-
Lap wrote:
Sabas οχι ειναι ανεξαρτητα κυκλωματα. Και εγω με mild hybrid εμεινα απο μπαταρία. Το ειχα ξεχασει με συνγερμο στο προηγουμενο lock down.
Υ.γ παντως οσο περιμενε την οδική βοηθεια, ενα ψεκασματακι με σπρευ σιλιονης επρεπε να το κανει στα σημεία
Έχεις επιλογή να κλειδώσεις το αυτοκίνητο χωρίς να μπει συναγερμός ?
Οχι, απο οσο ξερω. Το μονο που εχω επιλογη ειναι να βγαλω το διπλο πατημα στο κουμπακι της πορτας για να ξεκλειδωνουν ολες μαζι. Αν εχεις το διπλο μερικες φορες μπερεπδευεται ο συναγερμοες και ξαναμπαινει ενω θελω να ξεκλειδωσω. Λαθος aftermarket ειναι μαλλον.
-
αν και ειχα απο τα πρωτα τσι, οποτες το ιστορικον καθοριζει το μαυρο του σκεφτικον, περιμενε κοζμος πολυς να πει το μακρυ του και το κοντο του για τα φαου για ενα μαλλον χαζοσυμβαν. να πεις για ντιεςτζι, για συμπλεχτες τουρμποκομπρεσσορα, για παραθυρια που πεφτουν οκ, εδω ειναι ενα ασχετο χαζοπραμα. οταν ειχα το πουγκ το 508, νομιζω σχεδον καινουργιο, γυριζα απο εταιρεια σπιτι ξημερωματα και ειχα την επομενη νωρις ταξιδι για βελιγραδι, καπου στις 3-4. σταματησα στην εθνικη να πλερω το δανειο στο έιτιεμ και το αφησα πισω μου αναμμενο για 1-2 λεπτα. γυρισα πισω, ειχαν σβησει τα παντα ολα. κανω ετσι το κλειδι, στο ον, σβηνω-αναβω ολα νεκρα. ειχε σπασει στοιχειο καλοκαιριατικα, εκανε η οδικη να φανει 1-2 ωρες, δεν εβρισκα και ταξι να παω σφαιρα αεροδρομιο, παει το βελιγραδι. παραπριν απο αφτο ειχα ενα σιβικι 1.8 ί εξ πενταπορτο. θεωρητικα το ειχα παρει να ξεχασω της φαου τα χαϊρια. πρωτο ταξιδι ετυχε ναυλος για το νοτο, βασικα ταξιδι με τα πιτσιρικια τοτες, τη γατα και εμουα, απο αθηνα για κερκυρα για διακοπαι. με 40 και βαθμοι. καπου στις ευθειες μετα το αγρινιο που εβγαζες πανε μπουτακι στον ηλιο, αρχισε να ανεβαινει μεσα η ζεστα. νεκρα το έι σι.αρχιζει η γατα το παραπονο. ειχε και οροφη γυαλινη που αρεσε στα πιτσίρικα λεω τουλαχιστον τα κλεισω την απο πανω τη κουρτινα, τραβαω-γυρναει πισω το ελατηριο μου εκανε τον παραμεσο κιμα και εμεινε ανοιχτη για παντα αφου διαλυθηκε. αιμα και πονος. κυριολεχτικα αιμα μεχρι κερκυρα. παω στην αντιρποσωπος εκει και μου λεει ετσι ειναι αφτα. τον πηρα στο ψιλο. αλλα γυρισα βραδυ να εχει πεσει δροσια. μετα εμαθα οτι πραγματι ετσι ειναι αφτα, 5 κομπρεσσορες ερκοντισιον σε 12 μηνες. σοου γουατ? το σιβικ ειναι υπεραξιοπιστο και ο γατοζ απλα γκαντεμης. το αμαξακι, αν δεν εχουμε ματσουντα, δεν δικαιουμαστε να το κρινουμε για μια παπαρια, και τα δικα μας θα εχουν μια καποια χρεποσυνη - σγα μη δεν εχω υπολογισει οτι το τριο χιλιαρικο οχτω δεν θα με αφησει φορες καμπόσες. οκ, μονο με ματσουντες ειναι αλλιως.
-
Μιλάς με γρίφους γέροντα...
-
Με γραμμική Β' μιλάει αλλά με 2-3 τσίπουρα τον καταλαβαίνεις καλύτερα
Δεν είναι τόσο δύσκολο, συνηθίζεις και είναι και ωραίο το αφήγημα
-
Σωστή η προσέγγιση του γάτου, αλλά όχι μόνο με ματσουντα γάτε.
