-
Σημερινές φωτογραφίες από την ΔΕΘ Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σημερινές φωτογραφίες από την ΔΕΘ Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σημερινές φωτογραφίες από την ΔΕΘ
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θα αρχίσω στις εντυπώσεις κλασικά προβοκατορικα!!
Αν κάποιοι θεωρούν ότι πρέπει να πάρουν γερμανικό απο merc, bmw ,audi αντε και vw εφόσον θέλουν ποιότητα και πολυτέλεια εσωτερικού προφανώς θα πρέπει να αναθεωρήσουν!
Το ds7 κάνει κάτι X1 ,q3-2, a class κλπ να χαμηλώνουν τα μάτια βλέποντας το.
Η καμπίνα είναι πιο άνετη ειδικά στο κεφάλι μπροστά και στα πόδια πίσω από το 3008 που μπήκα αμέσως μετα.
Αλλά κυρίως είναι τουλάχιστον μία σκάλα πάνω σε ποιότητα. Μπαίνοντας στο 3008 μετά το ds η εικόνα του πεζω ξεθωριάζει αρκετά. Δείχνει αρκετά φθηνότερο
Τα πλαστικά της πάνω μεριάς του ds είναι μαλακά και αποπνέει ποιότητα σε σχέση με τα σκληρά πλαστικά του 3008. Μια μόνο ένσταση για το ds οι περιστροφικοί γυαλιστεροι ασημί διακόπτες που αναρωτιέμαι αν θα ξεθωριάζουν.Από έξω τι να πεις! Όλος ο κόσμος αλλάζε μεριά και πήγαινε στο μέρος του σαν μύγα στο γάλα! Τραβά απίστευτα τα ματια! Τρομερό από μπροστά πίσω πλαι
Μάσκα φώτα πίσω μέρος και πλαϊνό πίσω φινιστρινι πολύ όμορφα στα μάτια μου.
Οι φωτογραφίες είναι από την έκδοση performance line.
Τιμη από 28000 για την βασική έκδοση βενζίνης. Η έκδοση που είδα πιστεύω να έχει πάνω από 40000. -
Ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες!! Πανέμορφο και ξεκινάει και από πολύ καλή τιμή!!
-
Εντάξει στα 28 όμως παίρνεις σχεδόν όλο τον εξωτερικό σχεδιασμό εκτός από κάποια φινιρίσματα που προφανώς θα λείπουν αλλά εσωτερικά θα είναι πιο κάτω σίγουρα. Ντίζελ αυτόματο φορτωμένο θα είναι στα 40Κ τουλάχιστον
Φυσικά αν ήταν μπεμβε με αυτή την ποιότητα και εμφάνιση θα ξεκίναγε από +40!Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ωραίες φωτό!
Πραγματικά όμορφο αυτοκίνητο και κυρίως ξεχωριστό!
Αυτό όμως ίσως είναι και το μειονέκτημα του σε μια κατηγορία πελατών που προτιμούν πιο συντηρητικά σχέδια και ίσως στην καλύτερη κάνουν την υπέρβαση για μια ...βασικιά X2 sdrive 18d στα 41.000€Μόνο οι ζάντες δεν μου αρέσουν όπως και στο 3008 , αλλά κάτι παραπάνω θα ξέρουν οι σχεδιαστές τους που έχουν δώσει μαθήματα και μεσα και έξω και εδώ όπως στο 3008.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Εντάξει το σχέδιο του είναι ξεχωριστό αλλά σε καμιά περίπτωση κραχτο ή για πολύ ιδιαίτερο γούστο. Έχει το απαραίτητο κύρος που ψάχνουν κάποιοι
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν αυτο το ταμπλο ηταν σε χρωμα βαθυ μπεζ προς καφε, θα γουρλωναν τα ματια των εχθρων της σιτροεν.
Παντως, ετσι οπως βλεπω τις τιμες, και για να τσιγκλισω τι θα κανει καποιον να αγορασει μια βασικη ντιζελατη χ2 και χ1;
Στην πιο πλουσια με τα παντα μεσα μεχρι και νυχτερινη οραση με αναγνωριση πεζων, την νεα αναρτηση που διαβαζει το οδοστρωμα και με τον βασικο ντιζελ ποσο να βγαινει αραγε;
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Μόνο οι ζάντες δεν μου αρέσουν όπως και στο 3008 , αλλά κάτι παραπάνω θα ξέρουν οι σχεδιαστές τους που έχουν δώσει μαθήματα και μεσα και έξω και εδώ όπως στο 3008Οι ζάντες αυτές που είδαμε στις πιο πάνω φωτογραφίες όντως είναι άθλιες. Προσπάθησα να βρω κάτι θετικό, αλλά ΔΕΝ βρίσκω. Σα να εξάντλησαν όλο το budget για το τμήμα σχεδιασμού πριν φτάσουν στις ζάντες και μετά τις έδωσαν outsourcing σε ταϊβανό μαθητευόμενο σχεδιαστή...
