-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Εαν η λίστα με τον στάνταρ εξοπλισμό είναι σωστή (γιατί κατά καιρούς ο Σ. έχει στάνταρ εξοπλισμό που δεν τον αναφέρει), λείπουν πολλά (κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες μπροστά, φώτα LED κλπ.).Γέλασα πολύ με το 'πίσω θερμαινόμενο τζάμι' ως στάνταρ εξοπλισμό εν έτη 2019!! Αυτό το είχαν στάνταρ τα αυτοκίνητα πρίν από 30-40 χρόνια.
Εγώ με το κόρνα μονού τόνου..
Για να καταλάβω, δερμάτινο τιμόνι έχει από την be chic και πάνω?..
-
Και για να συνεχίσω αυτά που έγραφα, μόλις έλαβα τον αναλυτικό τιμοκατάλογο και τις τιμές (τελικές) του έξτρα εξοπλισμού...κρατηθείτε:
Κόστος έξτρα εξοπλισμού SoChic 130hp EAT8
- Navigation: €1.000 (θα έπρεπε να είναι στάνταρ σε αυτή την έκδοση)
- Κάμερα οπισθοπορείας & αισθητήρες παρκαρίσματος μπροστά: €790 (επίσης θα έπρεπε να είναι στάνταρ)
- Ενεργό σύστημα επιτήρησης τυφλού σημείου & Σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος μέχρι τα 140χλμ/ώρα: €950
- Σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί με ενεργοποίηση λαβών αμαξώματος: €444
- Σύστημα DS Matrix Led Vision: €1.580
- Μεταλλικό χρώμα: €700
Αυτά είναι τα βασικά (για εμένα). Οπότε πάει το πακετάκι άνετα στα €35.000
Πάμε μερικά έξτρα ακόμα (βαριέμαι να τα γράψω όλα):
- Σύστημα DS Park Pilot: €1.290
- Προσαρμοζόμενο (Adaptive) Cruise Control: €1.450
- Μπροστά θερμαινόμενα καθίσματα & κάθισμα οδηγού με ηλεκτρικές ρυθμίσεις και λειτουργία μασαζ:€430
- Σύστημα HiFi FOCAL Electra (δεν συνδυάζεται με τη ρεζέρβα): €1.390
- Ασύρματη φόρτιση κινητού: €240
- Εσωτερικός διάκοσμος DS Inspiration Performance Line με απόχρωση οροφής Fonce: €710
- Εσωτερικός διάκοσμος DS Inspiration Rivoli με απόχρωση οροφής Lama: €950
- Εσωτερικός διάκοσμος DS Inspiration Opera με απόχρωση οροφής Fonce: €3.000
- Εσωτερικός διάκοσμος DS Inspiration Opera με απόχρωση οροφής Lama: €2.900
- Εσωτερικός διάκοσμος DS Inspiration Bastille Leather με απόχρωση οροφής Lama: €1.200
- Εσωτερικός διάκοσμος DS Inspiration Bastille Leather με απόχρωση οροφής Fonce: €1.300
Δηλαδή εαν το θέλουμε έτσι όπως το δείχνουν στις εκθέσεις (και τις διαφημίσεις, παρουσιάσεις κλπ) με το εντυπωσιακό δερμάτινο σαλόνι, άνετα ξεπερνάει τις €40.000!!!
-
Καλα, ενταξει. Δεν παω καλυτερα να παρω το grandland και να το οδηγω με τουαλετα βερσατσε να νιωθω και sic.
-
Οσο καλα τιμολογημενο ειναι το DS7... αλλο τοσο χαλια τιμολογησαν το DS3....
Δεν υπαρχουν οι τιμες.....1450 το ACC
790 καμερα οπισθοπορειας με αισθητηρες μπρος πισω
950 το BLIS μαζι με το ενεργο φρεναρισμα μεχρι τα 140...Σκεφτομαι ποσο τυχερος ειμαι που εχω σχεδον τα 3 παραπανω (δεν εχω αισθητηρες μπροστα και το BLIS...) στο Fiesta απο τον βασικο εξοπλισμο της ST-Line...
-
Όντως,ακριβά τιμολογημένα τα extra (μόνο το μεταλλ. χρώμα είναι κάπως λογική τιμή σε σχέση με άλλες μάρκες).
