τα νεύρα μου... πραγματικά. Τι να πεί κανείς, περαστικά ρε φίλε
Renault Captur II