-
έχω διανύσει 70000χλμ περίπου με corolla liftback του 1997 1,3 αγορασμένη το 2004. Με άφησε 1 φορά στα 3 χρόνια που την είχα από μπαταρία, Στις 2 πρώτες μέρες που την είχα επειδή είχα ξεχάσει να οδηγάω (πρώτο αμάξι μετά από 1 χρόνο που πήρα το δίπλωμα) και μου έσβηνε στις εκκινήσεις συνεχώς την 1η βδομάδα. Η επόμενη φορά που χρειάστηκε οδική ήταν όταν την στούκαρα χωρίς δυνατότητα επισκευής εντός λογικών ορίων (πάτημα σε λάδια και γύρω γύρω ο nickthetrib, μέχρι που έσκασα σε τοίχο και 3000 ζημιά σε φαναρτζή γνωστό, οπότε πήγε για ανταλλακτικά). Περιττό να πω το τι τράβηξε εκείνο το αμάξι από τον nickthetrib που ξεκ@υλωνε καθημερινά πάνω του επί 3 χρόνια.
-
εχω διανύσει περίπου 4000 χλμ με fiat chiquecento 900 του 1993, αγορασμένο τρακαρισμένο σαν λύση ανάγκης 200€ το 2007. Επειδή ήταν τρακαρισμένο και το ψυγείο κουνιόταν με άφησε 1 φορά επειδή έκοψε τον ιμάντα του δυναμό. Το τράκαρα σε βόλτα προς Ωρωπό τραγουδώντας το 'και όπως θα παίρνω τις στροφές'
-
το αουρις αγορασμένο τον 6/2014 με 82000χλμ και τώρα έχει 230000χλμ με άφησε 2 φορές από μπαταρία, και τις 2 μετά από μαλακία δικιά μου. Την πρώτη αναμμένο radio-cd για 30' μετά από 15 ημέρες ακινησία και την δεύτερη μετά από 1+ ώρα αναμμένα αλαρμ επειδή ήμουν τρακαρισμένος σε περίεργο σημείο με μπαταρία 3 ετών. Επίσης περιττό να πω τι έχει τραβήξει και το άουρις.
Ζημιές και τα 2 σοβαρά αυτοκίνητα δεν έβγαλαν καμία βλάβη έκτος από νορμάλ για την χρήση τους φθορές σε αναλώσιμα.
Και σίγουρα θα βρεθούν και άλλοι να πουν και για άλλες μάρκες, ακόμα και VW. Απλά προσωπικά πιστεύω οτι θα έχουν θέματα με προβλήματα νεότητας που βγαίνουν επειδή θέλουν να το παίξουν πρωτοπόροι και βγάζουν νέες τεχνολογίες χωρίς το απαραίτητο έλεγχο πριν. Οπότε ο αγοραστής γινεται και beta tester.
Επίσης θα βρεθούν πολλοί να μιλήσουν για θέματα που ξεκάθαρα έχουν να κάνουν με λάθος σχεδιασμό (πχ toyota 1nr-fe και o κομπρέσσορας έι σι του σιβίκουλα που είχες)
-
-
Masterauto και Lap, μπορείς να το κλειδώσεις με το κλειδί.
-
αν και ειχα απο τα πρωτα τσι, οποτες το ιστορικον καθοριζει το μαυρο του σκεφτικον, περιμενε κοζμος πολυς να πει το μακρυ του και το κοντο του για τα φαου για ενα μαλλον χαζοσυμβαν. να πεις για ντιεςτζι, για συμπλεχτες τουρμποκομπρεσσορα, για παραθυρια που πεφτουν οκ, εδω ειναι ενα ασχετο χαζοπραμα. οταν ειχα το πουγκ το 508, νομιζω σχεδον καινουργιο, γυριζα απο εταιρεια σπιτι ξημερωματα και ειχα την επομενη νωρις ταξιδι για βελιγραδι, καπου στις 3-4. σταματησα στην εθνικη να πλερω το δανειο στο έιτιεμ και το αφησα πισω μου αναμμενο για 1-2 λεπτα. γυρισα πισω, ειχαν σβησει τα παντα ολα. κανω ετσι το κλειδι, στο ον, σβηνω-αναβω ολα νεκρα. ειχε σπασει στοιχειο καλοκαιριατικα, εκανε η οδικη να φανει 1-2 ωρες, δεν εβρισκα και ταξι να παω σφαιρα αεροδρομιο, παει το βελιγραδι. παραπριν απο αφτο ειχα ενα σιβικι 1.8 ί εξ πενταπορτο. θεωρητικα το ειχα παρει να ξεχασω της φαου τα χαϊρια. πρωτο ταξιδι ετυχε ναυλος για το νοτο, βασικα ταξιδι με τα πιτσιρικια τοτες, τη γατα και εμουα, απο αθηνα για κερκυρα για διακοπαι. με 40 και βαθμοι. καπου στις ευθειες μετα το αγρινιο που εβγαζες πανε μπουτακι στον ηλιο, αρχισε να ανεβαινει μεσα η ζεστα. νεκρα το έι σι.αρχιζει η γατα το παραπονο. ειχε και οροφη γυαλινη που αρεσε στα πιτσίρικα λεω τουλαχιστον τα κλεισω την απο πανω τη κουρτινα, τραβαω-γυρναει πισω το ελατηριο μου εκανε τον παραμεσο κιμα και εμεινε ανοιχτη για παντα αφου διαλυθηκε. αιμα και πονος. κυριολεχτικα αιμα μεχρι κερκυρα. παω στην αντιρποσωπος εκει και μου λεει ετσι ειναι αφτα. τον πηρα στο ψιλο. αλλα γυρισα βραδυ να εχει πεσει δροσια. μετα εμαθα οτι πραγματι ετσι ειναι αφτα, 5 κομπρεσσορες ερκοντισιον σε 12 μηνες. σοου γουατ? το σιβικ ειναι υπεραξιοπιστο και ο γατοζ απλα γκαντεμης. το αμαξακι, αν δεν εχουμε ματσουντα, δεν δικαιουμαστε να το κρινουμε για μια παπαρια, και τα δικα μας θα εχουν μια καποια χρεποσυνη - σγα μη δεν εχω υπολογισει οτι το τριο χιλιαρικο οχτω δεν θα με αφησει φορες καμπόσες. οκ, μονο με ματσουντες ειναι αλλιως.