-
Εξτρα εξοπλισμος:
Τεσσερις πορτες : 1000€
Καπο : 800€
Προφυλακτήρες : 2500€
Γυαλινες επιφανειες : 3000€
Λαμαρινα ουρανου : 1700€
Αμορτισερ : 3000€
Βαψιμο : 5000€Αστειεύομαι φυσικα, αλλα και αυτοι θα πρεπει να αστειεύονται αφου οτι υπαρχει πλεον στην αυτοκινηση σε βασικο εξοπλισμο το ονομασανε εξτρα και με ακριβη αρχικη τιμη παρακαλω. Και πληρωνε....
Στάλθηκε από το ONEPLUS A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επιτέλους το οδήγησα...και αναφέρω!!
DS3 Crossback 1.2 130hp EAT 8
Το είχα στα χέρια μου για 24 ώρες (πρακτικά για ένα απόγευμα-βράδυ) και έκανα αρκετά χιλιόμετρα (περί τα 150) σε διάφορες διαδρομές. Ξεκίνησα από την Λ. Κηφισίας στα κεντρικά της DS, πήγα σπίτι μου στην Αγ. Παρασκευή (σύντομη στάση), κατέβηκα κέντρο από Μεσογείων, Λ. Συγγρού, παραλιακή, Ε.Ο Αθηνών-Λαμίας, στροφή στον Αγ. Στέφανο, ξανά Ε.Ο μέχρι την Κηφισιά, μέσα από Ν. Κηφισιά – Μελίσσια, ανάβαση Πεντέλης μέχρι και 5-6 χλμ προς Μαραθώνα (έχει ωραιες στροφές), επιστροφή μέσω γέρακα, Λ. Μαραθώνος για βενζίνη, Πικέρμι και επιστροφή στην Αγ. Παρασκευή. Σήμερα σπίτι-γραφείο και το απόγευμα θα πάω γραφειο – μικρή βόλτα – επιστροφή στο κατάστημα.
Το αυτοκίνητο είναι πανέμορφο, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Eίχε τον διάκοσμο performance line, που αν και δεν μου αρέσει ιδιαίτερα (δεν θα τον επέλεγα), αναβαθμίζει το εσωτερικό (όχι όμως όσο ο διάκοσμος opera ή rivoli. Ποιοτικά (απτή ποιότητα) δεν βρήκα κάτι αρνητικό, στέκεται εκεί ψηλά στην κορυφή της κατηγορίας. Από χώρους μέτρια πράγματα, αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο (εαν είναι, τότε το ομόσταυλο C3 Aircross είναι πολύ καλύτερη επιλογή).
Ο συνδυασμός κινητήρα και κιβωτίου είναι πολύ ταιριαστός και το αυτοκίνητο κινείται πολύ πιο γρήγορα από ότι καταλαβαίνει ο οδηγός. Για παράδειγμα έφτασα τα 130 χαω χωρίς να το καταλάβω και στην αρχή νόμιζα ότι το αυτοκίνητο είναι αργό (πίστευα ότι πήγαινα περί τα 90), μέχρι που είδα την ταχύτητα. Εύκολα κρατάει για παράδειγμα τα 150 χ.α.ω στην Ε.Ο. και τα 175 χ.α.ω τα έπιασα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.
Εδώ να σημειώσω ότι έχει 3 προγράμματα λειτουργίας: Eco, Normal & Sport. To Eco το ξεχνάμε, εκτός εαν ακολουθούμε τον επιτάφιο ή οδηγεί η γιαγιά μας. Είναι τόσο εκνευριστικά αργό (πατας το γκάζι και δεν γίνεται τίποτα!!), που εκτός από ενοχλητικό είναι και επικύνδυνο. Το Normal είναι αρκετά καλό για καθημερινή μετακίνηση και πιστεύω ότι μετά από μερικές χιλιάδες χλμ το adaptive θα έχει μάθει τον τρόπο που κινείται ο οδηγός και θα κάνει ακόμα καλύτερες αλλαγές. Στο test drive βρήκα τις αλλαγές λίγο αργές στο κατέβασμα και επίσης «βιαζόταν» να ενεβάσει σχέση...στην Λ. Συγγρού έβαλε 5η στα 55 χ.α.ω και 7η στα 85 χ.α.ω! Το Sport ειναι εξαιρετικό και είναι η μοναδική σωστή επιλογή για στροφοδιαδρομή ή όταν θέλεις να κινηθείς σβέλτα, ακόμα και μέσα στην πόλη ή την Ε.Ο.
