-
Η απλή μπαταρία είχε αποφορτιστεί στην δοκιμή του trcoff, όχι αυτή το mild hybrid.
Πάντως και στην αντιπροσωπεία που πήγα και είχε τη συγκεκριμένη έκδοση και εκεί η μπαταρία ήταν αποφορτισμενη. Θα μου πεις λογικό εκεί λόγω χρήσης.
Αναφορές εκτεταμένες δε βρήκα αλλού πάντως.
-
Αν γουστάρεις και έχεις καταλήξει στο Golf πάρτο non mh και ρίξε την διαφορά σε άλλον χρήσιμο εξοπλισμό. Έχει ωραιότατο configurator για ρίξε μια ματιά στα extras..
-
Αν γουστάρεις και έχεις καταλήξει στο Golf πάρτο non mh και ρίξε την διαφορά σε άλλον χρήσιμο εξοπλισμό. Έχει ωραιότατο configurator για ρίξε μια ματιά στα extras..
Έχω κάνει τη διαμόρφωση μου και νομίζω είναι καλή. Driving profil selection, progressive steering, business package, led matrix και iqdrive plus. Δεν με ενδιαφέρει τόσο το mh αλλά το αυτόματο που δυστυχώς μόνο στις mh εκδόσεις διατίθεται.
-
Έχω κάνει τη διαμόρφωση μου και νομίζω είναι καλή. Driving profil selection, progressive steering, business package, led matrix και iqdrive plus. Δεν με ενδιαφέρει τόσο το mh αλλά το αυτόματο που δυστυχώς μόνο στις mh εκδόσεις διατίθεται.
Πίστεψέ με κάνεις μεγάλη χάρη στον εαυτό σου αν αποφύγεις το DSG. Λαμπάδα στο μπόι σου θα ανάβεις σε λίγα χρόνια (ακριβώς όσα θα σου χρειαζόταν να συμπληρώσεις 60κ χιλιόμετρα!).
Πέραν τούτου έχεις διαμορφώσει πολύ καλό υπερπλήρες αμάξι. Όμως επειδή βγαίνει αρκετά λεφτά θα σε συμβούλευα εντελώς φιλικά και χωρίς παρεξήγηση να το σκεφτείς ώριμα και αν δεν βιάζεσαι για τον οποιονδήποτε λόγο, για άμεση αγορά, να περιμένεις πρώτον το f/l του Focus αρχές του 2022 αλλά και δεύτερον το επόμενο Civic (καλοκαίρι 2022 τουλάχιστον).
Με τον υπάρχον ανταγωνισμό αυτή την στιγμή ίσως και πάλι ένα Focus 1,5T St-line X 8AT ή ακόμα και το απερχόμενο Civic 1,5T hatchback Sport+ να αποτελούν πιο safe, πιο ώριμες ίσως και πιο ουσιαστικές προτάσεις αλλά ακόμα και πιο vfm δεδομένου ότι η διαμόρφωσή σου για το Golf, αν δεν κάνω λάθος, ξεπερνάει ή είναι ακριβώς στα 30κ. Καλή επιτυχία σε ότι και αν διαλέξεις.
-
Giorgos39 wrote:
Πίστεψέ με κάνεις μεγάλη χάρη στον εαυτό σου αν αποφύγεις το DSG. Λαμπάδα στο μπόι σου θα ανάβεις σε λίγα χρόνια (ακριβώς όσα θα σου χρειαζόταν να συμπληρώσεις 60κ χιλιόμετρα!).
Πέραν τούτου έχεις διαμορφώσει πολύ καλό υπερπλήρες αμάξι. Όμως επειδή βγαίνει αρκετά λεφτά θα σε συμβούλευα εντελώς φιλικά και χωρίς παρεξήγηση να το σκεφτείς ώριμα και αν δεν βιάζεσαι για τον οποιονδήποτε λόγο, για άμεση αγορά, να περιμένεις πρώτον το f/l του Focus αρχές του 2022 αλλά και δεύτερον το επόμενο Civic (καλοκαίρι 2022 τουλάχιστον).
Με τον υπάρχον ανταγωνισμό αυτή την στιγμή ίσως και πάλι ένα Focus 1,5T St-line X 8AT ή ακόμα και το απερχόμενο Civic 1,5T hatchback Sport+ να αποτελούν πιο safe, πιο ώριμες ίσως και πιο ουσιαστικές προτάσεις αλλά ακόμα και πιο vfm δεδομένου ότι η διαμόρφωσή σου για το Golf, αν δεν κάνω λάθος, ξεπερνάει ή είναι ακριβώς στα 30κ. Καλή επιτυχία σε ότι και αν διαλέξεις.
