-
Να υποθέσω όμως ότι στον περιφερειακό του Αιγάλεω δεν μπήκες σε διαδικασία να τα χώσεις σε κάποιο καλοστημένο χάτσμπακ (ίδιας ή και μεγαλύτερης ιπποδύναμης/ροπής) για να του αποδείξεις ότι το Captur είναι καλύτερο; Αυτό λέω.
Εγώ με το Aircross μία φορά πήγα και το έκανα για να δω τα όρια του και μέχρι που μπορεί να φθάσει και μετά το πούλησα.
-
Να υποθέσω όμως ότι στον περιφερειακό του Αιγάλεω δεν μπήκες σε διαδικασία να τα χώσεις σε κάποιο καλοστημένο χάτσμπακ (ίδιας ή και μεγαλύτερης ιπποδύναμης/ροπής) για να του αποδείξεις ότι το Captur είναι καλύτερο; Αυτό λέω.
Εγώ με το Aircross μία φορά πήγα και το έκανα για να δω τα όρια του και μέχρι που μπορεί να φθάσει και μετά το πούλησα.
Το'χουμε αυτό οι Έλληνες με τα αυτοκίνητα,το έχω παρατηρήσει κι εγώ.
Το δικό μας έχει τα καλύτερα κρατήματα (αλλά και άνετες αναρτήσεις),χώρους (αλλά είναι και με καλές,μικρές διαστάσεις για πόλη),ακριβές τιμόνι (αλλά και ελαφρύ για εύκολο παρκάρισμα),τον δυνατότερο κινητήρα (αλλά δεν καίει και τίποτα) και γενικά είναι το τέλειο αμάξι σε κάθε τομέα.
-
ααα όχι , χαχαχχαχ τέτοια φαγούρα δεν είχα !έτσι και αλλιώς νομίζω ότι έχω το ποιο 'αργό' στην κατηγορία ίσως να τα 'ρίχνω' στο Kamiq cng ή στο απλό 95άρι ! Προς το παρών απλά βολτάρω και το ευχαριστιέμαι !
-
Storm wrote:
Το'χουμε αυτό οι Έλληνες με τα αυτοκίνητα,το έχω παρατηρήσει κι εγώ.
Το δικό μας έχει τα καλύτερα κρατήματα (αλλά και άνετες αναρτήσεις),χώρους (αλλά είναι και με καλές,μικρές διαστάσεις για πόλη),ακριβές τιμόνι (αλλά και ελαφρύ για εύκολο παρκάρισμα),τον δυνατότερο κινητήρα (αλλά δεν καίει και τίποτα) και γενικά είναι το τέλειο αμάξι σε κάθε τομέα.
Χαχα πόσο ισχύει αυτό που λές..
-
Να κάνω μια ερώτηση μπορεί και αφελής, επειδή δεν έχω ρωτήσει αντιπροσωπεία. Τα τέλη κυκλοφορίας του Captur Lpg με βάση τις εκπομπές ποιου καυσίμου υπολογιζονται; Από 01/21 δηλαδή. Ευχαριστώ
-
Να κάνω μια ερώτηση μπορεί και αφελής, επειδή δεν έχω ρωτήσει αντιπροσωπεία. Τα τέλη κυκλοφορίας του Captur Lpg με βάση τις εκπομπές ποιου καυσίμου υπολογιζονται; Από 01/21 δηλαδή. Ευχαριστώ
Έχουν γίνει ευτράπελα με αυτό.....
Συνήθως με βάση τα co2 του lpg
-
Johan7 wrote:
Έχουν γίνει ευτράπελα με αυτό.....
Συνήθως με βάση τα co2 του lpg
Μπα . . . εδώ δίνω 145ε με βάση τα 123γρμ CO2 της βενζίνας! Νομίζω δίνω ποιο πολλά και από το απλό βενζίνας!
Τέλος πάντων , ψάχνοντας για τα λάδια και λίγο πριν τα παραγγείλω από το todos.gr , είπα να πάρω και ένα τηλέφωνο την Renault Σφακιαννάκης να δω πόσο τα χρεώνουν από περιέργεια , πάλι σε τοίχο πέσαμε αφού το aftersales customer care είναι μάλλον ανύπαρκτο ,ένα τηλέφωνο χρειάστηκε να κάνω στα ανταλλακτικά και 2 ακόμα χρειάστηκαν να κάνω στο τεχνικό σύμβουλο για να μου επιβεβαιώσουν ότι δεν φοράει τα Castrol gtx αλλά τα αντίστοιχα elf , ΚΑΙ στα 3 τηλέφωνα τους ζήτησα να μου πουν ακριβώς ποια λάδια είναι αυτά τα elf και στις 3εις μου είπαν ότι δεν έχουν τον υπολογιστή μπροστά τους... Ο τεχνικός σύμβουλος μάλιστα στο πρώτο τηλεφώνημα μου είπε ξέχνα τα Castrol αυτά είναι για διαφήμιση της F1 εμείς βάζουμε τα elf , δες και το φυλλάδιο της εγγύησης που αναγράφονται τα υποχρεωτικά service. Το ψάχνω το βρίσκω και έγραφε Castrol gtx... ότι νάναι ...Μάλλον πρέπει να βρώ άλλη αντιπροσωπεία ,χαμένη θα πάει και η έκπτωση στα ανταλλακτικά !