Υπάρχουν paddles στο τιμόνι για χειροκίνητη λειτουργία ή απλά κατέβασμα στην αυτόματη λειτουργία για βοήθεια στο φρενάρισμα. Πάντως ακόμα και στην χειροκίνητη λειτουργία, ότααν φτάσει κόφτη το κιβώτιο αλλάζει στην επόμενη σχέση. Οι αλλαγές είναι γρήγορες από τα paddles, αλλά στο κατέβασμα δεν μπορείς να κατεβάσεις γρήγορα πολλές σχέσεις, π.χ. από 7η εαν τραβήξεις 2 φορές το paddles δεν βάζει 5η αλλά 6η, χρειάζεται να περιμένεις να μπει η 6η και μετά να ξανα-τραβήξεις για την 5η. Ενώ π.χ. στο Μίνι κατέβαζε (κιβώτιο της Aisin) άνετα 2-3 σχέσεις.
Τα φρένα είναι ΟΚ, αλλά το πετάλι έχει μια αρχική νεκρή διαδρομή που ξενίζει και νομίζεις ότι το αυτοκίνητο δεν θα φρενάρει.
Πάμε και στο ζουμί τώρα που είναι η οδική συμπεριφορά. Με 2 λέξεις: Καρτ & Mini! Ξεχάστε κάθε σχέση με Γαλλική σχολή και άνεση, το αυτοκίνητο θυμίζει πάρα πολύ το Μίνι, τόσο σε οδική συμπεριφορά, όσο δυστυχώς και σε άνεση. Στις στροφές κινείσαι άνετα αρκετά πιο γρήγορα από τον Μ.Ο, απλά σημαδεύεις και στρίβεις! Δεν έχω οδηγήσει αυτοκίνητο με ημιάκαμπτο που να έχει τόσο ζυγισμένη, σπορτίφ και προβλέψιμη οδική συμπεριφορά. Εαν δεν κάνεις ταρζανιές, απλά αρνείται (σε σβέλτη έως και γρήγορη οδήγηση) να υποστρέψει. Μου θύμισε πολύ το Mini Cooper S που είχα, αλλά βελτιωμένο λόγω μεγαλύτερου μεταξονίου. Είναι η χαρά του οδηγού σε στροφές, αρκεί να έχει επιλεγεί το πρόγραμμα σπορ και η χειροκίνητη λειτουργία στο κιβώτιο. Το κατα-ευχαριστήθηκα ειλικρινά! Ο μόνος περιορισμός είναι η ποιότητα του οδοστρώματος, εαν έχει πολλές ανωμαλίες τότε υπάρχει είτε μετατόπιση του πίσω μέρους ή απώλεια πρόσφυσης εμπρός, η ανάρτηση δεν είναι ιδιαίτερα ενδοτική.
Και εδώ είναι για εμένα ένα από τα μεγαλύτεραα μειονέκτηματα του αυτοκινήτου, η άνεσή του η οποία υποφέρει. Δεν έχει καμία σχέση με το όνομα DS, είναι πολύ πιο κοντά σε Μίνι ή Γερμανική υλοποίηση παρά σε Γαλλική. Αυτός ο μαγικός συνδυασμός οδικής συμπεριφοράς και άνεση που χαρακτήριζε για χρόνια τα Πεζώ και Σιτροέν, απλά δεν υπάρχει. Το αυτοκίνητο κοπανάει και είναι ξερό, ειδικά σε λακούβες και εγκάρσιες ανωμαλίες. Πραγματικά νόμιζα ότι οδηγώ κάποιο Μίνι! Σε αυτό, το C3 Aircross μου φάνηκε καλύτερο γιατί χάνει μέρος της ακρίβειας και της διασκέδασης αλλά τελικά κινείται σχεδόν το ίδιο γρήγορα αλλά πολύ πιο άνετα.