Ματσούντα 6 2015 άουτο με 105Κ χλμ, τώρα είναι δεύτερη φορά που ράγισε το λάστιχο στη πόρτα του οδηγού. 2 φορές έχω αλλάξει μπαταρία, 2 φορές τακάκια και δίσκους στον τόρνο, 1 φορά η πόρτα του οδηγού δεν έκλεινε τα φτυσε κι αντιστάθηκε ο μηχανισμός. Ά και φίλτρα λάδια καθαριστήρες. Μπουζί ακόμα...
-
Πηλιορείτη μήπως σου δώσαν άλλη μάρκα, όνομα δε λέω, με τα σήματα της Mazda;
-
Με γραμμική Β' μιλάει αλλά με 2-3 τσίπουρα τον καταλαβαίνεις καλύτερα
Δεν είναι τόσο δύσκολο, συνηθίζεις και είναι και ωραίο το αφήγημα
Ακριβώς αυτό!
-
https://trcoff.gr/opinion/giati-katebike-tovideo-me-to-golf/
Όσοι προλάβατε να δείτε το βίντεο..σιγά μη τον άφηναν..
-
https://trcoff.gr/opinion/giati-katebike-tovideo-me-to-golf/
Όσοι προλάβατε να δείτε το βίντεο..σιγά μη τον άφηναν..
Στεφου μη μασας....εχεις κοινο....σε υποστηριζουμε
-
Εντω μεταξύ και ο ίδιος είναι ιδιοκτήτης VAG (Scirocco) φαντάσου πόσο σκασμενος ήταν και τα έβγαλε όλα στη φόρα....
-
Ότι κοινό και να έχει ο reviewer η VW σίγουρα έχει εξαιρετική ομάδα δικηγόρων...
Θέλω να δω πραγματικά με τα οχήματα που αναμένονται αλλά και τον εσωτερικό του ανταγωνισμό αν θα είναι και πάλι 1ο σε πωλήσεις.
-
Εμενα μ αρεσει. Μια χαρα αυτοκινητο ειναι....
Παντως θα βγει με χειροκινητο και mild hybrid ή παει πακετο με το dsg;
-
Tο mild hybrid παει πακέτο με dsg το χειροκίνητο με σκέτο βενζινοκινητήρα
-
Να πας να ζητήσεις προσφορά το συγκεκριμένο με το πρόβλημα,να τους πεις εμένα αυτό που οδήγησε ο Στέφου μ άρεσε και το θέλω.
-
Εγώ δε τον παρακολουθώ και δε με καίει αλλά αλήθεια την αιτιολογία γιατί κατέβασε το video τη διαβάσατε ? Δε λέει κάτι περίεργο, ίσα ίσα το αντίθετο
-
Για τα πικρόχολα σχολια.
Απορώ τοσο φανατισμο κατα των vag;
-
Lap wrote:
Να πας να ζητήσεις προσφορά το συγκεκριμένο με το πρόβλημα,να τους πεις εμένα αυτό που οδήγησε ο Στέφου μ άρεσε και το θέλω.
Βρς δωστε μου το ιδιο με 3000 κατω και το πηρα. Μια μπαταρια ηταν το θεμα, δεν επαθε κατι αλλο
-
Εγώ δε τον παρακολουθώ και δε με καίει αλλά αλήθεια την αιτιολογία γιατί κατέβασε το video τη διαβάσατε ? Δε λέει κάτι περίεργο, ίσα ίσα το αντίθετο
Απενεργοποιείς τα σχόλια και τελείωσε.Το βίντεο παραμένει.
VW Golf MK 8