ευχαριστώ κατ αρχήν για το χρόνο σου και την πολύτιμη γνώμη σου.
Προφανώς για το dsg έχεις πληροφορίες ή εμπειρίες.
Το focus μου αρέσει ως αυτοκίνητο. Η προπροηγουμενη γενιά του ήταν το πρώτο μου αυτοκίνητο και ως οδήγηση ήταν καταπληκτικό. Μπορώ να πω όμως ότι σε μεγάλα ταξίδια δεν ήταν τόσο άνετο. Σε μια διαμόρφωση που έκανα focus με αντίστοιχο εξοπλισμό βγαίνει περίπου στα ίδια χρήματα. Οπότε δεν είναι σημαντικά φθηνότερο, πράγμα το οποίο ίσως να με έκανε να το σκεφτώ πολύ πιο σοβαρά.
Για το civic τώρα, έκτιμω πολύ τη Honda αλλά η εμφάνιση αυτού του αυτοκινήτου δεν είναι ακριβώς στα γούστα μου. Υποκειμενικό αυτό το θέμα.
Αυτό για το face-lift στο
Focus δεν το γνώριζα και ομολογώ ότι αποτελεί αφορμή σκέψης!
-
Sabas vs Golf = 1-0!
(Κάτσε να βγάλω και κάνα χαρτζιλίκι από τον θείο) βγαίνει και το 308 σχετικά σύντομα!
-
Sabas vs Golf = 1-0!
(Κάτσε να βγάλω και κάνα χαρτζιλίκι από τον θείο) βγαίνει και το 308 σχετικά σύντομα!
φαίνεται πολύ ωραίο αυτοκίνητο αλλά με τη τιμολογιακή πολιτική της peugeot τελευταία σε αντίστοιχη έκδοση θα είναι προφανώς ακριβότερο. Νομίζω μέσα στο καλοκαίρι η φθινόπωρο θα μας έρθει.
-
Dublin wrote:
Sabas vs Golf = 1-0!
φαίνεται πολύ ωραίο αυτοκίνητο αλλά με τη τιμολογιακή πολιτική της peugeot τελευταία σε αντίστοιχη έκδοση θα είναι προφανώς ακριβότερο. Νομίζω μέσα στο καλοκαίρι η φθινόπωρο θα μας έρθει.
Περισσότερο έκανα ένα εσωτερικό αστείο για το φόρουμ,
αλλά και εγώ είμαι από αυτούς που δεν θα έβαζα το Golf τόσο ψηλά στις επιλογές μου. Επίσης θα βγεί και καινούργιο Astra μετά το 3008, πιθανολογω ότι και τα 2 θα είναι ελκυστικότερα σαν πακέτα και θα κάνουν αμφότερα πολύ καλές πωλήσεις.
Γενικά ποτέ δεν ήμουν φίλος του Golf, δεν το κρύβω, οπότε η γνώμη μου δεν είναι και εντελώς αντικειμενική.
-
Εντάξει ο sabas το εχει ψάξει το θεμα και γενικως δεν έχει άδικο. Αλλα μην τον τρομαζετε τον άνθρωπο. Όλα εξαρτώνται στο ποσό μαζόχας είναι και του αρέσει να πληρώνει συνεργεία ...
Ελα πλάκα κάνω, μην τροομαζεις. Και εγω αν αγοραζα σήμερα και είχα μια 3αρα χιλιάδες περιθώριο θα το κρατούσα στην άκρη και θα το έπαιρνα όπως θέλω το golf. Αν βγάλει ποτέ πρόβλημα στο dsg εκτός εηηυησης από εκεί θα το πλήρωνα. Ως τότε θα είχα ένα πραγματικά εξαιρετικό αυτοκινητο. Και overall πολυ ικανό.
Μεχρι να έρθει το νέο 308,εγω βρίσκω πολύ ωραίο αυτοκινητο στα παντα ου το νέο golf.
Παντως εδώ έκαναν την αλλαγή σε απλό αυτοματο.
Θεωρω πως αν το κάνουν και εδ αυτό, το golf θα ξαναγίνει best seller. Αν και λόγω Co2 δεν το βλεπω
Παντως το DQ381 έχει δύο αντλιες λαδιου που ψυχουν συνεχώς τους συμπλεκτες και τους άξονες. Μια μηχανική κατά την κίνηση και μισ ηλεκτρική κατά την διάρκεια που ειναι σταματημένο το αυτοκινητο ή coastαρει με κλειστό μοτερ. Για αυτο αναρωτιόμουν αν τελικά τα mh φόρουμ τα DQ381. Επίσης το κύκλωμα μεταξύ λαδιου κιβωτιου και υδραυλικών έχει επανασχιδιαστει στο συγκεκριμένο κιβωτιο
-
Το 308 θα είναι όντως μια ωραία και 'διαφορετική' επιλογή. Δε νομίζω να βγαίνει ακριβότερο από το Golf αλλιώς θα είναι μεγάλο αυτογκόλ της Peugeot!