Συνέχεια έχει η Ε.Ο όπου το αυτοκίνητο είναι επίσης απολαυστικό. Σταθερό, ευθύβολο και αθόρυβο. Κινείσαι με 150 χ.α.ω και ο θόρυβος είναι ελάχιστος, κάτι που κάνει το πολύωρο ταξίδι ξεκούραστο (συμβάλουν και τα εξαιρετικά καθίσματα) και άνετο. Πραγματικά θα μπορούσα να ταξιδεύω για ώρες με αυτό το αυτοκίνητο. Χρησιμοποίησα και το adaptive cc, αλλά με ξένισε (και με φόβισε) αρκετά και έτσι το έβγαλα τα 2’. Τα υπόλοιπα gadgets (lane assist, blind spot κλπ) λειτουργούν μια χαρά και έχει πλάκα να διορθώνει το τιμόνι μόνο του.
Μερικές λεπτομέρειες που μου άρεσαν και δεν μου άρεσαν:
-
Τα φώτα LED είναι εξαιρετικά, αλλά δεν μου αρέσει που δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις την μεγαλη σκάλα χειροκίνητα (εαν γίνεται δνε μπόρεσα να το βρώ).
-
Ο δικαόπτης για την ρύθμιση και ανάκλιση των καθρεπτών είναι σε πολύ κακό σημείο εργονομικά, πρέπει να σκύψεις ή να τον ψάχνεις στην τύχη. Μεγάλο λάθος που δεν είναι στην πόρτα ή στην κεντρική κονσόλα.
-
Με τέτοιο εσωτερικό, περίμενα να έχει κάποιον εσωτερικό ατμοσφαιρικό φωτισμό.
-
Τα χερούλια στις πόρτες έχουν πλάκα όπως ανοιγκλείνουν, αλλά ώς καλσσική Γαλλική υλοποίηση....τρίζουν κατά την λειτουργία τους! Απαράδεκτο σε αυτά τα χρήματα. Επίσης έχω ένα ερωτηματικό για την μακροβιότητα της λειτουργίας τους.
-
Εν στάση, με το κιβώτιο στο D, εαν η μηχανή δεν σβήσει, νοιώθεις κραδασμούς...περίμενα καλύτερη δουλειά σε αυτό τον τομέα.
-
Τα πλήκτρα στην κονσόλα για τις συντομεύσεις της οθόνης είναι πολύ χρηστικά, γλυτώνουν από αρκετή «πλοήγηση» στο μενού όταν π.χ. θες να ρυθμίσεις τον κλιματισμό ή να αλλάξεις σταθμό στο ραδιόφωνο. Και μαι και λέω για κλιμαστισμό, η λειτουργία του δεν με ικανοποίησε, δεν ήταν αρκετά δυνατός.
Θα το αγόραζα? Ναι, εαν δεν είχα οικογένεια! Το αυτοκίνητο μου άρεσε πολύ και εαν όταν είχα πάρει το Μίνι κυκλοφορούσε αυτό, πολύ πιθανόν να το είχα προτιμήσει. Δεν κάνει όμως για αυτοκίνητο – έστω μικρής – οικογένειας, κατά την ταπεινή μου άποψη. Έχει μικρούς χώρους και είναι σκληρό. Όποιος ψάχνει ένα B Suv για την οικογένειά του, θα κάνει πολύ καλύτερη επιλογή εαν πάρει το C3 Aircross ή το 2008 (να δούμε και το νέο βέβαια).
Και θα τελειώσω με το μεγαλύτερο «πρόβλημα» του αυτοκινήτου, για εμένα, που δεν είναι άλλο από την τιμή του. Δυστυχώς έχει τέτοια τιμολόγηση που το κάνει απαγορευτικό σχεδόν στο 90% των υποψήφιων αγοραστών.
Να εξηγήσω: Η έκδοση που οδήγησα έχει αρχική τιμή €30.650 και με το μεταλλικό πηγάινει στα €31.350. Με κάποια έκπτωση (δεν κάνουν επίσημα, αλλά κατάλαβα ότι κάτι γίνεται όταν παραγγείλεις), πάει στα €30.000 περίπου, με σοβαρές ελλείψεις εξοπλισμού όμως. Τώρα, το αυτοκίνητο που είχα εγώ με τον έξτρα εξοπλισμό που έχει αγγίζει τις €41.000!