-
Οι νέες τιμές των ανανεωμένων εκδόσεων του Captur:
1.0 TCe 90 hp Expression: 19.130
1.0 TCe 90 hp Dynamic: 21.280
1.0 TCe 100 hp Expression LPG:19.830
1.0 TCe 100 hp Dynamic LPG: 21.980
Plug-in Hybrid E-tech 160 hp Dynamic: 36.480
Αυτές είναι οι άμεσα διαθέσιμες και υπάρχουν και στην ιστοσελίδα.
Οι αντιπρόσωποι πρέπει να έχουν τιμές και για το υβριδικό με τα 140 hp και για άλλες εκδόσεις των υπολοίπων που θα είναι διαθέσιμα σε επόμενες βδομάδες παραγωγής.
-
Για την RS Line που παρουσιάστηκε δεν έχει βγει τιμή;
-
Οι αντιπρόσωποι πρέπει να έχουν τιμές και για το υβριδικό με τα 140 hp και για άλλες εκδόσεις των υπολοίπων που θα είναι διαθέσιμα σε επόμενες βδομάδες παραγωγής.
Μου θυμίζει κάποιος την παλιά τιμή του dynamic lpg;
Αυτό που τα ίδια μοντέλα όσο περνάνε οι μήνες ακριβαινουν, χάνουν άλογα και εξοπλισμό έχει πολλη πλάκα.
Μόνο από αντίδραση δε θα το αγόραζα, αλλά ο περισσότερος κόσμος δε μπορεί να συγκρίνει το πριν και το μετά γιατί δεν είναι ενημερωμένος.
-
-
Οι προηγούμενες τιμές για συγκρίσεις
-
Εμπρός πίσω για το captur λοιπόν που έλεγε και ο Πωποτας...
-
samatistas wrote:
Μου θυμίζει κάποιος την παλιά τιμή του dynamic lpg;
Αυτό που τα ίδια μοντέλα όσο περνάνε οι μήνες ακριβαινουν, χάνουν άλογα και εξοπλισμό έχει πολλη πλάκα.
Μόνο από αντίδραση δε θα το αγόραζα, αλλά ο περισσότερος κόσμος δε μπορεί να συγκρίνει το πριν και το μετά γιατί δεν είναι ενημερωμένος.
21.150 μόνο που στο lpg βάζουν τώρα 6αρι Κιβώτιο, κατά τα άλλα δεν υπάρχουν και αυτοκίνητα, στην ομάδα fb λένε ότι οι πωλητές έχουν διαθέσιμα το 1.0 /90hp, και το 1.3/130 a/t το οποίο πάει στις 27. 500 νομίζω +2000€ από πριν
-
Συγνώμη αλλά έχασε 10 άλογα (θα σέρνεται ακόμα περισσότερο) και στις εκδόσεις Expression & Dynamic ακρίβυνε κατά €1.400 και €1.050 αντίστοιχα? Ήμαρτον! Μιλάμε για πολύ μεγάλη αύξηση σε αυτή την κατηγορία τιμής.
-
Ναι Φάνη , έχασε 10 άλογα και του έβαλαν εξάρι σασμάν , μόνο το lpg έμεινε με 100 και του έβαλαν εξάρι αλλά πήρε πάνω 830ε!
-
Λαδιών συνέχεια , πήρα σήμερα στην Teoren , εκεί όντως ένας ευγενέστατος κύριος μου εξήγησε ότι elf και castrol ανήκουν από καιρό στον ίδιο όμιλο και η Renault αποφάσισε να φοράει τα castrol , ακόμα στις αντιπροσωπείες βάζουν elf τα οποία έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με τα castrol μέχρι να τελειώσουν τα αποθέματα , αφού στερέψουν από λάδι θα φέρουν τα Castrol . Δεν ξέρω αν είναι σωστά αυτά που λέει αλλά τουλάχιστον είχε την διάθεση να τα εξηγήσει !
-
Ναι Φάνη , έχασε 10 άλογα και του έβαλαν εξάρι σασμάν , μόνο το lpg έμεινε με 100 και του έβαλαν εξάρι αλλά πήρε πάνω 830ε!
Αν έχει εξάρι πλέον χαλάλι τα 830.
-
Yem wrote:
Αν έχει εξάρι πλέον χαλάλι τα 830.
Για να το λέτε όλοι σας έτσι πρέπει να είναι , εγώ μια ζωή μόνο 5άρι είχα οδηγήσει και το captur μου 5άρι έχει , φαντάζομαι αλλάζουν όλες οι σχέσεις και όχι απλά κονταίνει η 5 και βάζουν και μία ακόμα για ταξίδι?
-
Λαδιών συνέχεια , πήρα σήμερα στην Teoren , εκεί όντως ένας ευγενέστατος κύριος μου εξήγησε ότι elf και castrol ανήκουν από καιρό στον ίδιο όμιλο και η Renault αποφάσισε να φοράει τα castrol , ακόμα στις αντιπροσωπείες βάζουν elf τα οποία έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με τα castrol μέχρι να τελειώσουν τα αποθέματα , αφού στερέψουν από λάδι θα φέρουν τα Castrol . Δεν ξέρω αν είναι σωστά αυτά που λέει αλλά τουλάχιστον είχε την διάθεση να τα εξηγήσει !
Θα του πεις να στα δείξει. Και αν δεν γράφουν RN17 προδιαγραφή, να τα τρίψει στην κασίδα του...
Renault Captur II