@Sabas, γιατί τρομάζεις τόσο πολύ τον κόσμο ρε συ; Προσωπικά, δεν είσαι 'καμμένος' από το VAG αν θυμάμαι καλά, έτσι;
-
Το πρόβλημα με το Golf και αν πιστέψουμε αυτά που διαβάζουμε (χαρακτηριστικά leon με τον ίδιο κινητήρα και παλαιότερο δημοσίευμα), και τα mh βενζίνης με 150 άλογα φοράν το DQ200 που δεν έχει καλό ιστορικό προβλημάτων. Οπότε, αν θέλεις το DQ381 πας στο δίλιτρο ντίζελ και πληρώνεις ΦΠ, που ισοδυναμεί με μία επισκευή dsg στα 3 χρόνια, πάλι χαμένος βγαίνεις δηλαδή...
-
Το πρόβλημα με το Golf και αν πιστέψουμε αυτά που διαβάζουμε (χαρακτηριστικά leon με τον ίδιο κινητήρα και παλαιότερο δημοσίευμα), και τα mh βενζίνης με 150 άλογα φοράν το DQ200 που δεν έχει καλό ιστορικό προβλημάτων. Οπότε, αν θέλεις το DQ381 πας στο δίλιτρο ντίζελ και πληρώνεις ΦΠ, που ισοδυναμεί με μία επισκευή dsg στα 3 χρόνια, πάλι χαμένος βγαίνεις δηλαδή...
Η αλήθεια είναι ότι αυτό το μοτέρ(το diesel) κοίταξα πρώτο. Είναι μια αδικημένη έκδοση γιατί προσφέρει ένα εξαιρετικό μοτέρ στην έκδοση life και αν πας να του βάλεις κάνα 2 έξτρα να το κάνεις όπως θες ξεπερνάς το 30αρι για πλάκα. Συν τι φόρο πολυτελειας, οπότε σε αποθαρρύνει να το επιχειρήσεις.
Δεν έχω ειδικές γνώσεις επί του dsg ούτε το έχω ψάξει. Αλλά μου κάνει έκπληξη ότι είστε όλοι τόσο αρνητικοί.
-
Αν το ψάξεις λίγο για το dsg θα καταλάβεις γιατί όλοι είμαστε αρνητικοί. Έχει κλάψει πολύς κόσμος και όχι μόνο για αυτό....ειδικά με λίγο παλαιότερα μοντέλα.
-
Το 308 θα είναι όντως μια ωραία και 'διαφορετική' επιλογή. Δε νομίζω να βγαίνει ακριβότερο από το Golf αλλιώς θα είναι μεγάλο αυτογκόλ της Peugeot!
@Sabas, γιατί τρομάζεις τόσο πολύ τον κόσμο ρε συ; Προσωπικά, δεν είσαι 'καμμένος' από το VAG αν θυμάμαι καλά, έτσι;
Είμαι ένας από τους πολλούς καμένους του VAG απλά η διαίσθηση μου με πήγε σε 1,6 FSI και απέφυγα την σφαγή των Αρμενίων που αποτέλεσαν τα 1,4 TSI 1st Gen DSG ή μη (λίγες σχετικά ζημιές με άλλους). Πέραν αυτού έχω δυστυχώς πάμπολλους στον άμεσο κύκλο μου ανθρώπους οι οποίοι κάηκαν από VAG τόσο πολύ που κόντραραν οριακά το πάθημα του Anakin στο mount Mustafar...
Τέλος κάθε φορά που 'φλερτάρω' θεωρητικά με κάποια VAG για το επόμενο δικό μου όχημα (μεταξύ των οποίων και το Golf VIII φυσικά) αργά ή γρήγορα συνειδητοποιώ πως είναι εφάμιλλο με όταν μπαίνω στο προφίλ μίας απίστευτα όμορφης πρώην μου η οποία κόντεψε οριακά να με καταστρέψει την άνοιξη του 2010...