Σε αυτά τα χρήματα υπάρχουν πολύ πιο καλά, γρήγορα, μεγάλα ή πολυτελή αυτοκίνητα. Ακόμα και με λλιγότερο έξτρα εξοπλισμό, ευκολα φτάνει τις €35.000 και σε αυτά τα χρήματα ο ανταγωνισμός είναι σκληρός. Ένας οικογενειάρχης θα πάρει κάτι άλλο στα €25.000 max και θα του μείνουν και €10.000 ρέστα ή θα πάρει κάτι πολύ μεγαλύτερο στα €35.000. Ο ένθερμος νέος που του αρέσει η γρήγορη οδήγηση έχει πάρα πολλές επιλογές σε αυτά τα χρήματα.
Φωτογραφίες μόλις θυμηθώ πως τις ανεβαζουμε (σε ποιο site είναι δωρεάν θυμάται κανείς?)
ΥΓ: Θα πρότεινα να μεταφερθεί στην ενότητα 'Κατασκευαστές και Μοντέλα', δεν είναι πλέον μελλοντικό μοντέλο, κυκλοφορεί ανάμεσά μας!
-
-
Το αμάξι αυτό μάλλον είναι πιο πειραματικό από το 7 . Σίγουρα είναι μικρό , είναι ακριβό , είναι σκληρό , οπότε μάλλον έχουν κάποιο λόγο που το έφτιαξαν έτσι . Ισως γιατί απλά θέλουν να το βάλουν απέναντι στο Μίνι , που επίσης είναι απαράδεκτα σκληρό .
Εχει φίλος το προηγούμενο κάντρυμαν και η άμαξα που πήγαινε το ταχυδρομείο στο Φαρ Ουέστ ήταν σίγουρα πιο άνετη . Αμα κάθεσαι στο πίσω κάθισμα θα ζαλίζεσαι περισσότερο από τον Σκοπελίτη σε 9άρι...
Και το καινούργιο κάντρυμαν τα ίδια χάλια είναι . Στο τέστ ντράιβ κάθισα πίσω και άφησα τα τηλέφωνα μου στο κάθισμα . Μόλις έστριψε , χαλαρά στην γωνία του τετραγώνου με 20-30 χλμ , τα έψαχνα κάτω από τα μπροστινά καθίσματα .
Οπως λοιπόν πουλάει αυτό το πράμα , έτσι μάλλον ελπίζουν ότι θα πουλήσει το 3 .
-
Για εμένα το DS3 Crossback είναι καλύτερο αυτοκινητο από το Countryman, αλλά υστερεί σε 4 (τα 2 πρώτα πολύ βασικά) θέματα:
- Έχει αρκετά μικρότερους χώρους.
- Είναι αρκετά πιο ακριβό.
- Δεν βγαίνει σε 4κίνητη έκδοση
- Ακόμα δεν έχει τόσο ισχυρό brandname που να δικαιολογεί την τιμή.
Όσο φανατικός σιοτροενάκιας και να είναι κάποιος, τα €40.000 είναι υπερβολικά μεγάλο ποσό για αυτό το αυτοκίνητο...με €40.000 παίρνεις μια αρκετά καλά εξοπλισμένη έκδοση του DS7 ή ένα 3008 με σχεδόν φούλ εξοπλισμό.
-
Επειδή δε βρήκα αντίστοιχο topic, βάζω εδώ ένα βιντεάκι για μια ιδέα πως θα μπορεί να είναι το νέο DS4 με βάση καμουφλαρισμένο πρωτότυπο.
-
Oι νέες τιμές για το DS3 και για όλη τη γκάμα DS
https://www.dsautomobiles.gr/wp-content/uploads/2020/08/pricelist_DS_082020.pdf
Y.Γ. Δεν κατάλαβα αυτούς τους συντελεστές Τ.Τ που έχει ο τιμοκατάλογος που τους βρήκαν κι από που προκύπτουν... Εκτός αν είναι μια 'μίξη' των νέων συντελεστών ανά σκαλοπάτι και βγαίνει μέσος όρος...
-
Αν το υπολογισεις με τον τροπο που ξερεις , βγαινουν οι ιδιες τιμες στα ΤΤ ?
-
Αν το υπολογισεις με τον τροπο που ξερεις , βγαινουν οι ιδιες τιμες στα ΤΤ ?