-
Καθησα και εψαξα τις τιμες της χ1 και χ2. Θυμομουν κατι νουμερακια αλλα συγκριτικα με την ds7, για ποιον λογο ειναι τοσο ακριβες;
Κοντα 41000€ για την βασικη ντιζελατη χ2, με μικρουλα οθονιτσα και τιποτα αλλο εκτος των βασικων, Αν σε αυτα τα χρηματα η σιτροεν ειναι με φουλ εξτρα καθως και με εστω τον βασικο ντιζελ κινητηρα, τοτε ισως υπαρχει θεμα για τις μπεμπες.
Η διαφορα εσωτερικου της μπεμπας σε αυτην την τιμη συγκριτικα με την σιτροεν, ειναι κολοσσιαια.
https://images.caradisiac.com/images/5/ ... 541672.jpg
https://images.caradisiac.com/images/3/ ... 400058.jpg
-
Οι ζαντες κ οι ψευτικες εξατμισεις με χαλαν...κατα τα αλλα πολυ ωραιο...
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είχα ακούσει ότι θα ξεκινάει από 32000 . Το ότι ξεκινάει από τα 28000 σε συνδυασμό ότι θα έχει και κινητήρες που δεν θα έχουν τα αδέλφια του , δηλαδή τον 1,6 225 και τον υβριδικό με τα 300 άλογα , το κάνει ξεχωριστό . Αν δε σταθεί και σε θέματα after sales , εγγύησης , σέρβις , θα μπορεί να περπατήσει καλά . Τουλάχιστον όσο το Βόλβο .
Ουσιαστικά είναι στις τιμές στην Ελλάδα αντιμέτωπο με το 40 , ενώ στο εξωτερικό είναι με το 60 .
Εμένα μου φαίνεται ότι θα σταθεί καλά .
Αν ήμουν 30-40 θα το είχα στα υπ΄ όψη . Τώρα έχω περάσει αυτή την λογική , οπότε παραμένω περισσότερο κοντά σε λιγότερο φωναχτά αμάξια , όπως το 5 αιρκρός και το γκράντλαντ...
-
Κρουισερ νομιζω παντως ο σχεδιασμος των ds ηλικιακα στη δεκαετια 30 με 40 απευθυνεται...οχι πως δε μπορουν να το παρουν κ μεγαλυτεροι αλλα η εταιρια εκει στοχευει...
Εμενα προσωπικα μου αρεσεπολυ!Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Παντως, ετσι οπως βλεπω τις τιμες, και για να τσιγκλισω τι θα κανει καποιον να αγορασει μια βασικη ντιζελατη χ2 και χ1;
Πολλά πράγματα, π.χ.:
- Σπορτίφ συμπεριφορά
- Όνομα, σήμα, 'πρεστίζ' κλπ,. τέτοια.
- Συνήθεια (πιστότητα μάρκας, γνωστή η BMW για υψηλό ποσοστό)
- Γνωριμία με το δίκτυο (εφόσον είσαι 'πελάτης' παίζουν άλλες τιμές σε αγορά και κυρίως σε σέρβις).
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
χ2 και χ1;
Σπορτίφ συμπεριφορά
Λογικα το DS7 θα το κανει ισως και καλυτερα και με καλυτερη προσλαμβανουσα ανεση τουλαχιστον. Ειναι αστειο τωρα να παιρνεις κροσοσουβ για σπορτιφ συμπεριφορα...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Λογικα το DS7 θα το κανει ισως και καλυτερα και με καλυτερη προσλαμβανουσα ανεση τουλαχιστον. Ειναι αστειο τωρα να παιρνεις κροσοσουβ για σπορτιφ συμπεριφορα...Συμφωνώ σε όλα! Απλά παρέθεσα τους λόγους που ίσως κάποιος προτιμήσει την βασική Χ1/Χ2 έναντι της DS7. Γιατί εκτός βασικών εκδόσεων, εκεί πλέον έχει νόημα εφόσον υπάρχουν τα χρήματα.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ειναι αστειο τωρα να παιρνεις κροσοσουβ για σπορτιφ συμπεριφορα...Μπορεί να σου φαίνεται αστείο, αλλά κάποιοι επιζητούν την καλύτερη δυνατή και πιο ευχάριστη (αν όχι σπορτιφ) συμπεριφορά από το Crossover / SUV που αγοράζουν, οπότε ΝΑΙ μπορεί και αυτό να αποτελέσει κριτήριο.
Σίγουρα δεν τα αγοράζεις γιατί περιμένεις σπορτιφ συμπεριφορά, αλλά δικαιούσαι να επιλέξεις αυτό που θα έχει την έστω πιο 'σπορτιφ' συπεριφορά. -
Γι αυτο και ειναι αυτοκινητα που τα κανουν ολα μετρια, οσο και αν ενοχλει αυτο πολλους
-
Ωχ, war is upon us!!!! War is coming!!!
Πάντως εγώ έχω διαλέξει πλευρά!
Χρήστο δώσε.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
ΝΕΟ DS7-CROSSBACK