#Honda_σώσεμας , #Μόνο_Anakin
-
sargus wrote:
Είμαι ένας από τους πολλούς καμένους του VAG απλά η διαίσθηση μου με πήγε σε 1,6 FSI και απέφυγα την σφαγή των Αρμενίων που αποτέλεσαν τα 1,4 TSI 1st Gen DSG ή μη (λίγες σχετικά ζημιές με άλλους). Πέραν αυτού έχω δυστυχώς πάμπολλους στον άμεσο κύκλο μου ανθρώπους οι οποίοι κάηκαν από VAG τόσο πολύ που κόντραραν οριακά το πάθημα του Anakin στο mount Mustafar...
Τέλος κάθε φορά που 'φλερτάρω' θεωρητικά με κάποια VAG για το επόμενο δικό μου όχημα (μεταξύ των οποίων και το Golf VIII φυσικά) αργά ή γρήγορα συνειδητοποιώ πως είναι εφάμιλλο με όταν μπαίνω στο προφίλ μίας απίστευτα όμορφης πρώην μου η οποία κόντεψε οριακά να με καταστρέψει την άνοιξη του 2010...
#Honda_σώσεμας , #Μόνο_Anakin
για να αστειευτουμε και λίγο, δε παίζει στη περίπτωση του golf ο anakin να είναι ο εκλεκτός αλλά μάλλον η εκδοχή του Darth Vader χωρίς επιστροφή ;)))
-
Καλησπέρα σε όλους ,
λόγω αδυναμίας σύνδεσης του τηλεφώνου Iphone11σε αρκετές περιπτώσεις , έχει κάποιος άλλος αντίστοιχο πρόβλημα ;
Αναφέρομαι στην έκδοση life και με Infotaiment Composition 8,25 (Hardware 098 & Λογισμικό 0857)
Θα με βοηθούσε ιδιαίτερα εάν έχει κάνει κάποιος ενημέρωση πέρα τις 0857 για να μάθω αν λύνεται το πρόβλημα .
Ευχαριστώ
-
JamesD wrote:
Η αλήθεια είναι ότι αυτό το μοτέρ(το diesel) κοίταξα πρώτο. Είναι μια αδικημένη έκδοση γιατί προσφέρει ένα εξαιρετικό μοτέρ στην έκδοση life και αν πας να του βάλεις κάνα 2 έξτρα να το κάνεις όπως θες ξεπερνάς το 30αρι για πλάκα. Συν τι φόρο πολυτελειας, οπότε σε αποθαρρύνει να το επιχειρήσεις.
Δεν έχω ειδικές γνώσεις επί του dsg ούτε το έχω ψάξει. Αλλά μου κάνει έκπληξη ότι είστε όλοι τόσο αρνητικοί.
Έχεις παρει καποια προσφορα για το μοντελο που κοιτας;
Ενδιαφερομαι για το ιδιο μοντελο, χωρις το business pack και το drivers pack.
-
JamesD wrote:
Καμένος και εγώ απο το DSG σε Leon 1.8FR 5f (προηγούμενο μοντέλο)
Απο τις 40.000χλμ μέχρι τις 50.000χλμ μου έσπασε 3 φορές και το πούλησα τελικά.
Αγόρασα το νέο Leon 1.5 αλλά σε χειροκίνητο γιατί το φοβήθηκα πάλι το DSG του 1.5 που έχει ταβάνι τα 25κιλά ροπής όσο ακριβώς βγάζει και ο κινητήρας 1.5 μαζί με τις ασθένειες που μπορεί να έχει ο mHev κινητήρας και η μπαταρία εφόσον δεν τις γνωρίζουμε.
Θα σου πρότεινα αν ήθελες να κοιτάξεις και το νέο Leon 2.0 FR DSG το οποίο στα 28.500 έχεις δίλιτρο κινητήρα , χωρίς να είναι υβριδικό , 190 άλογα και το 'καλό' DSG .
Δεν ξέρω τον κωδικό και αν είναι αυτό που φοράνε και τα GTI αλλά σίγουρα δεν είναι σαν το προβλήματά του 1.5
Στο οποίο θεωρητικά έχουν διορθώσει τα προβλήματα που είχε , αλλά αυτό το ακούμε χρόνια τώρα. Και εμένα έτσι μου είχαν πεί και τελικά το πήρα και έγινα κολλητός με τους γερανούς
-
ωωωωωωωω. ο διασημος? το 01 πιστοποιει την αυθεντικοτης?
-
Giorgos39 wrote:
JamesD wrote:
Έχεις παρει καποια προσφορα για το μοντελο που κοιτας;
Ενδιαφερομαι για το ιδιο μοντελο, χωρις το business pack και το drivers pack.
Όχι ακόμη οτι έβγαλε ο διαμορφωτής. όταν πας σε παραγγελία θεωρώ οτι τα περιθώρια προσφοράς δεν είναι τόσο καλά.
VW Golf MK 8