Ναι,δεν έχει σημαντική διαφορά.
-
Αρα ειναι κατι σαν 'μεσος ορος', οπως ειπες
-
Πριν λίγο είδα κάτω από την είσοδο του ιατρείου μου, ένα μαύρο ds3 crossback στη βασική έκδοση μάλλον (μου φάνηκαν οι μικρές ζάντες).
Κουκλί! Η αλήθεια είναι ότι στην κατηγορία του και με 4,11μ. μήκος, είναι το μόνο που δείχνει premium ακόμη και στη βασική. Αν είχε και λίγο μεγαλύτερους χώρους πίσω,θα είχε καλύτερη τύχη.
-
Πριν λίγο είδα κάτω από την είσοδο του ιατρείου μου, ένα μαύρο ds3 crossback στη βασική έκδοση μάλλον (μου φάνηκαν οι μικρές ζάντες).
Κουκλί! Η αλήθεια είναι ότι στην κατηγορία του και με 4,11μ. μήκος, είναι το μόνο που δείχνει premium ακόμη και στη βασική. Αν είχε και λίγο μεγαλύτερους χώρους πίσω,θα είχε καλύτερη τύχη.
Και σκέψου ότι το είδες και στο χειρότερο χρώμα για αυτό το αυτοκίνητο, είναι άθλιο και δεν του πάει καθόλου, χάνει πάνω από το 50% των σχεδιαστικών λεπτομερειών του! Πραγματικά είναι πανέμορφο (για εμένα) και αρκετά καλό στον δρόμο.
Το βασικό του πρόβλημα δεν είναι οι χώροι αλλά η τιμή και ειδικά σε σύγκριση με το DS7. Ο κολλητός μου πήγαινε για αυτό (παρόλο που γκρίνιαζε η γυναίκα του) και τελικά προτίμησε να δώσει €2.500 παραπάνω και να πάρει το DS7 με ίδιο εξοπλισμό (βασικά ελάχιστα καλύτερο) και ίδιο κινητήρα/κιβώτιο.
-
Επίσης τα πίσω παράθυρα είναι μικρότερα από του C-HR, τα 'διαμάντια' μέσα είναι κάπως άσχετα, το αυτοκίνητο γενικά είναι λίγο μικρό ακόμη και για τη κατηγορία του, τα ηλ. παράθυρα είναι στην κεντρική κονσόλα.. γενικά νομίζω δεν το πέτυχαν πολύ αυτό, καμία σχέση με τη μεγαλοπρέπεια του DS7.
-
Επίσης τα πίσω παράθυρα είναι μικρότερα από του C-HR, τα 'διαμάντια' μέσα είναι κάπως άσχετα, το αυτοκίνητο γενικά είναι λίγο μικρό ακόμη και για τη κατηγορία του, τα ηλ. παράθυρα είναι στην κεντρική κονσόλα.. γενικά νομίζω δεν το πέτυχαν πολύ αυτό, καμία σχέση με τη μεγαλοπρέπεια του DS7.
Δεν συμφωνώ σε όλα!
Τα παράθυρα είναι ΟΚ, καλύτερα από του C-HR (τα είχα back to back 1 ημέρα το καθένα), τα διμάντια είναι η σχεδιαστική ταυτότητα (έχει και το DS7), το μέγεθος είναι σχετικό με το τι θέλει ο καθένας. Τα παράθυρα στην κεντρική κονσόλα είναι μια χαρά, τα είχαν χρόνια οι Γερμανοί εκεί και είναι πάρα πολύ βολικά και εργονομικά.
-
Το πηγαν στο Μεντη για σερβις γιατρέ, δεν ειχαν χωρο στο συνεργείο και το βγαλανε έξω μεχρι να ερθει η σειρά του. (καλά δεν θυμάμαι, Μαραθωνος 11 δεν είσαι???)
-
panormus772 wrote:
Το πηγαν στο Μεντη για σερβις γιατρέ, δεν ειχαν χωρο στο συνεργείο και το βγαλανε έξω μεχρι να ερθει η σειρά του. (καλά δεν θυμάμαι, Μαραθωνος 11 δεν είσαι???)
Tην οδό την πέτυχες, αλλά είμαι πιο ψηλά,στο τέλος της.
NEO DS3-CROSSBACK